Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az első alkalom

Hello a nevem Anne. Nem vagyok leszbikus de bevallom néha elgondolkodtam rajta hogy milyen lehet ha két lány csinálja.
Felnőttem, leérettségiztem és elkezdtem dolgozni. Egy fodrászszalonba vettek fel és nagyon kedvesen viselkedtek velem. Az egyik lánnyal jóban lettünk és megtudtam hogy a lányok felé húz. Mikor nagyon jóban lettünk és már megbíztunk egymásban felvetettem egy ötletet számára remélve hogy belemegy és nem sértésnek veszi.
Épp shoppingolni voltunk, de mivel kifáradtunk bementünk egy kávézóba és egy eldugottabb helyre ültünk.
- Figyelj! Támadt egy ötletem ami elég furának tűnhet, de remélem nem veszed majd sértésnek.
Rám nézett, majd elmosolyodott.
- Ne aggódj. Ha nem tetszik akkor majd szólok.
Így felvázoltam neki a tervemet.
- Tudom, hogy te a lányokat kedveled én viszont a fiúkat. De most, felnőtt koromban már úgy érzem, hogy ki akarom próbálni milyen lehet egy nővel egy eszméletlen éjszakát eltölteni. Így arra gondoltam mi lenne ha mondjuk most szombaton átjönnél. Főznék valamit, beszélgetnénk, filmet is nézhetnénk aztán vasárnap estig csak egymásra koncentrálnánk.
Mindezt halkan mondtam hogy a körülöttünk lévők vagy a pincérek meg ne hallják.
Kortyolt egyet a narancslevéből, miközben maga elé meredt, majd rám nézett és elmosolyodott.
- Ám legyen, de készülj fel, hogy vad tudok lenni ha akarok.
Elnevettem magamat és megkönnyebbültem. Egész jól fogadta az ötletemet.
A nap további részét végig beszélgettük és vásároltuk.
Mivel ma szerda volt, maradt a csütörtök, hogy vegyek pár kelléket a számunkra és a péntek, hogy megtervezzem a hétvégét.
Másnap kicsit körbenéztem a neten, hogy mit érdemes venni, mert sajnos ilyen téren tapasztalatlan vagyok, aztán rákerestem a legközelebbi szexkellékes boltra elmentem és bevásároltam. Majd pénteken megterveztem a kajákat és kerestem egy jó filmet és végül elérkezett a szombat.
Mivel csütörtökön volt időm, körbe tudtam nézni a boltban és egy remek fehérneműszettet találtam erre az alkalomra. A bugyija elől egy pillangóból állt, ami a csiklómig ért. Onnan két oldalt egy- egy vékony madzag vezetett hátra így ez egyben egy nyitott tanga is volt. A melltartó pedig hasonlított egy rendes melltartóhoz, de elől kapcsos volt és a kosarak pedig úgy néztek ki, hogy két pillangó volt oldalról, srégen és a bimbómig ért így tartott, de mégis szabadon hagyott mindent. Majd felvettem egy szűk farmert és egy pántos pólót, ami nem engedte láttatni, hogy a mellbimbóim szabadon kószálnak.
Elli 18:00 körül érkezett meg. A haja ki volt engedve és egy feszülős farmer volt rajta. Mikor levette a kabátját egy remek látvány fogadott, ugyanis egy fekete melltartót vett fel ami középen fel volt vágva így a bimbói szabadon voltak és egy necc szett felsőjét viselte, ami eszméletlenül feszült rajta. Mondanom se kell, hogy egy csöppet beindultam.
Megvacsoráztunk, majd beszélgettünk és úgy döntöttünk, hogy nem nézünk filmet, ha nem a dolgok közepébe vágunk.
A kanapéhoz sétáltunk és leültünk egymással szemben. Én már alig bírtam magammal így oda hajoltam hozzá, a tarkójára csúsztattam a kezemet és keményen megcsókoltam ő pedig visszacsókolt. A nyelveink vad táncba kezdtek.
Megmarkoltam a melleit és közelebb bújtam hozzá, ő pedig a hátamat simogatta.
- Figyelj, tudom nincsen semmi tapasztalatom, de szeretnék én kezdeni.
Ő csak bólintott.
Na jó hazudtam egy kicsit mert utána néztem hogy mit hogyan kell csinálni így már volt egy kis fogalmam.
Fogtam egy vastagon szőtt sálat, amin nem lát át és duplán a szeme köré tekertem majd a tarkóján megkötöttem. Aztán bevezettem a hálóba és leültettem az ágyra. Finoman, a vállánál fogva hátra fektettem és rá ültem. Lehajoltam és megcsókoltam, közben a felsőjét kikötöttem a hasán, majd a mellén és lefejtettem róla.
A kezemet a dereka két szélére helyeztem és lassan csúsztattam felfelé. Halkan felsóhajtott. Közben a nyakát csókolgatva elindultam lefelé.
Amint a melle vonala alá értem, erősen megmarkoltam és ráharaptam a jobb mellbimbójára. Felnyögött és megemelte a csípőjét. Elmosolyodtam, majd folytattam a kínzását.
A melleit folyamatosan gyömöszöltem a nyelvemmel pedig a bimbóival játszottam. A fogammal óvatosan súroltam a csúcsát mire megugrott. Aztán elkezdtem nyalogatni. Eleinte óvatosan, csak a hegyét, aztán körkörös mozdulatokkal egy kicsit bátrabban, majd bekaptam és elkezdtem húzni, harapni. Közben folyamatosan nyöszörgött. Majd abba hagytam a gyömöszölést és az ujjaimmal megfogtam a bimbóit és erősen megszorítottam majd húztam magam felé. Mondhatom nagyon tetszett.
Kikapcsoltam a melltartóját és levettem róla, majd fogtam a kötelet és megkértem, hogy feküdjön végig az ágyon. A kötelet rátekertem a bal karjára ás bal oldalról átvezettem az ágy háttámlájának a rácsán és jobb oldalon visszavezettem, majd a jobb kezére tekertem és szorosan megkötöttem, hogy ne tudjon ficánkolni.
Megcsókoltam, majd haladtam lefelé. Végigcsókoltam a mellét, majd leértem a farmerja csípővonaláig. Megfogtam a lábait és felhúztam, hogy térdben hajlított legyen és széttártam. Vágytam már rá, hogy megcsókolhassam a csiklóját, a vagináját minden féle akadály vagy plusz ruha nélkül. De előtte még játszani akartam. Alulról megragadtam a csípőjét és magam felé húztam, hogy a karjai totálisan feszüljenek, majd a számmal a csiklóját kezdtem izgatni. Nyalogattam és harapdáltam, a fogamat végighúztam rajta lentről felfelé. Egész hangosan nyöszörgött közben. Megfogtam és kigomboltam a farmerját és lehúztam róla. Széttártam a lábát és imádtam a látványt a lila tanga volt rajta amint látszott, hogy totálisan be van indulva, de a tanga az nem volt akármilyen. A csípőjén egy vastag csipkecsík futott végig. Középen a vaginája vonalában pedig egy lánc futott végig elölről hátulra.
A lába közé hajoltam és a nyelvemet végighúztam a láncon. Megfeszítette a hátát és nyöszörgött. Lehúztam róla a bugyit és hoztam egy plusz kelléket. Egy láncot, aminek az egyik végén két csipesz, a másik végen pedig egy csipesz volt. Óvatosan rácsíptettem a melleire, majd jöhetett az alsó rész. Lehajoltam, megragadtam a csiklóját felhúztam és rácsíptettem a másik felét. Folyamatosan nyöszörgött.
Aztán kimentem a konyhába és bevittem a hideg vizes tálat benne az üveggel.
Már tegnap este beraktam a vizet a hűtőbe, hogy jó hideg legyen és egy órával Elli érkezése előtt beleraktam a borosüveget a nyakával lefelé így biztos jó hideg lehetett. De úgyis ezt akartam. Leraktam az íróasztalomra és kivettem az üveget, majd megtöröltem és gyorsan az ágyhoz sétáltam, mert nem akartam, hogy felmelegedjen.
Óvatosan megfogtam és valóban nagyon hideg volt. Az egyik ujjamat Elli puncijába dugtam és örültem, mert eszméletlenül csúszós volt így könnyű dolgom lesz. A lábai közé térdeltem és az üveg nyakát a puncijának nyílásához helyeztem, majd belenyomtam. Felkiáltott és összehúzta a lábait, de nem érdekelt. Elkezdtem ki- be húzogatni, remélve, hogy jobb lesz neki- már ha nem tetszik. A lábait újra széttárta én pedig gyorsítottam a tempón, közben a nedve belefolyt az üvegbe. Sóhajtozott, nyöszörgött, de nem elégé, így elkezdtem a csiklóját nyalogatni és az üveg szája körül. Elkezdett remegni és majdnem elérte a csúcsot de nem hagytam neki. Esdeklett, hogy hagyjam, de én nem engedtem, hanem fogtam a dupla végül műfarkat és elkezdtem nyalogatni. Az alsó csipeszt lekapcsoltam és a műpénisz egyik felével elkezdtem izgatni. Mozgatta a csípőjét de amikor majdnem a csúcsra ért, megint abbahagytam. Azt akartam, hogy együtt menjünk el. A pénisz a vaginájába nyomtam, majd leszedtem róla a másik két csipeszt is. Kikötöztem és leszedtem róla a sálat. Rám mászott és teljesen csupaszra vetkőztetett, majd úgy fordult, hogy a csípője az enyém felé legyen és a műpénisz másik felét az és puncimba nyomta. Előre hátra kezdtünk mozgatni a csípőnket, közben csókolóztunk és lassan eljutottunk a csúcsra és remegve élveztünk el. Hátra löktem, ráültem a csípőjére és vadul elkezdtem lovagolni rajta. Közben a mellemet markolászta és ismét eljutottunk a csúcsra. Kihúztam a műpénisz mindkettőnkből és ülő helyzetbe húztam. Széthúztam a szemérem ajkaimat, ő is így tett és egymásnak nyomtuk a csípőnket. Majd elkezdtünk lovagolni és egymás után újra és újra elélveztünk. Végül teljesen kifáradva dőltünk le aludni anyaszült meztelenül, takaró nélkül.

Másnap reggel hamarabb felkeltem, mint ő. Háton feküdt széttárt lábakkal, behunyt szemekkel. Ezt jelnek vettem így kiosontam a gardróbba felvettem a felcsatolható péniszt és visszaosontam. Óvatosan a lábai közé térdeltem és az ujjaimat belé nyomtam lassan izgatva őt. Mikor már eléggé csúszós lett a műpéniszt a vaginájához helyeztem és keményen belevágódtam. Kinyitottam a szemét, meglepetten felnyögött és visszahanyatlott a párnára. Kemény basztam, míg nem kétszer elélvezett, majd levette rólam a péniszt és ő következett. Nem kímélt. Keményen, teljes erejéből pumpált és addig meg nem állt, míg háromszor el nem élveztem. Aztán hanyatt feküdt és fölé térdeltem és elkezdtük egymást nyalni. Végül együtt élveztünk el és boldogan terültünk el az ágyon.

Így kezdődött a mi kapcsolatunk, ami most 3 hónapja tart és tele van extrém és izgató dolgokkal, de arról majd később mesélek.

Köszi hogy elolvastad remélem tetszett.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Papa1942 ·
Fogadd meg Sinara kritikáját! :grinning:

Apocalips ·
Én annyit tenék még ehhez hozzá, hogy ha egy ilyen elég erőteljesen BDSM aktus esetében a felek normális körülmények közt megbeszélik hogy ki kivel és mit fog csinálni. Ennek hiányában a dolog meglehetősen bizarr, és nem jó értelemben.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: