Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éjjeli műszak 1.

Tizenkilenc éves fiatal lányként egyedül bolyongtam Budapest belvárosában munka után kutatva. Örököltem némi pénzecskét a nagyanyám halálakor, de tudtam, hogy abból nem tarthatom fenn magam örökké, enni, albérletet, meg rezsit fizetni meg valamiből kell. Sok helyen jártam, élelmiszerboltokban, butikokban, éttermekben, kocsmákban, mindenhol megszedtem magam egy kicsit, aztán ha akartam, ha nem, mennem kellett. Nem kellettem sehová állandó munkaerőnek. Valahogy nem is sajnáltam a dolgot igazán, csak azt, hogy néha megakadt a szemem egy-két szép ruhán, vagy jó könyvön, és nem volt pénzem megvenni őket. Aztán azokat a vágyaimat is legyőztem, és igyekeztem a legtöbbet kihozni a meglévő ruhatáramból. A legutolsó "munkahelyi" csalódásom után azonban váltottam. Konkrétan kattant valami a fejemben, és elkezdtem másfelé orientálódni, amikor munkát kerestem. Rájöttem, hogyha meg akarom adni a körülöttem lévő embereknek, és magamnak azt, amit szeretnék, akkor bizony erotikus munka kell. Így hát belevágtam a keresgélésbe, és nem is tartott sokáig, hogy találjak valami testhezállót.
Először próbálkoztam masszázsszalonokban is, de rá kellett jönnöm, hogy az úgynevezett "happy endinget", ami a vendég kézzel vagy szájjal történő kielégítése, nem tudom megkerülni, és emiatt szomorú is voltam. Sokat kereshettem volna. Végül egy webkamerás stúdióban lett helyem. És most le fogom írni, hogy mi történt velem abban az egy hónapban, amíg abban a stúdióban dolgoztam. Már egy másikban koptatom az ágyat. Hálistennek.
Amikor elmentem az állásinterjúra, aminek a lefixálása körülbelül öt percet vett el az életemből, izgatottan vártam, hogy mi fog történni. Soha nem tartottam magam szép lánynak, ezért reménykedtem, hogy felvesznek, hiszen mi a legjobb önbizalom-erősítő kúra, ha nem az, amikor több száz férfi bámulja a testemet csorgó nyállal? Hah, és még csak meg sem érinthetnek! Egyszóval, izgalommal töltött el a lehetőség, hogy megmutathatom magam, és legalább kihasználhatom, hogy biológiai órám teljesen fordítva működik, mint egy normális emberé. Kapóra jött, hogy mehettem éjszakás műszakba.
Amikor megérkeztem a Budapest belvárosában lévő ötemeletes, körfolyosós házhoz, egy picit alábbhagyott a remegés a gyomromban. Tudtam, hogy nem leszek szégyenlős, válaszolni fogok szépen, higgadtan a kérdéseikre, eleresztek egy százwattos mosolyt, és biztosan felvesznek. Nem öltöztem túl, sima fekete nadrágot, rózsaszín pólót, és fekete topánkát viseltem. A hajammal sem kezdtem semmit, a szememet pedig csak egy kicsit hangsúlyoztam szempillaspirállal. Remek volt az összhatás. Tehát, amikor odaértem, és felmentem az ötödik emeleti háromszobás lakásba, egy Fruzsina nevű szőke lány fogadott. Amikor beléptem, kedvesen hellyel és egy pohár vízzel kínált, majd amikor úgy látta, hogy kényelmesen elhelyezkedtem, és szomjúságom is megcsappant, leült velem szemben, és beszélni kezdett. Elmondta, hogy nem kell semmi különös dolgot csinálnom, mint hogy vigyorgok a kamerába, néha-néha megpiszkálom a hajam (de lehetőleg nagyon szexisen), és ha kell, vetkőzöm. Tényleg nem vagyok egy szégyenlős típus, éreztem a szavaiból, hogy vetkőzésnél azért valamivel többet kell nyújtani a fizetős nézőknek, de rábólintottam. Tetszett a lakás, a világosbarna bútorok, a kellemesen hideg, fehér csempe, a bézs színű falak,a hatalmas tükör a falon. Miután rábólintottam, megbeszéltünk egy újabb időpontot, amikor lefotózhatnak, hogy minél hamarabb munkába állhassak. - Hát jó - gondoltam, és hazaérvén a szekrényemben kezdtem turkálni egy szexisebb melltartó és bugyi után. Mikor megtaláltam, felvettem, elégedetten forogtam egyet a tükör előtt, kicsit megmarkolásztam a hájat a derekamon, visszaöltöztem otthoni szerelésbe, és elpakoltam a fehérneműt egy rakás sminkeszköz és egy magassarkú társaságában. Továbbra sem izgultam.
Mindeközben jártam valakivel, akivel a kapcsolatunk, nem tudom szebben kifejezni, egy halom trágya volt. Valahogy mindig azt éreztette velem, hogy nem szeret, és nem vagyok elég fontos. Amikor bejelentettem, hogy én most akkor elmegyek erotikus munkát végezni, pislogott egyet, és nem reagált semmit. - Hát ez hülyébb a seggemnél is - gondoltam magamban, és nem foglalkoztam tovább azzal, hogy vajon mit gondolhat. Örüljön neki, hogy modell barátnője van. Még akkor is, ha nem egy átlag modell. Nem tudom, hol romlott el a kapcsolatunk. Talán nem voltam neki elég jó, vagy egyszerűen csak tényleg annyi volt az érzelmi intelligenciája egy darab krumplinak, mindenesetre szeretett megbántani és élcelődni a külsőmön, amivel, hozzáteszem, semmi baj sincs. Végül meguntam, és az első napokra hivatkozva közöltem, hogy akkor most engem nem fog tudni elérni, és némileg megnyugodva feküdtem le aludni. Másnap fotózás volt, nem lehettek karikásak a szemeim.
Tehát másnap reggel frissen és üdén (nyúzottan és rosszkedvűen) ébredve, teljesen nyugodt lélekkel kezdtem készülődni a nagy fotózásra. Gyorsan beértem a stúdióba, még éppen volt időm átöltözni, és egy erőteljes (kurvás) sminket magamra kenni. A fotókon a stúdió fehér bőrkanapéján pózoltam, nagyon kurvásan (idiótán), és nagyon kéjelgő (kancsal) szemekkel néztem a kamerába. Amíg vigyorogtam, puszikat dobáltam, és pucsítottam, azon gondolkodtam, hogy mit fogok hazudni az embereknek a munkámról. Végül teljesen egyszerű megoldásra jutottam, annyit mondok, hogy egy éjjelnappali kisboltban vagyok pénztáros, és persze én bevállalom az éjszakás műszakot is. Természetesen mindenki benyalta. Lehet, hogy azért, mert közben nagyon ártatlan arcot vágtam?
Az első munkanapom...őszintén szólva nem volt túl érdekes. Sőt. Egyáltalán nem volt az. Akkorra már elég sok faszt láttam, és fogtam, hogy ne ijedjek meg a látványtól, de azért meglepetésként ért, amikor három perccel a belépésem után az oldalon bejött egy csóka, és előcsapta a löncsöt, majd közölte, hogy ő most egy kis vetkőzést szeretne látni. - Anyád- gondoltam, de szépen, lassan, szexisen elkezdtem kigombolni fehér titkárnőingemet, ami alól előbukkant kék csipkés melltartóm, ami formás cickójaimat rejtette, kicsit meg is markolásztam őket a hatás kedvéért, végül kezem lesiklott a szoknyám cipzárjáig, amit le is húztam, és egy mozdulattal megszabadultam a szoknyámtól. A melltartóhoz passzoló bugyi, ami rajtam volt, picit átlátszó volt, szóval elég durván láttam a pasi arcán, hogy nagyon akarja látni, mi van alatta. Szóval megfordultam, kicsit megriszáltam a seggem, rácsaptam egy nagyot, megmarkoltam, ezek után pedig kicsatoltam a melltartómat. Eléggé izgathatta, hogy nézem, és közben csak neki vetkőzöm, úgyhogy még egy kis időhúzás gyanánt direkt nem fordultam meg, hagytam, hogy a meztelen hátamat bámulja. További seggriszálás közben a két ujjamat becsúsztattam a tanga pántja alá, és szépen előre dőlve elkezdtem lecsúsztatni magamról. Amikor teljesen lehajoltam, és kitoltam a fenekem, premier plánban láthatta a puncimat, és a nyögéseiből ítélve értékelte is a látványt. Visszaültem, és széttettem a lábaimat, hogy mindent láthasson, a melleimet, az arcomat, a puncimat pedig lassú mozdulatokkal simogatni kezdtem, hitelesen előadva, hogy mennyire élvezem. Amikor elélvezett, megköszönte a show-t, kilépett, én pedig a lehető leggyorsabban felöltöztem, és kirohantam elszívni egy cigit.
Hozzászólások
Hanako ·
Kötelezően jön a többi rész! :) Köszi az olvasást, Ael M.! ^^

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: