Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Baljós Jövő

Egy hideg hajnalon ébredetem. Kinéztem az ablakon és láttam a szállingózó hópelyheket. Hideg volt és fagyott. ’Nem baj’ Gondoltam. Úgyis csak lustálkodni és sétálgatni szerettem volna a barátaimmal. Felvettem a köntösömet és elindultam zuhanyozni. Megengedtem a forró vizet. A jobb hangulat elérése miatt meggyújtottam egy mécsest is. Ezután óvatosan kikötöztem a köntöst és lassan fejejtettem a bársonyos testemről. Olyan kecsességgel léptem be a kádba, hogy azt talán még egy híres sexszimbólum is megirigyelné. ’De jaj’ a víz elhűlt. Forrósága elillant, mint nyárral a hideg. Elmúlt. Nem volt már többé, punktum! Így hát kiábrándult tekintettel néztem rá a szemeim előtt heverő óriás képre. Az izmos férfi az egészségtől kicsattanóan pózolt rajta.

A szívem egyre hangosabban vert. Nem bírtam tovább, rácsepegtettem a forró viaszt a kőkemény mellemre. Egy hangos ’jaja’ volt a válasz. Fojtattam saját testem ingerlését, így nem is egy, hanem KÉT gyertyával próbálkoztam. Puha kezemmel szétkentem a forró viaszt az egyébként is meleg testemen. A kezeimet egyre lentebb csúsztattam. Végigsimítottam csupasz puncimon. Nedves ujjaimat egyre jobban kihasználtam: fokozatosan beljebb vezettem őket a szűk nyíláson. Erre megszólalt a csengő. Barátaim álltak az ajtóm előtt. Moziba készültünk. Gyorsan felkaptam egy tűzpiros lenge ruhát, hozzá egy narancsos filp- flop papucsot, a divat miatt. Perc alatt elkészültem. Addig a barátaim az ajtó előtt vártak rám. Elindultunk hárman a városközpontban. Nagyon eltalálhattam a szerelést, ugyanis minden fiú alaposan megbámult az út közben. Ezt Bius nem vette jó szemmel.

- Hogy lehet az, hogy minden pasi téged bámul?- Kérdezte kíváncsian.
- Mert a Nius ma nagyon szexi - hangzott el a frappáns válasz Danitól
- Nem is igaz! Én olyan ronda vagyok! - akadtam ki teljes joggal - Olyan rossz hogy ilyen magas vagyok és hogy ilyen kövér is…
- Te? Kövér? Úgy nézel ki, mint egy piszkafa - Szakadt ki a röhögéstől Dani
Erre megsértődtem. Visszafordultam és elindultam hazafelé. Út közben szembe jött egy iszonyatosan helyes srác. Rámosolyogtam, erre leszólított.
- Hello cukorka. Mit szeretnél?
- Mi? Ki vagy te?
- Az álmaid pasija, szívi.
Gondoltam, szerencsét próbálok, mint, ahogy az a nagy könyvekben is szokott lenni.
- Na jó nem kell a dumcsi, csináljuk gyorsan.
- Huh dögös kis kurvácska vagy te! Tudok egy jó helyet! - ezzel elvonszolt egy parkba. Megcsókolt. Közben nekidőltem egy fának. Eközben a kezeit egyre lentebb csúsztatta. Megmutatta, hogy mit is kell tennem. Lassan kigomboltam a sliccét és óvatosan megtapiztam a szerszámát. Puha volt és meleg. Pont, mint a bársony. Ettől teljesen extázisba estem. Letérdepeltem elé és elkezdtem izgatni a hímvesszőjét. Nagyon jól esett neki, ezután finoman bekaptam az egész farkát. Vadul szopni kezdtem. Lüktetett a számban. Megtörtént a dolog! Úgy robbant mit egy bomba. Lefetyelni kezdtem krémes nedvét, mint macska a tejet. Ezután gyorsam belévezette a szerszámát. És fergeteges volt! Azóta is csak erről a napról álmodozok!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Claucica ·
gizibuzerátor! te is szeretsz télen lenge ruhában és papucsban, ismeretlen embereket a hóban térdelve sz*pni?:D
Persze mindezt csak azután, hogy forró viaszt csepegtettél a melleidre, a gyertyákkal a kezedben pedig ajtót nyitsz a barátaidnak...aha...logikus :smile:

LeItO ·
"Azota is erol a naprol almodom"?
Nagyon gyenge tripla 1 :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: