Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az én kék szemű tanárbácsim 1.

- Lia kelj fel, kérlek! - szólalt meg anyám kedvesnek nem mondható hangon. Általában ő már hatkor fent van és reggeli kávéját elszürcsölve ébreszt. Mindig is utáltam hangját de ilyen korán még elviselhetetlenebb. A kapcsolatomat vele  a semmi szó írná le pontosan. Nem beszélgetünk ha még is akkor kiabálunk és az ő problémáit firtatjuk. Apám munka mániája mindig is fontosabb volt mint a család és ezt meg is értettem. Végül hamar össze szedtem magam és rohantam az iskolába. Mire fel eszméltem már rég az álmodozás világába találtam magam a tanárommal.
Annyira helyes és minél jobban végig mértem ez csak fokozódott bennem. Ajkamba harapva néztem ahogyan magyarázza a tananyagot. Nem volt az a tanár akitől mindenki elájul de nekem nagyon is tetszett. Fekete haja szépen keretezte arcát, kék szemei csak úgy világítottak kreol bőre miatt.

- Lia el tudná ismételni amit mondtam? - reszelős hangjától átjárt a bizsergés.

Pirulva néztem szemeibe, hirtelen nagyon elszégyelltem magam.Persze barátnőm mellettem csak kuncogott mivel tudta mennyire oda vagyok a tanárért. Végül mivel inkább meg sem szólaltam ledorgált majd folytatta az órát. Majd kiesett a szívem a helyéről. Ma mivel tudtam hogy órám lesz vele sőt korrepetáláson is látni fogom kicsinosítottam magam. Ez az jelenti, hogy egy kis piros/fekete szoknyát vettem fel, fehér kis toppal és vans tornacipővel. Szőke hajam egyenesen simult mellemig. A velem egykorú srácok megvoltak veszve értem de engem mindig az idősebb pasik vonzottak. Ezen az éven megfogadtam, hogy enyém lesz a matektanárom. Észre sem vettem mikor csengettek, ha a tanár úr nem szól oda.

- Lia minden rendben van ? -kérdezte aggódó tekintettel lépkedve felém. Igen és én még ilyenkor is a farkát bámulom. Szinte lehetett látni farmerében óriási méretét.

- Nem tanár úr - néztem fel rá a padból boci szemekkel, mire nagyot nyelt.Belül persze öröm táncot jártam, hogy akár egy kis hatással is vagyok rá. Direkt oldalra dobtam a hajam, így nagyobb rálátása volt a melleimre. Szemeit néztem mik melleimet bámultál.

- Akkor a korrepetáláson Teo bá - mondtam szemtelenül, majd fel álltam. Láttam mennyire elszégyellte magát ezért vissza fordultam. Kecsesen lépkedtem felé miközben próbáltam szexi lenni. Nehéz hiszen ő egy érett férfi én meg egy kislány hozzá képest.

- Nem tartana nekem külön korrepetálást mert nagyon nem értem a mostani matek feladatokat - mondtam panaszkodva mire kis mosoly látszott arcán majd komoran meredt rám.

-Lia maga kikezdett velem? - kérdezte mogorván majd az ajtóra mutatott.Se köpni se nyelni nem tudtam. Megremegve lépkedtem, annyira szégyenkeztem. Még is hogyan képzelhettem ezt. Viszont mikor hátra fordultam szembesültem a ténnyel, hogy farkát próbálja lenyomni és ajkát harapja.
Hozzászólások
Andreas69 ·
A helyesírás borzalmas. Legnagyobb hiba, hogy az igekötőket egybe kell írni, ha a hozzájuk tartozó igék előtt állnak. Egyetlen helyen írtad egybe, pont ott, ahol nem kellett volna... Számomra a többi hibával együtt jóformán élvezhetetlenné tette az írásodat. Ha ez nincs, zöld lett volna, így ment a piros.

misi65 ·
Én sem tudok írni de nem a helyesírástneztem, nekem zöld a történet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: