Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Afrikai Kaland

Hosszú idő telt el amióta Kati és én elváltunk egymástól. Mindenki más irányba tartott. Őt a családja kötötte le, engem pedig a külföldi munka. Idén nyáron érkeztem végleg haza, és a hosszú munka után vágytam a pihenésre. Gondoltam egyet és befizettem két hétre egy afrikai utazásra. Mivel történetem most is valós alapokon nyugszik, így az afrikai országot nem nevezném meg és a neveket most is megváltoztattam. Nagyon vártam már az indulás napját, hisz évek óta nem jutottam pihenéshez. Ferihegyre menet felhívtam imádott barátnőmet, aki mint mindig velem együtt lelkesedett és jó pihenést kívánt nekem. A taxiban játszadoztam a gondolattal, mi lenne, ha Katival tölthetném ezt a két hetet, de persze tudtam ez csak egy szép gondolat lehet, semmi más…

Négy és fél órás repülőút várt rám, a gépen szépen elterveztem mindent, mit fogok megnézni, mi mindent fogok összevásárolni, és végre kipihenem magam. Éjjel érkeztünk meg a csodás afrikai országba, amit sokan a „Nyugati Királyságnak” is neveznek. Ahogy bőröndömmel babráltam, egyszer csak a szemem sarkából megpillantottam valakit. Magas, szőke mosolygós lány volt, aki hevesen integetett nekem, illetve utastársaimnak, akik közül sokan még a vámvizsgálattal bajlódtak. Gondoltam, biztos ő lesz az idegenvezetőnk, akit az iroda küldött értünk, így hát felé vettem az irányt. Női szemmel is elragadó látványt nyújtott, de ami a legfontosabb áradt belőle a kedvesség és a közvetlenség. Mikor odaértem, egymásra mosolyogtunk és bemutatkoztunk egymásnak. „Nati”-nak hívták.

Mikor szemébe néztem, olyan furcsa pillantást láttam tekintetében, mintha felkeltettem volna érdeklődését – megjegyzem ez kölcsönös volt. Kedvesen a buszhoz irányított minket és mondta, mindjárt jön, csak bevárja a többieket. Gondolataim szinte rögtön felpörgették az eseményeket, és hirtelen azon kaptam magam, hogy erről a lányról ábrándozom. Hirtelen egy mondat zökkentet vissza a valóságba. Nati állt a busz elejében és egy fényképezőgépről kérdezett, amit a gépen felejtett valaki. Gondolom, kitaláljátok ki hagyta fent, nos igen én voltam. Félig lesütött szemmel, mentem a busz elejébe, mentegetőzve, hogy azt hiszem, én lennék az a „szétszórt” nőszemély, aki ottfelejtette a gépét. – Áh, ez is csak velem fordulhat elő. – mondtam próbálva elrejteni zavaromat. - Ne izgulj, mással is megesik az ilyen. – Mondta kedvesen, miközben rám mosolygott. Visszakísért a géphez, ahol átvehettem a gépem. Megköszöntem Natinak a segítőkészségét, és elnézést kértem a kellemetlenségekért. Viccesen megjegyeztem, jóváteszem valahogy, ígérem, erre ő: - Szavadon foglak.

Rövid beszélgetésbe bocsátkozunk, míg kiértünk a buszunkhoz. A reptérről mindenkit a szállodájába kísért, ahogy engem is. A választott szállodában csak én voltam egyedüli magyar, így engem tettek ki utoljára. Ám - csak, hogy legyen egy kis csavar a történetben – e szálloda mellett volt az az apartman sor, ahol Nati lakott. Elmondta, hogy az iroda itt bérel számukra apartmant, de most egyedül van már az őszi szezonra, így az kicsit unalmas. Nem is gondoltam át igazán szavaimat, egyszerre csak kicsúszott a számon: - ha unatkozol, és nincs munkád, ugorj át én úgyis egyedül vagyok. Rám mosolygott, de nem reagálta le a szavaimat, csak annyit mondott: - holnap az utas tájékoztatón találkozunk. Az éjszakám nyugtalanul telt. Nem igazán tudtam aludni, csak forgolódtam és gondolataim egy valaki körül cikáztak. Reggel korán felkeltem, hogy körülnézhessek a szállóban, és gondoltam sétálok egyet, az Óceán partján. Mikor leértem a partra, mintha valami mesében éreztem volna magam. Levettem a papucsom és mezítláb mászkáltam a homokban, miközben a hullámok moraját hallgattam.

Amerre csak a szem ellátott a végtelen partszakaszt lehetett látni…. Lehuppantam a homokba és elmerültem a látványban. Egyszer csak egy kellemes illatot éreztem. Felemeltem fejem és egy női alakot pillantottam meg magam mögött. Nati volt az. Hirtelen hevesen elkezdett kalapálni a szívem, és határtalan izgatottság lett úrrá rajtam. Istenem, mi történik velem…..? Egy elbűvölő mosoly, egy kellemes hang, és egy mesés illat, és már elvesztem….
– Jó reggelt – erőltettem ki magamból a szavakat.
– Szia – felelte. - Jól aludtál?
- Pompásan - válaszoltam. Persze, csak egy idióta nem vette le rólam, hogy egy szavam se igaz… Nati lehuppant mellém. Egy fehér szoknya volt rajta és egy arab népviseletet jellemző felső. Alakja, akár egy modellé: hosszú combok, formás fenék, feszes mellek, kecses vállak, hosszú enyhén hullámos szőke haj, és zöldeskék szemek. Nem tudtam megállni, hogy ne pásztázzam végig tekintettemmel, amit természetesen rögtön kiszúrt.
– Mindig ilyen nyíltan viselkedsz? - kérdezte. Puff neki – tudtam, mire céloz -, mintha egy baltával csaptak volna fejbe. Már készültem elásni magam, mikor észrevettem mosolyog, és szinte ugyanúgy végig mért, mint én őt. Majd egyszer csak felpattant, rám mosolygott és azt mondta, találkozzunk a tájékoztatót. A

z idő nagyon lassan telt. A tájékoztatón elmondta a fakultatív utakat, és a hasznos információkat. Néha tekintetünk összetalálkozott, de nem láttam zavarban őt. Mikor mindenki elment, megint ketten maradtunk.
– Gyere megmutatom neked a várost. – majd megfogta a kezem és magával húzott. Nem ellenkeztem, hagytam, hadd ragadjanak magával az események. Kisvonattal bejártuk a várost, megmutatta a bazárok világát, beültünk ottani kis taverna jellegű kávézókba és csak beszéltünk nevetgéltünk, egyszóval nagyon jól éreztük magunkat. Annyira elmerültünk egymás szavaiban, hogy szinte észre se vettük, hogy ránk esteledett. Lassan szedelőzködtünk és a szálloda felé vettük az irányt.
– Nagyon jól éreztem magam veled. Köszönöm ezt a szép estét, és ezt a különleges fakultatív programot – mondtam mosolyogva.
– Mit szólnál, ha még nem lenne vége? – kérdezte. Megmondom őszintén, akkor nem tudtam mire céloz, de titkon reméltem, hogy kellemes pillanatokban lehet részem. Felkísért a szobámba. Kicsit zavarban éreztem magam, hisz alig 48 órája ismertem csak meg, de valahogy ez most mellékessé vált. Kiment az erkélyre, én meg utána. Megálltam mellette, és csak néztem őt a holdfényben.

Ott állt előttem egy gyönyörű nő, akit minden porcikámmal kívántam. Rám nézett. Én csak mosolyogtam, és szemébe nézve annyit mondtam:
- Seherezádé sem volt ilyen csodás, mint te itt a holdfényben.
Oda léptem hozzá, és - bár nem tudtam mi lesz tettem következmény – megcsókoltam. Tenyerembe fogtam arcát, és ajkammal gyengéden csókot leheltem szájára. Nem éreztem tiltakozást, ezért újra megcsókoltam. Nyelvemmel gyengéden cirógattam felsőajkát, majd száját óvatosan szétfeszítettem nyelvemmel és behatoltam. Feltérképeztem szája minden rejtett zugát és viszonzásra ösztökéltem. Nem kellett sokáig várnom forró csókjaira. Ajkaival alsó ajkamba harapott, nyelvével nyelvem játékát kereste.

Kezei nyakam köré fonódtak, melle mellemet súrolta. Kezem derekára csúsztattam és csípőjét magamhoz vontam. Érezni akartam közelségét, testéből áradó melegségét. Apró csókokkal borítottam arcát, szemhéját, orrát gyengéden harapdáltam, miközben ő kislányos félénk bájjal bújt hozzám. Nyakát csókolgattam, és gyengéden fülcimpájába haraptam, melytől éreztem, hogy jóleső borzongás fut végig rajta. Kezemmel végig simítottam hátán, és csípőjén, majd fenekébe markoltam gyengéden. - Menjünk be. – kérlelt. Lassan az szoba irányába andalogtunk, de egy pillanatra sem szakítottuk félbe egymás kényeztetését. Mikor az ágyhoz értünk, lágyan meglökött és az ágyra huppantam. Ott állt előttem, és én nem győztem gyönyörködni benne.

Lassan magamhoz vontam, és felemeltem felsőjét, ami elém villantotta napbarnított hasát. Köldökére leheltem apró csókjaim, és közben kezem szoknyája alá csúsztattam és combját simítottam. Éreztem vágyát, és tudtam, ma éjjel végig szeretkezzük az éjszakát. Ledöntött az ágyon és lassan levette rólam a felsőmet. Majd nadrágomat lehúzta, és rám ült. Csodálatos tünemény, szemembe nézve, kacér pillantások közepette, lágy mozgásokkal övezve vette le minden egyes ruhadarabját, majd ott volt előttem anyaszült meztelenül. Alig bírtam visszafogni magam, nem akartam elkapkodni semmit, ki akartam élvezni a gyönyör minden egyes pillanatát, amit ma éjjel adhatok neki és kaphatok tőle. Lassan megfordítottam, hogy én kerüljek fölé.

Ajkaimmal mellét cirógattam, nyelvemmel bimbóit izgattam, melyek szinte azonnal megmerevedtek az izgatásomra. Arcom mellei közé temettem, és hajammal simítottam mellkasát. Kezeit hajamba fúrta, és magához vont, követelve csókom. Szomjaztam ajkára, és élveztem minden egyes percét nyelveink csatáinak, ajkaink küzdelmének. Ujjaimmal gyengéden cirógattam lábait. Bokáját simítottam, majd lassan haladtam térdei irányába. Minden egyes érintésre halk nyögdécseléssel válaszolt, és kérlelt haladjak fölfelé. Mikor combja külső részét izgattam kezemmel, odahajoltam és belső combját gyengéden harapdáltam és csókokkal borítottam. Teste ívben megfeszült, csípőjét enyhén megemelte, és kezével szeméremdobját kezdte simítani. Tudtam, nagyon felizgult már, és nem akartam váratni. Nyelvemmel határozott, de nem túl erőteljes mozdulattal belenyaltam nagyajkai közé, majd csiklóját számba véve lassan, óvatosan szívogatni kezdtem. Izgatásom egyre intenzívebbé vált, és ujjaimmal éreztem, hogy lesz egyre nedvesebb a kéjtől.

Kérlelt, hatoljak belé, de ezzel még vártam. Számmal harapdáltam nagyajkait, csiklóját, nyelvem hegyével hüvelyének és anusának nyílását izgattam. Láttam az elő-előtörő mézédes nedűt, és hogy szomjam csillapítsam, felitattam nyelvemmel minden cseppjét. Nyelvem játéka egyre hevesebb lett, míg végül engedtem kedvesem könyörgésének, és mélyen beléhatoltam. Előbb nyelvemmel, majd ujjaimmal. Kitapintottam legérzékenyebb pontját, és heves mozdulatokkal izgattam. Közben forróságtól felhevült testünkön, szertefolyó izzadságcseppjeinken tükröződött a csillagok fénye, miközben mi szárnyaltunk a vágytól fűtötten az éjben. Úgy éreztük, a mennyekbe járunk. Kényeztettük egymást, a lehető legnagyobb gyengédséggel és odafigyeléssel. Lestük egymás kívánságait. Hevesen ölelkeztünk, csókolóztunk, és izgattuk egymást.

Mikor éreztük közel a beteljesülés, szorosan egymáshoz simultunk és egyszerre juttattuk el egymást a csúcsra. Majd vágytól, szenvedélytől kimerülten feküdtünk egymás karjaiban és szenderültünk álomra. Reggel a nap sugara ébresztett minket….

(folyt. köv.)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Riana ·

Szívesen utaznék én is egy ilyen irodával, ahol ilyen idegenvezetőket kap az ember :)
Én várom a folytatást....

Andro ·
Nem rossz történet, az erotikus jelenet is szépen meg volt írva.
Andro ·
Te viccelsz. XDDD
csotrogány ·
Hát nem is tudom,ha megnyerem a lottó főnyereményt,egye fene,akkor én fizetem az utadat és viheted a táskámat. :heart_eyes:
Andro ·
Kösd fel magad!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: