Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ágyban párnák közt 2

Az ágyamban fekszek, mint múlt pénteken. Végeláthatatlan gondolat folyam zaklatja megtépázott lelkem. Péntek van, a város fiatalabbik része bulizik, iszik és könnyed kalandra vágyakozva veti bele magát az éjszakába. Emese is köztük van, telve szexuális vággyal. Érződik rajta, s talán néhány srác a pultnál, pont mint lehetséges áldozatukról beszélnek. Merengenek róla, hogy milyen lehet az ágyban. Figyelik csípője mozgását, ahogy táncol, mert Mesi mindig táncol, ha zenét hall. Férfiak hada veszi körül. Jobbnál jobb ajánlatot kap, de mindet visszautasítja, hisz barátja van, hisz ott vagyok neki. Rémképek jelennek meg előttem, hogy mégis. Tűzpiros sportkocsiban ül egy sráccal, s a fejét lehajtja.
- Elég!
A hangos kiáltás elkergeti a gondolatokat. Kikelek az ágyból és az ablakhoz megyek. Odalent két lány ül az útszéli padon. A diszkó előtt melegítenek egy kis köztéri iszogatással. Melléjük parkol egy menő verda. Tűzpiros. Na persze, a jelek. A kocsiban ülő nagymenő srácok hamar ráveszik a két lányt a csatlakozásra. Dübörgő zeneszó kíséretében hagyják el a helyszínt. Vicsorgók. Mesi nem lehet ilyen. Az a péntek este, a zavaró jelek nélkül szépen sikerült. Szex után sokat beszéltünk, majd ébredéskor még extra kényeztetést is kaptam tőle.
Nem kérdetem tőle semmit, ami a gyanúmmal kapcsolatos. Emiatt gyengének érzem magam. Nem merek eléállni, mint egy igazi férfi. Én vagyok az úr a házban!


Felkapom a telefonom az asztalról.
- Tomi készülj, bulizni megyünk!
Magamra kaptam egy farmert és egy szürke inget. S vártam a haverom csörgését. Rossz döntést hoztam, talán mégsem kellene odamennem. Már mindegy, akármelyik percben itt lehet. Befújom magam az Emesétől kapott parfümömmel, s elindulok lefelé. Tomi a kocsiban bambul meredt arccal. Nem ért engem, ahogy én sem magamat. Ritkán járok bulizni, pláne nem indulok el ilyen kései időpontban.
Beszállok.
- Kérdezzem? – köszönt így a barátom.
- Majd, ha odaérünk.
Kisebb város a miénk, nem túl sok szórakozási lehetőséggel. Egyetlen diszkó a Randevú, ahova a környékbeli fiatalok járnak. Leparkolunk a közeli pláza mélygarázsába. Alig beszélünk néhány szót. Tamás haverom nem túl nagy parti arc. Talán, ha kétszer lehetett kint életében. Ezért van benne csodálkozás. A belépőket én fizetem. A fuvar és a szívesség miatt alap dolog. Odabent a zene hangos. Hajnal egy óra, beindult az élet. Ismerősen mozgok a helyen, korábban gyakran megfordultam a haveri társasággal. Egy közeli boxban meglátok néhány srácot. Lányokat figyelik. A hiénák! A fiatalkori magamat látom bennük. Ha nem az én csajomat akarják, nincs harag. Végig pásztázom a helyet, nem látom sehol, még a barátnőit sem. Haladok tovább a táncparketthez. Tamást már nincs velem. Nem érdekel. Hol lehet? A kérdésem pillanatában megpillantom. Eszter és Timi barátnőjével van, az alsó szinten. Két hiéna van a társaságukban. Dühös vagyok. Szétverem őket. Emese élvezi a társaságukat. Nagyokat nevet. Beszélgetés közben közel hajol a sráchoz, a kivillanó melleit bámulja közben. Emese rózsaszín szatén blúza mélyen ki van gombolva. Fekete szoknyája, alig takar valamit, csak a harisnya fedi el, a falatnyi bugyiját. Hosszú sötétbarna haját begöndörítette. Odamenjek? Balhé lesz. Minimum ketten vannak, velem pedig csak Tamás, de kétlem, hogy őt bárki komolyan venné egy verekedés alkalmával. Sarkon fordulok. Kell egy kis bátorság. A pultban ismerős lányt pillantok meg.
- Szia Gábor
Amint odaérek akrobatikus mutatvánnyal hajol át a pulton, s nyakamat átkarolva csókot nyom az arcomra.
- Ági még itt?
- Igen! Sok-sok év után visszatértem. Újra itt vagyok, de nem végleg. Téged viszont nem láttalak rég.
- Másfél éve barátnőm van, nem járok már diszkóba.
- És jól megvagytok?
- Aha.
A hangom elhal az üvöltő zenétől. Ági elém rak egy sört és egy whiskey-t. kacsint, a vendége vagyok. Néhány évvel ezelőtt egy ilyen eset után napokig erre recskáztam volna. Ezért a lányért mindenki odavolt anno, de húszas éveink elején örültünk, ha elfogadta tőlünk a piát. Körülbelül öt éve ment el innen, s a kor meglátszik rajta. Biztos nem jött be az élet és kicsit alább adta. Sebaj, még így is bombázó, nagy király lennék a régi haverok előtt, ha megdugnám. Kiszolgálás közben néha rám néz, összekacsintunk. Fantáziámban magam elétérdeltetem, mikor megkocogtatják a vállamat. Megfordulok, Emese az, megcsókol.
- Mit keresel itt? – szemében csodálkozást és örömöt látok.
- Azt hittem meglephetlek, de fordítva sült el.
- Nem értem.
- Láttam milyen jól elröhögcséltél azokkal a srácokkal.
- De beszélgetünk, aranyos srácok semmi több.
Emese az albínó kék szemeivel próbál meggyőzni. A dühöm erősebb.
- Láttam, amit láttam.
- Nem szoktál féltékeny lenni.
- Hát most az vagyok! – kiáltok hangosan.
A körülöttünk állók felfigyelnek erre, majd folytatják saját társalgásukat. Emese szemében könnycseppek jelennek meg. Kérlelhetetlen vagyok, s visszafordulok a pulthoz. Hallom, ahogy elmegy mögülem. Telik az idő, de nem figyelem. Csak az üres poharak cserélődnek telire. Érzem a fejemben az alkohol bódító hatását. Szemem sarkából megpillantom Eszter, ahogy a kabátokat viszi a táncparkett felé. Utána megyek.
- Már mentek is?
- Lassan három óra. Timi apja jön értünk, de Mesit haza kellene kísérni.
- Hazakísérem.
Vele tartok. Félek, hogy csúnyákat mondtam és nem áll velem szóba. Az alsó szintre leérve megnyugszok. A két srác sehol sincs. Emese bátortalan mosollyal fogad. Érzem rajta, hogy ő is sokat ivott.
- Haragszol rám? – kérdezi tőlem.
- Nem, és te?
A másik két lány diszkréten elhúzódik tőlünk. Csendben állunk egymás mellett. Zavaromban semmi nem jut az eszembe.
- Megértelek, valóban félreérthető volt a helyzet.
- Igen, vagyis én is eltúloztam. Nyugodtan beszélgethetsz másokkal. Tudom, hogy sosem csalnál meg.
Emese elmosolyodik. Beszélgetünk. A túlzott alkoholfogyasztás miatt nem mindent értek. Átölelem, csókolgatom az arcát. A lányok már türelmetlenek, de kivárják a békülésünket. Önelégülten nézek körbe. Aztán megüti egy mondat részlet a fülemet:
- …azt hittem izgat.
A páromra nézek.
- Micsoda? Mit mondtál?
- Amikor múlthéten hazamentem innen és szexeltünk.
- A szex? Persze, izgató.
- Nem az te butus - rám mosolyog. Ott a fürdőszobában szeretkezés közben éreztem, ahogy keményebb lettél, amikor másik pasit említetted.
- Dehogy – zárkózók el a gondolattól, de látja rajtam, hogy hazudok.
- Nah!
Simogatni kezdi a combomat, a lankadt farkam megmerevedik. Szuggerál a szemeivel, miközben átkarolja a nyakamat. Leveszi a kabátját, a kezembe adja.
- Hova mész?
Közel hajol, egészen közel.
- Megnézem a kirakatot, aztán vacsorázok egyet otthon.
A barátnőivel elmegy a mosdóba. Értetlenül állok a sarokban, mint egy pancser. Visszamegyek a felső szintre, s várom a lányokat. Kijönnek. Mintha Eszter és Timi elbúcsúzott volna Mesitől, majd megindulnak felém. Kapok tőlük két-két puszit. A páromat keresem. Azzal a sráccal beszélget, akivel korábban. Kacérkodik vele. Bemennek táncolni. Lassan indulnak be. A szám vége elég langyos, ellenben a következőnek. Emese rángatja a csípőjét. Átkarolja a srácot úgy mozog. Megfordul és a fenekét odatolja az ágyékához. Kavar neki. A fiatal fiú, felveszi a ritmust. Simogatja Mesi testét, derekát, combját. A kéz egyre feljebb csúszik, de nem ér célba. Megörülök, a féltékenységemben majd felrobbanok. Egy idő után ez az érzés, megváltozik, s egyre több férfiassággal telik meg a testem. Négy dalnál ott hagyja a kérdő tekintetű srácot. Felsiet hozzám, én gyorsan ráterítem a kabátját.
- Akarlak – lihegi a fülembe.
- Fogok egy taxit.
- Most itt!
Felcsillan a szemem, a pultos Ági bátorítólag rám kacsint. Szép estét kíván. Az lesz, csak közben jár az agyam. Hol lehetne megejteni az aktust. Meglátom Tomit, amint egy dagadt, frusztrált csaj fűzöget.
- Kell a kocsi kulcs.
- De ittál…
- Kell!
Határozottságom eredményre vezet. Megkapom tőle. Szinte kirohanunk a diszkóból. Nem emlékszek az útra a kocsiig. Csak az rémlik, ahogy az autóban ülünk. Mesi simogatja magát. Izgalmában a bimbói megmerevednek. A blúzán keresztül látszik, ahogy hegyesedik. Benyúlok, s megfogom a csupasz melleit. Markolászom a zsemle nagyságú kebleit. Simogatja a combomat.
- Hé, nem vagyok izgató – utal a nem túl kemény farkamra.
- De, csak a pia, miatt…
- Akkor jobban kell szopnom.
Lehúzza a cipzáramat. Felcsillan a szeme a félkemény péniszem láttán. Hűvös kezétől összerezzenek mikor hozzáér. A szája melegségével kompenzálja az iménti kellemetlenséget. Az ajkai az ágyékomat csókolja. Ahogy merevedik, úgy emeli a fejét. Visszanyomom. Halk nyögéssel tudatja, hogy tetszik neki. Fel-le mozog. A hímtagom minden erét végig nyálazza. Nagyot köp a zacskómra. A szopást is bőnyállal csinálja, miközben a golyóimat masszírozza finoman. A szemfestéke elkenődik. A fejét újra lenyomom. A makkom hegye érinti a garatát. Szabadkezemmel benyúlok a szoknyája alá. Nedves teljesen. Hátsó ülés felé biccentek. Amíg hátra ülünk, körbe vizslatom az üres parkoló. Csak három kocsi áll bent, azok is távol. Harisnya és bugyi nélkül vár rám. Amint leteszem a fenekemet, azonnal belém ül. Nedves puncija megfontoltan halad lefelé. Játszik, mintha magát is kínozná, hogy nem kapja meg az azonnali gyönyört. Tágul. A nedvesség lecsurog a farkamon.
- Nincs rajtam gumi.
Meg se hallotta, aggodalmamat, ami persze nem hangzott meggyőzőnek. Élveztem, hogy csupaszon lovagol rajtam. S vágytam, hogy újra a szájába élvezhessek. Miközben Mesi önfeledten kéjelge a szerszámomon, hevesen szopkodom a mellbimbóit. Megfogom a haját és hátrahúzom a fejét. Hangosan felnyög. Kintről lépések hangjai szűrődik be. Pánikra semmi ok, kellőképpen beleheltük az ablakokat. Megállunk egy pillanatra. A kocsi elmegy mellettünk. Aztán egy másik is elhajt, dudál egyet. Összemosolygunk.
- Kicsit elfáradtam.
Körbenézek. Elég szűk a hely. Emese az ülésre térdel. Kinyitom előtte az ajtót. Ő kérdően rám néz.
- Elment az összes kocsi.
Nem várok tovább. Hátulról bedugom neki. Majd kiesik a kocsiból szexközben, a küszöbön támaszkodik. Belemerülve az aktusba, hangos nyögés jön ki mindkettőnkből. Észre sem vesszük, hogy jön valaki. Az a két srác az, akikkel a barátnőm társalgott. Lassítok a tempón, hátha nem vesznek észre. Meredten figyeljük őket. A támaszkodásban elfáradok, kissé megemelem magam. Ahogy a farkam kihúzódik Emese puncijából, felnyög. Az egyik srác idenéz.
- Nem az a csaj kavart veled?
- De-de!
Beszállnak a kocsijukba. Mielőtt elhajtanak, kiszól az egyik az ablakon.
- Barátom, keféld meg helyettünk is. Nekünk nem sikerült, pedig jó kis ribanc.
Nem látom Emese tekintetét, mintha rejtené előlem.
- Menjünk.
A barátnőm bólint, bezárja az ajtót. Öltözködünk.
- Jó volt? – kérdezem zavartan. Csak ez a közjáték nem kellett volna a végére.
- Ne is mond, pont akkor élveztem el. Nem tudtam kiélvezni a pillanatot.
- Tényleg? – csillan fel a szemem.
- Igen, bébi.
Újra kigombolkozik és markolászni kezdi a melleit. Viszonzást akar adni. Előveszi a farkam, s szopni kezdi. Húzgálja a bőr. Élvezet nézni, ahogy a szájában van. Nagyokat nyög. Lüktetni kezdek. Nagyot cuppan. Felnéz rám.
- Nem szeretném, ha összemaszatolnád a ruhámat vagy a barátod kocsiját.
Felrobban a herém, és megállíthatatlanul elindul a sperma. Még idejében rábukik. Az anyag a szájába megy, egy csepp sem vész kárba. Hátradőlök. Kielégülten figyelem a szerelmemet. A szívem újra lángol. Csupasz mellei még mindig dermedten ágaskodnak az izgalomtól. Ahogy gombolkozik, szemet szúr valaminek a hiánya. Hová lett a melltartója? Nem rémlik, hogy lett volna. A diszkóban még volt rajta, a fekete fodros…

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
devilman ·
lesz egyaltalan folytatasa vagy mindhiaba varakozunk ?

devilman ·
woodoo77 valaszolj hogy varjuke a folytatast!!!!!!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: