Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A sikátor

Épp az iskolából tartottam hazafelé, amikor ismét leküzdhetetlen izgalmat éreztem a puncimban; már egésznap kínzott... Muszáj volt tennem valamit, mert éreztem, hogy nem bírom ki hazáig. Szerencsére találtam egy sikátort, ahová nem lehetett belátni az utcáról, mert a ház falának egy része és egy szelektív hulladékgyűjtő sor eltakarta. A két ház között volt egy réginek tűnő asztal, amit valószínűleg az egyik lakó rakhatott ki, de nekem pont kapóra jött. Letöröltem a nagyrészét egy nedves tisztasági kendővel, majd ráültem, és simogatni kezdtem magam...A kedvenc fantáziálásaimra gondoltam közben, aminek meg is lett a hatása. Elővettem a táskából az egyik vastag filctollamat (ezeket a fajtákat csak erre használom) és szép lassan feldugtam magamnak. Szerencsére a nyári iskolai egyenruhám szoknyája nem nagyon hosszú, így csak a bugyimat kellett félrehúznom. Nagyon jó volt végre magamban érezni valamit..bár még szűz voltam, így is nagyon kellemesnek éreztem minden alkalommal.

Ahogy ott az asztalon maszturbáltam, lépések zajára lettem figyelmes. Nem volt időm mindent elrakni, így tövig nyomtam a filctollat és visszahúztam a bugyimat a puncimra. Az ölembe vettem a hátizsákomat és vártam, hogy feltűnik-e valaki. A lépések hirtelen felgyorsultak és a ház mögül előtűnt egy helyes, kicsit borostás 25év körüli férfi. Furcsálltam, hogy csak úgy bejön ebbe a sikátorba, nem értettem, hogy mi lehet a célja. Egyenesen felémtarott és úgy éreztem, szugerál a szemeivel…

Amikor megfelelő távolságba ért, olyan közép hangosan megkérdezte, hogy miért is ülök én itt egyedül azon a kidobott asztalon.. Elsőre nem is tudtam, hogy mit mondjak, de sikerült halkan annyit, hogy csak elfáradtam és le kellett ülnöm valahová. Jött a válasz: egy halk aha. Itt már egészen közel volt hozzám és hirtelen elvette előlem a hátizsákomat, és letépte a blúzomat. Sikítani akartam, de szinte nem jött ki hang a torkomon. Ő is elhúzta a bugyimat, miközben lefogta a karjaimat és megtalálta a filctollat a hüvelyemben. Izgató arccal nézett rám és meg kérdezte: csak pihenni ültél le mi..? Levette a bugyimat, majd megnyalta a kisajkaimat (nem kellett széthúznia a puncimat, mert nekem eléggé kitüremkednek a nagyajkaim közül). Nyalt és nyalt még sokáig, szívogatta a csiklómat és mozgatta bennem a tollat. Olyan jól csinált mindent, hogy nem is akartam tovább tiltakozni.

Éreztem, ahogy lazul a szorítása csuklóimon, és a megfelelő pillanatban kitéptem a kezemet. Megijedt, hogy ellenkezni, fogok ezért zavartan felnézett, de mielőtt tehetett volna bármit is, vagy újra lefogott volna, én visszaszorítottam őt a csiklómhoz. Ezután kaptam egy erőteljesebb nyalást (amitől, majdnem elélveztem) és egy édes mosolyt. Ezután felállt és megszabadította magát a farmer nadrágjától, közben rejtett mosollyal megkérdezte, hogy hány éves is vagyok, hogy nyilvánosan maszturbálok két ház között. Félősen válaszoltam neki, hogy két hónap múlva leszek 16. Úgy láttam az arcán, hogy ez mégjobban felizgatta. Kivette belőlem a tollat, majd lassan elkezdett belémhatolni. A puncim már nem is nedves volt hanem, szabályosan lucsogott, úgyhogy elég könnyen ment befelé, bár a vastagsága miatt feszített (ilyen vastag tárgyat még nem tettem magamba soha). Kis ideig csak bennem hagyta és nem mozgott, majd elkezdte ki-be húzogatni. Kicsit csípős érzés volt, de mindenért kárpótolt a tudat, hogy egy igazi pénisz mozog bennem. Egyre jobban élveztem, így én is besegítettem egy kis csípő mozgással. Megkérdezte, hogy jó lesz-e ha majd a hasamra élvez, de mondtam neki, hogy tegnap múlt el a menstruációm, így közvetlenül utána fogamzásképtelen vagyok és nyugodtan belém élvezhet.

Ahogy végig mondtam, a ház a sikátorunkba nyíló egyik hátsó ajtaja kinyílt és kilépett rajta egy meztelen álló farkú férfi, cigivel a kezében. Amikor meglátott minket önfeledten dugni(,mert közben eléggé felgyorsultunk) nevetett egyet, majd visszaszólt az ajtóból a bentlévőknek: figyeljetek már kint basznak! Erre rajta kívül még két felajzott férfiasságú meztelen férfi jött ki az ajtón. Normális esetben azt hiszem, meg kellett volna ijednem, vagy ilyesmi, de ettől csak jobban esett a dugás. A férfiak körénk álltak, és elmondták, hogy épp akt képeket készítenek róluk, és ebben a házban van a stúdió, aztán megkérdezték, hogy beszállhatnak-e ők is. Borzongás futott végig rajtam, és egyből rávágtam az igent, mert szinte az összes fantáziálásomban megjelenik a gruppen szex, egyszerűen nagyon felizgat már a gondolata is. Az addigi partnerem kiszállt belőlem, majd átadta a terepet. Mindenki csak kicsit megmártózott bennem, kivéve az egyiket, akinek különösen vastag fasza volt. Aztán első társam ráfeküdt az asztalra én meg lovaglóülésben ráültem, majd előredőltem. Az egyik férfi a fenekemmel kezdett foglalkozni. Mivel eddig háton feküdtem elég sok nedvem odafolyt, nem kellett nyálaznia, csak lassan a popómba dugta egyik ujját. Nagyon jó érzés volt...otthon már néhányszor izgattam a fenekemet, de ez még azoknál is jobb volt. Kicsit játszott vele egy ujjal, körkörösen mozgatta, ki-be húzogatta, majd fokozatosan a többi ujját is használni kezdte. A vastagság kezdet kicsit kellemetlenné válni de a puncimban érzett kéj elnyomta.

Közben, aki elölről dugott belém élvezett, úgyhogy új férfi feküdt alám. Neki nagyobb volt egy kicsivel, így mégjobban éreztem a feszítést, de hihetetlenül jó volt! A többiek körülöttünk húzogatták maguknak, miközben a fenekem felkészült, hogy megdugják. Belém is hatolt, aki eddig tágított. Azt hittem szétszakadok, de csak erre az érzésre vártam már 14 éves korom óta... Aki hátulról döngetett, előrenyúlt és egyik kezével a csiklómat, másikkal a mellbimbóimat kezdte izgatni. Körülbelül két perc sem kellett hozzá és hangos nyögéssel elmentem. Embereimet ez egyáltalán nem érdekelte, csak egyre vadabbul basztak elölről-hátulról. Egyszerre élveztek belém. Miután végeztek kiszálltak belőlem és pihegő testemet és gecitől csöpögő puncimat átadták a vastagabb szerszámú társuknak. Egyedül kezdett el a puncimba hatolni nagyon lassan. Még a többször megdugott lyukam is túl szűknek bizonyult neki.

Eléggé fájt, ahogy tolta be. Izgatta közben a pöckömet, de nem lett sokkal jobb. A többiek segítettek nekünk, és izgatni kezdték a testemet férfiasságukkal. Egy farok oldalról a csiklómat masszírozta, miközben egy másik az egyik mellbimbómat bökdöste, a másikat két ujjal dörzsölték. Valaki pedig a számba rakta a farkát, és hol hagyta, hogy szopjam, hol szájba dugott. Így szép lassan sikerült belém hatolni a nagy fasznak is. Édes partnerem arca teljesen átszellemült a szűk puncitól. Miután előlről baszott egy darabig, hátulról is belémtoltuk, így az elölről a kitágított lukacskámba már ketten is belémfértek. Szerencsére már sikerült újból felállítaniuk jöttek is. Ahogy az a három pénisz különböző ütemekben mozgott bennem...AHH! Ráadásul továbbra is izgatták a csiklómat, és a cicijeimet még kicsit harapdálták is. Olyat okoztak, amit eddig még soha nem éltem át. Spriccelős orgazmusom volt.. Ki kellett szállniuk belőlem, hogy kiengedjék a löketet, miközben én elájultam.

Nemsokkal később magamhoz is tértem és még mindig ugyanúgy basztak tovább. Körülbelül 4-6percnél tovább ők sem bírták már és szépen egymás után belémlőttek minden spermát. Kicsit pihegtek még bennem, majd bevittek a stúdióvá alakított lakásba és lefürdettek. Búcsúzóul még kaptam minden lyukamba egy adag gecit, aztán elengedtek haza. Mostanában elég gyakran megyek arrafelé az iskolából... Késői hazaéréseimet mindig elhúzódott órákra vagy baráti találkozókra fogom. Ilyen élvezetért bármit:).
Hozzászólások
További hozzászólások »
De-ka ·
Sosem értettem, hogy egyesek miért vágják az író fejéhez azt, hogy a története nem történhetett meg a valóságban, az merő kitaláció, és fantáziálás. Hiszen erről szól a történetírás! Fantáziáról, képzelőerőről. Hogy a valósághoz semmi köze? Na és! Nem eskü alatt vall, szórakoztatni akar. Van akinek bejön, van akinek nem.
Konkrétan ez a sztori egyébként számomra nagyon közönséges, de egyben már röhejes is. Viszont a szerzője jól ír. Maga az írásmódja élvezetes, csak a történés vágja tönkre. Kiváncsi lettem, milyen lenne, ha írna egy szebbet, ahol nem ilyen közönségesen, csúnyán akarna erotikus gondolatokat ébreszteni.
Hogy ki lehet az író? Több ötletem van.
Az egyik az, hogy még nagyon fiatal, és túlfűtött a fantáziája. Ez esetben semmi baj. Majd kinövi, és nagyon jókat fog írni.
A másik, hogy olyan, aki túl sokat néz pornócsatornát, és írt nekik egy "forgatókönyvet" - ott kb, ilyen történeteket mutatnak be.
Vagy csak a biztosítékot akarta kicsit kiveretni. Ami úgy látom sikerült. :yum:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

tenda ·
Nem olyan rossz.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: