Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Balcsis kaland

Végre vége lett a sulinak és megkezdődött a várva várt nyári szünet.
A bizonyítványom kitűnő lett ezért szüleim egy hatalmas meglepetéssel készültek számomra, mivel fanatikus horgász vagyok ezért egy teljes hétre kibéreltek nekem egy kis apartmant közvetlenül a Balaton partján.
Korán reggel indultunk apukámmal, rengeteg cucc miatt ő vitt le autóval.
Az út hamar eltelt ,kipakolás kis beszélgetés néhány atyai jó tanács, búcsú majd kezdetét vette az egy hét szabadság, indulhatott az önfeledt peca, nagyon boldog voltam de nem csak a horgászat miatt, VÉGRE egyedül , azt csinálok amit csak akarok. Még indulás előtt megfogadtam, hogy kihasználom a lehetőséget és kipróbálok valamit ami eddig csak a vágyaimban motoszkált,
sexelni fogok egy ismeretlen pasival!
A fiuk terén már volt tapasztalatom, de az egyéjszakás kaland valahogy kimaradt eddig az életemből.
Délután elkezdtem bújni a netet hátha van a környéken olyan pasi aki hasonló érdeklődésű mint én, de sajnos nem találtam senkit .
Sebaj majd holnap gondoltam és kikapcsoltam a gépet, kimentem kicsit az udvarra napozni meg horgászni, fullasztó meleg volt a halak sem ettek, gondoltam leugrok inkább strandolni.
Össze kaptam a kis motyómat és irány a strand, út közben nagyon kellett pisilnem és hát mégsem akartam a sétáló utca szélén végezni a dolgom ezért beszaladtam a pályaudvari wc-be. Bementem az egyik fülkébe és miközben a dolgomat végeztem egy kis feliratra lettem figyelmes a falon"pasival sexelnék déli part környékén" és egy telefonszám.
Azta ,hogy mik vannak csillant fel a szemem ,eddig ilyenről csak olvastam
, szinte azonnal elkezdett megmerevedni a farkincám már csak attól amit a falra írva láttam, lesz ami lesz, felírtam a számot.
Kimentem és sietve célba vettem a strandot, letelepedtem egy nyugis kis helyre napozgattam és egyfolytában a telefonszámon járt az agyam, felhívjam, ne, mi legyen? tanakodtam magamban, végül elhatároztam magam és egy kis sms formájában a tettek mezejére léptem, -szia, földváron a wc-ben találtam meg a számod, kíváncsivá tettél, én vékony 170cm magas szőke hajú fiatal srác vagyok, ha tényleg taliznál írj v hívj. írtam a kis üziben.
Szinte percenként néztem a telfonom de semmi válasz, már vagy 2 óra eltelt és még mindig semmi, -na ez is csak egy kamugép gondoltam, nem baj megyek inkább vissza pecázni már úgyis ropogósra sültem.
Vissza sétáltam a kis szállásomra, de nem volt még kedvem kiülni figyelni a botokra szóval elmentem letusolni, lassan folyattam magamra a langyos vizet és közben simogattam a testem masszíroztam a farkam és a golyóim, nagyon jól esett a hűsítő zuhany, megtörölköztem és úgy pucéran az ágyra heveredve folytattam a kis kora esti kényeztetést, lassan húzogattam a bőrt a farkamon, lábaimat felhúzva a luxikámat benyálaztam és masszíroztam az ánuszkámat közben halkan nyögdécseltem, már majdnem elélveztem mikor a telefonom borzasztó hangerővel jelezte valaki beszélni akar velem!
Gyorsan felpattantam és nem is néztem ki az csak felvettem, kedves férfi hang szólt hozzám a vonal túlsó végéről
-szia, Andrisnak hívnak és jött erről a számról egy sms
majdnem elejtettem a telefont úgy meglepődtem
- szia igen én írtam Zoli vagyok.
-örülök és igen szeretnék talizni,de mielőtt bármi is történne azért egy üdítőt megihatnánk valahol oké?-
-persze, én is így gondoltam
Meg is beszéltünk egy találkozót a kikötőben lévő büféknél.
Ezt nem hiszem el, tényleg össze jött, baszus alig fél órám volt elkészülni, nem akartam túl sok lenni, de mégiscsak ki kéne nézni valahogy, felvettem egy vékony kis pólót egy kényelmes shortot, belőttem a hajam, kis parfüm és indulás.
Még alig értem oda már csörgött is újra a telóm, Andris volt
,- itt vagyok a fagyizóknál te merre?
- már látlak válaszoltam
Nem tudom ,hogyan ,de azonnal felismertem pedíg soha sem láttam előtte, mondjuk ő volt az egyetlen telefonáló pasi a fagyisnál szóval nem volt nehéz dolgom.
Oda mentem és rá köszöntem
-Szia, hát akkor itt volnék
-Helló, és már nyújtotta is a kezét, fuh eszméletlen jól nézett ki, középkorú, laza de jól öltözött fekete hajú, kb velem egy magas pasi volt.
-kérsz valamit?
-nem is tudom, nem iszunk meg egy italt itt a kikötőben?
-dehogynem és már mentünk is a pulthoz és pár perc múlva 2 jó nagy adag vodkanarancsal távoztunk,
Kisétáltunk a balcsi partjára leültünk egy padra és elkezdtünk beszélgetni és közben szürcsöltük a finom kis lőrénket.
Nagyon szimpi volt nekem Andris, jól elnevetgéltünk és hamar rátereltük a szót a sexre.
Elmondtam neki a vágyaimat és ő is mesélt nekem, nagyon egymásra tudtunk hangolódni.
Már eléggé bele melegedtünk a témába, legalábbis beszélgetés szintjén amikor is szóba került ,hogy hol is csináljuk.
Nem tudom miért lehet hogy a pia tette meg a hatását ,de gondoltam meglepem valami extrém dumával és mondtam, hogy izgi lenne ha a pályaudvaron a wc-ben csinálnánk.
Felcsillant a szeme és szinte el sem hittem de rögtön rávágta h felőle oké.
Nem is vártunk tovább, gyorsan megittuk az italokat és elindultunk. Már kicsit kezdett sötétedni és a pályaudvar felé van egy kis erdős rész ahol kevesen járnak, miközben ott gyalogoltunk váratlanul bele markolt a fenekmbe én ránéztem ő vigyorgott,
-te kis huncut mondtam és hirtelen adtam neki egy szájrapuszit.
Ekkor szorosan magához húzott és megcsókolt, fuhh de finom csók volt, forró nyelves ahh
-Ne itt még valaki meglát mondtam, inkább siessünk mert már nagyon vágyom rád.
Oda értünk, senki sem volt a pályaudvaron, éjszaka nem nagyon járnak a vonatok, berohantunk a wc-be és az egyik fülkét magunkra zártuk.
-hát itt vagyunk
És abban a pillanatban vad csókcsatába kezdtünk, nyaltuk faltuk egymás száját nyakát és közben ment a tapi és a simi.
Percekig csak smároltunk és simogattuk egymást ruhán keresztül, aztán gyorsan ledobtam a pólóm és letoltam a shortom és a bugyim, ott álltam előtte tök pucéran csont merev farokkal, Andris sem várt tovább ő is levetkőzött, fuhh de jól nézett ki meztelenül nem volt túl izmos éppen csak olyan sportos forma a farka neki is meredezett.
-szép darab,dicsértem vigyorogva,de ő nem szólt csak megfogta a kezem és oda húzta,
végig simítottam lassan megfogtam és finoman húzogatni kezdtem a dorongját, ő is kézbe vette az enyémet és lassan verni kezdte, közben újra csókolózni kezdtünk, nagyon izgató volt ott a fülkében, meztelenül.
A smárolást abba hagyva leguggoltam és megpusziltam az elöttem ágaskodó szerszámot , aztán végignyaltam egészen a tövéig majd onnan vissza a makkig majd bekaptam és óvatosan szopni kezdtem, Andris közben nagyokat sóhajtott,
-ez nagyon jó
dicsérte meg a technikám aminek nagyon örültem és kicsit gyorsítottam a tempón, farka ki be járt a számban szívtam nyaltam puszilgattam, hmm nagyon fincsi volt kezeimmel a heréit markolásztam ő pedig a hajamat simogatta és halk nyögésekkel tudatta velem jól végzem a dolgom, már vagy 5 perce szopizhattam mikor hirtelen felhúzott magához és most ő térdelt elém
-most te jössz mondta és azzal a lendülettel bekapta a kukimat majd határozottan ütemesen szopni kezdte, fuhh iszonyat jól csinálta fél perc sem kellett és már éreztem ,hogy mindjárt elélvezek
-el fogok menni szóltam, mire abba hagyta és felállt
-még ne ,mondta és megcsókolt és bele markolt a popsimba majd masszírozni kezdte mindkét kis farpofám, fuhh ez az, tudtam mit akar és már nagyon vágytam rá, megfordultam és a farkát kézbe véve a fenekmhez dörgöltem, picit bepucsítotam és a kőkemény szerszámát a lukamhoz dörzsöltem
-uhh de jó vagy nagyon izgató amit csinálsz, mondta
-DUGJ MEG,válaszoltam, akkor a tenyerébe csorgatta a nyálát majd az egészet a luximhoz kente majd lassan elkezdte betolni a rúdját, csípőmet megfogva két kezel lassan ráhúzott a farkára,
-ahh  lassan jó, sikkantottam fel mert állatira feszített amikor belém hatolt
álltunk egy pár másodpercig majd óvatosan elkezdte kefélni a szűk kis popókámat, éreztem ahogy a forró fasz ki be csúszkál bennem, lassú de erős mozdulatokkal dugott, nagyokat sóhajtottam és közben a melleimet simogattam.
-ez az így jó, kefélj erősen édes, és a falnak támaszkodva egyik kezemmel hátra nyúltam és kicsit széthúztam a fenekem, ez nagyon tetszett neki
-gyönyörű a segged bébi, majd erősen megmarkolta a derekam és gyorsabb tempóra váltottunk, a lukam cuppogott a farkától és éreztem ahogy a heréi nekem ütődnek, fantasztikusan kefélt, nem is bírtam és kéjesen felnyögetm,
-mmhh de jó, rácsapott a fenekemre
-halkabban, nem akarok lebukni, majd előre nyúlt egyik kezével és befogta a számat és úgy folytatta a kefélésemet, közben ő is nagyokat sóhajtott és egyre vadabbul baszta a kis seggem, csattogott a popóm cuppogott a lukam, remegett a lábam annyira élveztem, majd egy pillanatra megállt és nagyon lassú  mozdulatokkal kúrt tovább, minden lökésnél megremegett a testünk nem bírtam tovább és egy újabb lökés hatására óriásit élveztem, abban a pillanatban teljesen tövig nyomta belém és az ő farka is megremegett és lüktetve spriccelte belém a forró spermát, hatalmas sóhajok és vagy nyolc tíz spriccelésnyi geci volt a jutalmam, szinte össze rogytam az élvezettől kicsit el is szédültem, de Andris erősen tartott, mikor kicsit össze szedtem magam felegyenesedtem, akkor lassan kihúzta belőlem lankadó farkát, éreztem ahogy a sperma folyik végig a lábaimon, fuhh de imádom ezt az érzést, olyan fel lettem csinálva érzés ahh, de jó volt.
Gyorsan felöltöztünk és kimentünk, leültünk egy padra és csak nevettünk egymás szemébe nézve,
-jó volt nagyon
-nekem is válaszolta
-még egy hétig itt leszek, talizunk még?. kérdeztem
-persze, ha akarod minden nap, tudok még pár izgis helyet és rám kacsintott.
Ültünk még egy kicsit a padon, már tök sötét volt-ideje haza mennem, mondtam, majd elbúcsúztunk és én is vissza mentem az apartmanban, de már nagyon vártam a holnapot!!
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: