Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Apát rávettem a szexre


Nyár volt, én pedig azon voltam hogy meghalok a nagy unalomba, de ekkor támadt egy fantasztikus ötletem! Mi lehetne jobb, mint egy jó szex apával? Egyszer már rávettem régebben és azóta se beszélünk róla, de én rendszeresen kívánom, akárhányszor ránézek. Többször próbáltam elcsábítani, masztiztam előtte, vetkőztem neki, de nem hatotta meg. Már kezdtem félni, hogy nem vonzódik a nőkhöz, mert hogy tud az ilyennek ellenállni?! Tálcán kínáltam magam, de ő csak rám se nézett.
Anya vett apunak egy szextársast vagy mit, hogy feldobják vele a kapcsolatukat, de azzal egyedül én játszottam. Apa tutira benne van egy jó társasba. Odamentem tehát hozzá a nappaliba és megkockáztattam.
- Apa, van kedved velem társasozni? - mosolyogtam rá édesen.
- Aha, az jó lenne - vont vállat.
Beszaladtam a szobájukba és elővettem a szekrénybe eldugott társast. Anyáék sose tudtak eldugni semmit rendesen. Odavittem apának. Amint meglátta a dobozt, felállt és heves tiltakozásba kezdett.
- Kislányom, ezt mégis hogyan gondoltad? Az apád vagyok!
Hát ez persze nem volt fontos akkor mikor szétkurta a puncim... Jellemző
- Azt mondtad játszunk! Hazudsz nekem apa? A saját apám hazudik nekem? - csattantam fel.
Kapóra jött hogy apa illedelemet tanít belénk és nem tűri ha rossz véleménnyel vannak róla. Nagy teher volt számára megemészteni hogy a saját lányával kufircolt egyet. De élvezte, láttam rajta.
- Szóval ezt akarod? - pattant fel és ökölbe szorult a keze. Nem fog megütni. Sose ütne meg.
- Mit akarok?
- Dugni akarsz velem?
Az ő szájából hallani annyira izgató volt hogy már akkor ott benedvesedtem.
- Ja. Dugni akarok veled - bólintottam kajánul.
- Akkor szétbaszlak úgy, hogy meg se bírj szólalni!
Odajött hozzám és szinte leráncigálta rólam a ruhát.
Keményen megcsókolt és a nyelvét ledugta a torkomon. Közben az ágyékát, ahol az imádott fasza, úgy állt mint egy oszlop, nekem nyomta és úgy mozgott mintha dugna engem.
Kemény volt és durva, ettől pedig csak jobban beindultam. A kezével az immáron meztelen mellemet masszírozta, majd rácsapott egyet. Megismételte a másikkal is, majd a bimbómat húzogatta. Felsikoltottam és még keményebben csókoltam.
Méghogy az apák nem tudják mi a jó a gyereknek.
Az ujját belémdugta és durván megujjazott. Egy szexrabszolgának éreztem magam és mit ne mondjak, kurva jó volt! Kihúzta belőlem az ujját és a számba dugta. Szoptam az ujját, nyaltam és éreztem rajta a saját ízemet.
Itt volt az ideje hogy az övét is érezzem. Leguggoltam, kigomboltam a nadrágját, lehúztam a sliccét és elémtárult a drágám. Megfogtam a hatalmas vaskos, eres faszt és a számba vettem. Keményen és gyors tempóba szoptam apa isteni farkát. Hol a torkomig toltam, hol pedig a makkját izgattam a nyelvemmel. A zacskóit szopkodtam úgy, ahogy én a melleimet szoktam.
Addig míg én lent szorgoskodtam, apa a puncimat izgatta. Megujjazott, megnyalt, vagy rámcsapott. Szinte más folytam lent annyira élveztem.
- Gyere, te ribanc, most szétkurom az agyad - állított fel.
Lesöpörte az asztalt és ráfektetett. Mégegyszer kinyalt engem, majd megragadta magát és a csiklómon mozgott fel és le. Nem hatolt belém, ezzel kínozva engem. Nyöszörögtem és élveztem hogy apa ekkora örömöt tudott nekem okozni.
Majd keményen belém hatolt és eszméletlen tempót diktált. Az asztal majdnem felborult, rendesen meg kellett kapaszkodnom. A lábaimat a nyakába vette és úgy baszott engem. Miközben dugott, a mellemet izgatta és keményen csókolt. Olyan durva volt mint még soha senki. Imádtam!
Pózt váltottunk és hason feküdtem az asztalon. Majd kutyapózba is megdugott. Hol dugott, hol kinyalt, hol pedig leszoptam.
Meglovagoltam drága apukám isteni faszát és nagy kiáltozások között belém élvezett. Én felsikoltottam és szinte vele egyszerre élveztem el.
Leszálltam róla és leszoptam a még rajtamaradt nedvet. Apa kinyalta belőlem saját gecijét és mikor megcsókolt elosztoztunk rajta.
- Ezt neked, te büdös kurva - csapott egyet a mellemre.
- Szeretlek apa - haraptam az ajkamba.
- Minden nap megkapod a magadét!
Éreztem a győzelem ízét és mámorát. Apa minden nap felnyársal, megkúr, megdug, megbasz és nem tudom még hányféleképpen lehet ezt elmondani.
Apa ahogy ígérte, minden nap rendesen szétkúrta az agyam. Időközben még a seggemet is felavattuk. Csodás gyerekkorom volt, hála az én drága apukámnak és a nagy faszának. 24 évesen még előfordul hogy leszopom, ő pedig kinyal. Együtt élvezünk és dugunk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
gyuri0926 ·
Hagyjátok már abba ez a szarakodást a nyelvtannal , a nyelv itt nyalásra való , élvezd amit olvasol , vagy ne fikázd az írásokat . Sinara azt pedig Neked üzenem olvas egy is kis szexológiát , a vad testi vágyaknak nem sok köze van az érzelmi intelligenciához .
Sinara ·
Egy dolog az, ha valaki rendszeresen elír dolgokat, vét egy-két nyelvtani hibát. Megesik az ilyen. Az ilyesmit már csak azért se tenném szóvá, mert sajnos én is elkövetek ilyesmit nem egyszer.
Az viszont, ha valaki nem tagolja bekezdésekre a történetét, nem használ központozást és ehhez hasonlók, már pont az élvezetet teszik lehetetlenné, mert értelmezhetetlen úgy a történet.
Pontosan ezek azok, amik mostanában nagyon elszaporodtak az oldalon és engem az őrületbe kergetnek.
Amúgy, ez nem tudom, miért itt bukott ki belőled, mivel ez a történet (az én ízlésemnek legalábbis) nyelvtanilag még teljesen rendben van.
Ami pedig a vad testi vágyat illeti, annak tényleg nem sok köze van az érzelmi intelligenciához. Magának a vágynak nem. De az emberek közti kommunikáció, érintkezés bármilyen formájának, így a szexnek is, igen. Anélkül alig lennénk többek állatoknál, ha egyáltalán. Ilyen szituációban pedig a hiánya pont azt hangsúlyozza ki a történetben, amitől én undorodok.
Petur ·
Miért kellene hagyni a nyelvtant, pontosabban a helyes, magyaros kifejezésmódot? A szépen megírt történeteket? Ok, nem vagyunk egyformák! Nekem nem ízlik még a legfinomabban illatozó babgulyás sem moslékosvödörben tálalva. Jó, olvassak szépirodalmat!Időnként megteszem, és pont emiatt irritál, ha igénytelen szeméttel töltik meg ezt a szórakozásra, szórakoztatásra való oldalt.
Egyetértek Sinarával, bár az én érdeklődési körömtől nagyon távol áll az itt családi szexnek titulált "incest" téma, lehetne abban is igényes, jól felépített történeteket írni.
Hogy erről az írásról is essen szó: engem arra a bizonyos állatorvosi üveglóra emlékeztet, amin a majdani lódoktoroknak demonstrálják az elképzelhető összes lóbetegségeket. Itt is sikerült számos bakit elkövetni. Ha valakinek ez így is tetszik, ám legyen. Nyugodtan ideírhatja, mi fogta meg a sztoriban. Ám "hallgattassék meg a másik fél is", tehát a negatív véleményeknek ugyanúgy helye van itt.
Sinara ·
Az előző kommentemet, értelemszerűen, szintén Gyurinak szántam, a félreértések elkerülése végett.
De ha már írok, akkor Peturnak is reagálva: Nekem se nagy kedvencem a műfaj. Meglennék nélküle is és nagyon olyan kedvem kell hogy legyen, hogy egyáltalán elolvassam. Pont azt mondom, szerintem, amit te is. Hogy ebben a műfajban is lehet jó és értékes művet alkotni. Csak ahhoz a megfelelő módon kell hozzáállni, a megfelelő módon kell megfogalmaznod a mondandódat és ahhoz igenis kell érzelmi intelligencia.

Sinara ·
Ha pedig a fogalmazás primitívségén akadtál fenn, az alatt én a baszás, kúrás és hasonló szavak már-már csuklóból való használatát és a végtelen érzelemmentességet értem. (Andreas nevében nem nyilatkozhatok.)
És, még egyszer, a testi vágyban nem kell, hogy legyen más érzelem. Abban viszont, ahogy egy másik emberhez közelítesz, pláne, ha az az illető egy családtagod, már nagyon is kellene, hogy legyen.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: