Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy hihetetlen történet 4.

Csodálatos időszak köszöntött ránk. Beköltöztünk Anya ágyába, és nagyokat szeretkeztünk hármasban. Persze azért beszélgettünk is időnként. Az egyik piros betűs ünnepen Anya azt kérdezte tőlünk, hogy elmesélnénk-e neki, hogy volt az a dolog a bugyi simogatással? Egymásra néztünk, és egyszerre mondtuk: - de az már régen volt! – de Anya nem hagyott békében minket. Hát elmeséltük, hogy egyikünk felvette, a másik meg simogatta, és később cseréltünk.


- de elöl is?....  – kérdezte.


- Igen, elől is. –


- Megmutatjátok? –


Elvörösödtünk. Egymásra néztünk, bólintottunk. – Ha annyira akarod?- mondta Pali.


- A bugyijaimat tudjátok, hol találjátok meg! – bólintottunk.


Nehezen mozdultunk meg, de én voltam a gyorsabb. Elővettem egy piros, csipkés tangát a szekény fiókjából, és felvettem. Pali várt egy kicsit majd simogatni kezdett. Nem is a bugyin kezdte, hanem az arcomon. Majd közelebb hajolt hozzám és megcsókolt. Átfogtam és visszacsókoltam. Az ágy mellett álltunk. Anyára néztem, aki kipirult arccal és csillogó szemekkel nézte, mit csinálunk.


Pali keze a fenekem mozgott, majd félretolva a bugyit benyúlt és úgy simogatta a fenekem. Én megfogtam a férfiasságát, mely már teljes terjedelmében keményen ágaskodott, és finom mozdulatokkal húzogattam, majd letérdeltem elé és a számba vettem. Finoman egy puszit adtam a makkjára, majd vigyázva a számba csúsztattam szinte tövig. Kilestem mellette Anyura. Meredt szemekkel nézte, amit csinálunk. Arca vörös volt és láthatóan nem hagyta közönyösen a mutatványunk.


Pali hirtelen felállított, letolta rólam a bugyit lábszárig és megfordított. Így tökéletesen láthattam Anya reakcióit. A mellei szabadon voltak, azokat simogatta. Pali kicsit segített, hogy hajoljak le. Hátulról kezdett izgatni a kezével. Jól benyálazta. Nagyon jó érzés kerített hatalmába, ahogy két, majd három ujját is belém tolta, ahogy a záróizmaim engedtek, majd éreztem, hogy kihúzza és beteszi a botját. Szabályosan baszni kezdett. Én nyögtem és élveztem. Anya egyik keze eltűnt a lábai között és láthatóan mozgott. Ez a látvány és a bennem járkáló dugattyú teljesen extázisba kergetett.


Egyik kezemmel lenyúltam a férfiasságomhoz, kettőt ha húztam rajta, őrült nagyot élveztem, egyenesen Anyára, aki szintén éppen élvezett. Hamarosan Pali is belém lőtte magjait, mély hörgés kíséretében.


Bedőltünk Anya mellé az ágyba.  Pali felpattant és elrohant lezuhanyozni. Én az élménytől félig aléltan Anya mellé feküdtem. Hozzábújtam. Szabadon lévő mellét kezdtem puszilgatni, majd mellbimbóját szívogatni. Pali is megérkezett, törölközővel tekerte be derekát. Ő is Anya mellé dőlt, a törölközőt ledobva maga mellé a másik oldalra. Ő is szopizni kezdte a mellbimbóját, majd simogatni kezdtük a combjait.


- …de…- akart megszólalni Anya, de Pali elővette a törölközőt és Anya feneke alá igazította, az engedelmesen emelte meg a fenekét.


Már nem tiltakozott, mikor megszabadítottam a bugyijától és a lábai közé feküdtem. Gumi nélkül, de már egy ideje úgy sem kellett használnunk. Anya elkezdte szedni a fogamzásgátlót. Gyorsan csusszantam belé és lassú csípőmozdulatokkal baszni kezdtem. Közben Pali a melleit puszilgatta és a kezével a seggelyukát simogatta. Hamar elélveztünk mind a ketten. Én fáradtan dőltem mellé, de Pali sem akart többet.


- Mondd Anya, hogy bírtad idáig férfi nélkül? - kérdezte.


Anya elvörösödött.


- Mikor Apátoktól megszabadultam, rá sem tudtam nézni a férfiakra. Azon kívül ott voltatok nekem Ti. Hosszú ideig eszembe sem jutott a szex. Aztán egy kislány a barátnőmmé vált. Egyre többet beszélgettünk. Ő is egy durva szakításon volt túl, ahol megverte a párja és megalázta. Egy munkahelyen dolgoztunk, sokat voltunk együtt. Egy délután hazakísértem valamiért. Kis garzonlakása van, de aranyosan berendezve. Ittunk egy kicsit. Nem emlékszem ki kezdeményezte, de egyszer csak csókolózni kezdtünk. Hirtelen olyan vágy kapott el, amilyet már nagyon régen nem éreztem. Csak csókolóztunk sokáig és simogattuk egymást. Ő volt a bátrabb és kiszabadította a melleimet és simogatni, puszilgatni kezdte. Tudjátok, milyen érzékeny vagyok rá. Aztán az ágyhoz vezetett, és levetkőztetett. Finom puszikkal a testemen jutott el a lábaim közé. Olyan orgazmusban volt részem, mint addig még soha. Hálás voltam, viszonoztam. Azóta is együtt vagyunk így, bár bevallom az utóbbi időben hanyagoltam. Nem is tudom miért… - mosolyodott el, de nem nézett ránk.


Összenéztünk.


- De Anya, te nem vagy leszbikus – mondtuk szinte egyszerre.


- Azt hiszem nem, de a kislány csodálatos teremtés, és nagyon sokat segített nekem abban, hogy átvészeljem azt a sok évet, amíg felnőttetek. –


- Erzsi – szólalt meg Pali, én csak visszhangoztam.


- Igen drágáim ő. –


Erzsi úgy volt, kolleganője Anyunak, hogy alkalmazottja volt. Többször járt nálunk. Egy szerény, nagyon csinos, vékony hölgy. Persze, csak Anyunak kislány, hiszen nála jóval fiatalabb.


- Mostanában nem is járt nálunk…


- Mondtam, hogy hanyagoltam. –


- Meséltél neki rólunk? – kérdeztem.


- Eddig még meg tudtam állni, de úgy érzem, megérdemli, hogy megtudja az igazat. –


- Ugye annyit ferdíthetsz rajta, hogy ez csak 18 éves korunk után történt? – Anya kíváncsi, kicsit csodálkozó tekintettel nézett ránk.


- Fontos ez? – kérdezte.


- Igen! – vágtuk rá egyszerre.


- Megfogadtuk, hogy erről senkinek nem beszélünk. Rendben van, hogy Erzsi kivétel, de arról, hogy ez 18 éves korunk előtt történt, hármunkon kívül senki sem tudhat! –


- Na, jó. Fáradt vagyok. Aludjunk. Szép álmokat! – Mindkettőnk arcára puszit adott. Elaludtunk.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: