Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy nimfomániás újságíró:)

Korán reggel a nap szépen besüt az ablakomon, de tudom ma nehéz nap elé nézek. Riporterként mindig ápoltnak frissnek és üdének kell lennem. Szeretek szép lenni bár mikor az embernek a főnökéhez kell mennie fejtágításra, és el akar küldeni valami nagyon messzi isten háta mögötti városba valami gazdag ficsúrhoz riportot készíteni. Nem akarok. Hát így indulok útnak a főnököm az apám, lehetne, látszik a szeme sarkából, hogy nem is olyan régen még egy nagy hóhányó lehetett. Így szól hozzám, siess gyermekem, délután indul a géped csomagolnod, kell 2 hétre mész. Majd szétvet az ideg 2 hét, minek kell nekem 2 hétre elutaznom, hogy az a . De nem dühöngöm tovább, mielőtt kilépek a szobából csak annyit, mondok, nagyon remélem az első osztályra, foglaltál nekem helyet. És duzzogva megyek haza csomagolni és még az internetre is fel kell mennem azt se tudom hol van az a hely ahova mennem kell mit kell vinnem 2hét jaj. Egy forró fürdő után elkezdtem csomagolni és már bújtam is az útikalauzt. Szicília-Szicília-Szicília csak ez a szó kavargott a fejembe istenem mit fogok én egy szigeten csinálni ennyi ideig. De jöjjön aminek jönnie kell, csak el ne felejtsem a játékaim, ha már egy isten háta mögötti szigetre lettem száműzve legalább az estélyeimet úgy tölthessem, hogy kényem-kedvemre esik így becsomagoltam minden élvezeti forrásom.

Állítólag lovagolni is el kell menni, akkor a Gésa golyók is jöhetnek, és már a gondolatom Szicília hegyes dombos ösvényein jártak miközben egy Olasz csődör fekete lovon lovagolok és vágtázás közbe a nedves puncim izgatja a két golyó amit a… Úr isten elkések hívok egy taxit kicsinálnak és már a mire észbe kapok a repülőn ülök az első osztályon kiéhezve minden porcikám remeg kérek a sztyuitól egy pohár pezsgőt és próbálom csillapítani vágyaimat. Mire ismét magamhoz térek, arra leszek figyelmes, hogy a függöny mögül egy gyönyörű szempár figyel engem ahogy a székembe fészkelődök és legszívesebben ott mindenki előtt nyúlnék szoknyám alá.

Mikor észreveszi, hogy én is őt nézem, elpirosodik és újra útnak indul, hogy mindenkit körbekérdezzen ki mit kér, mellém ér és remegő hanggal kérdezi meg az a gyönyörű lány, hogy mit kérek, a repülőbe halvány lámpák égnek. Szinte már-már sötétnek mondanám, Körülnézek körülöttem szinte mindenki alszik, a lányon egy rövid szoknyás egyenruha van, jól áll rajta, nagyon szexis, belül ülök az ablak mellett, megkérem, hogy lépjen beljebb, segítsen beállítani az ülést. Ekkor kikerül az utasok szemszögéből és a belső combja mentén végigsimítom a lábát, míg el nem érek a bugyijához, amit érzem eláraszt a forróság pillanatok alatt az ujjam a puncijával játszik a lány, majd elájul a vágytól és hogy nehogy észre vegyék ismét megkérdezi mit kérek már az ujjam a g pontját izgatja. Finom nedves a hangja megcsuklik, és már érzem a szitu kínos olyan hévvel izgatom hogy szinte már nem bírja tartani magát a székemnél 10 percet kérek. És kérem, mivel először utazom, segítsen, mert nem tudom hol a mosdó. Köztünk legyen szólva ez hazugság, de hát kell valami indok hogy elkísérhessen.

Előttem, megy minden mozdulata, izgat, mikor belép az elválasztó részbe, elhúzom a függönyt. És odaérünk, végre már remegek érintéséért, kinyitja nekem az ajtót. Belépek az 1 osztály mosdójába tágas és tiszta, mert hát az ember, ha egy mosdóba kényszerül legalább legyen higénikus és a kis ingénél fogva, behúzom magam után olyan szenvedéllyel, csókol majd meg esz bár mind a ketten tisztába vagyunk vele nincs időnk hosszú játékra így máris egymás örömforrásait keressük az a szenvedély amivel izzó nedves puncimat kényezteti kezem lábam remeg És viszonzom a kéjt mivel ajándékozza testem. Eszméletlen az egyik lábam a mosdón van, hogy hozzám férjen már nem bírom, érzi ő is és egyre vadabban ujjazza testem legintimebb pontját a mutató és a középső ujja a puncimba a hüvelyk ujja a csiklómat dörzsöli nem bírom majd összeesek az élvezés pillanatába.

Annyira fel vagyok ajzva, hogy leguggolok és félrehúzott bugyijánál szinte harapdálva nyalok be a puncijába a lába most ott pihen ahol az előbb az enyém remeg az egész teste egyre szenvedélyesebben nyög és markolja hajam szorítva arcomat gyönyörére. Remeg, és érzem nedűje, csorog végig a nyelvemen, imádom ezt az édes ízt, amivel eláraszt. Alig telt el pár perc amióta benn vagyunk, érzem mennem, kell még dolgoznom is, kell a leszállás előtt. Az én életem az információkról szól, és ott hagyom a lány szinte ájult testét a mosdóba. Vissza ülök a helyemre és kielégülve veszem elő a gépem és informálódom ezerrel. Semmit se pihentem a gépen kb. 1 óra múlva a pilóta kéri, kapcsoljuk be az öveinket, mert megkezdjük a leszállást. A reptéren egy férfi vár mogorva de nem érdekel, elvisz a kompig, hisz egy szigetre megyek, felgurul velem a kompra és a hajó, lassan átindul a szigetre. Késő van fél tíz, azt se tudom hova visznek, de valahogy nem is érdekel. Sötét van az útból semmit, se látok. Megérkezünk a ház nagynak, tűnik, de nem látok belőle sokat.

Fáradt vagyok csak az ágyamra, vágyom, és arra hogy ma este mindenki hagyjon engem békén. A fazon, aki értem jött a ház inasa volt egy hatvanas éveiben járó ősz hajú ember, mivel látta nem vagyok az a cserfes szájú fruska egyre kedvesebb lett a szobámba kísért mielőtt utamra engedett, megkérdezte, hozhat e nekem valamit, mielőtt lefekszem aludni, mert késő éjszaka már hálisten nem kellet találkoznom a házigazdámmal. Megköszöntem kedvességét és becsuktam az ajtót végre egy szoba egyedül lehetek igazából nem hatott rám a fényűző pompa ami körülvett a szobámba volt fürdő is de jó teleengedtem a kádat és relaxálni kezdtem. Hajnalba arra ébredtem, hogy fázom felvettem egy köntöst és az ágyamhoz vonszoltam magam. Magamtól ébredtem azt a fűzfán fütyülő rézangyalát majdnem dél volt ennek a napnak is lőttek mit gondolhatnak most rólam. Rendbe szedtem magam és elindultam a patinás épületbe a hal felé.

Az inas épp szembe jött velem és egy szobalánnyal, akit épp leteremtett csinos teremtés meg kell hagyni, mi lehet vele a baja nem értem ezt a nyelvet, de úgyse neki nem is érdekel. Mire észrevett már szinte mellettük álltam a lány pukedlizett és ment a dolgára meglepő ez még divat? Na jó mindegy Megkérdeztem, Hol találom Jovanni urat. A válasz így hangzott az úr elment egy tárgyalásra holnap érkezik vissza nem akarta kegyedet felébreszteni a fárasztó utazás után, és a bocsánatáért esedezik. Na szép gondoltam magamba másfél nap semmittevés ez jó most mit csinálja. Az inas az ebédlőbe kísért álomszép leültetett és reggelizni kezdtem. Sebaj úgyis rég nyaraltam most van időm pihenni. Csak ne lennék egyedül ebbe a nagy házba és itt senki, nem beszél angolul én, meg olaszul nem beszélek. Eltelt a nap ismerkedtem a tájjal és a birtokkal. Este vacsora után a házba a kandalló mellet egy fess fiatalember képe ált Nagyon megfogott a kép hihetetlen milyen jó pasi lehetett. Gondoltam, mert a kép már vagy 40 éve festődött. Mit keresek én itt. Egy Öreg emberrel gondoltam, talán élettörténetet kell írnom vagy mifene.

Ezekkel, a gondolatokkal és a férfi izmos testének szép arcának látványával mentem a szobámba lefeküdni. Már mindenen túl voltam a játékaim az ágy melletti szekrénybe én megfürödve és Szexi hálóingbe bújtam ágyba. De a kisördög az ott motoszkált bennem. Istenem az a kép az a férfi. Éreztem, ahogy elönt a forróság a vágy, és már azon kaptam magam, hogy a kezem finomas simítja végig a nedves csiklómat. És a férfi járt az agyamba, az arca lebegett a szemem előtt. Így kényeztettem magam, míg már annyira kívántam, hogy elélvezzek, hogy kivettem az éjjeliszekrényből a vibrátorom és azzal fojtattam szeméremajkaim izgatását. Egyre hevesebben vonaglott a testem a rezgő játékszer érintésére, a kezem a mellbimbóm simogatta. Mikor átadtam magam a behatolás kéjének testem már reszketett a vágytól és a kéjtől mit érezni fog. Hangosan felnyögtem áhhhhh. És már éreztem is combomon a meleg nedű érintését.

Reggel korán keltem, hogy minden rendbe menjen körülöttem, szeretem, ha én irányítok. A ház üres egy teremtett lelket sem látok. A konyhaasztalon egy cetil miszerint a szobalány vásárolni az inas a kikötőbe ment a reggelim tálalva kinn a medencénél. Reggeli után felmentem a szobámba és az idáig szerzett tapasztalataimat gépeltem kopogtatnak igen, tessék!? Szép jó napot madamm a Szenyor Jovanni kéri, tisztelje, meg azzal hogy veleebédel. Az ebéd pontban egy óra múlva lesz, és az ebédlőbe fogja várni az úr. Na végre valami fejlemény. Megérkezem kellő képpen elegánsan de, semmi esetre sem kihívóan, hisz ha számításaim nem csalnak, ez a férfi már túl van deleje hajnalán. És igen a férfi roppant markáns még így a 70 éveiben is. Az ebéd fantasztikus volt és a társaság meglepően kielégítő. Megkedveltem Jovannit a nagyapám lehetne, sajnos nem ismerem ezt az érzést, de jól esett a kedvessége törödése. Nagyon jól teltek a napok bár nem értettem még mindig minek vagyok ott. A társasági események és az összejövetelek királyi pompába teltek.

Eljött a hétvége és Közölte velem hogy neki sajnos programja van, elutazik és kapok helyette gardedámot a hétvégére. Na szép az érkezésem tárgya rejtély és megint 3 nap egyedül, vagyis egy vadidegennel. Péntek délután járt az idő nagyon kellemes meleg volt és már unatkoztam felszaladtam a szobámba és felvettem tangás fürdőruhám, hisz nincs itthon Jovanni nem is lehetek vele szembe tiszteletlen. És kimentem úszni. Napozásom közbe egyszer csak látom egy árnyék, vetődik a testemre. És egy fiatal hang így szól szép délutánt a hölgynek ez váratlan volt kinyitottam a szemem de, semmit se láttam. Lassan felálltam a napozószékről és szembe kerültem a férfival, Újra ránéztem és azt hittem szellemeket, látok a férfi a festményről a melegtől, vagy a meglepetéstől megszédültem csuklottam össze a férfi elkapott és csak arra emlékszem a szobámba, ébredek. Álmodtam vagy valóság? Nem tudtam de, azt igen, hogy a fürdőruhámba fekszem. Tele engedtem a kádam és a forró vízbe, ültem. De nem hagyott egy gondolat békén ki ez a férfi, hogy lett ilyen fiatal újra és miért kívánom folyton az érintését? Ismét kívántam az érintést így újra az ágyamba találtam magam a testem vizes meg se törölköztem. És hosszasan játékba kezdtem.

Nem vettem észre hogy az ajtóm résnyire nyitva nem is törődtem vele, hisz a ház estére kihalt senki nem lakik benne az inasnak a ház mellet van lakása a szobalány pedig csak dolgozni jár ide. Az a szellem meg itt van e bele se mertem gondolni így kényeztettem magam kedvemre mire halk neszre lettem figyelmes az ajtóm előtt áll valaki és élvezi testem látványát, ahogy simogatom magam és kényeztetem minden porcikám a hangok egyre szenvedélyesebben, szűrődtek be és engem izgatott azt képzeltem, hogy az a férfi álmaim férfija élvezi testem látványát, vonaglását, ahogy kényeztetem csiklómmal, játszom a vibrátorral és élvezkedem. Egyre hangosabban élveztem a férfi sem bírt magával. Már nem bírtam tovább és hangosan felajzva élveztem el. Mire felocsúdtam felkeltem az ágyból, már nem állt senki az ajtómnál. Szomorúság öntött el talán csak képzelődtem azt akartam hinni. Így feküdtem le. Nem tudtam aludni hajnalba felébredtem és kisétáltam a tengerpartra még csak nem is pirkadt és néztem, ahogy felkel a nap csodálatos volt a látvány. Már a nap javában felkelt mikor visszaindultam a házhoz. Az ebédlőbe két személyre megterítve

Leültem és vártam kicsit álmosan de, kivirult arccal és elemelkedik a kezem és egy férfi ott áll mellettem, aki a kezemre lehel egy csókot. A szemébe néztem hát nem álom itt áll előttem és a kezem a kezébe. Éreztem ez nem egy olyan tisztelet csók éreztem a tegnap esti hévét a szájában ahogy a kezemhez ért. Jovanni-nagypapa kért meg rá hogy töltsem önnel ezt a hétvégét. Sajnálom, ha tegnap önre hoztam a szívbajt nem volt szándékos. Nem tudtam válaszolni az ámulattól. Reggeli után felmentem a szobámba és ledőltem kicsit. Kora délután ébredtem és egy cetli várt már barátságosabb hangnembe kérlek, lovagolj velem a naplementébe. Várlak az istállónál. Alig bírtam elkészülni annyira siettem volna hozzá. Megérkeztem és ott állt velem szembe isteni látvány volt és rám vár. Már a lap lenyugvóba volt kötött a szememre egy sálat és megfogta a lovam kantárját és elvezetett egy gyönyörű helyhez a tengerparton. Leemelt a lóról. És elkezdtem vetkőzni, megkérdezte, mit csinálok, mondtam, hogy a naplementét a tengerből élvezném csatlakozott. Ott lubickoltunk a vízbe mikor valami a bőrömhöz ért nem ijedtem meg de az alkalmat kihasználtam és a karjaiba siettem. Nem volt ellenére a lovagi szerep a levegő izzott és egymás szemébe nézve egyre közelebb hajolt hozzám. Megcsókolt végre és olyan szenvedéllyel izzott a szája, hogy majd beleremegtem. A keze simogatni kezdett és a fülembe súgta olyan szép, és szenvedélyes voltál, tegnap este kívánlak. Hallottalak és élveztem, ahogy néztél. Hosszasan simogattuk és csókoltuk egymást a parton ránk sötétedett a szükséges ruhadarabokat magunkra vettük, mert már hűvösödött az idő. Haza érve, mint a gyerekek szaladtunk a kerti meleg pezsgőfürdőhöz és ott fojtattuk a csókolózást. Mikor már a testünk túlhevült kiszállt és kérte kövessem megtettem a kezével fogata a kezem és bevezetett a rusztikusan berendezett vadászszobába ahol már égett a kandalló.

Meg se lepődtem valahol ezt is képzeltem, hogy tudja minek mi a módja. Mind a ketten köntösbe heveredtünk le a kandalló elé. És lágyan harapott a nyakamba alig érezhetően a hideg végigfutott minden idegszálamon. Kívánlak, súgta ismét még nagyobb szenvedéllyel a nyakamba. És folytatja nyakam kényeztetését. A hátamra fektet, és finoman csókol és izgat. Egyre lejjebb haladva de a bársonyköpeny elfedi meztelen testemet. Majd keze a vádlimnál érintve lábamat halad felfele és simítja böröm keresve rejtett zugaim érintését. Valahogy érzem, hogy nem erre vágyik igazán érintése szenvedélyes de, túl finom hajába markolva érzékeltetem, nem vagyok cukorból, a végre érzem keze érintését, ahogy olyan szenvedéllyel feszíti szét combjaim, hogy csak egy állat képes leteríteni a vadat, mit harccal szerzett meg magának a trófeát.

És már habzsolja testem minden porcikáját a nyelve, hasítja szét zárt szeméremajkaim, csókolózik a nedves forró ajkakkal, és mélyen nyal a csiklómtól a hüvelyem kapujáig. Isteni, ahogy tépi, eszi, falja, harapja és közbe erős keze a csípőmnél fogva, szorít földre, hogy ne tudjon a zsákmány szabadulni, szenvedek a karjai közt, érzi, és még hevesebben nyalja a puncimat, és már azt érzem, hogy teljesen odáig vagyok. Ismét megpróbálom visszatartani a pillanatot de, nem megy és erős keze még feszesebben a szájába, húzza husis puncimat nem birok a nyelve érintésére keze szorítására, élvezek el. Szeretném viszonozni a gyönyört, amit átéltem finoman a háta mögé kerülök, és a tarkójánál harapok a nyakába, és a hasára fektetem a kezem a hátát, simítja végig, eléri feszes popsiját és a gerince mentén, haladok lefelé a testén. Néha tükrözve vadságom, azzal hogy fogaim között felejtem háta finom bőrét, elérek a popsiáig a nyelvemmel, finom mozdulattal benyalok a popsijába, megremeg.

Megfordítom, és mellemen érzem keményre meredt farkát. A szájához hajolok, és beleharapok ajkába, haladok lefelé a testén a nyakát, kényeztetem a mellkasát, bimbóját fogaim közé veszem finom mozdulattal, harapok bele. A kockás hasa izgat nyelvem, eljátszik a bordák között köldökével majd nem várt szenvedélyes mozdulattal, veszem számba a kemény szerszámot. Felnyög olyan kéjjel, mintha sose lett volna ilyen kéjben része és kényeztetem, ahogy csak bírom a makkba mélyesztem fogaim, már látszik arcán megfeszült testén hogy szinte szenved a gyönyörtől, érzem lassan túl megyek a célon ahogy nyalom és szopom férfiasságát azt a kemény lüktető finom húst a puncim nedves már a combomon folyik ahogy élvezem a férfi gyötrelmét. Nem bírja tovább és felül azzal a mozdulattal, húz magához és ültet az ölébe minden izma, megfeszül, ahogy nedves puncim érinti farkát. És érzem, ahogy a szűk puncim egyre mélyebben adja meg magát az isteni szerszám előtt, ahogy testem fejethajt a férfi előtt. Behódol, és eggyé forr, mintha nem lenne ő és nem lennék külön én csak egy test és a popsimnál fogva megemel és ki be csúszik és lüktet a farka.

Remegek testem minden mozdulatának, engedelmeskedik, ahogy váltogatja testem alakját hol olyan hévvel, szeretkezik velem, hogy már kínlódik a testem és szinte minden pózba, kielégít már nem is, tudom számolni, hagyom magam és én is mindennél jobban szenvedélyesebben, szeretkezem vele hol én, uralkodom a testén hol ő az enyémen és így fojtatjuk, néha leszállok, és számba veszem farkát melyjen a saját ízemet, szopogatom. És ő is vissza visszatér a puncimhoz és nyalja, mintha nem evett volna ily finomat soha. a karjai között alszom el a meleg földön a jegesmedve szőrön a karja, ölel a teste a nyakamba, szuszog.
Hozzászólások
További hozzászólások »
V. Hercegnő ·
A sztori... Hmmm... Nem olyan rossz...

De a nimfománia egy nagyon súlyós pszichikai betegség, amely abból áll, hogy a nő kívánja a szexet, de hiába érik ingerek, nem képes orgazmusra. Így válik ez rögeszmés 'szexmániává'...
Szivacs ·
............"nem képes orgazmusra." ....
Te ebben biztos vagy?
fannyka ·
Nem egészen. Az tény, hogy pszichológiai rendellenesség, de arról én még sehol sem olvastam, hogy képtelenek lennének az orgazmusra.

domesztosz ·
"makkba mélyesztem fogaim"-szerintem ettől minden pasi meghalna. ez durva. amúgy szerintem a szöveget 1x-2x át kéne olvasnod, mielőtt véglegesíted, mert tele van eltérésekkel (igeidő, vessző...) maga az ötlet nem rossz és az írásmód is tetszik, a stílus.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: