Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álomkép

Szexi, fekete, pántos mini ruhában, szexi magas sarkú szandiban, gyönyörű sminkben és szuper érzéki illattal körülöttem, érzem, hogy így még egy jéghegyet is el tudnék olvasztani, magabiztosan, kissé kihívóan. Bemegyek egy helységbe, ahol nem tudom, hogy mi vár rám, valami bárszerű, fényes, de ugyanakkor homályos, olyan érzékien vibrál a hely... valaki, aki el akar csábítani... a hátam mögé áll, és kéri lágyan, hogy engedjem el magam, és legyek az övé ma. Nem tudom ki az, de jó az illata, férfias a kisugárzása, az érzékeim valami nagyon nekem valót árulnak el róla, érzem, hogy sokat akar adni és tudom, hogy magamnak szeretném az érzést tudni, amit nyújtani tud. Hogy holnap vagy később mi lesz, külvilág teljesen kizárva...

Lágy zene, megfogja a kezem, vezet valahova, nem tudom hova, nem is érdekel, csak megyek, érzem, hogy semmi rossz nem fog velem történni, álomszerűen. Ágy, nagy ágy, halk szexi zene, belépünk, hátam mögé áll ismét, egy fekete csipkét köt a szememre, jó az érzés, ahogy át is sejlik valami, de még sem látok igazán... oda vezet az ágyhoz, ráfektet hosszában, kinyújtja a kezeim a fejem fölé, fekete selyemmel finoman odaköt...lábaimról leveszi a szandit, megcsókolja a lábfejem, és szintén odaköti az ágyhoz, gyors, gyakorlott mozdulatokkal...

Becsukom a szemem, élvezem azt, ami következik... kihámoz a ruhából, nagyon tetszik neki, amit lát, nem is nyúl nagyon a bőrömhöz éppen csak érint, de az apró érintés mind-mind vágykeltő és bizsergető, szexi csipke alig melltartó és szexi bugyika marad rajtam, harisnyatartóval és a harisnyával, érint a szemével, ahogy lenéz rám, nem látom, de érzem, hogy imádja a látványt, amit adni tudok neki.

Arcom simogatja, szemöldököm, a csipkét a szememen, az államra nyom egy leheletnyi puszit és megy lejjebb először érint az ujja hegyével utána csókol, nyakam, vállam, felkarom, könyököm, csuklóm belülről, ujjam...nyakamnál folytatva a melltartó szélét, érzem a csipke mozgását, az illatát, tiszta nedves érzés önti el ágyékom... halad egyre lejjebb, köldök, has... domb, csipke a lábamközén... én már, mintha nem is lenne ott semmi, észvesztő... térdem... bokám, lábfejem.

Ismét nem látom, de érzem, hogy kigombolja az övét, lehúzva a sliccét, megszabadul minden ruhadarabjától, majd amit az előbb végigjárt a kezével azt most végigérinti férfiassága hegyével, mikor pillanatra a számhoz ér, én lehelek rá, apró csókot, de már szalad is tovább, érzem, ahogy itt-ott a bőrömön nedves nyomot hagy, amit legszívesebben azonnal lenyalogatnék magamról, ha tehetném... a bugyika csipkéjére több időt szán a bimbómnál tovább ingerli és simogatja az anyagot, jaj, annyira ész vesztő amibe belefogott érzem, hogy ott is hagy egy kis nyomot magából... comb, térd, boka, lábfej.

Hirtelen kicsit az oldalamra fordít, felhúzom a lábam, amennyire a selyem engedi, így kiemelvén a popsim, most ahhoz hajol és érzékien csókolgatja, nyalogatja, játszik vele.
Majd vissza fordít hátamra, a lábaimnál eloldja a fogságot, de csak annyira, hogy kissé terpesztve ismét összekössön az ággyal...betérdel lábaim közé, és ismét kezelésbe veszi a pici csipkét és a combom közét, érzéki játékot játszik az ujjaival és rúdjával, gyönyöröm minden centijével, érzem, hogy lüktet a férfiassága, érzi, hogy én mennyire nedves vagyok, hogy mennyire kívánom.

Most egy kis vadabb játékba kezd, megint csak azokat a területeket használja, amiket már körbe járt lágyan, de most a fontosabb pontoknál el-elidőz. Számnál kezdve a férfiasságát odatartva élvezi, hogy számmal ingerlem. Kicsit nyalogatom, rágcsálom, szopogatom, magjának kijáratát nyalogatva néha édes mérgével jutalmazza játékom.
Majd fölém térdelve cicimnél időz, halkan megsúgom, hogy kikapcsolható elölről, ezt megünnepelve édesen belecsíp ajkaival szabaddá vált bimbómba, ami még keményebb lesz érintésére. Perverz gondolatok gyötrik és megvalósításukra vágyik, cicimmel alagutat formál rúdjának, majd az alagútba többször ki-be járva még tovább gyötri, már amúgy is édesen kínlódó érzékeinket. Csókolja, masszírozza édes halmaim.

Majd a lábam közé térdelve, elhelyezkedve a kis szőrös háromszögemet veszi kezelésbe a csipke alatt, szájával, kezével becézgeti, férfiasságával köröket formál, folyamatos inger alatt tart ezzel engem de magát is. A csipkén keresztül ízlelgeti édes kifolyó vágy nedveim, dörzsölgeti hozzá rúdját, ezzel nedveink folyamatosan közös játékot is játszanak csipke bugyimon, majd mint aki nem bírja tovább, hirtelen farkához nyúlva édes ritmus húzásokat kezd végezni rajta, mint aki megőrült, mogyoróit hol a puncimhoz dörzsölve, hol a combjaimhoz egyre határozottabb masszázzsal ráönti bimbómra csövéből magjait... finom és meleg, bimbóm őrületesen örülve issza minden egyes cseppjét.

Csípőmet mozgatva még több öntözésre vágyom, kívánom, hogy a barlangomat is hódítsa meg. Önkívülete után elhúzza puncimról a csipkét, hogy eleget tegyen kérésemnek, csípőmet megemelve több alkalommal barlangomba fogadom, lábamat jobban kitárva minél közelebb akarom engedni magamba, érzem a ritmusát, felveszünk együtt valami nagyon izgalmas lüktetést, súrlódva, dörgölőzve egy vágyam maradt hátra, hogy popsiját igazán megmarkolva még inkább megadásra kényszerítsem magam neki, megpróbálom fogságából kihámozni kezem, és a selyem enged hévemnek. Megmarkolva fenekét, teljesen magamban érzem, együtt mozgunk, érzem, ahogy egyre forróbb a levegő, ahogy zihálok, egyre messzebb merészkedem képzeletben és aztán hirtelen ívben megfeszülve érem el azt a pontot, amit oly nagyon kívántam. Még és még, gondolom, és nem hagyom abba a mozgást tovább buzdítva őt is és megmászva még egy hegyet. A teljes beteljesülés végén érezvén, hogy az ő vágyit is kihasználva a sarkammal apró köröket leírva öntudatlanul lebegek vele, az érzés leírhatatlan, csak élvezni való.

Elválasztjuk egymástól magunkat, tudjuk, hogy ez egyszeri és talán soha meg nem ismételt szeretkezés volt, átadtunk magunkból valamit, amiért nem jár köszönet, csak valami, amit mindenki visz magával...
Felöltözködünk, kivezet, kint ugyan az a hangulat fogad, mint belépéskor, és ahogy jött úgy távozott az idegen hátulról, ruhám pántjának szélére egy csókot nyom...
Nem tudja, hogy a szemem eltakaró csipkét emlékül örökre megőrzöm!
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: