Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy unalmas ködös öszi nap éjszakája

Előzmény cime:  Egy unalmas ködös öszi nap estéje….  és ugyanezen a web lapon található.

Az előzmény vége ….
„Nem baj” mondta „majd én helyrehozlak” és azzal térdre ereszkedett, kibontotta a sliccemet és előkotorta a ma már kétszeresen kiürített farkamat.  Elkezdte simogatni, majd puszikat nyomott rá, körül nyalta a makkomat és amikor elkezdett merevedni egyszerüen benyelte az egészet.  Milyen jó, hogy az elöbb megmostam futott végig a gondolat az agyamon, és átengedtem magam feleségem mestermunkájának.

********************************
Nehezen jött álom a szememre. Leginkább a Kati féle kaland zaklatott fel. 'Ha az a pasi nem nyomja neki a farkát a tömött trolibuszon, vagy ha a lány nem tesz megjegyzést csak arréb megy, vagy ha én nem hallom meg a megjegyzését, vagy ha nem mondok neki akkora marhaságot amit normális ember ki sem tud találni, vagy ha Ö elküld melegebb éghajlatra, vagy ha ..... vagy ha ... akkor az a faszfej igazgató aki visszaélt a hivatali hatalmával amikor Katit megerőszakolta most nem lenne egy felszarvazott ökör, aki még az is megtörténhet, hogy az én gyermekemet fogja felnevelni.'  Mert ebben a történetben a legzavaróbb az, hogy Katiba teljes erővel belepumpáltam a magjaimat, amik akár ott és akkor rögtön teherbe is ejthették.  'Remélem tablettán van a kis céda'. 

'De ami igaz az igaz, belevaló kis ringyó és a puncija olyan volt mint egy forró katlan.  És a trolibusz rázkódásai... micsoda egy állatság.  Meg sem mozdultam benne és mégis mindketten elélveztünk.  Mekkorát tudnánk egy ágyban meztelenül kefélni ezzel a kis szajhával.  Huh, na ez egy veszélyes ösvény.  Pedig Ő ezt akarja, mert megadta a telefonszámát.  Holnap felhívom és lebeszélem erről.  Vagy fel sem hívom.  Talán az lesz a legjobb.  Csak az olyan tisztességtelen. Biztosan várja, hogy hívjam fel.  Milyen pimaszság, hogy beleélveztem a forró puncijába és még fel sem hívom telefonon pedig várja. Fel is hívom, és megköszönöm az élményt, de megmondom, hogy folytatás nem lesz.  De miért is nem?  Elvégre egy gyönyörű fiatal lány, illetve asszony, zsenge kis puncival és fantasztikus volt benne lenni.  Úgy sült el benne a farkam, hogy nem is mozgattam ki-be, ki-be.  Mekkora szekszuális energia lehet a combjai között abban a kis tüzes oduban! Ha Ő akarja és benne van akkor miért ne lehetne a barátnőm?  Mit barátnőm? A szeretőm!  Vagy méginkább a kurvám, akit akkor kefélek szét amikor akarom!  Huh, de barom vagyok.  Nem, ez igy nem lesz jó.  Vagyis nagyon is jó lehet!  Na ebbe bele lehet bolondulni, ha még nem vagyok egészen bolond.  Egy nap három nő! Az biztos, hogy egy szeksz őrült mániákus vagyok'. 

'Itt van a gyönyörű feleségem aki szült egy csodálatos bébit nekem.  Vele nem tehetem meg, hogy tartok mellette egy szeretőt.  De ha mégis szükségem van rá akkor ott van Marika.  Őt aztán már igazán nem csalhatom meg, hiszen csak ma lett az enyém.  Egy szeretőt nem szabad megcsalni.  Na dehát már megcsaltam ma.  Na az nem igaz, mert nem én csaltam meg hanem Kati vette ki a nadrágomból és rakta magába a farkamat.  Én csak elélveztem benne ahogy a troli zötyögött.  Bolond vagy? Ha nem akartad volna akkor hogy tudta volna ráhúzni magát a farkadra? És nem a te ujjaid voltak elöbb az Ő puncijában?  Igenis Te mocskos disznó vagy és igenis akartad, hogy ráhúzza magát csak nem ott a trolin, mert be voltál szarva, hogy lesittelnek érte.  Micsoda képmutató tetű vagy!  Egy kéjenc élvezet hajhász aki a tömött trolibuszon is hajlandó kefélni!  Ki kellene vonni téged a forgalomból és minden nap megfejni, napjában háromszor mint egy tehenet.  Dehát pont ez történt ma, csak három külömböző nővel!!!'

Egyik oldalamról a másikra forgolódtam.  Nem jött álom a szememre, mert ezek a marcangoló gondolatok elhesegették a szemlezáró törpikéket. Már éjfél is elmúlt, és én csak hánykolódom.  Zsuzsi felébredt a forgolódásomra.  Odahajtotta a fejét a vállamra és gyengédem rámkérdezett:  „van valami bajod, hogy nem alszol?”  „Nem jön álom a szememre” válaszoltam „bizonyára telihold van”.  „És az mióta van hatással a Te alvásodra?  Biztos, hogy nem nyomaszt valami?” kérdezte jó feleséghez illő aggodalmmal.

„Hát jó, megmondom.  Teljesen felkavart a ma esti pálfordulás” hazudtam neki „most is fel vagyok izgulva attól, ahogy a lecsorgó tejedet nyaltam le a testedről aminek a végén berendelted a nyelvemet a puncidba”.  Zsuzsi felemelkedett a karomról fölém hajolt, megcsókolt és elkezdett vetkőzni. Majd rólam is lefejtette a pizsamámat miközben keze össze-vissza szaladgált a testemen.  Amikor már mindketten anyaszült meztelenek voltunk rámfordult félig és a szájával megkereste az enyémet.  Hosszú szenvedélyes csókolózásba merültünk.  Szeretem Őt és igazi szerelemmel tudok csókolózni Vele.

Átöleltem, és simogattam meztelen hátát amitől nemcsak Ő de én is beindultam.  ’Meg akarom dugni, vágyom a puncijába de előtte mégegyszer kinyalom azt az édes kis barlangját’, határoztam el.  ’Érezni akarom ahogy remegett az egész teste.  Akkor fogok belehatolni amikor már úgy reszket, mint egy dizel motor’.  Magam alá fordítottam, leválltam a szájáról és lassan elkezdtem a túrát lefelé.  Ahogy elértem duzzadó melleit bevettem a bimbóit szépen egymás után a számba.  Amint az elsőt megérintettem, mindkettőböl megindult a teje.  Hosszan szoptam őket, élvezettel nyeltem édes tejét. „Remélem azért hagysz annyit bennük ami a bébinek elég reggelire” súgta oda extázistól eltorzult hangon.  Ahogy abba akartam hagyni rámszólt gyengéden „szopj még, olyan finoman csinálod, mindjárt elélvezek tőle”.  Nem telt bele egy perc sem rángatózni kezdett és hatalmasat élvezett. 

Egész testében reszketett, miközben a teje megállás nélkül csorgott mindkét bimbójából. Lejjebb csúsztam és követve a tej útját végig nyaltam a hasát le a puncijáig.  Vágyakozva terpesztette szét a lábait ahogy tudta és átölelte a fejemet amint belefúrtam magam a combjai közé. Óráknak tűnő percekig „dolgoztam” a nyelvemmel a csiklóján és a puncijában, miközben két ujjamat is belevezettem a nedveitöl már tocsogó hüvelybe. Zsuzsi fetrengett a folyamatos stimulálás hatására, miközben a már nekem is megkeményedett szerszámom robbanásig feszülve várta a bevetést.  Felemelkedtem a combjai közül, de visszaparancsolt „juttass a csúcsra a nyelveddel! El akarok menni igy” kérlelt. Folytattam ahol az előbb abba maradt és hamarosan megrándult egész testében.  Tudtam, hogy elélvezett.  Combjai ellazultak és levette kezeit a tarkómról.

Végig szénkóztam a nyelvemmel felfelé, ismét rátalálva bimbóira és mindkettőt körül nyálaztam amitől ujabb tejelellátásban lett részem.  Teleszivtam a számat, de nem nyeltem le hanem megkerestem a száját és átcsorgattam saját tejét.  Előre ki nem számítható hatást váltottam ki belőle. Mint egy piranja tapadt rá a számra miközben ráirányítottam a farkamat a puncijára.  Mielőtt be tudtam volna dugni Zsuzsi odatette a kezét leakadt a számról és megszólalt: „nem oda, hanem a számba akarom a tejedet én is” mondta és ellentmondást nem tűrve hátamra forditott miközben fejével lecsúszott az ágyékomra.  Lassú, hosszú nyelvmozgással körbenyalta a farkamat le és fel, majd a makkomra irányította a nyelvét.  Majd megvesztem az izgalomtól, alig tudtam visszatartani a magömlésemet mielött az ajkaival körül vehette volna a dorongot.  Egy nyelves csók következett, majd teljesen rázárta forró ajkait a hímvesszőmre és finom vákumot szívott rá.  Levitte száját a farkamon, de nem tudta végig vezetni, mert a fuldoklás kerülgette.  Hát igen már kiesett a gyakorlatból.  Még néhányszor megtette az utat le és fel amikor hirtelen kihúztam a szájából, magam alá forditottam, számat a szájára tapasztottam és bevezettem a hímvesszőmet a lucskosra nedvesedett pinájába. 

Ahogy behatoltam felhördült, majd egy elfolytott sikoly kiséretében elélvezett.  Utól akartam érni mielőtt lejön a csúcsról ezért eszméletlen vágtába kezdtem nem törődve azzal, hogy hónapokig használaton kívül levő pináját tönkre verem.  Fékeveszett energiával döngettem amitől láthatóan megréműlt, de ugyanakkor extázisba is esett és szabadon engedte lefolytott szekszualitását. Egész testében reszketett, pinája vonaglott a benne döngölő farkamtól.  Fejét egyik oldalról a másikra csapkodta, mintha epilepsziás rohama lenne. Karját szorosan a nyakam köré fonta és egyik orgazmusból a másikba zuhant.  Meghazudtolva a ránehezedő testem súlyát mint egy megvadult csikó dobálta altestét szinkronban az én behatolásaimmal, ezzel mélyre magába tolva a teljes méretére duzzadt farkamat.  Minden bizonnyal hatalmas károkat okoztunk a hüvelyében, de semmi nem számított.  Egyik pillanatról a másikra végetért nála minden.  Rátapadt a számra, majd lenyelve a nyelvemet, és egy hatalmas rándulással bevégezte az orgazmus sorozatát.  Ebben a pillanatban nálam is elszakadt a fonal és ami még a gerincemből kipréselhető volt az elemi erővel vágodott neki a hónapok óta bepókhálósodott odú hátsó falának.  Zsuzsi újra felsikoltott és szinte ájultan hullott a lepedőre a folyamatos vonaglástól kimerült teste.

Ebben az összetapadásban oldalra fordultunk és mindketten beleájultunk az elkerülhetetlen végkimerültségbe.

Hát igen, egy unalmas ködös öszi nap éjszakája is lehet élmény dús.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: