Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kondi terem gyönyörei

A történetem egy kellemes tavaszi délutánon játszódik.
Annyit kell tudni rólam, hogy egyetemista vagyok és tanulmányaim mellett elkezdtem foglalkozni a testemmel is, ezért majdnem napi rendszerességgel megfordulok a konditeremben. Így történt ez azon az ominózus napon is.
Beléptem az öltözőbe, hogy átöltözzek a napi edzéshez. "Valahogy mindig nehézkesen ment ez az öltöző téma. Az ember akár merre néz, főleg egy konditeremben, mindenhol csak jó pasik vannak, és hát néha elég nehéz az embernek visszatartani, hogy az a bizonyos erekció nehogy beinduljon. Az kellene még, hogy valaki észrevegye, és ott helyben bekapjak 1-2 jobb horgost."
Szóval szépen átöltöztem, felkészültem lelkiekben, hogy ma lábnapot tartok (ez valahogy soha nem volt a kedvencem). Amikor kiléptem az öltözőböl egyszer csak megcsapott egy csodás férfi parfüm illata, mely úgy magával ragadott, hogy legszívesebben ott ácsorogtam volna egy ideig, hogy tovább érezhessem. De persze erőt vettem magamon és szépen bementem a terembe, és elkezdtem amiért jöttem. Megtartottam a rövid, kb 10 perces bemelegítésem, majd nekiláttam a lábrutinomnak. Épp a comfeszítőt használtam amikor újra érezni kezdtem azt a remek férfi illatot. Szétnéztem. Nem láttam hirtelen, hogy ki lehet az, hát folytattam tovább. Talán eltelt egy fél óra is az edzéssel, mondanom sem kell, hogy eddigre patakokban folyt rólam a víz, egyszer csak támadt egy olyan érzésem, hogy valaki figyel. Nehéz ezt azt érzést megmagyarázni, de biztosan ti is éreztetek már ilyet. Hát ilyenkor akarva akaratlanul is, de oda néz az ember. Ekkor megláttam egy szálkás fiatal srácot, fekete szűk tréning nadrágban és fekete trikóban, aki láthatóan zavarba jött, hogy arra tévedt a tekintetem. Rögtön leesett, hogy valószínűleg ő figyelhetett az előbb. Szépen óvatosan egyre jobban szemügyre vettem: Szexi frizura, széles állkapocs, tengerkék szem, melyek szinte magával ragadtak. Próbáltam nem bámulni, de valahogy a pillantásunk egyre többet találkozott egymással.Egyre jobban megtetszett. Olya annyira, hogy egyszerre csak elkezdtett égni az egész arcom, szó szerint zavarba jöttem attól a szempártól. Próbáltam leplezni vágyaim, de valahogy neki kevésbé sikerült. Odapillantottam, és láttam, hogy valami nagyon elkezdte feszíteni a nadrágját, és kezdi egyre kellemetlenül érezni magát. Ekkorra végeztem a napi rutinommal, így fogtam a törölközőm és elindultam zuhanyozni, mondván ha tovább maradok, az én nadrágom is elkezd fezülni. Amikor felálltam, újra elkezdtem érezni azt a bizonyos illatot, ekkor már tudtam, hogy bizony az a tengerkékszemű illető lehet a gazdája.
Zuhanyzás közben egyre csak ő járt a fejemben, még jó hogy volt zuhanyfüggöny, mert bizony rendesen merevedésem lett. Egyre nehezebben tudtam tűrtőztetni vágyaim, hogy magamhoz nyúljak, de számomra releváns volt, hogy egy kondi terem zuhanyzójában nem fogok könnyíteni magamon. Kis idő elteltével elkezdtem lehiggadni, így már elmehettem felöltözni. Mikor csuktam be az öltöző ajtaját, a gondolataimban elveszve beleütköztem valakibe, természetesen ő volt az. Éreztem,  ahogy egyszerre elkezd hevesebben verni a szívünk; földbegyökerezett a lábam. Erre ő megszólalt:
-Szia Levente vagyok. Várj meg kint a kondi előtt, ha van kedved.
Erre csak annyit tudtam kipréselni magamból, hogy,
-OK

Kint vártam, közben hitetlenül bámulva magam elé, hogy ez biztos csak valami álom, ilyen nincs. Mikor már majdnem elhitettem saját magammal, hogy ez bizony egy álom, akkor egy kéz érintését éreztem a hátamnál, majd egy hang is megszólalt:
-Itt parkolok a kocsimmal, elvigyelek?
Én meg csak:
- ŐŐŐŐŐŐ, jó, köszönöm. Amúgy Balázs vagyok.
Beszáltunk a kocsiba, majd megkérdezte, hogy merre lakom. Hát gondoltam lesz ami lesz, megmondom neki. Innentől fogva csendesen telt az utzás, érezni lehetett a fezültséget a levegőben. Szinte ránézni se mertem. Láttam, hogy idő közben megérkeztünk, majd egy mosollyal nyugtázta, hogy itthon vagyok.
Ekkor irtelen valami  ősösztön tört elő belőlem, és megcsókoltam. Egyeltalán nem gondoltam bele, hogy mi van ha én ezt az egészet félreértettem, mi van ha ő nem is meleg, mi van, ha ennek a csóknak egy rendes verés lesz az ára...
De nem így történt. Éreztem, hogy visszacsókol, de még hogy milyen jól. Nem tarthatott tovább pár másodpercnél, de valahogy mégis azt éreztem, hogy soha nem érhet véget. Majd mikor ajkaink eltávolodtak egymástól hirtelen kicsusszant a számon az alábbi mondat: Nincs kedved feljönni; Nagy meglepetésemre még be sem fejeztem rendesen a mondatot, de ő rögtön rávágta, hogy PERSZE.
A lépcsőn felfelé haladva már tudtam, hogy itt nem esti mese lesz. Kinyitottam az ajtót, beinvitáltam. Innentől fogva kicsit homályos a dolog, olyan mintha valami narkotikumot használtam volna, teljesen belemerültem az élménybe. Egymás karjaiban botladoztunk be a szobámba, ahol pillanatokon belül elkezdtek repkedni a ruhák. Alig vártam, hogy végre a kezembe foghassam a szerszámát, annyira kívántam. Mikor már a farmer is lekerült mindkettőnkről éreztem, hogy a boxere csupa előváladék. Amikor már ott tartottam, hogy kiszabadítom a farkát, és orálisan elkedtem kényeztetni, egyszer csak egy húzó erőt éreztem. Majd ezt mondta: Először én akarom! Lehúzta az alsónadrágom, és már rögtön be is vette a szájába az eddigre már szinte fájdalmasan merev farkam. A forró ajkai szinte gyűrűszerűen fogták körbe, majd olyan ütemre kapcsolt, hogy azt hittem menten elélvezek.
Pár perc után már egyszerűen nem bírtam magammal, felhúztam magam mellé, és most én kezdtem el kicsomagolni. Már boxeren keresztül is jól látható volt, hogy elég termetes odalent, de amikor végre lekerült róla a textil, szinte megilyedtem. Csodálatos volt, soha nem láttam még ilyen szép, egyenes, vastag szerszámot, ráadásul teljesen szőrtelen volt, ami a gyengém. Miután megfelelően szemügyre vettem, adtam egy csókot a makkjára, majd hirtelen, tövig bekaptam. Biztosan tetszett neki, hisz egy hatalmas nyögés hagyta el a száját. Annyira belelendültem, hogy szinte már könnyeztem. Közben valahogy a keze is a fejemre kerül, és egyre erősebben húzott rá a farkára, amitől csak egyre jobban elkapott a hév. Vagy 10 perc után lehúzott róla, majd az ajkához emelt, és vad csókolózásba kezdtünk. Éreztem, ahogy a keze a fenekemhez vándorol, majd óvatosan az egyik ujját becsúsztatja. Ekkor azt hittem már nem lehet tovább fokozni, úgy éreztem, hogy nem bírom tovább, és szétrobbanok. Majd éreztem, hogy még egy ujja belém nyomul, majd kis idő után még egy.Semmilyen fájdalmat nem éreztem, csupán felhőtlen gyönyört. Egyszerre volt melegem, és rázott a hideg. Nem bírtam tovább, és kicsúszott a számon: Dugj meg!
Nem kellett neki kétszer mondani, előkapott egy óvszert a farmerzsebéből, felhúzta, majd a hátamra fordított. Éreztem minden apró mozdulatát, érzetem ahogy a makkja hozzá ér a fenekemhez, éreztem ahogy szuszog, majd éreztem ahogy lassan, ámbár céltudatosan el kezd nyomulni befelé. Elkezdtem reszketni tudtam, hogy nincs tovább, elélveztem. Soha nem éreztem még ezelőtt ilyet, úgy éreztem, mintha egy kitörő vulkán lennék. Ekkor kicsit megállt, megvárta míg a csúcspontot kiélvezem, majd hatolt tovább. Talán kétharmada lehettett bennem, amikor a gyönyört egy éles fájdalom váltotta fel,.... felüvöltöttem. Tudta, hogy fájdalmat okoz, majd egy sokkal óvatosabb, ámbár sokkal érzékibb tempóba kapcsolt. Kis idő múlva már tövig bennem volt. Újra merevedésem lett, annyira izgató volt. Pár perc után kivette, majd a hátára feküdt. Felé gugoltam, majd egyre jobban magamba engedtem; szinte minden cm-ét éreztem. Majd egyre gyorsabban kezdtem mozogni, láthatóan örült neki. Nem túl sok idő múlva éreztem, hogy egyre jobban közeleg az orgazmus felé, így leszáltam róla, és vad csókolózásba fogtunk. Éreztem minden porcikáján, ahogy elélvez. Annyira izgató volt, ahogy a számba nyögött, hogy szinte vele egyszerre, de újra elmentem.
Egymás karjaiban pihentük ki magunkat.
........................................

(A folytatást rátok bízom)
Hozzászólások
eliksz13 ·
Sajnos az óvszerrel mindent elrontottál. Az egészet csinálhattad volna egy műpénisszel is. Az óvszer egy falként emelkedett kettőtök között. Semmi nem volt. A fiú lényege, a spermája nem került beléd, de még a szádba se.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: