Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Barby nyaral 1

Barby nyaral 1 rész


16 voltam és kezdődött a nyári szünet. Amit pasizással piálással bulival és strandolással akartam elölteni mint rendesen. Csakhogy drága szüleim kitalálták hogy nem adnak pénzt , mint eddig hanem már nagy vagyok oldjam meg. Ezúton is csókoltatom őket:) Persze azért annyiban segítettek hogy Siófokon beprotezsáltak egy lángososhoz melózni két legjobb barátnőmmel  Tündikével és Nórikával. És a szállást is fizették egy hónapra.


A munka nem volt nehéz csak kibaszott meleg volt. Így gyakran engedtek minket hűsölni pihizni és ezért is voltunk hárman . Míg egyikünk pihizett a másik kettő melózott. A munka nem volt nehéz és ha kevesen voltak pasizgattunk flörtölgettünk a helyes pasikkal. akik persze jöttek mert a meleg miatt és amúgy is alig volt rajtunk ruha. Én szőke Tünci fekete Nóri pedig barna hajú volt csinik formásak voltunk mind. Persze ribisen is öltöztünk. Legtöbbször csak egy bikinifelső és egy sort volt a kötény alatt. Egyik nap olyan 11 körül épp kevesen voltak Tüncim elment cigizni Nórika pedig elzavart engem is mert bőven bírta egyedül. Gondoltam megkeresem Tüncit de ekkor megláttam egy ismerős furgont. Petié volt aki a szállítósrác volt és kurva helyes. Már rég kinéztem magamnak kis tüsi haja volt barna szem és izmos a sok pakolástól:)


Észrevettem hogy a furgon raktere nyitva a kocsi mozog és nyögések lihegések hallatszanak ki. Persze közelebb mentem és azt láttam hogy ez a 27 éves srác egyre vadabbul kúrja az én kis 15 éves barátnőmet aki sikongatva élvezi. Persze egyből beindultam és elkezdtem a pinusom simogatni. Hamar elment a srác hiszen a szűk punci megtette hatását.:) Egy hörgés kíséretében kirántotta faszát és a barátnöm gyönyörü pofijára élvezett. Ő persze mosolyogva nyalta le a finom gecit. Ekkor még nem vettek észre de én se bírtam már magammal és megszólaltam:


Elbírsz még eggyel?


Tünci nagyon megijrdt de látta hogy csak én vagyok és hivogatott a pasi is megijedt de mikor meglátott már újra éledezett a kukija.Már térdeltem is elé és elkezdtem cumizni. Izgi volt a barátnőm izét érezni a fini faszon . Persze hamar felállt én pedig ledöntöttem a pasit és beleültem lovagoltam vadul. Közben Tüncim is beszállt és smárolt a csávóval.Persze nem kellet sok és a csávó élvezett. Ki akarta rántani de nem hagytam mert azt élvezem ha telibeélveznek. Már nekem se kellett sok még kicsit izgattam magam és élveztem is.  Még bucsuképp letisztogattam a faszát újra álldogált de Tüncike megelözött és minden gecit kiszivott belöle. A móhó kis kurva:)


Rendbeszedtük magunkat valahogy elbucsuztunk és visszamnetünk melozni. Azt láttuk hogy Nórika épp egy sráccal smárol a pulton áthajolva. Mire odaértünk már szétrebbentek de mi mondtuk hogy nyugodtan pihizzél felváltunk. Persze a srác már rángatta is a csajt elfele végig a seggét tapizva. Mi Tündivel csak mosolyogtunk. Később Nóri elmesélte h a srác elvitte egy bokros részhez a parton és leszopatta magát. mi is elmeséltük az élményünket , és mondtam :


-Na ugyérzem jó kis nyarunk lessz.-


ezen mindhárman nevettünk......
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Borzasztó.

Eti1990 ·
Nos kedves "Barby" persze ipszilonnal mert ugye úgy menő i-vel meg too mainstream... Izé bocsánat kedves "író" sajnos nagyon tükrözi eme "mű" a mai tizenéves lányok sajnos elégnagy csoportjának a felfogását. Mint görbe tükör és társadalom kritika egész elfogadható az alkotás, egyéb vonatkozásban még ezt a pár sort se éri meg...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: