Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

“Azt hiszem most már folytathatjuk a vizsgám megírását tanár úr.

Ma azzal a tudattal ébredtem, hogy valami izgalmas fog történni. Reggel 9-kor kinyomtam a telefonom ébresztőjét és energikusan kipattantam az ágyból. A fény lustán lopakodva kúszott be a sötétítő redői alatt, kinyitva az ablakot, elgyönyörködtem a lakásom ablakából látható lélegzetelállító tájban. A nap épp most kezdett kisütni, de még nem szárította fel a hajnal harmatcseppjeit, melyek millió könnycseppként ragyogtak. Enyhe szél fújdogált, széthordva a fákról leeső virágokat. Gyönyörű májusi nap volt. Tökéletesen tükrözte a lelkivilágomat.  





































Azt hiszem órákig tudtam volna így álmodozni, de készülődnöm kellett. Röpke egy óra múlva találkozom a kedvenc tanárommal, hogy beszámoljak neki mennyit haladtam a licensz vizsgám megírásával. Ahogy rá gondoltam rögtön magába zárt egy kellemes érzés és olyan élesen láttam őt magam előtt, mintha tényleg ott állna. Hmm... Marius. Hányszor vágyódtam utána éjszakákon át, tudva, hogy milyen lehetetlenséget akarok... Hiszen ő a pedagógia tanárom és 36 éves, bár simán elmenne 30-nak is. Mély, csoki barna szemei vannak, egyszerűen elveszek bennük. Éj sötét haja mindig tökéletesre van fésülve, állát szexi szakáll borítja. Már annyiszor elképzeltem, hogy beleharapok csábító ajkaiba és végig simítok az inge alatt feszülő izmain.                                                                              Egy autó szirénája riasztott fel az ábrándozásból és elindultam a fürdő fele. Gyors, frissítő zuhany után elgondolkodtam, hogy mit vegyek ma fel. Egy fekete, nyári szoknya mellet döntöttem, mely nem túl kihívó, mégis szexi, egy pólóval és bőrkabáttal kombinálva, lábaimra meg a kedvenc bakancsomat húztam. Feltettem egy leheletnyi sminket, összeszedtem a papírjaim és kiléptem a város mozgalmas életébe.                                                                                                        
Tizenöt perccel később beléptem az egyetem kapuján. Csend és béke honolt, vakáció miatt szinte senki nem tartózkodott az épületben. Elsétáltam Bazgan professzor irodájáig és nagy levegőt véve bekopogtattam. Egyedül volt a helyiségben, és ahogy meglátott rám mosolygott.
-    Jó reggelt Olívia. Egész pontosan érkeztél ma. Hogy vagy?
-    Jó reggelt tanár úr. Egész jól érzem ma magam.
-    Annak örülök. Gyere, menjünk át a KI10C terembe, tudtommal üres és lássunk neki a dolgoknak.
Átérve a terembe leültem mellé, és ahogy megcsapott az illata a pulzusom rögtön felszaladt és szaporábban vettem a levegőt. Ma is csodálatosan nézett ki. Fekete farmert, fehér inget és nyakkendőt viselt. Teljesen le tudott venni a lábamról ezzel a komoly, tekintélyt parancsoló stílusával. Neki kezdtem bemutatni az anyagot, amit összegyűjtöttem közben lopva néhányszor rápillantottam, gyönyörködve a szép szemeiben. Ő közben elmagyarázott néhány dolgot bár az ajkai folyton elvonták a figyelmem. Nem tudtam, hogy lehet valaki ilyen hatással rám. Arra ocsúdtam fel, hogy megfogja a kezem.
-    Itt vagy még velem? Mintha teljesen máshova figyelnél. –elmosolyodott.
-    Igen, persze. Elnézést kérek, egy kicsit elkalandoztam.
Megismételte a dolgokat, amiket az előbb mondott, közben fogta a kezem. Nem tudom, hogy szándékosan tette vagy csak elfeledkezett róla. Így már tényleg nem tudtam figyelni. Hirtelen azt láttam, hogy a szoknyám a kelleténél feljebb csúszott, az ő tekintete meg odatévedve szinte égette a bőrömet. Elkaptam a kezem és megigazítottam, aggódva, lesve a reakcióját.
-    Azt hiszem jobb lesz, ha tartunk egy szünetet. – mondta és én úgy véltem, hogy a hangja megremegett egy pillanat erejéig.
Mosolyogva bólintottam, ő csak nézett, nem tudta levenni a tekintetét rólam. Hosszú pillanatokig néztünk egymásra, egy örökkévalóságnak tűnt. A szívem a torkomban dobogott, a térdeim remegtek, fogalmam sem volt mi fog most történni. Olyan volt mintha álmodnék. Felemelte a kezét és gyengéden végig simított az arcomon. Az érzés az egész testembe bele hasított és ott abban a pillanatban a fél életemet adtam volna, hogy megkaphassam őt. Lassan megmozdította az arcát, ami egyre közelebb került az enyémhez. Filmbe illő pillanat volt, ahogy ajkai rátaláltak az enyémekre és gyengéden hozzá értek. Nagyon lassan csókolt, kiélvezve minden mozdulatot. A nyelve megtalálta az utat a számba és az enyémmel együtt bódító táncba kezdett. Egyre szorosabban ölelt magához, a hátamat simogatva. Hirtelen átemelt az ölébe és ismét finoman megcsókolt. Mámorító volt beszívni az illatát és érezni, hogy mennyire kíván engem.
-    Te jó ég nem szabadna, ezt tegyük! Annyira helytelen. –szólalt meg, drámaian rám nézve.
-    Shh...ne rontsd el a pillanatot! Ne törd meg a varázst! –feleltem.
Nem tudom, hogy tértem át hirtelen a tegezésre, csak úgy megtörtént. Akartam őt, nagyon is. Én voltam, aki a következő csókot kezdeményezte és ő nem ellenkezett. Felemelt és két csók között be zárta az ajtót. Tetszett ez a helyzet, a veszély és izgalom, hogy bármikor erre jöhet valaki. Az adrenalin szétáradt a testemben, még jobban felizgatva. Ő elkezdte csókolgatni a nyakamat és levette a pólóm. Kellemes bizsergés futott végig rajtam, ahogy a melleimet izgatta, először melltartón keresztül, majd levéve azt. Az egész felső testem feltárult előtte, néhány pillanatig megbabonázva nézett, majd gyengéden elkezdte nyalogatni az egyik mellbimbóm, egyre jobban beindulva. Én is levettem az ingét és elkezdtem felkutatni vadító testét. Csókokkal borítottam be a mellkasát, majd végig nyalogattam izmos felső testének minden négyzetcentiméterét. Miközben a combomat simogatta, csábítóan a szemembe nézett, sokáig fogva tartva a pillantásával. Egyik kezével megmarkolta a fenekem, a másikkal lehúzta a szoknyám és immár egy szál tangában és bakancsban álltam előtte, feltárva testem minden kis részét. Egy mozdulattal felültetett az egyik asztalra majd apró csókokat lehelt a hasamra, egyre lennebb érve. Finoman ráfújt a nemi szervemre és gyengéden masszírozta a csiklóm a bugyi vékony anyagán át. Egyre jobban benedvesedtem, már alig bírtam magammal. Szerettem volna végre magamban érezni, de ő még húzni akarta ezt a gyönyörteli, édes kínozást. Közben az én kezem is elkalandozott a testén. Végig simítottam a hátát és kikapcsoltam az övét. A nadrágja a földre esett, én meg belemarkoltam megduzzadt farkába. Ő felnyögött a gyönyörtől és egy mozdulattal letépte rólam a vékony kis tangát, majd a nyelvével izgatni kezdett. Az érzés az egész testemben szétáradt, annyira értett hozzá és annyira tapasztalt volt. Mikor már azt éreztem, hogy pár perc és átbillenek az orgazmus adta mámoros világba felállt és ismét megcsókolt. Izgató volt érezni a saját ízemet a nyelvén. Viszonozni akartam ezt a csodálatos élményt ezért eléje térdeltem és megszabadítottam a bokszerétől. Kezembe vettem termetes szerszámát, majd kihívó pillantással ránéztem és a nyelvemmel végig nyaltam. Imádtam az ízét. A következő pillanatban bevettem a számba és lassan izgatni kezdtem, hol a nyelvemmel, hol a számmal. Kéjesen sóhajtott a kellemes érzéstől és lehunyt szemmel élvezte. Azt hiszem ő is közel került az orgazmushoz, mert hirtelen megmozdult, fel tett az asztalra és egy mozdulattal belém hatolt. Leírhatatlan érzés volt, hogy végre megkaptam, amire olyan nagyon vágytam. Lassan elkezdett mozogni bennem, karjaival szorosan átölelve tartott. Beszívtam az illatát és teljesen átadtam magam az érzésnek, ami olyan erővel tört rám, mint a vulkán. Tudta, hogy mi kell nekem, hogy jól érezzem magam. Egyre jobban bevadult, szépen ívelt homlokán harmat cseppek jelentek meg.
-    Olyan gyönyörű vagy! – suttogta a fülembe teljes extázisban.
A következőkben pózt változtattunk. Ő egy székre ült, én az ölébe és lovagolni kezdtem rajta, míg ő a melleimet nyalogatta, halkan nyögdécselve. Tekintetünk összekapcsolódott, ahogy szeretkeztünk és annyi mindent kitudtam olvasni a szeméből. Láttam, hogy ő is nagyon régóta vágyott rám, felszínre törtek elfojtott érzelmei és úgy kapaszkodott belém, mintha az élete függne tőlem. Egyszerre értünk el a csúcsra, hatalmas erővel tört rám az orgazmus. Sok apró darabkája szétáradt a testemben, mint a tűznek a lángjai. Mindenhol éreztem és azt kívántam bár megállna az idő és mi örökre így maradnánk, egymást szorosan átölelve, kipirult arccal, csillogó szemekkel, melyek áhítattal néznek egymásra. Éreztem, hogy ő is remeg és hasonló gyönyörű dolgokat él át. Még soha nem éreztem így magam senkivel. Lassan megnyugodtunk és ő lusta, féloldalas mosolyt villantott rám.
-    Olyan csodálatos vagy! Amit most átéltünk mámorító volt. – suttogta.
Én elvigyorodtam és bólintva helyeseltem.
-    Azt hiszem, most már folytathatjuk a vizsgám megírását tanár úr. –mondtam kacéran.
Ő csak nevetett és újra megcsókolt.
Hozzászólások
Rockdoll94 ·
Köszönöm szépen.Ez az első írásom,biztos lehet érezni rajta.De igyekezek fejlődni. :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: