Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A nyári vendég

Minden egy nyári napra nyúlik vissza. Az évfolyamtársam családjánál vendégeskedtem. Pannával már első osztályban barátságot kötöttem, azóta jár össze a két család. Panna öccse csak akkor került az iskolánkba mikor mi már a harmadik osztályt jártuk. Az öcsköst Attikának hívtuk, ám hamar ráunt így a második nevét használja a Bencét.
Panna egy nagyon kedves és szép lány a mai napig is, sajnos eddig a délutánig nem volt köztünk semmi több mint holmi barátság. A fantasztikusnak remélt napom amit terveim szerint laptopozással és maszturbálással kezdtem volna hamar befuccsolt. Legalább is egy időre igen. A szüleim előző este szóltak, hogy reggel lemennek a nagyihoz Kecskemétre mert rosszul érzi magát, ezért nekem kell takarítanom. Már hajnal kettőkor elindultak mert a Sára mama egyre rosszabul érezte magát. Kaptam az alkalmon gyorsan fogatmostam és elkezdtem porszívózni fél háromkor, hogy minnél előbb letudjam a takarítást. Fél négyre végeztem is, gyorsan visszafeküdtem. Kilenc óra tájt ébredtem, abban a pillanatban csörög a mobil.
-Tessék?
-Csáó itt Bence. Nem rosszkor?
-Dehogy te mindig jól időzítesz. Mondjad csak!
-Te figyelj nincs kedved ma átjönni? Panna is itthon van meg minden, nézzünk meg valami filmet!
-Okés benne vagyok.
-Akkor megyek kb 11 fele ok?
-Oké szeva.
-Puszi.
Én állandóan puszizok a telefonba, beteg egy szokás...
Bementem a zuhany alá, bekapcsoltam a gőzt és vadul szappanoztam magam, még tartott a reggeli merevedés. Gyorsan vasaltam egy lenge inget, felkaptam egy bézs rövidgatyát és már indultam is. Biciklivel mentem félúton megálltam a virágosnál kértem két szép nyári csokrot és folytattam izzasztó utamat.
Megérkeztem, leppatantam a bicajról már nyúltam is a kulcsomért de megelőztek. Panna állt ott egy fehér ujjatlanban, mezitláb kék körmökkel, elmosolyodtam. Amint beléptem letámasztottam a járgányt az egyik csokrot a kezébe nyomtam, megragadtam a fenekét és magamhoz húztam, átöleltem.
-Régen láttalak, hiányoztál.
-Te is nekem. -felelte
Kicsit vadnak tűnhet de nagyon finom voltam vele.
Ahogy átkarolt érezte, hogy melegem van és rögtön megkínált limonádéval.
Csakhogy beértem a csokrokkal már az ajtóban várt rám Rita az egyetlen nagykorú, egyszemélyben anyuka. Átadtam neki a csokrot, megköszönte majd csókot nyomott az arcomra. Mikor odahajoltam éreztem bársonyos börét, enyhe dohányszagú fekete haját és megengedtem magamnak, hogy megfogjam a derekát. Kitapintottam nőies csipővonalát, apró hurkáit. Nem volt rajta melltartó, izzadt. A hónaljánál fél tenyérnyi folt. Rita a vállamat fogta, másik kezében az öngyújtót és a csokrot.
Ledobtam a csukám, napszemcsim a kulcsom és a tárcám letettem az asztalra.
Pannával beszélgettem kint a teraszon, limonádéval a kezembe. Már egy jó tíz perce dumálunk mire leszédült Bence is. Mosolyogva kérdezte, hogy csatlakozhat-e? Mire kimondta má le is ült. Rita eközben az ebédet készítette,
-Ritaa segítsek valamit? - kérdeztem
-Hát ha van kedved?
Már ott is voltam, mikor már mellete álltam gyengéden csípőn taszajtottam. Felkacagott, mindig jókedve van sokat viccelődik, táncol magában. Jópofa asszony, ötven körül járhat.
-Légyszíves vágd fel a hagymát!
-Oké. Kockára?
-Csíkokra kérlek!
1 perc alatt végeztem vele, meg se könnyeztem pedig vörös volt.
-Azta te ilyen ügyes vagy? -kérdi
Megmarkolta a fenekemet, aztán rácsapott. Ilyet sokszor csinált. Már volt rá példa, hogy a Pannának is méregette a fenekét. Sőt egyszer a mellét is megfogta, hogy ellenörizze vett-e melltartót.
-Igen igyekszem! -kacagtam
Megebédeltünk, beszélgettünk egy jót. Panna csak két banánt evett, hiába kínálgattuk. Közben szóba jött, hogy István az apuka, üzleti úton van Californiában, várhatóan holnap vagy holnap után jön. Bevágódtunk négyen a moziszobába, Pannával lehúztuk vagyis leengedtük a redőnyt ugyanis távirányítós. Betettünk valami akció filmet nem nagyon érdekelt, inkább Pannával beszélgettem a dvd kiválasztása alatt. A mozizás negyedénél csörgött egy mobil, Bence vette fel. Kiment a szobából majd két perc múlva visszajött. Közölte, hogy neki mennie kell a barátnőjéhez mert összeveszet a faterjával és kiborult. Elköszönt és lelépett. A film borzasztó trágya volt így lelőttük. Délután hat óra fele lehetett, mondtam Ritának, hogy lassan mennem kell. Vesszem a cipőmet mire hallom, hogy villámlik és dörög, gyorsan kinézek... Szakad
-Rita kölcsön adnád a telód légyszi, otthon hagytam a sajátom.
-Persze itt van tessék.
-Köszi.
Gyorsan hívom anyut, közben bementem a dolgozóba.
-Szia anyu mi a helyzet Kecskeméten?
-Szia drágám semmi pozitív a nagyi elég rosszul van.
-Uhh bassz...
-Lehet itt alszunk vele. -mondja
-Oké amit ő szeretne.
-Persze ezt szeretné. -feleli
-És nem szomurú, hogy nem mentem?
-Nem, dohogy. Azt mondta, nem engedné, hogy ilyen gyengén lásd.
-Okés
-Szia bogyó, lekell tennem! -mondta
-Okés puszilok mindenkit!
Viszamentem a konyhába, letettem a telefont.
-Panna esik még?
-Zuhog.
-Azt írják holnap is esni fog végig.
-Hogy fogok így hazamenni?
-Sehogy -ordítja Rita
-Itt alszol lelkem!
-Biztos nem zavarok?
-Áhh te soha kedvesem-mondja Rita
-Megyek fürdeni. Ezzel el is indult Panna a fürdőbe. Mi ketten még beszélgettünk, Panna elzárta a zuhanyt, lejött és elköszönt. Engem megölelt, Ritát szájon csókolta.
Rita is elment fürdeni, hallom hogy engedi a zuhanyt. Unatkoztam és meg akartam nézni a mai Origot, bementem a dolgozóba kihoztam egy laptopot. Csak visszafelé tűnt fel, hogy Rita nyitvahagyta a fürdőszoba ajtót. Azonnal visszasiettem a dolgozóba, pont beláttam. A kádban guggolt, fekete haja felcopfozva. Éppen kicsi melleit mosta majd a hónalját beszappanozta elővett egy borotvát és nekilátott. Eközben bejelentkeztem. Egy felhasználó volt a laptopon, rengeteg mappa sok jegyzet zsúfolt volt minden, találtam egy biztonsági rendszer mappát. Ráklikeltem és kidobott még egy mappát aminek a neve kamerakód volt. Gyorsan kimásoltam. Még mindig a hónaljánál tartott. Nem bírtam magammal írtó erotikus volt ahogy borotválja magát. Nem mertem elővenni és rákezdeni.
Álló pénisszel fogtam a laptopot és kisetenkedtem a konyhába. Ritán járt az eszem, voltak eszelős dolgai de úgy éreztem, hogy ez azért több a soknál. Mégis nagyon tetszett izgatott a dolog vonzó nőnek tartottam, alacsony nagyon 150-160 cm körül van, kicsi mellek, rövid fekete haj, kicsi láb 34 a mérete, kicsi ujjak. Tetszett a dolog, hogy nagyobb vagyok nála, szinte megvédtem a puszta jelenlétemmel. A zuhany zaja megszűnt, csend uralkodott.
Kis lépéseket hallok, bejön a konyhába csurom víz, csöpög mindene, körötte tócsák?
Zavarodva kérdezem.
-Hát te Rita? Csak így vizesen?
-Szörnyen beált a hátam és a vállam
alíg bírtam kimászni a kádból.
-Sajnálom Rita, hogy ilyen fájdalmaid vannak? Tudok valamiben segíteni?                     Lehívjam a Pannát?
-Ne nehogy felébreszed ezért!- tiltakozott
-Inkább segíts megtörölközni!
Kicsit megsértett azzal, hogy hülyének nézett.
Abban a pillanatban ledobta a törölközőt ami nőies bájait elfedte.
Ámultam de igyekeztem magabiztosbak látszani.
-Lentről kezdd kérlek!
-Oké
Lehajoltam és elkezdem törölgetni a talpát és a lábujjait nagy volt a csábítás, hogy megnyaljam hiszen a lábfeje gyönyörű.
A lába következett, már térdeltem. Szorgosan masszítoztam a törölközővel a lábait és farkasszemet néztem a sűrűn benőtt szeméremdombjával. A combját törölgettem amikor elértem a vaginájához, lassan finoman elkezdtem dörzsölni, masszírozni, ekkor már nem bírtam magammal elkezdet a péniszem megtelni vérrel. Mindeközben egy szót sem szólt csak azt éreztem, hogy a térdkalácsa néha remeg. A fenek következett, megfogtam a csipőjét és átfordítottam. Csodás látvány fogadott, enyhén löttyett fenék, kicsit lógott már de szép nagy és kerek. Finoman megtöröltlem. Már felálltam a hátát kezdtem mire
-A fenekem még nedves. Térdelj csak vissza!
-Vettem- feleltem
Visszatérdeltem és újra megtöröltem.
Megint felálltam a hátát kezdem mire ismét...
-Még mindig nem száraz.-mondta
-Jó megtörlöm mégegyszer.
Mire letérdeltem újból, kezeit leengedte és a fenekéte helyezte azokat és szétfeszítette a seggét. Felakadtak a szemeim, lüktetett a péniszem. Láttam a segglyukát, csupasz volt és nedves.
-Most töröld!
Nem szóltam.
Megtöröltem a lyukát, felálltam szembe vele a mellei következtek, rámnézett és elmosolyodott. Kicsi mellei voltak de bimbói annál nagyobbak, nagy udvarral. Mazsolára emlékeztettek és elég sötétek voltak, látszottak a szoptatás nyomai. Szája egészen megdagadt és felkeményedett. Kinyújtotta a nyelvét megnyalta az arcomat és megköszönte.
-Figyelj, ha nem bánod akkor aludhatsz István helyen melletem. Fájó háttal nincs kedvem megágyazni ne haragudj.
-Persze semmi probléma, megértem.
Fölment, én még laptopoztam egy kicsit a kóddal beléptem a ház kameraremdszerébe megnéztem Pannát azt hittem már alszik de valószínüleg pornót nézett fülhallgatóval, hiszen a melleit nyalta és a bimbóját csípte. Ezen már csepet sem lepődtem meg az előbbi után. Elkezdtem fogdosni a heréimet majd lassan vertem a péniszem a látványra, beleélveztem a limonádés pohárba.
Fogatmostam majd befeküdtem az ágyba Rita mellé. Rámnézett és a lábait az enyémhez érintette a takaró alatt. Rámtekerte magát, többször is belenyalt a számba és a fülembe, bevallom nagyon élveztem. Majd felállt bement a gardrobba és kihozott egy kisebb táskát. Kipakolta tartalmát az éjjeliszekrényre, és egy csípeszt felhelyezett a ball mellbimbójára. Utánna az arcomra guggolt és elkezdem nyalni a punciját.
-Nyald a likam! -ezt suttogta
Felállt és ledobta a takarót a főldre csak párnákat hagyott fent.
Hátrahúzta a makkomon a bört és elkezde nyalni csak lazán.
-Hány centi?
-21-feleltem
-Akkor az menni fog.
-Mi?
Hirtelen ránehezedett a farkamra és már a heréimet érintette az ajka. Rájöttem mi fog neki menni.
Befejezte a szopást, megdörzsölte a pináját, hogy elég nedves-e a tenyerébe köpött majd belekente a puncijába Négykézlábra ereszkedett.
-Nyald ki ezt a likamat is! -szétfeszítette a seggét mint a konyhában.
Vadul nyaltam közben a szájából folyt a nyál. Azt kérte, hogy tépjem a haját. Téptem én mint a meszes. Sikoltozott mint egy szajha. Miközben a segglyukát nyaltam és a szájába dugtam az ujjaimat, benyitott Panna. Meztelen volt, Rita különösebb figyelmet nem szentelt neki csak én lepődtem meg.
Rita felállt az ágyon és azt mondta
-Drágám feküdj hanyatt és tedd ide a számhoz a talpad!
Így tettem, nyalta a lábujjaimat majd gondolt egyett és a szőrös pinájába dugta. A farkam már hatalmas volt és dagadt mint valami ideges kobra. Panna nyelve a segglyukamnál járt. Rita kinyalta a lánya seggét. Odalépetta táskához és kivett belőle egy doboz cigit és három anál kúpot a legnagyobbat saját magának dugta fel egy pillanat alatt, nekem a középsőt adta amit Panna intézett el nekem, én pedig egy hosszú nem túl vastag kúpot nyomtam fel Pannának. Rita még egy péniszgyűrűt is feladott a farkamra. A cigit meggyújtotta és szívta miközben a lánya csiklóját izgatta a lábujjaival, én pedig Panna csupasz kislányos punciját dugtam. Rita kivette a szájából a cigarettát a hamutálba tette a kúpot dildó váltotta 15 centis dupla végű amit análisan fel is dugott. Kérte, hogy most az ő idős pináját kúrjam.
-Panna itt a cigaretta tedd bele a puncidba!
-Nem anyu! A seggembe akarom!
A melleit fogdostam mindkettőnek.
-Rita ujjazd meg a lányod! -mondtam
-Ujjazd meg te!-veti oda
-Rendben -szóltam
Megfogtam Rita kezét bedugtam a szájába majd bekaptam én is a nyálas ujjait, bedugtam Rita nyálas ujjait Panna puncijába. A cigaretta még mindig égett Panna picsájában. Rita elkérte a cigit, és szólt hogy vegyem ki a farkam. Kivettem a farkam a pinájából, szerencsére bazi jó szolgálatot tett a gyűrű a farkamon. Odafordultam Panához kihúztam a kúpot a seggéből amit a cigaretta után visszatett, a sajátomat is kivettem majd kicseréltem. Viszont Panna seggébe a hímtagomat dugtam nem a kúpot. Rita remekül elfoglalta magát ez idő alatt, a fiókokban kutatott majd elővett egy dvd tartót.
-Melyiket nézzük?
Panna készül?
Apa háreme?
-Legyen az Apa háreme. -a másikat már láttam! -mondta Panna
Beteszi azt a dvd-t. Még mindig a seggét kúrom, Rita ujjazza magát és a seggéből egy nagy műfasz lóg ki.
Most jöttem rá, hogy ezek pornóvideók. Istvánnal kúrnak rajta. Rita éppen terhes Pannával ezért hárem. Rita mellbimbója már fekete a csipesztől.
-Bazd meg a melleit a lányomnak! Látni akarom.
-Rendben.
Kihúzom a farkam Pannából a segglyuka szépen kitágult, Rita egy annál tágítot dug fel neki.
-Anya ez fáj szedd ki! -kiabálja
-Dehogy szedem!
Megfogja Rita a lány barna haját hátratépi.
-Igen ezt akarod te ribanc? Hogy vegyem ki?!
Kiszedi az anál tágítot és egy nagyobb fekete műfaszra cseréli ki. --Ááhhh! Szedd ki bazdmeg!
-Kuss legyen!
Még nagyobbat tép a haján.
Visít.
Eközben Panna szép hamvas csöcseit közre fogom és bevezetem az eres dákómat a kettő közé.
Rita bekúszik a lánya pinája alá és nyalja a csupasz lucskosát. Ujazza magát a seggébe égő cigaretta már megint. A tv-ben meg Rita pináját kúrja István, Panna meg a hasában figyel. Segglyukából vékony rozsaszín műfasz lóg ki.
Már nem érzek semmit odalent, kiveszem a fenekemből a kúpot, a földre zuhan, koppan. A cigaretta szag és a kéjnedvek elegye kellemetlen ködöt alkot. A gyűrűjét az exférj már nem hordja, koppan.
-Hová élvezzek? -én
-Melleimre vagy a puncimba. -Panna
-Élvezhetsz a seggembe vagy az orrjukaimba. -Rita
-Szájba? -én
Ez izgatott a legjobban.
-Jó legyen -mondja Panna
-Nekem bárhova élvezhetsz. -Rita
Rita eközben csipeszt tett a másik mellére is, fekete mindkettő mellbimbója.
Érzem, hogy itt a vége. Megfogom Rita haját lerántom a földre, Rita a földön ül. Fájt neki tudom, könnyes a szeme de szereti ha bántják.
-Panna gyere ide anyád mellé és feszítsd hátra anyád orrát!
Rita úgy néz ki mint egy kurva, a sminkje is szertefolyt a könnyektől. Az orrához nyomom a péniszem és beleélvezek az orrába. Tűri, eleinte köhög, felöklendezi a szájába azzal játszik. Még mindig ül, a lábujjamat ismét feldugom a pinájába. A takonnyal és nyállal kevert ondót átkőpi lánya szájába, még mindig a haját tépem. Panna még egy ideig játszadozik vele.
-Panna szedd ki anyukád seggébő a dildót! Kihuzza a dildót Rita seggéből.
-Szépen kitágult mi Panna?
-Igen nagyon nagy.
Az ondó már bugyborékol a szájában, mindjárt kifolyik.
-Panna feszítsd szét és köpd bele.
Szétfeszíti. Rita sikít, melle már vörösen izzik mikor egy újabbat csapok a csöcsére.
Rita négykézláb, Panna beleköpte a segglyukába.
Feldugom neki a legnagyobb kúpot, megint visít.
-Figyelj én elfáradtam megyek lefeküdni ti maradjatok csak. - Panna
-Okés. -válaszoltam
Panna felkapott egy vibrátort és egy kúpot és elment a szobájába.
Én feküdtem az ágyon rita mellet.
-Jó volt Rita?
-Igen tetszett, bár a mellem helyett a seggemet és a pinámat kellet volna csapkodnod azt jobban szeretem.
A táskából kivett egy üvegpoharat főléguggolt és kivette a kúpot a seggéből, kifolyt a hármunk nedve.
-Kéred? -Rita
-Dehogy -elszörnyedtem
-Beviszem Pannának.
Visszajött a pohár már üres volt.
Hozzászólások
Andreas69 ·
Undorító, közönséges.

Erziko ·
A végére lecsökkent a színvonal

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: