Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Belső vívódások (2. rész)

Andrissal maradtunk ugyanolyan jó barátok, mint az első szeretkezésünk előtt voltunk. Mondjuk a találkozásaink száma gyakorlatilag lekorlátozódott az együttléteink számára, de előtte/utána rendszeresen beszélgettünk azokról a dolgokról, mint eddig bármikor. Általában hetente egy éjszakát töltöttünk együtt, másnap még egy kis időt dumáltunk. Sajnos belőlem nem tűntek el az érzelmeim iránta, sőt inkább erősödtek. Ezt nagyban elősegítette, hogy alkalomról-alkalomra egyre több érzékiséget adott bele, egyre jobban törődött velem.
Három héten át bírtam a fokozódó érzelmeket, ezt követően már csak altatóval aludtam. Ha nem vettem be, akkor egész éjszaka járt az agyam. Egy ideje már gyógyszerrel aludtam mikor feltűnt, hogy gyakran lerúgom a bal lábamról a takarót, de valószínűleg csak mozgalmas álmaim vannak.
Négy hónap múlva, pont egy együttlét után a következő párbeszéd zajlott le köztünk Andrissal:
- Nem tudom, te hogy érzed, de szerintem egyre jobbak vagyunk így együtt! – hangzott el tőlem a megcáfolhatatlan tény
- Szerintem is. Folyamatosan csak jobb veled szeretkezni! – mondta
- Hát…Köszönöm! Te is csak jobbá válsz az ágyban. – ennyit sikerült kipréselnem magamból
Majd gyorsan elhagytam a tett színhelyét. Az elkövetkező két napban csak azon töprengtem, hogy mi volt ez? Miért használta erre az egészre a „szeretkezés” szót? Eddig amikor így hívtam, mindig kijavított, hogy ez csak szex. Nem tudtam szabadulni a gondolattól. Lehet, hogy ő is érez irántam valamit?
Pár nappal később lefeküdtünk aludni a testvéremmel. Én azt hittem, már alszik, mikor belekezdtünk egy beszélgetésbe.
- Min tűnődsz mostanában? – kérdezte
- Tudod, szerelmes vagyok Andrisba. A legutóbbi dugásunkat szeretkezésnek nevezte, amit eddig soha nem csinált. Ezen rágódok, hogy vajon szerelmes-e belém, vagy csak egy közönséges nyelvbotlás volt? – kis gondolkodás után válaszolt
- Csak egy módon tudhatod meg. Mondd el neki az érzelmeidet, és a reakciójából leszűrheted, hogy ő mit érez.
- Gergő! Ez nem ilyen könnyű! Ha szembesítem a bennem rejlő dolgokkal, akkor biztosan elveszítem őt, mint a legjobb barátomat. Vagy teljesen ellök magától, és abszolút semmi kontakt nem lesz köztünk, vagy ő is szeret, és onnantól egy párkapcsolat fogunk működni. És én nem akarom megkockáztatni, hogy szétváljanak az útjaink!
Azt hittem, erre még lesz valami tanácsa, de sajnos már nem tudott mit mondani.
Másnap, csütörtök este mentem át Andrishoz eltölteni megint egy éjszakát. Reggel, amikor már csak barátilag beszélgettünk megkérdeztem.
- Andris! Feltűnt, hogy a múltkor szeretkezésnek tituláltad azt, ami köztünk történt.
- Tényleg? Nem is emlékszem.
- Igen. Én meg már azt hittem, elkezdtél többet érezni irántam. – válaszoltam reménykedve
- Viccelsz? Megbeszéltük, hogy nem fogunk többet érezni testi vonzalomnál. Egyébként se vagyok meleg!
- Oké, persze! Csak nem voltam benne száz százalékig biztos. – válaszoltam
Valószínűleg nagyszerű színész lennék, mivel nem vette észre a csúcsra járatott csalódottságomat. Beszélgettünk még egy kicsit majd, amikor már nem tűnhetett gyanúsnak a dolog, távoztam.
Kilépve az ajtón hirtelen megcsapott az üresség, a reménytelenség érzése. Mivel ezen a hétvégén szüleim nem voltak otthon, hazafelé betértem egy italboltba, ahol szerencsémre kiszolgáltak. Megérkeztem úticélom helyszínére, ledobtam magam a konyhában egy székre, és elkezdtem meginni gyorsan megszerzett rövidital gyűjteményemet. Késő délután jött haza Tesóm, és azonnal elkezdett kérdezősködni.
- Mi történt? Miért iszol? Mi a baj? – kérdezgetett riadtan
- Nem szeret. Megkérdeztem, és nem szeret! – próbáltam szép kerek mondatokat alkotni
- Elmondtad neki, hogy szereted, és kidobott?
- Nem. Csak megérdeklődtem, mit érez. És igen egyértelmű nemet kaptam. – nyögtem
Arra még emlékszem, hogy ittam még pár pohárral, de ezen kívül semmi másra.
Következő nap délután kettőkor ébredtem fel a saját ágyamban, meztelenül. Egy pillanatig nem voltam meglepődve, hiszen Gergő elég erős ahhoz, hogy bevigyen az ágyamra, és levetkőztessen. Kiültem az ágy szélére. Néhány percig eltartott, míg felfogtam mi is történt velem, majd hátranéztem. Na, ezt nem kellett volna! Megláttam szintén fedetlen testtel az öcsémet, aki még aludt. Ezen kicsit csodálkozva fölvettem magamra egy halásznadrágot, és így félmeztelenül, ahogy általában, megcsináltam az ébredés utáni rutinomat.
Ezt követően leültem a konyhában és elmerültem a gondolkodóban. Mi lesz így, hogy Andris nem szeret? Hogy fogom elfelejteni? Ezeknek a kérdéseknek kerestem a válaszait. Majd egy óra elteltével kijött Gergő is hasonlóan divatos öltözéket viselve, mint én. Leült mellém és elkezdtünk beszélgetni.
- Tegnap még mielőtt abszolút önkívületi állapotba kerültél volna elmondtad, hogy Andris nem szeret téged. Hogy vagy most? Segített az, hogy a legmélyebb földig leittad magad? – kérdezte kicsit lesajnáló hangon
- Szerintem természetes, hogy még mindig pokolian fáj, és még fog is egy jó darabig. És nem, cseppet sem segített az alkohol, de nem bírtam mást tenni. Pusztán felejteni akartam és akarok. – válaszoltam
- Sajnálom, hogy csalódtál! – mondta. kis szünet után én folytattam
- Most kérdezhetek én is egyet? – meg sem vártam a reakcióját
- Miért aludtunk egy ágyban meztelenül? - láttam, ahogy elpirul
Nem válaszolt. Kis csönd után, egyszer csak megcsókolt. Nem tudtam hirtelen reagálni a helyzetre, majd néhány másodperc múlva, mikor már felfogtam, hogy mi történik, azonnal ellöktem magamtól. Teljesen letaglózott ez a csók. Szép lassan kezdtem felocsúdni. Lenéztem a nadrágjainkra, nagyon féltem tőle, hogy ezt fogom látni, de mégis. Letekintve láttam, hogy sokkal nagyobb dudor van a lábai között, mint általában. Közben rajtam is kezdett szűk lenni a nemi szervemet fedő ruhadarab. Felnéztem rá, és kissé felháborodva már kérdeztem is.
- Te mit művelsz?
- Nem tudom miért csináltam ezt. Csak azt tudom, hogy ez az, amit csinálni akarok. Veled!
Erre a válaszra igazán nem tudtam mit reagálni. Valószínűleg fel sem fogtam, hogy az Öcsém belémszeretett. Nem tudtam összeszedni a gondolataimat. Utólag visszagondolva volt egy helyes megoldás a helyzetre, mégpedig hogy felállok és elmegyek hazulról átgondolni az életemet, de nem így tettem. A testem átvette a kontrollt az elmém fölött. Amíg a szemem végigjárt Geri frissebbnél frissebb testrészein, addig a nadrágom kerülete már az eredeti méret másfélszeresét is meghaladta. Döntöttem, hogy mit teszek, és megcsókoltam. Olyan heves, érzelemmel telített, és hosszú csókot még Andrissal sem éltem át, mint a saját Öcsémmel.
Úgy egy fél óráig csókolózhattunk, majd leguggolt elém. Belőlem meg kiszakadt a kérdés.
- Biztos vagy benne, hogy ezt akarod?
- Itt inkább az a kérdés, te biztos vagy-e benne? – kérdezett vissza meglepően határozottan
Apró fejbiccentéssel jeleztem felé, én is biztos vagyok benne, szeretkezni szeretnék vele.
Majd elkezdte finoman nyalni a lábaimat. A talpaimtól egészen a térdeimig jutott csak, mert nem akart tovább váratni. Szépen lassan lehúzta rólam azt az egy szál rövidnadrágot. Ekkor előbukkant az ekkorra már önmagához képest hatalmasra duzzadó péniszem.  Amint ő ezt meglátta azonnal szájába vette. Ütemesen szopott annyira jól, amennyire még Andris soha sem szopott. Egy rövid idő múlva éreztem, hogy megindul az ondóm az ajkai között mozgó makkom irányába. Ezt természetesen jeleztem neki, de ahelyett, hogy kiengedte és kiverte volna. Ő hagyott beleélvezni a szájába. Mire teljesen megnyugodott a hímvesszőm Gergő lenyelte az összes szájába eresztett anyagomat. Felhúzódzkodott mellém és újra egymás ajkainak estünk. Mikor végeztünk és nekem megint merevedett a falloszom, úgy gondoltam, most nekem kell orálisan kényeztetnem őt. Letérdeltem elé és ugyanazt az utat jártam végig, amit ő. Lábujjai, talpai, lábfejei, bokái, vádlijai, térdei, mindnek csodás ízei voltak. Az összes testrészének, ami ez idő alatt a számban volt, egy enyhén sós mégis fantasztikus íze volt. Ezt követően lehúztam róla is azt az egy darab rövidnadrágot, ekkor megpillantottam a világ leggyönyörűbb dákóját, ami egyébként korához és testmagasságához képest óriási méreteket öltött. De mielőtt bevettem volna a számba eszembe ötlött, mennyivel kényelmesebb lenne az ágyamban. Felálltam a térdelő helyzetből, felkaptam az ölembe és elindultunk a szobánk felé.
Abban a rövid időben, amíg a szoba felé haladtunk végigjárattam szemeim a gyönyörű puha lábain, a kemény és hatalmas farkán, a szép és vékony hasán át a feszes melleiig. Amikor beértünk nagyon óvatosan letettem a fekvőhelyemre.
Odamásztam a lábai közé és finoman elkezdtem nyalni a golyóit, míg a kezeimmel simogattam a péniszét és a hasát. Majd áttértem az oszlopként előttem álló vesszőjére. Ugyan nem volt annyira nagy, mint az enyém, de Geri magasságához képest tényleg tűnt úgy huszonkét centisnek. Tehát először csak végignyaltam a rudat többször is, majd áttértem a makkjára. Először csak körbenyaltam, majd bekaptam és elkezdtem szopni. Amikor már éreztem rajta az Öcsém vágyait, ami kiderült a lüktető farkáról, akkor nagyon óvatosan, és fokozatosan egyre beljebb engedtem a péniszét. Végig figyeltem testének minden rezdülését, közben hallottam a mellizmai irányából apró, de annál hosszabb sóhajokat. Ebből tudtam biztosan, hogy neki is jó.
Úgy egy negyed órán át kényeztettem az Öcsémet orálisan, amikor a sóhajtásait egy pillanat alatt hangos nyögések váltották fel. Néhány másodperc múlva egy nagyon kis-méretű szökőkúttá változott a meredő pénisz a számban. Az ő íze teljesen elkülönült az eddig érzett íztől. Ő egyszerűen édes volt. Ezután egymás mellé bújtunk, Gergő pedig a mellkasomra helyezte a fejét. Azt hittem, egy ilyen orgazmus után beszélni se lesz ereje, nemhogy egész mondatot alkotni. De aztán megszólalt.
- Tesó! Én szerelmes vagyok beléd! – kis habozás után válaszoltam
- Ezt majd holnap megbeszéljük. Most térjünk nyugovóra!
Pillanatokkal később a melleimre borulva elaludt. Egy ágyban fekszem a testvéremmel, anyaszült meztelenül, miután leszoptuk egymást, én pedig egyedül maradtam a szexuális vágyaktól lassan mentesülő fejemmel. Mikor már kitisztultak a gondolataim, kezdtem rádöbbeni, hogy mennyire természetellenes, amit mi itt tettünk. Végül úgy döntöttem, hogy ezen elmélkedni ráérek majd reggel. Így nem sokkal később már én is aludtam.
Reggel én ébredtem korábban. Óvatosan kivettem a testemet Gergő feje alól és felöltöztem(immáron az átlagosan elfogadott ruhamennyiséget öltöttem magamra), kimentem a konyhába eredetileg kávét főzni, de kiértem és elkezdtek járni a fogaskerekeim. Leültem a konyhaasztalhoz és elgondolkodtam rólunk Gergővel. Abban biztos voltam, hogy többet érzek iránta, mint egyszerű testvéri szeretet, de nem tudtam biztosan, hogy szerelmes vagyok-e belé. Andris ebben a gondolatmenetben meg sem fordult. Aztán már csak a legnagyobb akadályokon töprengtem. Vajon őszintén mondta, hogy szerelmes belém? És ha igen, és esetleg én is szeretem, akkor nem fogom tönkretenni őt lelkileg ezzel a kapcsolattal? Hogy fogunk a közös életünkben úgy viselkedni, mint eddig, hogy a szüleink ne vegyék észre a szerelmünket?
Ekkor kijött Ő, és amint megláttam, egy csapásra letisztultak bennem az érzelmeim. Tudtam, hogy szerelmes vagyok az Öcsémbe.
- Szia Tesó! – felálltam, és megcsókoltam
- Akkor mi most együtt vagyunk? – kérdezte meglepődött hangon, miközben leültünk az asztalhoz
- Szerelmes vagy belém? – kérdeztem, de tudtam a választ
- Igen, szeretlek!
- Akkor mi a kérdés? Szeretjük egymást és igen, együtt járunk. – zártam rövidre. majd kis szünet után feltettem egy olyan kérdést, aminek nagyon kíváncsi voltam a válaszára
- Te hogyan, és mikor szerettél belém?
- Emlékszel, amikor először együtt voltál Andrissal? – láthatólag nem félt kiejteni a nevét mivel tudta, hogy az Andris iránt táplált érzelmeim mostanra eltűntek – Na, miközben azt a történetet mesélted nekem állt a farkam. Utána napokig töprengtem, hogy miért lehetett kemény, de utána már egyértelmű volt számomra, mit is érzek. Feltűnt, hogy egy ideje reggelente ki van takarva a bal lábad? – egy rövid bólintásra volt időm
- Minden reggel lecsupaszítottam a lábad, és gyönyörködtem benne, amíg időm engedte. Utána kimentem, magamra zártam a fürdő ajtaját, elkezdtem engedni a vizemet, és amíg megtelt a kád, addig kivertem rád gondolva.
Én csak ültem és bámultam magam elé. Képtelen voltam felfogni, hogy ebből az egészből én semmit, de semmit nem vettem észre! Körülbelül egy órán át néztem az asztal lapját, mire teljesen tudatosult bennem, hogy szerelmesek vagyunk egymásba a testvéremmel.
Ezt követően megkezdtük a szokásos vasárnapi lakástakarításunkat. Ahogy haladtunk a takarítással, úgy vetkőztettük egyre meztelenebbre egymást. Mire végeztünk már egyetlen ruhadarab sem maradt rajtunk, és ismét belekezdtünk egymás biológiai szeretésébe.
Délután, miután kiélveztük egymást, Öcsémnek volt egy megbeszélt találkozója a barátaival a közeli parkban. Elkísértem, leültem egy hallótávolságon kívüli, de látótávolságon belüli padra, és szemeimmel elidőztem Testvérem ruhán keresztül is gyönyörű testén.
Kis idő múlva éreztem, hogy megremeg az ülőhelyem, de annyira nem sikerült tudatosítanom magamban, hogy odanézzek. Néhány másodperccel később hallom, hogy beszélnek hozzám.
- Mi történt? Már köszönni sem vagy hajlandó? – hallottam eme lesújtó kérdéseket, mire felfogtam, ki ül mellettem. Andris volt az, aki láthatóan nem találta a nem köszönésem okát.
- Ne haragudj, csak elbambultam! Szia! – kaptam észbe, de még mindig nem fogtam föl, mi történik
- Tudod, nem véletlenül vagyok most itt. – kezdett bele mondandója érdemi részébe – Emlékszel, két napja reggel megkérdezted, hogy szerelmes vagyok-e beléd?
- Természetesen emlékszem. De nem azt kérdeztem, hogy szerelmes vagy-e belém hanem, hogy elkezdtél-e többet érezni irántam barátságnál. – nem volt időm még csak megsejteni sem, hogy mit akar, mivel még mindig Álomvilág földjén csókolózok Gergővel
- Ebben a két napban nagyon sokat töprengtem ezen a kérdéseden. – ekkor kis szünetet tartott – És igazad volt, én tényleg többet érzek irántad barátságnál, talán szerelmes is vagyok beléd.
Erre már tényleg semmit nem tudtam válaszolni. Teljesült az álmom! Viszont szeret az az ember, akiről négy hónapig reméltem, hogy belém szeret.
De ez tegnap este megváltozott. Legalábbis eddig azt hittem, hogy a Gergő iránt érzett szerelmem teljesen felváltotta az Andris iránt érzett érzelmeimet. Hatalmas sokkot kaptam. Éreztem, ahogy pillanatok alatt kettéválik az elmém. Szerettem Gergőt, de közben szerettem Andrist is. Nem voltam képes helyrerakni magamban ezt a kettőséget. Amikor elkezdett sötétedni előttem a világ már tudtam, hogy nem csak a gondolataim nincsenek rendben. Körülbelül egy fél perc múlva éreztem, ahogy a földön koppanok, és nem bírok e világon maradni.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Adamerik ·
Szerintem is!! Folytasd! :)
boyandboy90 ·
Remélem folytatni fogod a történetet, mert egyre izgalmasabb. Jól vettem ki az első részből, hogy a történet saját magadról szól? Nagyon érdekes fordulatot vett a történeted. Akár mindkét fonalon haladhatna a történeted.

FOLYTASD!!!! Kérlek....
boyandboy90 ·
Minél többször olvasom el a történetedet, annál inkább azt mondom, hogy FOLYTASTD!!!!
Aangfan ·
Folytatom a történetet. :)
A történetek sajnos nem rólam szólnak. (Bárcsak...) Az összes egyezés, hogy engem is Ádámnak hívnak.

umbringmich ·
Szerintem is folytasd, nagyon kíváncsi vagyok, bár az első rész jobban tetszett, mert életszagú volt, reális. A meleg srác összegabalyodik a legjobb barátjával, aki rájön, hogy az élet meg a szex nem fekete és fehér, stb. stb. stb., ezt a sztorit már sokan leírták, de még mindig izgalmas.

A második részen számomra már kissé csúszóssá vált a lejtő, az eleje még teljesen jó volt, belső vívódás, álmatlanság, piálás, de mégis marad ebben a destruktív kapcsolatban - ez jó... de aztán jön a 12 éves (!!!) tesó, akivel minden teketória nélkül leszopják egymást, aztán hirtelen rájön hogy szerelmes a saját testvérébe, aztán utána meg már az Andris is szerelmes belé...

Kissé eltűnt a sztori alól a valós élet és valami béna sex-fantasy-szerű cucc felé kezdett közeledni, de nyilván a folytatásból majd jobban kiderül, merre halad a dolog.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: