Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A jószívű herceg 3 próbája 5. rész

Közben Fuckon járt az eszem, hogy vajon ki lesz az, akivel ma összehozza a szerencse és hogy vajon látni fogom-e még? Az erdőt hamar magunk után hagyva azonnal előttünk volt a három herceg gazdag városa, annak közepén pedig ott állt a királyi kastély.
De még át sem értünk a kapun, amikor hirtelen a hintó hátulja lezuhant a földre, a kocsis pedig megállt. Kisegítve a kocsiból észrevettük, hogy az utolsó két kerék valamilyen módon eltörött. Ennyit a szerencsémről.
- Elnézést kérek a kellemetlenségért jó uram, ilyen még soha nem történt meg velem. Ha szeretné elkísérhettem a palotáig, ahol pedig… - de már nem a kocsisra figyeltem, ha nem az emberek között felém kacsintó zöld szemre, ami egyből eltűnt, ahogy hátat fordítva nekem elindult előre.
Fuck látványa megdöbbentett egyben már is kíváncsivá tett, hogy most vajon, milyen kalandban lesz részem vele. Bár az is érdekes volt, hogy most először látom a tündért felöltözve. Barna kopott nadrágban és kissé piszkos fehér ingében, sem tudta elkerülni azt, hogy ne bámulják meg az emberek hébe-hóba.
Nem beszélve göndör szőke hajáról sem, ami vonzotta ám a tekintetett, na meg a formás segge is. Így gyorsan megköszönve az utat és a segítségét a kocsisnak, máris gyors léptekkel keresni kezdtem a tündért. Egy templom melletti kis udvarba lépve jöttem rá, hogy nyomát vesztettem.
- A csudába! – biztosan ő lehetett, aki megbütykölte a hintót, de ha ezt tette, akkor miért tűnt el olyan gyorsan.
Talán ez valamiféle játék? Ám legyen Fuck, de ha megtalállak, akkor válaszokat akarok. Már mentem is volna ki, amikor három fekete csuklyás szerzetes lépett ki a templom hátsó ajtaján, majd előttem térdre borulva nyújtották ki a mancsukat.
Már is pénzt kezdtem keresni a zsebeimben, míg végül megtalálva az utolsó garasaimat belejtettem mindegyikük tenyerébe azt a három aranytallért.
- Sajnálom, de csak ennyim van. – erre a csuklyák felemelkedtek felém, majd összenéztek. – De ha tudok bármiben segíteni még, akkor csak mondjátok nyugodtan. – már rég a palotában kéne lennem, mégis segíteni akartam ezen a három szegény szerzetesen.
Remélem Jackék meg fogják érteni ezt. Az udvar bejárat felől léptekre lettem figyelmes, és amikor visszanéztem a három szerzetes már előttem térdelve simogatták a nadrágom elejét, ami egyre szorosabbá kezdett válni.
- Ha így állunk, akkor ebben szívesen segítek nektek. – a lépések megálltak, de én már csak a szerzeteseket figyeltem, ahogy a lábamra lehulló nadrág után három erős kéz kezdte markolászni a farkamat, a zacskómat és egy pedig egyik gömbömet is.
Ha megfordultam volna és nem lettem volna lenyűgözve a három istentisztelő ember kézimunkájától, akkor Fuck mosolygó arca köszöntött volna a falnak dőlve. Engem figyelt, de nem sokáig, mert a kis utcába belépő állatbőrbe öltözött vadász már is felkeltette az érdeklődését. Már a piac forgatagába kiszúrta és remélte, hogy követni fogja, bár remélte, hogy előbb én találom meg.
A hintó tényleg az ő műve volt, de csak azért, hogy eláruljon egy titkot a hercegekről, ami biztosan érdekelt volna engem, viszont látva, hogy kik között is voltam, már is értelmét vesztette a mondandója. Örült nekem és annak, hogy végre akció közben is láthat engem. A felszerelésem látványától pedig még nagyobb mosolyra húzódott a szája. A három szerzetes sem panaszkodott, ahogy csuklyájuk mögött éhes szájuk tapadt a falloszra. Egymásnak átadva falatoztak, cuppogtak, szinte felfalták a hercegüket és még nem is sejti, hogy miért. A vadász megállva mellette elmosolyodott, ő pedig viszonozva azt megragadta a ruháját és a szemközti falnak nyomva azon nyomban megcsókolta.
Nem kellett most a zene.
Elég volt csak egy pillantás és tudta, hogy mire vágyik a férfi, amit kész is volt megtenni. De mielőtt szinte letépte volna a vadász bundás öltözetét az udvarra nyíló utcából egy ismerős zöld szempár nézett vissza rá. Egy kis bűbájjal sikerült az utcát priváttá tennie, hogy bárki aki erre akarna jönni, az valami oknál fogva gondolja meg magát és menjen másfele. Jó kis trükk volt, de úgy látszik, nem mindenkinél használ. Szerencsére. Mert, ahogy a férfi kilépve elindult feléjük az árnyékból, Fucknak azon nyomban eszébe villantak az erdőben átélt páratlan szex a rókával.
Ami persze nem volt helyes dolog, pont a párzás időszakában elcsavarni egy minden bizonnyal hálni vágyó alakváltó fejét, de most itt látva már is megérte. Ahogy az is, hogy velük ellentétben a férfin nem volt semmi. Tökéletes férfiassága, meg épp olyan gálásan meredezett előre, mint akkor a tisztáson. Emlékezett azokra az erős karokra, ahogy átfogták és olyan eksztázisba részesítették mint még soha. De talán nem is ezért van itt? Bosszú? Elégtétel? – Fuck a fejében lejátszódó gondolatoktól egyből összpontosítani kezdett egy varázslaton, míg nem a róka mellettük megállva rájuk nézett.
- Csatlakozhattok? – a tündér nem tudott mit mondani hirtelen, ahogy a vadász sem, aki a váratlan látogató testének látványától nem tudott máshova nézni csak az alakváltóra.
Fuck tudni akarta, hogy hogyan találta meg, de mielőtt még rátérhetett volna a vadász a kezébe véve a róka kemény férfiasságát finoman húzogatni kezdte. Amivel már is felhívta a figyelmét a rókának.
- Akkor azt hiszem ezt vehettem igennek. – már a férfi ajkára hajolt, ami közben egy ravasz mosolyt és egy kacsintást villantott a tündér felé, aki érdeklődve figyelte, hogyan járja be a férfi kezei a róka adoniszi testét.
Fuckot furcsamód egyszerre vágyódott és egyben félt újra felfedezni az alakváltót, tudva, hogy milyen könnyedén rátalált. Ki kell derítenie, hogy hogyan volt rá képes, mert ha ő megtalálta, akkor bárki képes rá, ami pedig elégé zavarta a tündért. Tudva, hogy a múltjában mi történt és remélte, hogy a jövőjében nem lesz több galiba. De ahogy a róka folytatta a vadász lecsupaszítást, úgy dobta félre az aggodalmait és segédkezett be neki. A vadász elbódulva a csóktól megbűvölve figyelte, ahogy megszabadítják a ruháitól, miközben ők maguk is elmerültek az ajkaik között.
A róka nem bírta ki, hogy újra meg ne ízlelje a tündér csókját, miközben levetkőztették az embert, amivel Fuck is egyet tudott érteni. Közben is egy kis varázslattal mind a hármukat elkülönítette a világtól, így bármit tesznek is, azt más nem látja, hallja vagy érzékeli is, még ha mellettük megállna is. Talán én nem láthatom őket, de ők viszont mindent ami a szerzetessekkel meg köztem történt. Az ingem már a földön hevert és míg egyikük még mindig hevesen szopott, addig a másik kettővel kicsit jobban megismerkedtem. Miközben az egyiket csókoltam, addig a mellbimbóim olyan intenzív kényeztetésben részesültek, hogy a csuhás szájában a dákóm még keményebbnek érződött mint valaha. Az ismerkedés folyamán  éreztem a ruhájuk mögött húzódó ékességeket, amelyek kérlelhetetlenül követelték a teljes figyelmemet.
Közéjük térdeltem és ketten a fejemnél megállva előhúzták jól megtermett férfiasságukat és már gyakorlatiasan megfogva mind a kettőt a számba húztam. Az előttem falatozó szerzetes pedig ezt látva egy utolsó nyalás után lassú nyelvsimításokkal a testemen felállt és ő is beutalót kért az ajkaim közé. Én pedig nagy levegőt vettem és megpróbáltam, majd hárman egyszerre mozogtak a számban. A vadászon már csak a csizmája volt rajta, ahogyan Fuck is közben meg vált a ruháitól, amelyek egy nagy kupacban hevertek a többi mellett. Ő szerette érezni a földet a lába alatt, ahogy azt is milyen gyönyörű látvány a róka hátsója.
Így miközben a vadász szinte elolvadt az alakváltó ajkai között, amely úgy nyomult előre mint egy megállíthatatlan vadkan, addig a tündér egy ujja eltűnt hátul. A férfi erre még ha nem is, de ahogy mozgatni kezdte benne, akkor élesen felnyögött. De nem a fájdalomtól, hanem attól, hogy milyen kellemes. Hátra sandítva rámosolygott Fuckra, aki már is még egy ujját feltolta neki, ami a rókát arra ösztökélte, hogy mos már egy kicsit lejjebb is megismerkedjen a férfival. Emberrel még soha nem csinálta, főleg nem így. De a tegnap történtek után, úgy érezte még sokat kell tanulnia és remélte, hogy a kis huncut tündér segíteni fog benne.
Az meg hogy az erdő szélén megérezte az illatát, az maga volt a csoda és egyben az ellenállhatatlan vágy, ami a lába között erősödött, ahogy elképzelte, hogy még egyszer benne lehet a fiúban. Mégis egy újabb váratlan érzés fogta el, ahogy a vadász farkát megragadva húzogatni kezdte és felnézett rá. Azt akarta, hogy a Fuck dugja meg és ahogy ez megfogalmazódott benne elnyelte a derék férfiasságot az ajkai között, amit most életében először Furcsa volt ilyen helyzetben éreznie magát, ennek ellenére élvezte, ahogy a sós íz bejárja a száját.
Ami pedig utána következett az még jobb volt. A férfi a tündérre nézett, aki már az ujja mellett nagyban nyaldosta a róka ánuszát, majd találkozva a tekintettük tudták, hogy mit fognak csinálni. A tündér egyből megérezte az alakváltó vágyait, így mikor a vadász ránézett, egy kis gondolatátvitellel megosztotta vele, hogy hogyan is folytassák. A róka már csak azt vette észre, hogy elölről megindult a vadász, míg hátulról Fuck köszöntötte. Először fájt neki, amitől legszívesebben felkiáltott volna, de mihelyst ezt megtette volna már a rosszat átvette a jó. Nem is, hogy jó, de az ütemes lökések, ahogy a tündér fallosza felnyársalta csodálatos érzéssel töltötte el, ami már is átakart adni az embernek is. A vadász pedig elhűlve és sóhajtozva kulcsolta az ujjait a gyönyörű vörös hajába, hogy azzal irányítsa a félisten férfi szájmunkáját.
Ezt pedig már nem Fuck csinálta. Közben a hármas szopástól teljesen elfáradva az ajkam átváltottam egyre, aztán kettőre, majd újra bennem voltak mind, hogy így megosszam az erőmet. A szerzetesek közben ágyékukat előre nyomva és hajamba kapva húztak még jobban magukhoz, miközben tudták is, hogy mutassák ki igazi szeretetük irántam. Lassan alábbhagyva óvatosan felhúztak magukhoz és még időm sem volt felfogni, amikor egy szenvedélyes csókcsatába bonyolódtam kettővel, míg a harmadik finoman megszabadította a lábamról lógó ruhától is, így már teljesen meztelen voltam előttük.
De amire készültek, arra csak útban lettek volna.
A róka újra elevennek érezte magát, épp, mint akkor a tisztáson, mégis ez valahogy másabb volt, sokkalta színesebb. A tündérrel akart lenni mindenáron, de megosztva magukat egy kívülállóval is, újfajta lehetőségek nyíltak meg előtte. Aztán hirtelen kiszakítva a gondolataiból, megérezte, ahogy Fuck megragadta a farkát és a lökéseivel egy ütemben húzogatni kezdte. Az érintése nyomán már is, mintha villám csapott volna belé, annyira felpezsdítette az egész lényét. Amióta megérezte, hogy itt van, azóta ilyen keményen állt, most pedig végre megtalálva, örült a kiváló ösztöneinek. A vadász pillantását sem tudta elkerülni a róka hatalmas pénisze, aminek láttán megnyalva a száját, azt akarta teljesen benne legyen.
Bár félte megszakítani ezt a bámulatos érzést, amit a férfi szája férfiasságán csinált, de nem úgy mint Fuck, akinek nagyon tetszett az ötlet. A mozdulatok lelassultak, amire az alakváltó is felkapva a fejét, már csak arra lettem figyelmes, hogy a tündér kihúzódik belőle és ahogy ő felállt, úgy a férfi ereszkedett eléje térdre és visszaadva a kölcsönt a szájába véve szopni kezdte. A róka csak nézte, ahogy a vadász figyelmesen dolgozott a falloszán, míg Fuck az ember hátsójához térdelve ujjazta meg. A férfi ettől megrázkódott és még jobban szeretgetni kezdte az isteni dákót az ajkai között. A róka lehengerelten figyelte mindezt, bár el kellett ismernie az ember sem volt rossz, mégis a tündér technikájához képest sehol nem volt.
De nem is kellett sokat ezen gondolkodnia, mert a vadász felhagyva a szopással alaposan végig nyalt rajta és közben még a zacskóját is babusgatta az ujjai között. Ami teljesen újszerűnek tűnve a róka számára egyre jobban tetszett neki ez az ember. Aki nem tudva elszakadni az alakváltó farkától azt még mindig a markában tartva felállt és megcsókolta. A könnyed csók után pedig az embert a falnak döntötte magát és egyenesen a bejáratához húzta a férfit, aki pedig egyből megértette a célzást. Fuck pedig a vadász lábai között elhelyezkedve a szájába vette a férfiasságát és míg a sajátján játszott, addig a másikét kezdte szopni, miközben fent megkezdődtek a kéjes nyögések. Az alakváltó is hangosan felsóhajtott, ahogy megérezte a szűk helyet a farka körül, amibe egyre mélyebbre hatolva remegtette meg az embert.
Ahogy pedig a lökései erősödtek, úgy simult a vadász hátához és finoman harapdálni kezdte a vállát. Az íze pikáns volt, ahogy a nyögései is, melyek a rókát még nagyobb nyomásra késztették felé. Nálunk az egyik szerzetes lefeküdve a ruháimra magához intett és a lába közé térdelve meg is láttam, hogy mit szeretne. Egy kis szopás atyám? Örömmel és újra alá buktam az ágyékára, míg kellemes meglepetésemre a másik két társa pedig a lyukamat nyalták felváltva.
A nyelveik csapása újult forrósággal ajándékoztak meg, amelyet szívesen viszonoztam is a társuk termetes férfiasságán. Az elmúlt két napban annyi mindent tapasztaltam meg és tudtam meg magamról és arról a vágyról, amit a hercegek iránt érzek. De vajon még mindig ugyanúgy érzek, mint akkor egyszer a várban? Félek, ha megtudják, hogy ide úton milyen orgiákban vettem részt, akkor utána rám sem fognak nézni. Ilyenné váltam volna? Egy férfivá, aki nem tudja kontrollálni a saját vágyait, ha meglát egy nagy faszt? Az igazat megvallva talán tényleg így volt és amit éppen teszek az rosszabb bárminél is, mégis akár a banditáknál, akár az esti démonok és még itt is a szerzetesek közt van valami olyan érzésem, mintha én ismerném ezeket az embereket. A legnagyobb vágyam pedig az, hogy ez valójában is így legyen.
A szerzetes alattam egyre nagyobb lélegzettel kezdte venni a levegőt, amire én sem voltam kivétel, mert hátul a segg nyalás mellett az egyik huncut csuhás alulról a farkamat kezdte szopni. De még nem akartam, hogy véget érjen ilyen gyorsan, így újult erővel és új gondolattal felmásztam a szerzetesre és lassan ráhelyezkedtem a pallosára. A másik kettő ezt látva besegédkeztek a műveletbe és megtartva nekem könnyedén rá tudtam ülni, meg hát persze a remek munkájuk által is. A szerzetesek arcát bár nem láttam, azért éreztem, hogy igazán jó döntést hoztam.
Azért is mert, ahogy lassan galoppozni kezdtem rajta, úgy a társa hátra ment és ujjazta a lyukamat, míg a harmadik a fejemnél megállva a számhoz biggyesztette a szerszámát. Ami azon nyomban el is tűnt az ajkam között. Egyre mélyebbre, ahogy az ujjak is a fenekemben. Eszembe juttatva azt is, hogy mennyire szeretek középen lenni. A vadásznak is ötlött az eszébe, és mint előbbi is Fuck tudta, hogyan tegye boldoggá a férfit. Alóla kimászva már is használta volna képességét, hogy irányítsa a következő felállást, míg nem jobbnak látta, ha még egy ideig figyeli kettőjüket.
A róka minden egyes lökése után az izmai elengedtek majd megfeszültek a testén. Az apró izzadtság cseppeket látva rajta, hogy hullanak Fucknak az jutott az eszébe, hogy legszívesebben végig nyalná az egész testét az alakváltónak. Aztán a vadász felé esett a tekintette, akiről már rálátásról tudta, hogy milyen jól nézhet ki a ruha alatt is. Edzett, kemény felsőteste volt, ami akár még róka izmaival is vetekedhetett és meg kellett hagyni a szerszámát szívesen megülné. Talán még az is összejöhet. Az alakváltó tekintettét érezve fordult vissza hozzá és megérintve a két férfiből áramló szexuális energiákat képes volt apró impulzusokat gerjeszteni a gondolataikban, amivel könnyedén boldoggá tehette mindkettőjüket.
A vadász kívánságát áramoltatta szét köztük, míg a rókán elgondolkodva tudta is, hogy mi lesz a záró jelenet. Az alakváltó érezte a tündér hatalmát, ahogy sugallja számára a következő lépést és egész életében a maga ura volt, de most az egyszer élvezte, ha valaki megmondja, mit tegyen. Aminek a gondolata is keménnyé tette az ágyékánál. A vadász érezte, ahogy a kellemes bizsergés megszűnik a hátsójában és mikor megfordult egy édes csókkal lepte az ismeretlen férfi, aki a karjai közé zárva osztották meg egymás közt a szenvedélyüket. Míg nem hátulról Fuck is bekapcsolódott és már ketten csókolgatták végig az ember arcát.
A tündér aztán látva, hogy a vadász mennyire ellazult köztük ránézett a rókára, majd együtt megmarkolták az ember fenekét, aki ösztönösen kinyújtva a lábát, kezét megkapaszkodott az alakváltóban. Ezután pedig a tündér nagy örömmel segédkezett a szépséges pallosra való ráhúzásnál, és ahogy eltűnt újból a vadász ánuszában, úgy látta maga előtt azt a pillanatot is, amikor újra benne lesz. Megnyalva a száját és a fülében hallva az ember nagy nyögését, miként a róka átfogva a vadász testét húzni kezdte az ágyékára. Fuck nem tudta le venni róluk a szemét.
A hangok, az érintések és maga a mozdulatok is mind összehangoltak voltak, de még egy dolog hiányzott a vadász vágyából. Így hát a háta mögé menve az embernek óvatosan beillesztette a benne lévő másik szerszám mellé, és ahogy a férfi megszokta eme újfajta telítettséget együttesen kezdtek feléje mozogni. Már nem ő, hanem ők lökték az ágyékukat alulról a vadász lyukába, aki kipirosodott arccal és kéjes sóhaji között kérlelte, hogy erősebben lökjék felé. Amit szívesen meg is tettek, ahogy a testét bombázó csókokat is és a farkával játékot is folytatták. Köszönet az utóbbiért rókának, aki a száját nyalva figyelte, milyen szopni való farka is van ennek az embernek. Az ujjak után aztán a szerzetes óvatosan beillesztette az ánuszomban mozgó dákó mellé a sajátját is. Eleinte féltem, hogy fájni fog-e, de ehelyett sokkalta jobb mint azt vártam.
A szerzetes lökései hátulról meg sem érintették azt a féle tempót, amit én elképzeltem ezen a két gigászi férfiasságon.
Így hát én magam véve kézbe az ügyet, óvatosan és egyenletesen hátra is löktem magam, amit a csuhások látva kissé forgathatták a fejüket, legalábbis a csuklyák elfordulásából ezt szűrtem le. De nem voltam még ezzel megelégedve, mert a számban forgó egzotikus sós aromájú faroknak nem itt kellett volna lennie, hanem a másik kettő mellett.
Csak remélem bírni fogom, illetve, hogy ők is benne vannak-e, mert ez volt amire igazából vágytam egyszer. Mindig is a hercegekkel képzeltem el, de nem tudtam várni többet és kész voltam utána a következményeket is elbírni a vállamon. A két szerzetese értve a célzást, azon nyomban a saját erejüket felvetve nyomultak bennem, amelynek minden pillanatát élveztem, ahogy azt is, mikor felnézve a harmadikra kihúztam a szerszámát az ajkam közül és kimondtam.
- Azt akarom, hogy te is bennem legyél. Mindannyian. Egyszerre. Együtt. – a csuhás nem tudom mit szólhatott ehhez, vagy, hogy mit gondolhat rólam, de szó nélkül hátra ment a társához, aki pedig persze hallva mind ezt egészen a hátamra mászott, míg én az alattam lévő szerzetes kemény felsőtestéhez simultam.
Manapság már a csuhások is milyen izmosak, biztos sok a térdeléstől gondoltamban, miközben éreztem, ahogy a lyukam megtelik a harmadik dákóval is. Fájt és éreztem, hogy a fájdalom kettészakít, de ahogy bennem volt teljesen és a három szerzetes együttesen megindult, úgy léptem át minden akadályon és zuhantam a mennyek közé. Ilyet még soha nem tettem, de azt akartam, hogy ott haljak meg közöttük. A farkamra pedig rá kulcsolódva egy kéz, az is megkapta a kellő kényeztetést.
A nyögéseinken túl a szerzetesek csókoltak, simogattak, ahogy elérni képesek volt, mert lélekben a boldogságban lebegtem. Fuck pedig hatalmas mosollyal a száján figyelte, ahogy a három szerzetes egyszerre mozogtak felém. Ő tudta, hogy ez mit jelent és még sok mást, ahogy azt is, hogy egyre közelebb voltak a kiteljesedéshez. A vadász az eksztázis okozta kéjben fürödve simogatta őket, míg a róka figyelve a mi négyesünket eszébe jutott pár ötlet. A tündér ezeket meg is hallva alig várta már, hogy mindet kipróbálja majd vele, miután megadta neki a szükséges válaszokat. Újból megragadta az energia fonalakat és azokat megrázva a társai már tudták, hogy mi lesz az utolsó.
A vadászt lassan leengedték közéjük, aki nem bírva magával Fuckot és a rókát is olyan szédítő csókkal ajándékozta meg, hogy azoknak fülig ért a mosolyuk. Majd a férfi a ruhakupacra feküdt le, majd a farkára a tündér foglalt helyett, míg hátulról pedig a róka helyezkedett be. Nem volt több előjátékra szükség. Készen álltak és ahogy megindultak mind a ketten feléje, úgy kezdett el izzani a bőre. Az alakváltó ezt látva magához ölelve Fuckot csókokat szórt a nyakára, míg a vadász is felülve és megragadva a fiú szerszámát megcsókolta.
A két férfi közt meg kellett hagyni Fuck is szerette ha középen lehet. A lendület pedig elsöprő volt mindkettőjük részéről. Éreztem és nem tudtam már visszafogni, annyira lehengerlő volt, én pedig velük együtt sodródtam a karjaikba. Szinte egyszerre történt. A szerzetesek nyögései felerősödtek és eközben egyre szorosabban tartottak, emelték a nyomást a fenekemben, míg nem megremegtek, ami engem is eljuttatott a csúcsra.
Mintha egész nap futottam volna annyira lihegtem, miközben a farkamból folyó-szerűen tört elő és megállíthatatlanul nedvesítettem be a szerzetes ruháját. Ami elmondható volt a lyukamról is. Amikor azt hittem, hogy vége lett, még mindig éreztem apróbb lökéseket, ahogy belém áramlik minden nedvük. A lábamnál folyt le ami már nem maradt benn. Ott maradtunk úgy együtt. Egyikünk sem mozdult meg jó ideig. Csak egymás kapkodó lélegzetét lehetett hallani és a négyünk heves szívdobogását, ami mintha egyszerre járt volna. De lehet, hogy csak képzeltem és egy pillanatra a kezem el akarta érni a csuklyát, hogy belenézzek a szerzetes szemébe, amikor is a tökéletes együttlétünk gyorsan elmúlt.
A négy ember szexuális energiája belekóstolva már is közelebb volt, mint bármikor életében a kiteljesedéshez. Róka és vadász izzadt testéről és egyre nagyobb nyomást gyakorló lökéseikről nem is beszélve. A teste egyre jobban vibrált és érezte az erőt, ami visszaáramlik a testébe. Az alakváltó belenézve az ember szemébe tudta, hogy talán most utoljára néz bele ilyen vágyakozóan ezekbe a szemekbe. Ő más volt, ahogyan a tündér is. De emlékezni fog, hogy az emberekkel is milyen jót lehet játszani. A vadász utolsó gondolataként azt kívánta, hogy róka és Fuck ezután jöjjenek fel hozzá és avassák fel az új ágyát, ami tetszett volna a tündérnek, csak sajnos nem lehetett.
Vagy mégis? Hisz rókának nem kéne itt lennie, illetve még emlékeznie sem rá, de mégis itt van. Ez hogy lehet? Az eksztázis villámként söpört végig a tündéren minden kételyét elűzve fogadta magába a két férfi nyújtotta orgazmust. Az alakváltó és az ember teste megremegve élveztek bele a fiú ánuszába, aki ebben a pillanatban érte el ő is és vakító napként ragyogva nyerte vissza az erejét. Róka pedig újra meglátva a csodaszép ezüst szárnyait megérintette és apró bizsergés járta a testét, majd aztán lassan fokozatosan köddé váltak. A nagy fénycsóva között a két férfi karjaik között tartva ölelték és csókolgatták Fuckot, aki ennél jobb szexben csak rókával tett meg és érdekes módon ő most is itt van.
Alig bírtak megmozdulni, annyira kimerültek a szextől, ami egyből mosolyt csalt mind hármuk arcára. Ahogy nálunk is a szorosság hirtelen elmúlt, ahogy Fuck kireppent közölük, amelyet a másik kettő is követett. A tündér látta, ahogy nálam is szétrebbentek a szerzetesek és a következő pillanatban visszamentek a templomba, míg én visszavettem a ruháimat. A tündér hátranézett és ahogy lenni szokott társai már a földön fekve aludtak. Visszaöltözött és egy csettintéssel visszavarázsolta a férfira a ruháit, míg rókára egy paplant tett. Megszüntette a védő bűbájt és egy óvatlan pillanatban megláttam a kis utcában álló mosolygó Fuckot. Aki rám kacsintva hirtelen köddé vált.
Ezt látva gyorsan odamentem, ahol eddig állt és ott találva az alakváltót és egy idegen férfit, már is összeállt a kép. Szóval nem csak én mulattam az időt, gondoltam és kilépve az utcából visszament a főtérre, ahonnan is egyeneset a palota felé vette az irányt. Róka érezte az ismerős ember illatot, de nem akarva megijeszteni a földön maradt és úgy tett mintha aludna. Bármit is tett vele a tündér legutóbb most már nem hat rá, úgy mint az emberre. Amikor hallotta, hogy egyre jobban távolodok, akkor felállt, beleszagolt a levegőbe és hirtelen az újra rátörő vágy emelkedni kezdett a lába között.
Ravaszul elmosolyodott és pillanatokon belül rókává változott, majd az emberek között elvegyülve követte a tündér szagát, ami olyan volt mint maga az élet. Tele titkokkal és kalandokkal, amikben ő szívesen benne lenne.
A kapuban álltam és szívem szerinte elrohantam volna, de mielőtt ezt megtehettem volna a már ismert kocsis meglátva bennem invitál és azon nyomban küldött egy inast a herceghez, hogy megérkeztem. Jaj de jó! Egyenesen a trónterembe vezettek, ahol is ott állt a három királyi trónus, viszont Jackéknek se híre se hamva nem volt. Míg nem a székek mögött húzódó három ajtó közül balról az első kinyílt.
Döbbenetemre a vadkan álarcos bandita lépett elém, én pedig szólni sem tudtam, pláne mikor a jobb oldaliból az egyik szerzetes jött ki. A ruháját is észrevéve pont az, akire ráélveztem. A középsőből pedig maga Jack Black lépett ki és mikor elém állt ott volt a kezében az éjjeli kendő és kötél.
- Már nagyon régóta várunk rád. Nem így van testvéreim? – a széles mosolyát látva rám is átragadt főleg, mikor a bandita maszk mögül Red, a szerzetesi csuklya mögül pedig Blond nézett vissza rám.
- Végig ti voltatok? Én pedig azt hittem… Oh! – ekkor esett le, hogy végig azon aggódtam, hogy mit fognak szólni a hercegek a helytelen a viselkedésemet hallva, míg nem végül kiderül, hogy végig velük voltam. – De nem lett volna egyszerűbb, ha egyből megmondjátok az igazat? – bár ami igaz az igaz, nagyon is élveztem ezt a kis kalandot.
- Nem voltunk biztosak, hogy mindegyikünk iránt úgy érzel-e, ahogy mi irántad együtt. – mondta ezt Blond Jack és elém térdelt.
- Féltünk, ha nem mutatjuk meg az igazi énünket, akkor talán el fogsz rohanni, mint akkor este, csak most vissza se jössz. – tette hozzá Red Jack és ő is elém helyezkedett.
- De mind kiderült alá becsültünk, mert épp te voltál az, aki meglepett mindannyiunkat. – elém térdelt ő is és mind a hárman felnéztek rám. – Szeretnél-e velünk lenni? – a testvérei a vállukkal megbökték és erre köhögött egyet.
- Vagyis hozzánk jönnél-e? – a válaszon egy pillanatig sem gondolkodtam el.
- Igen. – erre a három testvér villám gyorsan felugorva a karjaik közt találtam magam és ahol csak értek ott csókoltak.
Ami a kezdeti gyengédségből egyre hevesebbé vált, amelyet aztán a hálószobájukban folytattunk. Nem kellett többé félnem a vágyaimtól, mert ők maguk testesítették meg mindazt, amire vágytam mindig is.
De ami biztos az ajtót bezártam és másnap reggelig ki sem jöttünk onnan. Volt mit bepótolni és még megannyi mást is.

A herceg a története utána elnézést kérve elindult megkeresni a társait, míg én leülve egy padra újra felidézve a történteket elmosolyodtam. Bár ami igaz, az igaz kíváncsi lettem volna, hogy mi történhetett Fuckkal és az alakváltó rókával, de úgy tűnik, erre a kérdésemre még egy ideig nem kapom meg a válaszomat. Így hát visszatértem a várba, ahol is a folyosón menve nagyon is izgalmas hangokra lettem figyelmes az egyik ajtó mögül. Mint pedig kiderült nem csak nekem keltette fel az érdeklődésemet a hangok. Az egyik szeretőm ott guggolt és verte a farkát a kezei között, miközben az ajtón támadt résen nézett be. Nem volt nehéz kitalálni, hogy kik lehetnek benn.
Nem kellett volna és talán nem is nagyon herceghez méltó dolog a kukulás, de a szeretőm arcára kiült csodálatot látva, odalépve hozzá már is adtam valamit, amit elszopogathatott közben. A fiú a jelenlétemre már is fogadkozni kezdett volna, viszont mihelyt a nadrágomból előhúzott dákómat meglátta, örömtelien csúsztatta be az ajka közé. Míg a szeretőm vadul dolgozott és folytatva a szerszámán a munkát óvatosan benéztem a szobába, ahol is tényleg érdekes dolgok történnek.
A herceg négykézláb feküdt az ágyon és az alatta fekvő Black falloszát szopta nagyban, miközben társa épp ugyan olyan bánásmódban részesítette az övét. Közben Red már a hátán volt, ahogy elmélyült a lyukában, míg Blond is hátulról lökte be neki a farkát. Ennek látványától nem is hittem volna, hogy bármelyik szeretőm nem-e állt volna meg csak egy pillanatra is, mert engem aztán nagyon kanossá tett. Lenézve a szeretőmre már is kigondoltam, hogy mi lesz az esti program ezután.
Ahogy folytatódtak benn az események úgy ragadtam meg a fiú fejét is húztam rá tövig a dárdámra, amelyet mosolyogva fogadott magába, miközben a keze továbbra is járt a sajátján. Újabb pillantás és a herceg az ágy közepén volt felemelt alsó fertállyal, miközben Black és Red egymással, háttal felette állva merítették el a farkukat az ánuszában és így haladtak lefelé. Blond pedig a herceg dákóját húzogatta a nagy csoportosulásban.
Elképesztőek voltak és alig vártam már a következő király találkozót, amikor is biztosan melléjük kérettem a szállásomat. Lenne mit összetenni a szeretőimmel velük. A fiú nagyon jól csinálta és éreztem, hogy hamarosan elmegyek, így visszaadva az irányítást rábíztam a végkifejletet, amihez már ő is közel állt. Pont a végjátékot kaptam el, amikor az ágy előtt a párnán térdelve csillogó szemekkel figyelte, ahogy társai körbevették verni kezdték a feje felé a farkukat.
Egymás után hangos nyögés közepette érték el a gyönyört, amivel a herceg ajándékozta meg őket, egész életük végig. A férfi pedig boldogabb nem is lehetett volna, hogy rá talált a testvérekre. A száját is kitárva fogadta magába a hulló cseppeket, amelyet alaposan megnyalva már is ő következett. A három herceg felültették az ágy szélére és a lába között behajolva szeretgették meg a férfiasságát, míg nem az hangos kiteljesedésben szórta szét magvait rajtuk.
Nyalták, falták egymásról a sós nektárt az édes hercegük botjáról, miközben én is elérve a gyönyört a szájába élveztem a fiúnak, aki ennek hatására szintúgy elérte a csúcsot. Visszanézve a szobába pedig a herceg meglátott és örömmel tudhatom, hogy nem zavarta, hogy nézzem. Inkább titkosan rám kacsintott, majd mikor az ágyba mentek lefeküdni, akkor én már a szobám felé tartottam a szeretőmmel, hogy mi is nyugovóra térjünk.
Legalábbis az után, hogy kipróbáltam velük egy új pozitúrát, ami épp most jutott az eszembe.
Na, lássuk!
Előző részek
Hozzászólások
jacobharper95 ·
Nagyon tetszett ez a sorozat. Izgató volt az egész. Itt a végén kicsit megkavarodtam hogy ki mesél, kinek a szemszögében vagyok a végén meg hogy ki szop és ki van a 3 Jack-kel. De Fuck és a róka történetét szívesen olvasnám.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: