Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első kalandom

Egy csodaszép nyári napon történt velem a következő történet.
A szüleimmel mentem strandolni, egy országszerte híres termálfürdőbe. Mivel nem volt testvérem és nagyobbacska voltam nem akartam a nyakukon lógni így sokszor egyedül maradtam a medencében és a vízparton.
A strandnak volt egy meleg-vizes beltéri része is ahol kicsit sötétebbek voltak a látási viszonyok, én oda mentem be úszkálni kicsit. Mindig is a lányok érdekeltek, viszont nem volt önbizalmam így jól esett ha valaki megdicsért, sokszor féltem attól, hogy kicsi a fütyim vagy ilyesmi. Szóval épp a nagymedencében úsztam amikor éreztem egy hatalmás rúgást a hátamon. Egy idősebb férfi véletlen belém taposott a víz alatt. Hirtelen alig kaptam levegőt. Odajött és bocsánatot kért. Én akkor 17 éves voltam ő egy érett 35-40 év körüli izmos jó megjelenésű férfi. Kiúsztam a medence szélére majd követett és még egyszer elnézést kért megveregette a vállam, hogy ne haragudjak. Majd beszélgettünk mindenről, suli, csajok, ő neki nem rég lett vége egy kapcsolatának. Egyszer csak azt éreztem, hogy a hátamat cirógatja. Nagyon gátlásos voltam köpni nyelni nem tudtam de jól esett, majd egyre haladt lejjebb. Féltem, hogy meglátnak így kimentem a medencéből azzal az indokkal, hogy pisilni kell. Erre ő ! Nekem is kell! Hát elindultunk együtt a mosdó felé. Hatalmas volt a mosdó legalább 20 piszoár volt és csak mi voltunk ketten. Beálltam a legvégére a sarokba, ő pedig közvetlen mellém. Végeztem a dolgom ő pedig csak a fütyim nézte és megnyalta a száját. Megkérdezte, hogy használom másra is? Én sajna csak egy nemmel tudtam felelni mivel még csajjal sem voltam soha. Azt mondta menjek be vele a fülkés wc-be mutat valamit. Gombóc volt a torkomba de kíváncsi voltam, fiatal és hiszékeny. Bementem és neki lökött a falnak majd bezárta az ajtót. Ekkor tudtam nincs visszaút. Magas vékony srác voltam rögtön nekem esett. Beleharapott a nyakamba és erősen végignyalt a hasamig. Én azt hittem rögtön elélvezek, teljes mámorba estem, azt sem tudtam hol vagyok. Csak nyalta a hasam és haladt lejjebb, majd lehámozta a nacimat. Nagyon meglepte a méretem és elcsodálkozott, hogy 17 évesen ekkora farkam van. Lassan megfogta a tövét és húzgálni kezdte. Majd megnyalta a golyómat , kész voltam remegtem , lihegtem nem tudtam hol vagyok. Feljebb jött a makkomhoz és azt nyalta, szívta én ilyet sose éreztem még, majd egy határozott mozdulattal bekapta a péniszemet. Hatalmasat szisszentem fel csak pulzált és lüktetett a fütyim. Kettőt ,hármat bólintott a fejével majd megfogta és lassan hátrahúzta még a bőrt is. Éreztem nincs tovább. Elforrósodott a fejem, a testem megfeszült és lüktetni kezdett a farkam. Gyorsan kivette és meghúzta erősen, két hatalmasat spricceltem a mellhasára majd a másodiknál megint bekapta és szívni kezdte. Összerogytam szinte annyira jól esett. Óvatosan letakarított rólam mindent és visszahúzta a nacimat és szó nélkül elment. Napokig ezen járt az eszem, de nagyon szép emlék a mai napig .
Hozzászólások
CRonaldo ·
Köszönöm, hogy megosztottad a történeted!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: