Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ébredés 2.

írta Freefantasy©
fordította Pavlov

https://www.literotica.com/s/awakenings-ch-02-4


Az ajtó halkan csukódott be mögöttem. Megint az előtérben voltam.
Meztelen talpammal éreztem a vastag szőnyeget. Védtelennek éreztem magam. Egy idegen házban álltam meztelenül, félig merev farokkal.
Felmentem a lépcsőn, és találtam egy köntöst. Rózsaszín volt és bolyhos, de jobb, mint semmi. Leültem az ágyra és végiggondoltam az elmúlt harminc percet. Rádöbbentem, hogy bizonyára meghibbantam.
Ha a tényeket nézzük, engem elkábítottak és kiraboltak. Ezek után úgy döntöttem, hogy fizikailag és szexuálisan is kihasználok egy totál idegent. Az igaz, hogy ez a bizonyos idegen nagyon is benne volt a játékban, de attól még egy idegen volt, aki végül is nem mondta ki, hogy bármibe beleegyezne. És mindezek tetejébe nem is védekeztem.
Bármi bekövetkezhet. Megvádolhatnak erőszakkal, elkaphatok valami betegséget, vagy még rosszabb. A következményeken töprengtem, és rájöttem, hogy ez az én vesztem; mindig túlspilázom a dolgokat. Sosem merek kockáztatni.
Hát ma kockáztattam. Elhatároztam, hogy nem leszek egy félős János. Kiélem ezt az éjszakát, és élvezem is, amennyire csak lehet. Az történik majd, aminek történnie kell.
Felálltam, ledobtam magamról a köntöst, és nekiálltam felfedezni a házat.
A bútorokból és a falon lévő képekből ítélve a lány szobatársa is nőnemű volt. A nappali olcsó cuccokkal volt telezsúfolva, mint egy átlagos diákszállás, csak annál rendesebb.
A ház alaprajza alapján a lány jelenleg a régi kamrában lehetett lekötözve. A konyha mellett volt, és a ház elég réginek tűnt ahhoz, hogy legyen benne ilyen helyiség. A felszerelések alapján pedig a szobatárs tudhatta, mik történnek abban a is helyiségben. Nehéz lehetett volna titokban tartani.
Mondjuk ez annyira nem is érdekelt. Találtam a konyhában egy levél aszpirint, abból leküldtem kettőt egy kis vízzel, és visszamentem. A cetli még mindig az ajtóra volt tűzve. Támadt egy ötletem.
Öt perc múlva már a telefonomon is volt a fénykép. A cetli jól látható a lány arca mellett, akárcsak az írás a testén. Kissé megkönnyebbültem, hogy csökkentettem a rám leselkedő veszélyeket, úgyhogy a másik oldalam nyugodtan elő tudott bújni.
Ahogy a lányt néztem, kezdett keményedni a farkam. A karjai felkötözve, melle ágaskodva, lábai széttárva. A spermám az arcára száradt, de a hajában is látszott egy kicsi. A szeme csuka volt, úgy csüngött a kampón, mint egy bábu. Bizonyára jó erősen a plafonhoz erősítették azt a kampót, gondoltam, miközben felkaptam a bőrből készült korbácsot. Vastag üvegnyele volt, gömbölyű véggel. A padlóra eresztettem a vékony bőrcsíkokat és a lány elé álltam. A farkam mostmár teljes erejével ágaskodott.
A lány kinyitotta a szemét, rámnézett, majd a korbácsra. Mintha mosolyt láttam volna arcán, de aztán üres és érzelemmentes kifejezést öltött fel. Behunyta a szemét.
Finoman a melléhez simítottam a csíkokat, aztán a combjához majd a puncijához. Mivel még sosem használtam ilyet, finoman kezdtem, gondolva, majd kitapasztalom. A lánynak még csak a szeme sem rebbent úgyhogy erősebben csapkodtam. Kezdett hangosan nyöszörögni, ahogy a vékony csíkok a bőréhez csapódtak.
Az arcán kívül a teljes testén végigmentem. Próbált elhúzódni, de csak a kötelékei feszültek meg ettől jobban. A bőrszíjak csattanása visszhangzott a kis szobában.
Kezdtem izzadni. A testét vörös csíkok borították. Hevesen zihált. Abbahagytam, és a szobára újra csend telepedett.
- El akarsz élvezni, ribanc? - suttogtam a fülébe. De ő csak csöndesen nézett maga elé..
Megragadtam egyik mellét és megszorítottam. Ellazítottam, hagytam, hogy a tenyerem végigcsússzon az izzadtságán. Összecsippantottam a mellbimbóját, amitől felsikkantott.
- El Akarsz Élvezni, Ribanc? - kérdeztem hangosabban, és most a másik mellét fogtam finoman.
Erre sem volt válasz, úgyhogy ezt a mellét is meggyúrtam-csippentettem. Erre már felszisszent és arrébb húzódott. Végigsimítottam az arcát, és éreztem, hogy könnycseppek keverednek a rászáradt gecimmel.
Ismét megkérdeztem, és ezúttal már bólintott.
- Jó kurva - mondtam csöndesen.
Mögé álltam, a lába közé nyúltam és a végigsimítottam a punciajkait. Csöpögött a nedvességtől. Éreztem a fenekében az análdugót. Kitapintottam a csiklóját: keményen meredt előre.
Mosolyogva nyomtam a farkam a pinájának, és megint végigsimítottam az arcán, éreztem a szájpecken a nyálát. Próbálta magát hátranyomni, hogy magába húzza a farkamat. Nagyon akarta már magában.
Felkaptam a korbácsot, és megkerültem a lányt. Rámnézett, majd a korbácsra. Mellei föl-le emelkedtek, ahogy vette a levegőt.
A korbács üvegnyelét a pinájába döftem. Összerándult és felsikkantott. Kihúztam és újra bedöftem, és figyeltem, ahogy arca a meglepettből valami egész mássá alakult. Elkezdtem dugni a korbács nyelével. A lány nekifeszült a kötelékeinek, de csak centiket tudott mozogni. Erősen zihált, szája sarkából nyál csöppent ki. Másik kezemmel körözni kezdtem csiklóján, ami vadul ágaskodott.
- El akarsz élvezni, ribanc? - kérdeztem, miközben a pináján és a csiklóján dolgoztam. Bólintott, haja az arcába hullott.
Letérdeltem és a szájamba szívtam a csiklóját. Sebesen nyaltam és pörgettem. Az üvegnyél csöpögött a nedvétől. Hangosan nyöszörgött a kemény keféléstől.
Éreztem, hogy mindjárt elélvez.
És ezúttal megengedtem neki.
Belesikoltott a szájpecekbe, az izmai összerándultak. Nekifeszült a köteleknek, Amikor a lüktetése alábbhagyott, én is leálltam, és kiengedtem a csiklóját a számból.
Ismét felálltam és az arcához nyomtam az arcom. Az üvegnyél még mindig a testében volt.
- Jó volt?
Bólintott.
- Köszönd meg a mesterednek.
A fejét rázta, nehogy megszegje a szabályt. Pedig hát a fagolyótól úgysem lehetett volna érteni, amit mond.
- Akkor még nem végeztünk - mondtam és leemeltem kezeit a kampóról. Ahogy karjai elernyedtek, megkönnyebbülten nézett rám. A lábait még mindig szétfeszítették a kötelek, így egyensúlyát veszítette, de megragadtam a csuklóját, letérdeltettem, a könyökére támaszkodott. A fenekében ott feszült az análdugó, a puncija ki volt vörösödve. Az üvegnyél cuppanva jött ki belőle.
Aztán gyorsan mögé térdeltem és bármi figyelmeztetés nélkül a nedves pinájába döftem a farkam. Felnyögött, pedig a farkam kisebb volt, mint az üvegnyél, amivel eddig kényeztettem. Lassan mozogtam a puncijában:
- Talán ide kéne hívnom egy haveromat.
Lökés.
- Vagy kettőt vagy többet.
Lökés.
- Még van egy órán, mielőtt a lakótársad hazajönne. Pont elég, hogy megkapjam, ami jár a pénzemért.
Lökés.
- De lehet, hogy maradok még, hátha találkozok a lakótársaddal.
Lökés.
- Vajon őt is megdughatom?
Éreztem, hogy erre megfeszült. Beletaláltam. Kihúztam a fenekéből az análdugót. Egy picit tátongott a segglyuka, de aztán összezárult.
Lökés.
- Igen, az lesz a legjobb, ha megvárom, és őt is úgy lerendezem, ahogy most téged.
Láttam, hogy ingatni akarja a fejét, de ebben a pozícióban ez szinte lehetetlen volt. Beléhatoltam, aztán kiengedtem a szájából a pecket.
- Akarsz mondani valamit, ribanc? - kérdeztem, aztán a fenekére köptem, és szétkentem a meleg nyálam a szűk kis lyukán.
- Akarsz mondani valamit, RIBANC? - kiáltottam rá, és jó mélyen a fenekébe kentem a nyálamat.
Csak a fejét ingatta.
- Hát jó, amikor a barátnőd hazaér, ugyanezt fogom tenni vele, és te szépen végignézed.
Aztán a segglyukához illesztettem a csepegő makkomat és behatoltam. Annyira szét volt előttem tárulva, hogy láttam, ahogy a dákóm dudorodik a bőre alatt. Hangosan felnyögött, és talán majdnem el is szólta magát.
- Talán az ő seggét is szétbaszom, és te pedig tisztára nyalod a farkam utána.
Megint felnyögött, a kötelékeinek feszült. Keményen basztam a seggét. Nem kíméltem, keményen keféltem. Nagyon szűk volt, és csodás volt, ahogy ki-be mozgott benne a farkam. Megint éreztem az orgazmusom közeledtét, úgyhogy kihúztam. Sejtettem, hogy ezek után eltartana egy darabig, mire újra feláll, de még akartam ezt-azt ezzel a csajjal.
Az ürességre felsóhajtott. Gyorsan kioldoztam és ismét felállítottam. Elég lestrapáltan nézett ki: haja az arcára tapadt, spermám a bőrét fedte. A vörös csíkok még virítottak a testén, combja csillogott a nedveitől.
Egy nagy faasztalhoz irányítottam, és a hátára fektettem. Karját a feje fölé kötöttem. Aztán megemeltem a térdeit, talpa a falapra simult. A biztonság kedvéért a lábaira is kötelet kötöttem, nehogy össze tudja zárni őket. A puncija és a feneke a legjobb szögben tátongott előttem.
Aztán felkaptam a padlóról egy fekete dildót. A lány fel akarta emelni a fejét, hogy lássa, mit csinálok, úgyhogy egy kis kötéllel a nyakát is lekötöttem. Nem túl szorosan, csak hogy ne ugráljon.
Ismét finomkodás nélkül döftem a dildót az éhes pinájába. Felsóhajtott. Nem mozdítottam, kitartottam a testében.
- Élvezed, ribanc? - kérdeztem ismét, bár tudtam, hogy nem lesz válasz. Aztán visszatoltam a farkam a fenekébe.
- Élvezed a két faszt, ribanc? - kérdeztem, de a lány csak a plafont nézte, és egyre hangosabban nyögdécselt. Szilárdan tartottam a dildót és kefélni kezdtem a fenekét, ezúttal lassan. Tudtam, hogy nem bírom már soká. Ilyen körülmények között biztosan nem.
Pár lökés után éreztem is, ahogy a golyóim összerándultak. Hörögve toltam beljebb a dildót. A farkam megduzzadt és forró spermát pumpált a lány fenekébe. Mindketten hatalmasakat nyögtünk. A farkam még a fenekében lüktetett, miközben ő is elélvezett. A két fasz ezek szerint megtette hatását. Melle vadul zihált, és lihegett, mint egy vadmacska.
Mélyen benne tartottam a farkam, így gyönyörködtem a testében.
Végül megszólalt:
- Pisilnem kell - mondta.
Rámosolyogtam. Megszegett egy szabályt. Ideje új vizekre evezni.
Kezdtem várni azt a hajnali hat órát.
Kihúztam a dákóm a seggéből, a dildót a puncijából és közben válaszoltam:
- Azt hittem, már nem is mondod...
Hozzászólások
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a smashwords-ön is elérhettek! https://www.smashwords.com/profile/view/PavlovUrasag

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: