Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csitulj, szívem!

A többiek azt mondták, hogy átmennek a másik villába, mert nekünk már elfogyott a piánk és buliznak ott egyet, csak volt egy gond. Caroline a fenti szobában aludt, és valakinek itt kellett maradnia. Én vállaltam, hogy itt maradok, a többiek pedig rábólintottak, - nem is sejtve, hogy én mire készülök - azt mondták, hogy pár óráig ne is várjam őket vissza. Annál jobb. Mikor elmentek vártam vagy öt percet, aztán megindultam a szoba fele, ahol Caroline (Akit egyébként Car-nek becézünk.) aludt. Olyan régóta fantáziáltam már arról, hogy milyen lehet egy lánnyal. A fiúkat szeretem, de furcsamód, ha néha elképzeltem egy csaj-csajjal játékot, Car is benne volt.

Voltak néha arra utaló jelek, hogy Car-nek sem vagyok közömbös, amikor néha hozzám ért, ha csak egy pillanatra is, megborzongtam. Volt, hogy kiránduláson voltunk a haverokkal, és egyszer csak ketten maradtunk, mert a többiek elmentek körülnézni, mert valami vásár volt.

Azt hittem ott helyben ráugrom, és leteperem. Néha hozzáértem, de csak úgy, hogy ne legyen nagyon feltunő, muszáj volt megérintenem. Volt olyan is, hogy a vállára hajtottam a fejem, Ő meg a hajammal kezdett játszani, nahát az nekem már megért mindent, vagy amikor megfogta a kezem, megpuszilt, ezek az apróságok mind sokat jelentettek nekem. De most úgy döntöttem, hogy muszáj tennem, valamit, különben belepusztulok.
Beléptem az ajtón, Ő pedig ott állt.
- Felébredtél ? - kérdeztem tök fölöslegesen.
- Aha. Többiek ?
- Elmentek a másik villába, piálni, mert mi már kifogytunk belőle.
- Óh, értem. Akkor csak ketten maradtunk ? - mosolygott. Ó, de még mennyire, hogy ketten. Kis ideig csak bámultok egymást, majd odaléptem hozzá, és mélyen a szemébe néztem, kicsit be voltam piálva, úgy tűnik, hogy manapság már tényleg pia kell ahhoz, hogy az ember erőt vegyen magán. Lassan tettem Vele egy lépést a fal fele, látván, hogy nem ellenkezik, gyengéden a falhoz toltam, majd enyhén kifeszítettem a két kezét és a falhoz nyomtam. A nyakát csókoltam volna épp` de Ő ellenkezett , azonban a kezét nem tudta kiszabadítani.

- Mi a fenét csinálsz ? kérdezte. A füléhez hajoltam és belesúgtam :
"Csitulj, szívem."
Láttam, hogy libabőrös lett, és egy kicsit megborzongott. Ne mondd, hogy nem vagy kíváncsi. Ahogy a nyakát csókolgattam, nem ellenkezett, néha még sóhajtott is, amit jó jelnek vettem. Aztán már végignyaltam a nyakát, majd csókolgattam tovább és elengedtem a kezét, muszáj volt megérintenem, a derekánál kezdtem. Ő meg beletúrt a hajamba, és ahogy a kezemim egyre feljebb vándoroltak, mélyebbeket sóhajtott, már-már zihált.
Car pedig egyre jobban kapaszkodott belém, és éreztem, hogy akarja, akarja, hogy legyen tobb is.

A kezem a pólója alá tévedt, és megmarkolhattam a csodás melleit, amitől egy kicsit mélyebb sóhaj hagyta el a száját. Imádtam, hogy hatással vagyok Rá. Majd megszabadítottam a pólójától és a melltartójától, Car meg az ágy fele vette az irányt, majd elterült rajta, kicsit megálltam, hogy vethessek egy pillantást a gyönyörű testére, szinte megbabonázott a látvány, hívogatott. Rámásztam, majd a szemébe néztem, láttam benne a vágyat, a tomboló tüzet, az érzéseket. Ez nekem is nagy löketet adott.

Bekaptam a mellbimbóját, szívogattam, nyaltam, nem tudtam beteni velük. Ő meg sóhajtozott, és sóhajtozott, símogatott, beletúrt a hajamba, és ezeka dolgok engem mind lázba hoztak, mert tudtam, hogy élvezi, és hogy innen már nincs visszaút. Nadrágon keresztül kezdtem izgatni a punciját, majd nem sokkal később kigomboltam a nadrágot, és lehúztam Róla. Bejártam a hasát, símogattam, haladtam lefelé, végigsimítottam a belső combján, majd lassú csókokkal haladtam fölfele, nagyon élvezte. Annál a bizonyos pontnál megálltam, és Ránéztem, látszott rajta a vágy, hogy mámorban úszik...

Elmosolyodtam és belenyaltam. Lassú, körkörös mozdulatokkal izgattam a csiklóját, majd egyre bátrabban nyaltam és nyaltan, szinte már tocsogott az édes nedűben, nagyon jó íze volt. És azok a hangok, amiket hallatott! Te jó ég, teljesen beindítottak, már csak a hangoktól el tudtam volna élvezni. Hatalmasat élvezett, és én elégítettem Őt ki! Régóta barátok voltunk, de ilyet sosem képzeltem volna, még magamon is meglepődtem.

Hirtelen magára rántott, mélyen a szemembe nézett, de olyan csábítóan és olyan nagyon vágytól égő szemekkel, közelebb hajolt, majd lágyan megcsókolt, mintha ezzel akarna megkoszonni mindent, aztán a csókjaink vadabbak lettek, majd O került felül... “Szeretlek`- suttogta az ajkaimba, majd a nyakam kezdte csókolgatni...

Folytatása kovetkezik, ha úgy lesz... (Értsd: Ha tetszik nektek, és szeretnétek, hogy folytassam)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Anita ·
Szerintem is lehet folytatni! :heart_eyes:

Szaszi97 ·
Folytasd:D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: