Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vár ura

A világ egy eldugott északi részén volt egy kis királyság. Nem túl nagy, nem túl gazdag, de nem szűkölködtek az ottaniak. Királyuk, Einar, ősi uralkodók leszármazottja volt, szerető feleséggel. Igazán boldog királyi párt alkottak. Házasságkötésüket az udvarban nagy vigadalommal ünnepelték. Kisvártatva a királyné szíve alatt hordta a trónörököst, csakhogy a szülés idő előtt elkezdődött, amit se a királyné, se a király fia nem élt túl.

Ettől fogva az uralkodó magába forduló, komor emberré vált. Mély gyászában nem engedett közel magához senkit, kivéve leghűségesebb, gyerekkori inasát ,Larsot, akivel együtt nőttek fel.

Ahogy múlt az idő, a király nem nősült újra, még tíz év után se, ám komorsága tovatűnt. Csak az ország ügyeinek, a vadászatnak, a vadászkopóinak élt. Egy diadalmas vadászat estéjén szólt a vár ura hű szolgálójának, hogy melegítsen vizet, meg akar fürödni. Lars telehordta uralkodója kádját meleg vízzel, jól befűtötte az ódon kastély szobáját, és várta Einar érkezését.

Az uralkodó belépett a szobába.
Lars üdvözölte:
- Üdvözlöm királyom, milyen volt a vadászat?
- Üdv Lars, kimerítő, de eredményes. –felelte a király.
- Elkészítettem a fürdőt, lehetek-e még valamiben szolgálatára?
- Segíts levetni a ruhám.

Ahogy a parancs elhangzott Lars rutinosan tette a dolgát. Először a palást, majd az ing, következett a csizma s a nadrág. Mint mindig. Csupaszon királyát sosem látta, így most is úgy gondolta az alsóneműt uralkodója saját maga leveti az Ő kilépése után a szobából. Ám a király a szokásosnál több bort ivott a vacsorához, és még Lars kimente előtt levette az alsó ruháját. A vár urának széles mellkasa, hatalmas izmos háta, széles vállai, kemény bicepsze, masszív vastag combjai voltak. Mellkasát, hasát, lábait, alkarjait, ágyékát –amire Lars csak félve pillantott, de így is látta ura hibátlan férfiasságát amit dúsan borított szőr. Lars zavartan kérdezte:
-    Szeretné, hogy kimenjek, Uram?
-    Nem! –mondta határozottan a király- Még jó is lesz a társaság. Tudod mióta meghalt a királyné nem tudom kivel megosztani a gondokat.

Ezzel Lars becsukta az ajtót és ura mellé állt míg az beült a kádba, s egy percig sem tudta szem elől téveszteni uralkodója nagy péniszét, aminek a makkja ide-oda lengett ahogy a király lépdelt a kás felé. Einar belekezdett a mondandójába, múltról a királynéról… Majd felszólította szolgálóját, hogy mossa meg a hátát.

Lars az utasítás szerint tett, és kezeit Einar kemény izmos hátára tette. Kisebb csend következett.
-    Asszonnyal se voltam a kirélyné halála óta… -törte meg a csendet Einar.

Lars ekkor öblítette le a király hátát, s hajolt hogy vizet merítsen, így vette észre hogy a király férfiassága  mereven lüktet, a már langyos vízből kiemelkedve.

-    Kiszállok, hozz törölközőt. –közölte a király.
Lars tette a dolgát. Einar felállt a kádban, királyi ékszere még mindig hevesen lüktetett. Merev volt, hosszú, egyenes, vastag, dús szőr fogta közre. Vízcseppek gördültek le rajta, végig a heréin, majd a szőrszálak mentén cseppentek vissza a kádba. Lars pár pillanatig bámulta, majd átnyújtotta a törölközésre szánt anyagot.
A királynak azonban feltűnt az, hogy Larsnak tetszik amit lát, mert ennek jelei mutatkoztak.

- Lars, tetszik amit lát?
A szolga kifejezéstelen arccal válaszolta:
- Nem, királyom.
- Akkor mi ágaskodik a lábaid közt? – mutatott a merev hímtagra a vár ura, ahogy kiszállt a kádból és Lars elé lépett. A szolga most nem felelt. Az uralkodó nem tudta mire vélni a hallgatást, így lerántotta inasa nadrágját, és megragadta lüktető hímtagját, amely kisebb volt, de vastagabb, és szőke szőrzet borította a tövét.
- Erről beszélek! – mondta erőteljesen hangsúllyal.
Most sem érkezett válasz, csak egy kéjes mosoly, és egy határozott markolás Einar király kőkemény férfiasságán.
- Térdelj! –utasította a vár ura.
Lars letérdelt és lassan húzogatni kezdte a tenyerét a a duzzadt makkon, majd végig nyalta és már tövig a szájában volt a kitörésre kész kéjrúd. Egyre jobban belelendült, s már a száját dugta meg, amikor jött egy nagy mély tolás és belelőtte Lars szájába forró édes nedűjét. Kihúzta a farkát inasa szájából és ahogy volt nyáltól és spermától csöpögő lankadó hímtaggal meztelenül ment aludni. Lars gyönyörködött a ringó csípőben, a formás, enyhén szőrös királyi hátsóban ahogy az távolodott.

Hozzászólások
cmjcmjcmj1988 ·
nekem nagyon tetszett... folytasd

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: