Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy zongoraművésszel.....

Balatoni nyaralásunk alatt történt, jó 30 éve.Párommal nyaraltunk egy szállodában.Mivel mindketten jól kerestünk, megengedhettük magunknak, nem kellett szakszervezeti beutalóra várnunk.A szálló legfelső emeletén kaptunk szobát, ami jó volt mivel szerettünk az erkélyen meztelenül napozni.A szomszéd erkélyről sem láthattak át, mert ügyesen megoldották az erkélyek elválasztását. Párom hajókirándulásra ment a többi hölggyel, amit nekik szerveztek. Egész napos program volt, így ráértem kényelmesen mindenre. Reggeli után kényelmesen kifeküdtem a nyugágyra. Stabil, fából készült ágyak voltak.Kettő volt kint, mivel a szoba is kétágyas volt.Meztelenül nyújtóztam el, hogy mindenhol szép barna legyek. Hallottam, hogy a szomszédban is matat valaki.Kis idő múlva átszólt.
- Szomszéd, te is egyedül vagy?
- Igen- válaszoltam.
- Átjövök, iszunk egy kis konyakot.
- Rendben.
Kinyitottam az ajtót, csak egy köntöst kaptam magamra.Szomszédom, egy ismert zongoraművész, belépett, csak egy fürdőnaci volt rajta.Már többször nyaraltunk egy időben itt, így ismertük egymást. Ittunk egy finom konyakot, majd visszamentem az nyugágyhoz.
- Nem zavar, ha meztelenül napozok?
- Nem, ha én is levehetem a gatyámat.
- Rendben, napozzunk együtt. Feltettem a napszemüvegemet és elterültem. Z szintén. Ellazultam, élveztem a napsütést.Egy idő után kis mozgolódásra lettem figyelmes. A szemüveg védelmében átsandítottam a másik ágyra. Finoman játszott magával. Farka már félig állt, azon munkálkodott, hogy felállítsa, közben az enyémet nézte.Kicsit meglepett a dolog, de nem szóltam, mivel fiatalabb koromban volt pár élményem fiukkal és tetszett a dolog. Kíváncsi voltam mi fog történni. Egy darabig játszott magával, majd halkan átszólt.
- Ez sem zavar? úgy tettem, mintha most venném észre. Levettem szemüvegemet és odanéztem. Kicsit figyeltem, majd mondtam, hogy nem.
- Az sem, ha neked csinálnám?
- Ha finoman teszed, akkor nem. Nem kellett többször mondani, átnyúlt és kézbe vette. Igazán gyengéden, finoman csinálta. Hamar felálltam. Közeben a sajátját is masszírozta.Vékony, hosszú ujjaival nagyon ügyesen dolgozott. Felkelt és egyik lábát áttette rajtam, rám ült. A combomon ült és összefogta a két ágaskodó farkat. Isteni érzés volt, ahogy a kettőt egyszerre masszírozta.Közel voltam már az élvezéshez, mikor megszólalt.
- Nem bánnád, ha beleülnék? Nagyon régen volt ilyen élményem és akkor is csak hátulról hatoltam be. Kíváncsi voltam, tehát beleegyeztem. Lenyúlt az ágy mellé és felvett egy doboz Nivea krémet. Napozás utánra szántam. de most jó volt. Bekente a farkamat,a fenekébe is tett jócskán, majd szép lassan rám ereszkedett. Nagyon jó érzés volt, régi emlékeket ébresztett bennem - azokról is mesélek majd-. Mikor teljesen elnyelte feneke a farkamat, finoman mozogni kezdett fel és le. Álló farka ott lengedezett előttem. Megfogtam és húzogatni kezdtem rajta a bőrt.Felnyögött és hálásan nézett rám. Újra éreztem a kellemes bizsergést a golyóimban. Tudtam, nem sokára élvezni fogok. Pár perc és megfogtam a csípőjét, magamra szorítottam és hevesen löködve felfelé farkamat, beleélveztem. Rég nem érzett elégedettség öntött el. Mikor lecsillapodtam újra kezembe vettem a farkát.Neki sem kellett sok és nagyot nyögve a hasamra élvezett.Lassan leszállt rólam. Nézte egy darabig rajtam a spermát, majd lehajolt és nyalni kezdte.Mikor végzett, töltött konyakot mindkettőnknek.Újra az ágyakon pihentünk.
- Ez volt neked az első?- kérdezte.
- Nem, fiatalon sokszor csináltam és nem csak ilyet. Barátaimmal nagyon kedveltük az orális szexet és a közös, kölcsönös masztit is.
Elmosolyodott.
- Remélem, velem is csinálsz ilyet.
Mosolyogva válaszoltam. - Szívesen, ha lesz rá lehetőségünk.
Kicsit napoztunk, majd újra kérdezett.
- Most nincs kedved?
- Dehogynem, van időnk, a csajok csak este érnek vissza.
Bementünk a szobába és leültünk a franciaágyra. Mellém ült és a farkamat kezdte simogatni. mikor félig már álltam elém térdelt és a szájába vette. Nagyon ügyesen csinálta, hamar kemény lettem. Én is szerettem volna valamit csinálni vele, ezért kértem feküdjünk le úgy, hogy fejünk a másik farka felé legyen.Nem kellett kétszer mondani. Oldalunkon fekve, ő a szájával kényeztetett én simogattam, masszíroztam a farkát. Éreztem, hogy nagyon jól, ügyesen csinálja. Újra jött a finom bizsergés a golyóim felől. Érezte, hogy makkom még jobban megdagad és szívni kezdte. Nem tudtam ellenállni és beleélveztem a szájába. Nyelte. Aztán szépen körbe nyalva letakarította az egészet. Isteni érzés volt. Újra kezelésbe vettem a farkát. Simogattam, majd a számba vettem. Finoman szoptam, mert én is úgy szeretem. Meg is lett az eredménye, hamarosan éreztem én is, hogy duzzad a makkja, zihálva lélegzik.Még sosem volt sperma a számban a sajátomon kívül, amit páromról szoktam lenyalni. Így az utolsó simitásokat már a kezemmel végeztem. Így is óriásit élvezett. Fejemet félrehúztam és a lepedőre ment az egész. Nem kevés volt. Mikor lenyugodtunk megkérdezte: - soha nem nyelted még? Mondtam, hogy nem, de nincs kizárva, mert kíváncsi vagyok. Elnevette magát és megígérte, mielőbb sort kerítünk rá.
Elköszönt és ment, de az ajtóból visszaszólt.
- Ugye lesz folytatás?
- Szívesen, ha nem bukunk le az asszonyok előtt...
- Ezt megígérhetem - szólt és elment.
Volt még folytatás, amit szívesen elmesélek, ha lesz egy kis időm!!!
Hozzászólások
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: