Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bájos Bajkeverő 4. hét

2013.12.24.
Az élet mindig hoz váratlan eseményeket, és néha megadja azt, amire mindig is vágytunk. Nemsokára itt a karácsony, az év legjobban várt ünnepe, én viszont már egy nappal előtte megkaphattam azt az ajándékot, ami oly rég vágytam.
Délelőtt kilencre jött értem Bogi. Megkért, hogy tartsak vele bevásárolni, mert még pár apróságot meg kell vennie karácsonyra. Az elmúlt pár napban nemigen beszéltünk, kicsit elhanyagoltam, ami miatt mérges is volt rám. Ákos minden szabadidőm leköti, amit nem is bánok, mert minden pillanatban rá vágyom. Ő életem első, igazi nagy szerelme. Végre boldog vagyok. Igazán boldog.
Az egész délelőttöt a városban töltöttük. Ebédre értünk hozzájuk haza. Csak ketten voltunk, mert a barátja bevállalt egy plusz melót, és 1 napig távol lesz.
Ebéd után megbontottunk egy üveg vörösbort, és becsomagoltuk az ajándékokat. Mire végeztünk velük, az üveg kiürült mi pedig berúgtunk. Persze egyikünk sem bánta. Bogi felajánlotta, hogy aludjak nála. Ez jó ötletnek tűnt, mert legalább nem kellett részegen az utcán bolyonganom. Megbontottunk még egy üveggel, és beültünk a tv elé. Nem nagyon néztük, inkább csak kapcsolgattuk. Belemerültünk a beszélgetésbe, abba, hogy megálmodjuk milyen életünk lesz Londonban. Ő is nagyon várja már. Elege van az itteni életből, abból, hogy ugyan dolgozik, de pénze még sincs belőle. Annyit keres csak, amennyi a megélhetésre elég, de házra, utazásra, gyerekre nem. Hozzám hasonlóan ő is szeretne gyerekeket, méghozzá egy-két éven belül. Remélem az enyémek apja Ákos lesz. Odakint nagyon jó életünk lesz. Szeretném, ha ő lenne a gyerekeim apja, együtt nevelnénk fel őket, és öregednénk meg. Minden gondolatom körülötte forog, és arról álmodozom, hogy örökké együtt leszünk. Lehet, hogy butaság, de másképp nem tudom elképzelni az életemet, csak vele.
Boginak is meséltem róla. Örül, hogy végre van valakim, és boldog vagyok.
Az egész délutánt átbeszélgettük, és mire észbe kaptunk már este kilenc is elmúlt. Gyors lezuhanyoztunk, majd ágyba bújtunk, és akkor olyan történt, amit csak a legvadabb álmaimban mertem elképzelni.  Bogi a paplan alatt elkezdte a testem simogatni. Végig simította a lábaim, hasam, mellem, majd a puncim. Meglepődve néztem rá, és láttam a tüzet a szemében. Lerántotta rólam a takarót, meztelenre vetkőztetett, majd ő is azzá vált. Sose hittem volna, hogy erre valaha sor kerül. Régóta tetszett, vágytam a testére, de sose gondoltam, hogy ez lehetséges. Talán a bor volt rá hatással, és merte megtenni az első lépést, aminek nagyon örülök, mert végre megkaphattam a legjobb barátnőmet.
Hozzám hajolt, és megcsókolt. Lágyan érintette az ajkam. Nyelve finom, lassú pörgésbe kezdett. Végig simítottam a testét, seggébe markoltam, majd a puncijához nyúltam. Legalább olyan nedves volt, mint az enyém. Körkörös mozgással izgattam, ő csókjaival elindult végig a testemen. Puncimhoz érve rám nézett, majd eltűnt a lábaim közt. Nyelve végig szántott, majd rám tapadt, és belém csókolt. Tudta mit kell tennie. Elöntött a forróság, nagyon jól csinálta. Vadul esett lüktető ágyékomnak, nyelvével csiklóm ostorozta, két ujjal a puncim mélyére hatolt, és dugott. Elterültem az ágyon, két kézzel markoltam a lepedőt, és hagytam, hogy kényeztessen. Ő pedig a lehető legjobban csinálta. Akármennyire is szerettem volna elhúzni az időt, nem sikerült. Percek alatt a csúcsra értem, szó szerint kitörtem odalent. Az orgazmus átjárta az egész testem, perceken át élveztem. Ő mellém kúszott, és megcsókolt. Kezemmel a lába közé nyúltam, és csiklóját morzsolgattam. Ő még hamarabb a csúcsra ért. Gyönyörű teste van. A mellei közepesen nagyok, feszesek, a puncija csupaszra borotvált, a feneke pedig kicsi, kerek, és feszes. Teljesen feltüzelt. Már régóta vágytam rá, és végre megkaphattam. Hosszasan csodáltam. Egymáshoz bújtunk, ő adott egy jó éjt csókot, majd fejét a mellkasomra tette. Egymást simogatva aludtunk el.

2013.12.25.

Bevallom őszintén, hogy fura érzés volt Bogi mellett ébredni. Az elmúlt hónapokban hozzászoktam ahhoz, hogy vagy egy tök idegen pasi mellett ébredek, vagy Ákos mellett. Mikor felébredtem, ő volt az első gondolatom. Hiányzott. Elnyúltam az ágyon, és elmosolyodtam. Bogi tátott szájjal feküdt mellettem. Testét csak félig fedte a paplan. Mellein keményen álltak a bimbók, és némán hívogattak. Előző este nagyon jó munkát végzett, minőségi nyalásban volt részem.
Odahajoltam hozzá, és csókot leheltem melleire. Meg se rezzent, olyan mélyen aludt. Játszadozni kezdtem a bimbóival, megszívtam őket, majd elindultam lefelé. Apró csókokat leheltem testére. Lehúztam róla a takarót, és elém tárult fedetlen, gyönyörű teste. Végig néztem rajta. Benedvesedtem. Izgató volt látvány. És persze a tudat is, hogy alszik. Csókjaimmal tovább indultam a combjain, majd óvatosan szétnyitottam a lábát, puncija látványába belebizseregtem, ő még mindig szuszogott, én pedig puszit leheltem legféltettebb kincsére. Csókokkal halmoztam el, majd nyelvemmel végig szántottam mélyedését. Meg se rezzent. Újból belé mártottam nyelvem, egészen a pöckéig mentem, ott megálltam. Szenvedélyesen belecsókoltam, megszívtam, és játszadoztam vele. Közben két ujjal forró, nedves barlangjába hatoltam, és lassú, ütemes mozgással keféltem. Halk sóhajjal ébredt meg. Összenéztünk, elmosolyodott, majd behunyta a szemét, és élvezte nyelvem játékát a puncijával. Egyre hangosabban vette a levegőt, a sóhajok erotikus töltete belengte a szobát. Engem pedig még jobban feltüzelt. Egy pillanatra sem álltam le, csókoltam, nyaltam forró kincsét, mely hirtelen robbanással tőrt ki, ő pedig felsikoltott, nyögve kapkodta a levegőt, és elélvezett. Tetszett a látvány. Néztem egy ideig, majd felültem, puncim a puncijához igazítottam, és csípőm mozgatásával hozzá dörzsőlőzködtem. Eddig ilyet csak tv-ben láttam, sosem próbáltam, de nagyon jó volt. Csiklóin dörzsölték egymást. Ő is vonaglani kezdett. Éreztem, hogy elér a vég, felnyögtem. Ágyékomból hullámokban söpört rajtam végig az egyre erősebb bizsergés, míg végül megtörtént, hatalmas erővel robbantam ki, puncim felrobbant, a kellemes érzés átjárta az egész testem, az intenzív orgazmus perceken át görcsben tartott… Zihálva dőltem hátra. Ő fölém hajolt, kéjesen vigyorgott, majd megcsókolt.
Tíz után értem haza. Anyu már javában sürgött-forgott a konyhában. A szokásos felhajtás volt. Tesóm, és nagybátyám a fával bajlódtak. Átöltöztem, és segítettem anyunak. Ebédre rizst csinált rántott husival. Magamba tömtem egy kis adaggal. Nem akartam sokat enni, mert a java még hátra volt. Estére halászlevet főzött, és persze halat sütött krumplival. Meg egy csomó sütit. A délutánom is a konyában töltöttem. Jó érzés volt vele együtt főzni, sütni. A fiúk közben feldíszítették a fát, majd szokás szerint a tv elé döglöttek és karácsonyi filmeket néztek. Anyu vacsihoz forralt bort is készített. Nem tartozik a kedvenceim közé, de azért ittam egy csészével. Az este jó hangulatban telt. Nálunk szerencsére nem hagyomány az ünnepi veszekedés. Persze néha elég feszülté válik a hangulat, de mindig megoldjuk még azelőtt, hogy kitörne a balhé. A nagybátyám szokás szerint egy üveg pezsgőt, és bonbont adott mindenkinek. Az öcsi is hozta a formáját, és nem vett semmit. És persze én sem. Pedig akartam, csak az a köcsög elvette minden pénzem. Szomorú is lettem emiatt, mert végre esélyem lett volna mindenkinek, még neki is venni valamit. Ehelyett üres kézzel ácsorogtam, és őrlődtem magamban. Sikerült mindent elrontania. Ő anyutól egy kék-fehér, kockás inget kapott. Tesóm egy farmert, és egy üveg bort, míg én egy pezsgőt, és egy fekete, cipzáras felsőt. Nem vagyunk gazdagok, de az ünnepek nem is erről szólnak. A lényeg, hogy együtt lehettünk szenteste, a többi mind mellékes. Az ajándékosztás után együtt néztük a tv-t…

2013.12.26.

A reggelem csodás volt. Rég ébredtem úgy, hogy boldog voltam. Minden tökéletesen alakul az életemben. A fiú, akit szeretek, viszont szeret. A barátnőmmel átléptük azt a határt, amit csak kevesen mernek, és életem egyik legjobb leszbikus kalandjában lehetett részem. Elnyúltam az ágyon, és hagytam, hogy átjárjon az érzés. Odakintről besütött a nap, megvilágította meztelen testem, mely most nem az orgazmustól, hanem a boldogságtól járt a fellegekben. Kedvem lett volna magamhoz nyúlni, de nem volt rá időm.
Máris késésben voltam. Ákos kilencre ígérte magát, és ő mindig halálpontos. Felugrottam, felöltöztem, összepakoltam, és pont elkészültem, mikor csörgött, hogy megérkezett.
Hosszas nyelvcsatával köszöntöttük egymást. Nagyon hiányzott. Fura érzés, mikor szeretsz valakit, tudod, hogy ő is szeret, de mikor nincs veled, olyan érzésed van, mintha elvesztetted volna. Őrjítő érzés. Vágyni rá minden pillanatban, és csak arra várni, hogy újra láthasd, érezhesd, csókolhasd. Nem hittem volna, hogy ilyen a szerelem, és ennyire magával tud ragadni. Amikor rá pillantok, mindig eszembe jut, hogy mit gondoltam róla. Idegesítőnek találtam, sokszor falra tudtam volna tőle mászni. Ezerrel nyomult, én meg már rosszul voltam tőle. Most meg? Most meg attól vagyok rosszul, hogyha nem láthatom. Hogy voltam képes ekkorát változni? Vajon mit nem vettem észre korábban? Tiszta hülye, aki nem normális. Vagyis én. A szerelem elveszi az ember eszét. Agyatlan zombi lettem, aki Ákos nélkül halálra van ítélve.
Nem sokat beszéltünk az úton. Bekapcsolta a rádiót, melyből karácsonyi zene szólt, én pedig csak bámultam. Kellemes érzés járta át a testem. Megfogtam a kezét, ujjain összefonódtak, én pedig boldog voltam.
Még mindig nem tudom, mit érez irántam. Sokszor mondja, hogy szeret, de ez a szó sok értelemmel bír, és a szeret érzése ezerféle lehet. Én pedig nem tudom eldönteni, de félek rákérdezni. Nem akarok beégni, ostobának tűnni.
Felérve hozzá, gyönyörű látvány fogadott. A sarokban ott állt egy hatalmas fa, feldíszítve. A lakás pedig olyan volt, mint egy filmben. Az egész nappali átalakult, minden négyzetcentiméterét díszek, villogó égők borították. A fenyőillat átjárta az egész helyiséget. Meseszép volt. nem tudom hogyan csinálta, de engem sikerült lenyűgöznie. Mondtam is neki, hogy ilyen szépet még sose láttam. Ő erre csak annyit mondott, hogy ez a tavalyihoz képest semmi.
Leültem a kanapéra, és csak csodáltam. Ő hozott két csésze forralt bort, amit gyorsan elkortyolgattunk, majd a lényegre tért, és átadta az ajándékom, nekem pedig leesett, az amúgy is padlót fogott állam. Egy arany nyakláncot kaptam, melyen középen ott virított a nevem: Laura.
Az ölébe ugrottam, és megcsókoltam. Életem legszebb ajándékát kaptam, amit meg sem érdemlek. De tényleg. Alig pár napja vagyunk együtt, ő pedig máris egy ilyen káprázatos ajándékkal lep meg. Nem is mertem elővenni az ajándékát. Én nem készültem olyan komoly meglepetéssel, mint ő. Én csak egy kis plüsskutyust, és egy tusfürdőt vettem neki. Szégyelltem is miatta magam, de ő örült neki. Legalábbis úgy látszott.
A nyakláncot a nyakamba akasztotta, megcsodáltam, és estig le sem vettem. Csak fürdés előtt vettem ki a nyakamból, ami jó ötlet volt, mert este az ágyban vadul egymásnak estünk. Farkával minden nyílássomba bekukkantott, én pedig számolni nem bírtam, annyiszor jártam a csúcson…

2013.12.27.

Semmi kedvem nem volt kimászni az ágyból. Mikor felébredtem, Ákos még aludt. Figyeltem pár percig. Aranyosan szuszogott. Nagyon jó érzés volt mellette ébredi, az mellett, akit a világon a legjobban szeretek.
Olyan békés, nyugodt volt. Én pedig nem tudtam betelni vele. Hozzábújtak, átöleltem, puszit nyomtam a szájára, ő meg még csak meg sem rezzent. Egy alvó óriás bébi –gondoltam, és mosolyodtam el.
A meleg paplan alatt végig simítottam meztelen testét, játszadoztam a köldökével, majd lejjebb kalandozva megfogtam a farkát, mely lankadt, és puha volt. Simogattam, cirógattam, és közben tervet agyaltam. Bebújtam a paplan alá, leheltem pár csókot a hasára, majd körbe pusziltam a férfiasságát, és a számba vette. Nyelvemmel játszadoztam vele, cumiztam, és szép lassan megnőtt. Ő még mindig aludt. Vajon miről álmodhatott közben? Remélem, hogy rólam, és nem valami cicababáról… mert akkor leharapom neki.
A farka teljesen merev lett, ütemesen szoptam, tövig bekaptam, s közben kezeimmel a testén barangoltam. Izgató volt játszadozni vele. A puncim nedves lett, ágyékom lüktetett, a testem pedig felforrósodott.
Már javában dolgoztam rajta, mikor megébredt. Nem szólt semmit, csak benyúlt a paplan alá, megsimogatta a fejem, és hagyta, hogy tovább kényeztessem, én pedig keményen megdolgoztam. Szívtam, körbe nyaltam, cuppogtam legnemesebb testrészén, ő pedig totál készen lett tőle, és a számba élvezett. Nem volt nagy adag, az előző este már teljesen kiürítettem a tárát. Lenyeltem a kevés sós nedűt, majd felcsúsztam hozzá. Még kemény farkát a puncimhoz igazítottam, és ráültem. Vonaglani kezdtem rajta, és közben megcsókoltam. Ő a hátsómba markolt, és ritmusomat felvéve segített kielégíteni éhes barlangomat, ám a farka még nem állt készen. Szép lassan lelankadt, és kicsusszant éhesen maradt résemből. Ő ekkor megemelt, és alám csúszott. Feje a lábaim közé került, és belém csókolt. Nyelve a puncimba mélyedt, majd játszadozni kezdett tüzes testrészemmel, én pedig úgy vonaglottam tovább, mint a farkán. Megszívta a csiklóm, nyelvével ostorozta, és pillanatok alatt elérte, amit akartam. Az orgazmus végig futott az egész testemen. Felsóhajtottam, és kiélveztem minden pillanatát.
Feküdtünk még egy darabig, majd erőt vettünk magunkon és felkeltünk. Odakint csendesen esett a hó. Az utca fehér volt, és néma reggelét csak egy-két korán kelő kis lurkó törte meg, akik máris élvezték a fehér varázslat minden előnyét. Néztem őket egy darabig, és arról álmodoztam, hogy milyen jó lesz, mikor a saját gyerkőceimet nézhetem majd, akik felintegetnek, esetleg megkínálnak pár hógolyóval. Olyan jó lenne már! Talán még fiatal vagyok hozzá, de vágyom arra, hogy legyenek gyerekeim, családom, párom, és esetleg egy kutyám. Míg mások karriert építenek, a munkába temetkeznek, addig én családot akarok, és igazi anyukaként szeretnék érvényesülni.
Miközben a lurkókat bámultam Ákos hátulról átkarolt. Meztelen testünk összepréselődött. Éreztem farkát a hátsómnál, és ha nem kellett volna rohannunk, akkor ismét magamba engedtem volna… de mennünk kellett. Vártak minket a szülei. Még sosem találkoztam velük, és féltem egy kicsit. Nemrég jöttem össze Ákossal, ő pedig máris elvisz hozzájuk.
Idegesen szálltam be az autóba, majd szálltam ki, mikor megérkeztünk. Odafele a hülye végig cukkolt, ugratott, piszkált, amitől csak még nyugtalanabb lette. Az apukájának saját fuvarozási cége van, míg az anyukája könyvelőként dolgozik a városi kórháznál. Mindketten jól keresnek, ez látszott is a házukon. Négy éve építették, és költöztek a város szélére, az új negyedbe, ahol az övékéhez hasonló luxusházak épültek. Ennyit a gazdasági válságról, gondoltam, és közben azon tűnődtem, hogy Ákos miért nem lakik velük? Sosem beszélgettünk róla. Ketten vannak testvérek, a nővére két éve ment férjhez, és a pasijával a belvárosban vettek lakást. A srác is elég pénzes, mert a szüleinek építési vállalkozása van. A srác is ott melózik. Szóval nem értem Ákost. Itt ez az új ház, ahol elférhetne, ő pedig inkább albérletben lakik, és ott az apukája vállalkozása. Mi a fenének akar külföldre menni? Kérdések ezrei keringtek a fejemben, miközben anyukája körbe vezetett a házban, és megmutatott mindent.
Az ebéd legalább olyan fantasztikus volt, mint maga a ház. Délután a nappaliban helyeztük magunk kényelembe, és beszélgettünk. Szinte minden témát kiveséztünk.
Négy után jöttünk el tőlük. Ostobaság volt paráznom miattuk, mert mindketten nagyon közvetlenek, és kedvesek voltak. Máris megszerettem őket, és úgy gondolok rájuk, mint családtagokra. Egyre biztosabb vagyok abban, hogy Ákos az a férfi, aki mellett le akarom élni az életem. A családja fantasztikus. Az apja igazi humorzsák, folyton ugratott, az anyukája pedig elbűvölő. Még szívesen maradtam volna tovább is, de Ákosnak készülnie kellett, mert közösen utaznak el pár napra a nagyszüleihez. Ez náluk családi hagyomány. A nagyszülőknél összejön az egész család, és eltöltenek pár napot egymás társaságában, hogy az ünnepeket még meghittebbé tegyék.
Fájó szívvel búcsúztam el szerelmemtől. Pár napot nélküle kell eltöltenem, és nélküle minden pillanat egy örökkévalóságnak tűnik. Nagyon szeretem, és vele akarom leélni az életem. Vele akarok lenni úgy kezdetnek örökké.

2013.12.28.
Bámulatos, hogy némely emberek mennyire rámenősek. Reggel hét után egy-két perccel csörgött a telefonom. Ki hívott? Hát Misi. Egy órán keresztül szédített, és negyvenet ígért, ha bevállalom az esti melót. Nem tudtam, hogyan rázhatnám le. Elég szar érzés volt a múltkori is. Titok, melyet sosem fedhetek fel Ákos előtt, és ami miatt hazugságokba kellett bonyolódnom, melyek közül az egyik majdnem életem szerelmének az elvesztésébe került. Aztán jött a nagybátyám, és elvette azt a pénz, amit akkor megkerestem. Az egész nem ért semmit, most meg Misi azt akarta, hogy még egy estét vállaljak. Azt mondta, hogy ez más lesz, mint a múltkori, mert ott sokan voltak, mindenkivel kellett foglalkozni. Ez viszont csak pár milliárdos papának az év végi lazulása lesz. A pénzre szükségem van, az nem vitás. Kell, mert ki akarok menni Ákossal Londonba, ami nem filléres dolog. Miközben Misi mosta az agyam, egyre jobban sikerült meggyőznie. Végül pedig igent mondtam. Kell az a rohadt pénz. Azt mondta, hogy ez nem lesz durva, max 1-2 öreget kell kényeztetni, de többet is perkálnak, akár még többet kereshetek, mint múltkor.
Idegesen bámultam egész nap az órát, és fel-alá járkáltam. Tudtam, hogy hiba elmenni, ismét kockáztatok, de meg kellett tennem. Nem akarom, hogy Ákos állja az utat, meg a kinti életet. Azt akarom, hogy lássa, van pénzem, és elég talpra esett vagyok, tudok gondoskodni magamról.
Mélyet sóhajtottam, mikor beültem az autóba. Két másik lány is volt bent, hátul vihogtak, mintha csak vidámparkba mennének. Misivel pár mondatot váltottunk, aztán a gondolataimba feledkeztem.
Nyolc után érkeztünk meg, az immáron ismerős házhoz. Több luxusautó is állt már ott. Az öregek odabent italoztak. Belépve Zsófi fogadott egy szál semmiben. Kezében egy tálca volt, rajta apró falatkákkal, melyek fogpiszkálóra voltam húzva. Ott sétált körbe a fotelokban terpesztő vén trottyok közt. Ők miközben elvettek 1-1 falatot, megsimogatták, rácsaptam a seggére, és volt egy mely nem tétovázott, a lába közé nyúlt, és két ujjal a puncijába hatolt. Lassan ujjazta, ő pedig csak állt ott, és tűrte. Az öreg a szabad kezével egy húszast tett a tálcájára, majd a seggére paskolt. Összenéztünk Zsófival, tekintetéből kiolvastam, hogy nincs ínyére a dolog, de úgy van vele, mint én. Kell a pénz.
Misi bekísért az öltözőszobába, megvárta, míg mind a 3an meztelenre vetkőzünk, a konyhába vitt minket, ahol ott sorakoztak a megpakolt tálcák. Egy fiatal, jóképű srác szorgoskodott bent, ő lehetett a szakács. Végig mért minket, majd a tűzhelyhez lépett, és megkeverte a rajta rotyogó lábas tartalmát. Kaptam egy rövid itallal megpakolt tálcát, és mehettem is.
Félve pillantottam rájuk. Zsófi pont akkor élvezett el, mikor beléptem. Az öreg kihúzta ráncos ujjait belőle, a seggére csapott, és ő tovább ment. Alig lépett kettőt, máris lecsapott rá egy másik. Az ölébe ültette, és a nyakát csókolgatta, miközben letapizta.
Már megint mire vállalkoztam? –sóhajtottam, és elindultam.
Az öregek közé érve egyből nekem estek, a kezek egymás után tapogattak, az egyik magához húzott, kivette kezemből a tálcát, majd belém nyalt. Nyelve végig siklott vájatomba, mely még száraz volt. Benyomta, ameddig csak tudta. Kezeivel a seggembe markolt, melleim fogdosta. Nem tetszett a szituáció, a legszívesebben otthagytam volna az egészet, de nem lehetett. A pénz nagy úr, a legnagyobb.
Nyelve kavircolásától nedves lettem. Az öreg nem izgatott, de amit csinált hatással volt rám. Ő ekkor belém tolta az ujját, vagy egy percen keresztül dolgozott bennem, aztán kihúzta, és ismét nyelvével kényeztetett. Nedvemtől csöpögő ujját pedig a seggembe tolta. Szemeim fennakadtak, olyan határozottan tolta belém, majd vadul ujjazta a hátsóm. Kicsit fájt, ahogy belém erőltette magát, felsziszegtem, amit ő még csak le sem szart. Tovább folytatta beteges játékát, egyre gyorsabban ujjazott, és nyalt. A puncim percek alatt megadta magát, és elélveztem. Nem volt az a mindent elsöprő orgazmus, de jólesett. Az öreg ekkor adott egy húszast. Eltettem, és a tálcáért nyúltam. Két másik öreg már meztelen volt, és a velem együtt érkező lányok rajtuk ültek, és vonaglottak. Zsófi a szemben lévő öreget kényeztette, míg az ötödik kézen ragadott két lányt, és eltűnt velük. Kezdetét vette az orgia. Én pedig már csak azért imádkoztam, hogy minél előbb vége legyen. Nem tudtam miként fogom túlélni az éjszakát. Csak abban bíztam, hogy nem lesz annyira durva, mint a múltkori. A tálcáért nyúltam, gondoltam teszek egy kört, mikor az öreg, aki nemrég kinyalt mögém állt. Megéreztem a farkát, hozzám nyomta, majd mire megfordulhattam volna, már bennem is volt. Hátulról hatolt a puncimba. Elém dobott három húszast, rámarkolt a melleimre, majd a csípőmre, és kefélni kezdett. A farka elég nagy volt, feszítette a puncim. Nem kímélt, vénsége ellenére olyan volt, mintha alig múlt volna húsz. Tapasztaltan csinálta, én az asztalra támaszkodtam, és hagytam, hogy felnyársaljon. Olyan mélyre hatolt, amilyen mélyre csak tudott. Teljesen kitöltött. Fura, de jó érzés volt. Odalent egyre nedvesebb, tüzesebb lettem. Elöntött a forróság, izgatott, ahogy kefélt. Egyre jobban kapkodtam a levegőt. Körülöttem a lányok is elmerültek a munkában. Zsófi hatalmas adag spermát kapott a szájába, azután az öreg elővett egy vibrátort, és a szerencsétlen seggébe tolta. Landolt mellette két húszas, amikből erőt meríthetett. Az öreg ezután még egy rezgős segédeszközt halászott elő, és azt a puncijába tolta. Kéjes nedve egyre nagyobb cseppekben hullott alá a padlóra, az öreg pedig élvezte a játékot. Zsófi zihálva kapkodta a levegőt, láttam rajta, hogy nehezen bírja. Az öreg hozzá dörzsölte a farkát, mely lankadtan lengett a lábai között. Aztán Zsófi hirtelen felsikoltott, a teste megmerevedett, lábai remegtek, ő pedig elélvezett. Az öreg ekkor sem könyörült rajta. A lány majdnem összeesett, de ő továbbra is benne hagyta a célszerszámokat, az ellenségemből lett barátnőm pedig hangosan nyögött, miközben orgazmusok sorozatát élte át. Végül térdre rogyott. Ekkor a kecskeszakállas kihúzta belőle a rezgős alkalmasságokat, majd levegő után kapkodó szájába gyűrte lankadt pöcsét, és ráparancsolt, hogy szopja.
Eközben én is egyre szaporábban vettem a levegőt, az öregem szinte darált hátulról, mikor hirtelen leállt, a farka még nagyobb lett, olyan mélyre tolta, amilyen mélyre nem is lehet, és elélvezett. Éreztem, ahogy spriccel bennem, és az utolsó cseppet is belém ereszti. Ezután lökött még párat, aztán kicsusszant. Adott még egy tízest, és elterült a fotelban. Pihegtem pár másodpercig, aztán felkaptam a tálcám, és a konyhába siettem. Kiszáradtam, innom kellett, de nem akartam bebaszni. Mire beértem, lábamon végig folyt a sperma, de nem érdekelt. A hűtőből elővettem egy üveg ásványvizet, töltöttem egy pohárral, és lehúztam. A szakács srác, és Misi néztek, aztán a srác odalépett, végig simított a kezével, és megmarkolászta a melleim. Misire néztem, aki csak annyit mondott, hogy a szakácsnak nem kell fizetnie. Ez jár neki a pénzen felül, ő pedig letolta a gatyáját, a pult felé fordított, a puncimba merítette nem túl méretes farkát, majd kihúzta, és a seggembe tolta. A fülembe súgta, hogy még sosem látott ennyire izgató segget, mint az enyém. Idegesen nyögtem fel, de nem tehettem semmit. Vállaltam a munkát, még ha nem is tudtam, hogy ez is vele járt. Lassan dolgozott bennem, teljesen behatolt, ki-be járt, én a pultnak támaszkodtam, és hagytam, hogy azt csináljon, amit csak akar. Nem kellett neki sok, alig két perc után elélvezett. Maga felé fordított, nyelvét a torkomig tolta, majd intézett egy „nem volt rossz” mondatot felém, és ott hagyott.
Pár percig álltam, és figyeltem, majd erőt vettem magamon, és visszamentem végezni a dolgom. Odakint már csak Zsófi volt, és a két öreg, akiken nemrég még a csajok lovagoltak, akik eltűntek, azzal a vénséggel együtt, aki nemrég nyársalt fel. Ahogy odaléptem az két szabad vénember értem nyúlt. Maguk elé térdeltettek, és félig lankad farkukat felváltva tömték a számba. Szó szerint lélegzetvételnyi időm sem maradt. Perceken át kényeztettem őket, mikor az egyik megfogott, és az ölébe ültetett. Ráültem merev farkára, és vonaglottam. Ő a seggembe markolt, a melleimbe harapott, majd megcsókolt. Rátapadt a számra, mint egy tini srác, és pörgött a nyelvével. Undorító volt, azt hittem elhányom magam. A másik lökött nekem egy tízest, majd felállt. Zsófihoz sétált, aki pont végzett. Újabb adag spermát kapott a szájába. az öreg felsegítette, majd a szembe lévő kanapéhoz vitte, lefektette, és farkával a puncijába hatolt.
Én egyre gyorsabban vonaglottam, aminek hamar meglett az eredménye. Az emberem elélvezett. Adott még egy csókot, majd egy kis pénzt, és elengedett, de nem lélegezhettem fel. Aki eddig Zsófit kínozta magához húzott. Mire bármit szólhattam volna, belém tolta előröl, hátulról a vibrátorokat, melyek brutál módon rezegtek. Hamar készen lettem, és legalább annyira csöpögtem, mint ő nemrég. Állati jó érzés volt, ahogy egyre jobban erősödött odalent a bizsergés. Hullámokban söpört végig a testemen, zihálva kapkodtam a levegőt, míg végül nem bírtam tovább, és kitörtem, mint egy vulkán. Hatalmas erővel söpört végig testemen az orgazmus, a vén fasz pedig élvezettel bámult, és nem hagyta, hogy kiszedjem magamból a botokat, melyek tovább rezegtek, én pedig remegve álltam, és olyat éltem át, mint még soha. Megállás nélkül, egymás után söpört végig rajtam a gyönyör, azt hittem sosem lesz vége. Egyszerre szenvedtem, és élveztem is, végül én sem bírtam tovább, és a földre rogytam, az öreg viszont ekkor sem kegyelmezett. Felkelt, és a levegő után kapkodó számba tömte a farkát. Fulladozni kezdtem, ő pedig csak kefélte a szám. Odalent totál készen voltam, úgy éreztem meghalok… ekkor valaki kihúzta belőlem a vibrátorokat. Felsóhajtottam, egy pillanatra megkönnyebbülhettem, aztán ismét belém hatoltak. Elterültem a földön. A vibrátort belém helyező idős úr fölém térdelt, és tovább baszta a szám, míg egy másik, akivel addig még nem volt dolgom, a puncimba hatolt, és gyors csípőmozgással kefélt.
A számat tuszkoló öreg hamar elélvezett. Belém ürítette minden cseppjét, aztán eltűnt. Nyeltem párat, miközben odalent egyre jobban megdolgoztak, végül az a fasz is elsült, én pedig magamra maradtam a földön elterülve.
Percekkel később Zsófi segített fel. A konyhába mentünk, az órán láttam, hogy már éjjel kettő is elmúlt.
Misi odaröffentette, hogy „jók voltatok lányok”, majd adott húsz percet, hogy felöltözzünk.
Túl lettem rajta. Könnyekkel küszködve borultam Zsófi vállára. Egyikünk sem szólt semmit.
Itthon vettem egy forró zuhanyt, aztán összeszámoltam a pénzt. Kettőszázkilencvenezer. Soha életemben nem fogtam még annyi pénzt a kezemben. Három fel é szedtem, aztán három különböző helyre rejtettem. Nem akarom, hogy a bácsikám megtalálja, és elvegye. Ez a pénz jelenti a jövőm Ákossal, akivel ismét olyat tettem, amit nem érdemelt meg.
Soha többet nem fogok ilyet tenni, akkor sem, ha a nagybátyám elveszi minden pénzem.



2013.12.29.

Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy mikor eljön a halál pillanata, akkor sosem azt bánjuk meg, amit megtettünk, hanem azt, amit nem. Ez elég fura. Részben igaz, és részben nem, de ha mégis igaz, akkor én azt fogom bánni, hogy nem mondtam nemet.
Az életem kezd egyre jobb lenni. Én viszont olyat tettem, ami elronthat mindent. Miért nem tudok felelősségteljesebb, meggondoltabb lenni? Olyan egyszerű lenne minden. Ehelyett csak inkább egyre bonyolultabb lesz az életem.
Egész nap az ágyat nyomtam, és az élet nagy kérdéseire igyekeztem megtalálni a válaszokat, de minél többet találtam, annál több lett a kérdések száma.
Igazából nem tudom, mit tegyek… mi lenne jó?
Ismerem a hibáim, csak tenni nem tettem ellenük semmit. Most viszont szeretnék. Ezért megyek el Ákossal Londonba. Ott dolgozhatok, pénzt kereshetek, és ezáltal nem kényszerülők arra, hogy ribancként tegyek szert egy kis apróra. Fogalmam sincs, hogy miként fogom ezt az életem eltitkolni Ákos elől. Nem szeretném, ha megtudná, mert akkor elhagyna. Ha odakint leszünk, akkor ott talán ez az egész elfelejtődik, de míg itthon vagyok, addig meg van az esélye annak, hogy megtudja mit tettem.
Emellett, pedig van még egy hibám. Hiba, ami ellen nem fogok tudni semmit sem tenni. Nimfomániás vagyok. Vágyom a gyönyörre, és nem tudok nemet mondani egy jó dugásnak, pedig kellene, mert szeretem Ákost. Nagyon szeretem, és nem érdemli meg, hogy ezt tegyem vele, de képtelen vagyok parancsolni a puncimnak. A nap huszonnégy órájában bizsereg, és minden pillanatban kényeztetésre vágyik. Ezen nem tudok változtatni, és félek, hogy odakint is ugyanaz lesz, mint itthon.
Nemet kellene valahogy mondanom. Ki kell találnom valamit, hogy ura legyek a vágyaimnak, és ne lépjek félre. Ákos jó az ágyban, nagyon jó vele a szex, de Bogival is jó volt, és Márk is állandóan izgatja a fantáziám. Isteni íze van a barátnőm puncijának, és soha előtte nem nyaltak még ki olyan jó, mint, ahogy ő tette. Rátapadt a puncimra, és olyan táncot lejtett a nyelvével, amilyet előtte még sosem tapasztaltam. Remélem lesz még benne részem. Máris benedvesedtem, ahogy átfutottak agyamon az emlékképek. Magamhoz kell nyúlnom, hogy jobb legyen.
Szóval most nem tudom mi lesz, csak azt tudom, hogy változnom kell. Érettebbnek, komolyabbnak kell lennem, uralkodnom kell a vágyaimon, hogy Ákosnak ne okozzak csalódást, és azzá a nővé váljak, akire mindig is vágyott…

2013.12.30.

Néha úgy érzem, hogy velem nem stimmel valami, aztán rájövök, hogy jól érzem. Lassan vége az évnek, és ideje értékelnem. Az egész úgy telt, ahogy végződött. Számtalan pasi ágyában megfordultam, és valószínűleg több faszt fogtam, mint kilincset. Nem vagyok büszke arra, amit tettem, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem élveztem.
Most pedig itt fekszem az ágyamban, bűntudatom van, és szerelmes vagyok. Megismertem Ákost, aki elég nyomulós, és idegesítő volt. Már az első pillanatban eldöntöttem, hogy nem az esetem, és nem akarok tőle semmit. Sokszor az agyamra ment, és csak azért tartottam vele a kapcsolatot, mert barátok híján, ő volt az én szamaram. Át chateltük a napot, és nem unatkoztam annyira.
Most pedig szerelmes vagyok. Beleszerettem abba a srácba, akinek soha nem akartam esélyt adni, mert nem jött be. Mennyire fura is az élet. Vajon ki, hányszor megy el úgy valaki mellett, hogy még csak esélyt sem ad neki? Olyanokkal kavartam, akiktől kiráz a hideg. Jól néztek ki, de belül üresek, értéktelenek voltak. Ákos pedig, nos, nem a fordítottjuk, mert jól néz ki. Nem az a dögös, macsó típus, de van stílusa, egyénisége, és, ami a legfontosabb, hogy belül nem üres. Remek társaság, sokszor cukkol, megnevetet, és komoly dolgokról is lehet vele beszélgetni. Tudom, hogy ő is három gyereket szeretne, bár én kisfiúkat szeretnék, az ő álláspontját is elfogadom, és jó a két fiú, és az egy kislány is. Persze most már teljesen mindegy, hogy milyen neműek lesznek a gyerekeink, csak egy dolog fontos, hogy tőle legyenek. Azt akarom, hogy ő legyen az apjuk, vele nevelhessem fel őket. Szeretem Ákost, ő életem szerelme. A férfi, aki értelmet adott értelmetlen életemnek, és látott bennem valamit, még mindig nem tudom mit… de látott, és olyat tett, mint még előtte senki. Megmutatta, hogy igenis van értelme az életemnek, és nem csak egy huszonegy éves lány vagyok, aki csak bulizik. Aki az anyjával él, és nincs jövőképe, és akit a velük élő nagybátyja folyton piszkál.
Életemben először látok esélyt arra, hogy boldog életem legyen. Nem szeretném elrontani, életem szerelmének csalódást okozni. Nem tudom, mit fogok kezdeni a puncim állandó bizsergésével, de tenni akarok ellene, hűséges akarok lenni.
Ez volt az év utolsó előtti napja. Úgy döntöttem, hogy sokáig lustálkodom, és hagyom, hogy a hasamra süssön a nap, de volt valaki, aki ezt másképp gondolta. Az én kis szeretőm, Márk. Az öcsivel buliban voltak, és ő feljött vele, én pedig hajnali ötkor arra ébredtem, hogy a bugyimban matat, és egy szál semmiben áll az ágyam mellett. Nem akartam félre lépni, be akartam tartani a fogadalmam, de végül megadtam magam a csiklóm morzsoló srácnak. Most utoljára, Gondoltam.
Mielőtt bármi történt volna megmondtam neki, hogy komoly terveim vannak Ákossal. Szeretem, és eldöntöttem, hogy hűséges leszek hozzá, amibe már nem fér bele az, hogy ő beállít az éjszaka közepén ágaskodó farokkal, és jól kiéli rajtam a vágyait. Láttam rajta, hogy nem rajong az elhatározásomért, de rábólintott.
Közelebb lépett, farkát a számba tolta, és megkért, hogy kényeztessem. Ő tovább dolgozott egyre nedvesebb puncimon, melyen eluralkodott a vágy, mely hullámokban söpört végig a testemen, én pedig hagytam, hogy átvegye az irányítást.
Márk csípője egyre gyorsabban mozgott, farkát tövig a számba gyűrte, én csak cuppogtam rajta. A kezdeti bizonytalansága eltűnt, és a mellettem szerzett tapasztalata, határozottá tette, és már nem remegett, mint az első pár alkalommal.
A keze is elég gyorsan dolgozott, körkörös mozgással izgatta a csiklóm, mely végül megadta magát. Az orgazmus cunamiként söpört végig a testemen. Beleremegtem, felnyögtem, farkával a számban terültem el az ágyon, és élveztem az érzés minden pillanatát. Ő közben nem tétlenkedett. Kihúzta számból a méretes szerszámát, fölém mászott, majd határozott mozdulattal tolta a még mindig élvező ágyékom mélyére. Felszisszentem, ahogy belém hatolt. Rám nézett, tekintete komor, és megvető volt. Haragudott a döntésem miatt, és nem értett vele egyet. Az ő helyzetében én ugyanígy viselkedtem volna. Muszáj megpróbálnom, és életemben először hűséget fogadnom, még akkor is, ha a puncim belebolondul.
Márk nem tétlenkedett, egyből gyors tempóra kapcsolt, és úgy kefélt, mint még előtte soha. Tetszett a vadsága, és még nedvesebb lettem tőle. A puncim hangosan csattogott minden lökésnél, és attól féltem, hogy valaki meghallja, és ránk nyit. Gáz lett volna a szitu, és elég sokat kellett volna magyarázkodnom. Fél szemmel az ajtót bámultam, közben két kézzel Márk izmos hátsójába kapaszkodtam, ő pedig egyre nagyobb lökésekkel ostromolta forró barlangom, aztán hirtelen megállt. Felhörgött, és elélvezett. Odalent éreztem, ahogy belém spricceli utódjai milliót. Lökött még párat rajtam, aztán kihúzta a farkát, vetett rám még egy utolsó, szomorú pillantást, majd kiment a szobámból.
Pár percig pihegtem az ágyon, aztán lábam közé gyűrtem a paplant és próbáltam elaludni, de nem ment. Csak bámultam kifelé a fejemből, és agyaltam. Jólesett a reggeli kefélés, de a kielégült érzés mellé bűntudat is társult.
Délelőtt Bogival chateltem. A legjobb barátnőmmel. A pasijának készített meglepetés ebédet, és élő közvetítést tartott róla. Nem nagyon érdekelt, de legalább egy picit elterelte a gondolataim.
Délben én is felkeltem, megebédeztem anyuval, és a nagybátyámmal, majd visszavonultam a szobámba, és bámultam az idegtépően lassan járó órát. Vártam, hogy teljen az idő, hogy hívjon Ákos… de nem hívott. Csak vártam, és vártam, hogy jelentkezzen, és egyre jobban bepánikoltam. Már azon agyaltam, hogy lehet történt vele valami. Azt ígérte, hogy négyig hazaér, és felhív, én pedig átmehetek hozzá. Nem akartam itthon aludni, mert rettegtem, hogy a nagybátyám megint megtalál, de végül mégis a saját ágyikómban kellett töltenem az éjszakát.
Este nyolcra már teljesen eluralkodott rajtam a pánikbetegség. Vert a víz, és olyan sötét gondolataim voltak, amilyenek még soha. Csak azon járt az agyam, hogy a szerelmemnek baja esett, meghalt, én pedig magamra maradok, és mindez azért, mert képtelen vagyok uralkodni a puncimon, és minden alkalommal szétteszem a lábam ahelyett, hogy megpróbálnák hűséges lenni ahhoz, aki felfigyelt rám, és esélyt adott nekem.
Végül fél kilenckor megcsörrent a telefonom. Ákos volt. A hangja elég megviselt, és zaklatott volt. Valami történt, éreztem. Ő pedig belekezdett, elmesélte, hogy élete egyik legrosszabb napján van túl. Hazafele lerobbantak, és órákba telt mire megjött a segítség. Közben majd szétfagyott, és a telefonja is lemerült. Elfáradt, és már csak annyi ereje maradt, hogy engem felhívjon, hogy ne aggódjak, és elnézést kért, amiért eltűnt. Megígérte, hogy reggel, amint megébred, eljön értem, és együtt töltjük a napot…
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
bajosbajkevero ·
A lebukás benne van a pakliban, semmi sem kizárt. Köszönöm, hogy olvasod a történetem, mely most egy kis átalakításon esett át. Eddig napi szinten írtam a napló bejegyzéseket, ám ettől a héttől a heti egyszeri bejegyzésre térek át. Rövidebb, és talán izgalmasabb is lett ettől. Most küldtem be az 5. hét eseményeit, mely már átmeneti szerkesztésben készült.
:kissing_heart:

Pavlov ·
Nem lett izgalmasabb a heti adag. Bár javul a helyesírás, még mindig sok az elírás, dagályos megfogalmazás. Komoly külső átnéző, szerkesztő kéne ezekhez a szövegekhez. És tényleg eldönteni a célját: megrázó élménybeszámoló vagy tüzes szex? Most elég összevissza...
bajosbajkevero ·
Köszönöm a véleményt, és tanácsot. Igyekszem színvonalasabb írással jelentkezni. A 6. héttől rövidebb, átláthatóbb, letisztultabb lesz a történet.
Sokat jelentenek, és segítenek nekem a kapott visszajelzések. :kissing_heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: