Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak pár lépésnyire III.

Nyáron focitáborba készültem a családi nyaralás után. Valahova Horvátországba készültünk. Apám egyik nap káromkodva ért haza. Anyámmal hangosan ordibált, de mint kiderült, nem rá ordibált hanem vele.

A főnök fizette a horvátországi házat nekik, ez volt a nyári bónusza. De Robi trükközött és úgy intézte tegyék át a foglalást egy héttel későbbre pont a focitáborra. Mivel apám szemtől szemben sose tud nemet mondani a főnöknek, ezért a következőképpen alakult az egész.

Apámmal közölte, baj van a foglalással, és csak később tudnak menni egy héttel, mire apám arra jutott, akkor nélkülem nem is mennek. Bár nem tudom, hogyan a főnök valahogy rábeszélte, hogy addig én átmegyek hozzájuk arra a hétre, nem kell a befizetett focitábort se kihagynom, míg szüleim kettesben töltik a vakációt.

Gondolom az játszhatott közre, hogy apám elég sokat veszekedett abban az időben, ezért szerintem még kapóra is jött a kapcsolatuk szempontjából egy romantikus hét nélkülem. Mondjuk amúgy se törődtek velem olyan sokat, hogy ez zavarhatta volna őket. A meglepetés viszont csak aztán várt engem miután szüleim elindultak a nyaralásra.

Furán éreztem magam, hogy ott lesz a felesége is egész héten a lánya is Robinak. Emiatt nem tudtam hogy fogunk egymás mellett úgy meglenni, hogy ne kívánjuk meg egymást. Beköltöztem a vendégszobába és laptopozni kezdtem.
Elkezdtem sorozatot nézni, míg egy olyan kettő-három órával később arra lettem figyelmes, hogy valami hangoskodás szűrődik be az ajtón, kimentem, mire Robi családját láttam összepakolva.

Meglepődve fogadtam, elmennek öt napra a felesége szüleihez. Apámék nyaralása, pedig jó indok volt arra, hogy itthon kell maradnia Robinak. Munkaerőhiány. Ez volt a joker.

Nem igazán értettem az egészet, miért tűnik el mellőlem mindenki, de hamar összeraktam, mikor Robira és rám záródott az ajtó. Kettesben maradtunk.

A szívem a torkomban dobogott. Mire a felesége kocsija kifordult a csinos lányával együtt, Robi már felém indult. Felkapott az ölébe és felvitt az emeleti hálószobába. Kicsit a pornófilmekre emlékeztetett az egész, nagy franciaágy, nagy erkély, egy nagy fürdőszoba. És ő és én.

Szépen megszabadult a ruháitól és engem is leöltöztettet. Gyorsan kifutott a fürdőbe és egy síkosítót hozott be. Megkérdezte azt amire jó pár hónapja vártam. Remegve mondtam, hogy szerintem minden megfelelő hozzá. Leugrott az ágyra én pedig rávetettem magam a puha farkára. A számba véve, egyre inkább dagadt egyre- nagyobbra, mígnem már felfelé ágaskodott. Vadul szoptam a vastag farkát, ahogy csak bírtam szívtam. Ő nem csinált semmit, csak feküdt és élvezkedett.

Pár perc múlva felnyögve kiáltotta, hogy elég. Feltápászkodott és ahogy még térdeltem az ágyon előre lökött. Elkezdte masszírozni a hátam, közben előkerült a síkosító, lassan a hátam masszírozásáról tért át egyre hátrébb a fenekemig.
A síkosítóval nem spórolt és szinte tocsogtam. Finom bekente a farkát és közben és elkezdte a fenekemen a farkát csúsztatni fel-le. Közben pedig bele-bele nyomta a makkját a fenekem közepébe.

Hitelen lenyomta a hátam az ágyra és pedig lelapultam miközben térdeltem az ágyon. Szép lassan elkezdte benyomni a farkát. Sokkal nagyobb volt mint a kis játékszerem.
Nagyon lassan csinálta, és finoman mozgatta kifelé és befelé milliméterenként. Eleinte még majd szétfeszült bennem, de percről percre egyre könnyebben csúszott befelé. Elég sokáig próbálta finoman egyre bentebb tuszkolni. Persze ő ezt így is őrülten élvezte, és hangosan élvezkedett bennem.

Szépen lassan tologatta a farkát ki-be bennem, egyre gyorsabban, hol pedig lassabban. Kihúzta a farkát belőlem hirtelen. Felnyomott az ágyon és kinyújtóztam, miközben hason feküdtem. A lábaimat szét tárta. és a fenekem felé emelkedett.

Lassan, gyengéden visszanyomta belém, én pedig néha-néha ráfeszítettem a farkára. Csókolgatta a nyakam. Csak nyugtatott, hogy csukjam be a szemem engedjem el magam. A kezeimet pedig tárjam szét. Egyre erősebben hatolt belém, a farka pedig csak úgy cuppogott a fenekemben.

A fülemben lihegve, egyre hangosabban nyögött. Mígnem szinte elhalkult és hatalmasat nyögött. Annyit éreztem, hogy valami meleg került belém, és miközben kihúzta a farkát végig a fenekemre és a hátamra is. Megfordított fölém hajolt és belelógatta a farkát a számba. Tudtam mit akart.

Kiszívtam a makkjából a maradék spermát és szépen lenyaltam róla. Az este folyamán még egyszer csináltuk a fürdőszoba minden sarkában. Finom volt, bár kicsit jobban fájt a második alkalom. Este hozzám bújt és úgy aludtunk el a franciaágyon. Jól esett, hogy törődik velem valaki.

Beszélt a focitábor edzőjével, hogy tekintse úgy, mintha egész héten ott lennék a táborban. Szerintem valami haverja lehetett, mert ezt az egészet egy telefonnal elintézte. A következő napokban sokat töltöttünk együtt, konzolon játszottunk, néha autókáztunk, ami többnyire valami kivilágítatlan helyen való orális kényeztetéssel végződött, sőt egy éjszakát még egy hotelban is eltöltöttünk. Ami kétségkívül nagyon imponált nekem. Én egy fiatal tini és egy ilyen ürge, egy menő hotel szobában. Valahogy többnek éreztem magam, hogy olyat teszek, amit a velem egyidős csajok vagy srácok nemigen. Bár persze a kivétel.

A hotelban már egy órával az érkezés után, a senki által nem használt gőzkabinban kivertem a farkát. Meleg helyzet volt Később vacsora után, pedig hatalmas kefélésben részesített.

A padlótól az asztaltól az ágy különböző pontjaitól kezdve, mindenhol megkefélt. Hihetetlen néha mennyi ideig bírja orgazmus nélkül. Én többnyire attól elélvezek, ha hozzáér a fenekemhez, miközben a farka a számba olvadozik.

Mire visszajött a családja, addigra, lassan a szüleim nyaralása is véget ért.
Utolsó napra pedig hagyott egy csattanót. Átmentünk a házunkban és bevallotta a szüleim ágyán akarja csinálni. Kicsit ellenkeztem, viszont kicsit erőszakosan levetkőztetett, ő maga is hamar megszabadult a ruháitól.

Valahogy a lökdöséstől a rángatástól, a öltöztetéstől nagyon felizgultam és még a maradék ellenérzésem is eltűnt, hogy miért ne csináljam az ágyukban. Nem tartott sokáig a szex, és hamar bele élvezett a fenekemben. Lenyomott az ágyba, széttárta a lábam és végignézte ahogy elkezd kifolyni belőlem a spermája.

Hirtelen nagyon meglepődtem, mert elkezdte a teleélvezett segglyukamat csókolgatni, nyalogatni. Irtóan finom volt a meleg nyelve. Majd megfordított és az fenekemből kinyalt spermás nyelvével vadul smárolni kezdett velem.

Szinte meghágta a számat, de finom volt a spermája és úgy éreztem, mintha nem lennék csak egy szajha, aki csak arra van, hogy kihasználják a teste minden szegletét.
Előző részek
Hozzászólások
cmjcmjcmj1988 ·
nagyon állt tőle a faszom, kár, hogy még szűz a seggemlyuka én is ki próbálnám egy férfival...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: