Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A jószívű herceg 3 próbája 2. rész

Azt hittem elvesztettem a lehetőséget, hogy újra láthassam őket és ne talán tán most már bátrabban eléjük állva adnám át magam a szenvedélyüknek. De mi is változott azóta? A rossz hír ami miatt ott kellett hagynom a testvéreket, az a feleségem kis titkai miatt volt. Amit persze most már az egész királyságom ismer és sajnálnak érte. A kedvesem összeszűrte a levet egy helyi gróffal, akinek a felesége végül erre rájöve ország világnak szétkürtölte az én mocskos szerelmem sötét oldalát.
Ezen az árnyékos végen pedig több férfi meghúzódott már, mint az bárki is várta volna. Szóval lényegében nemes vagy nem nemesi származású férfi már lassacskán mind járt a feleségem odújában. Ahova nem sokára már semmi kedvem nem volt. Így hát ő élte az életét és én is az enyémet. Ebbéli gondolataim pedig azért tértek vissza azon emlékezetes estére, mert ma kaptam meg a meghívót a hercegtől egy újabb látogatásra, említve a hirtelen távozásomat és az elmaradt témákat, amiről még nem folyt szó közöttünk. Alig bírtam elhinni ezt és már is utasításokat adtam a szolgáknak, hogy készítsék elő a hintót, meg a potyázómat az utazásra. Majd pár órával később kilépve a kastélyokból beszálltam a kocsiba és az öröm sem tudná leírni azt az érzést, amit éreztem, hogy pillanatokon belül az erdő túloldalán újra láthatom őket.
A feleségem nem is tudva, hogy elmentem, ahogy én sem, ő hol lehet, megbíztam a tanácsomat a birodalom irányításával, míg távol vagyok. Ha kedvesemnek összejött pár hegyes karó, akkor nekem is összejöhet a hercegekkel. De vajon elég leszek-e nekik vagy akár vonzónak talál bármelyikük is? Mert az igazság az, hogy képtelen lennék dönteni közülük, ahogy azt sem viselném el, ha miattam a testvérek közt feszültség alakulna ki. A legelejétől fogva mind a hármukat akartam. Már csak az volt a kérdés, hogy ők vajon akarnak-e engem? Még be sem léptünk az erdőbe, amikor a kocsi megállt és a kocsis elkiáltotta magát.
- Banditák! - üvöltötte hangosan, aztán hirtelen minden elcsöndesült, míg nem az ajtót kinyitva egy farkas fej-szerű csuklyát viselő alak bámult rám a sötétből.
Már mondani akartam, hogy vigyék, ami csak kell, amikor a bandita megragadva a lábamat ki akart húzni, de én sem voltam felkészületlen. A kardomért nyúltam volna, amit előre bekészítettem az ülés alá, de hirtelen a hátam mögött is kinyílva az ajtó egy vadkan és egy medve csuklyás alak húzott ki a hintóból.
Ők ketten hátra szorítva a karjaimat erősen tartottak, míg a társuk a potyázómat feltúrva keresett benne valamit. Aztán meg találva egy erszényt benne a többiek felé kezdte lóbálni és hangosan felvonyított. A másik kettő is ezt tette a saját állati öltözetükhöz idomulva. A kórus közben nem tudtam nem érzékelni támadóim nadrágja mögött húzódó éles kardokat. Kíváncsi voltam milyenek lehetnek, tán, mint a hercegekké, de talán az övékénél sokkal rövidebbek és kisebbek.
Nem hinném, hogy hozzájuk képest bárkinek lenne olyan tökéletes férfiassága, mint akár ennek a semmirekellő állat zsiványnak. De a kíváncsiságom erősebb lévén a csípőmet finoman feléjük mozgatva dörzsölni kezdtem a nadrágjuk elejét. Amitől meglepő módon sokkalta nagyobbnak tűntek utána, szinte átlyukasztották az anyagot, amit viseltek. Nem beszélve ebbéli tapasztalásomtól az enyém is közel állt hozzá, illetve már maga a hercegekre való eszmefuttatástól. Még mindig mozogtam feléjük, amikor ráeszméltem, hogy a győzelmi üvöltésnek már rég vége volt és engem figyeltek mind eközben. A Farkas pedig már egészen közel volt hozzám.
Állatszag és némi sör vegyült a csuklya mögül. Meg akartam magyarázni az egészet, mire a bandita megérintette a nadrágom elejét. Nem csak, hogy hozzáért, de meg is ragadta. Halottam, ahogy a Vadkan és a Medve megnyalta a száját. Én pedig szólni sem bírtam, még akkor se, mikor egy rántással lehúzva az alsómat eléjük tárult félig merev hímvesszőm. Az útonálló elém térdelt és meg sem érintve a csuklya mögül a nyelvét dugta ki, majd kezdte végig járni az egészet. Ami pillanatokon belül elérte a kívánt méretét is. A heréimet, a tövétől kezdve egészen a csúcsáig nyalogatta végig. Bőséges nyálat hagyva rajta, melytől rándulva is egyet, a vesszőmön újra indult a nyelvévvel. Aztán körmönfontabban már csak a csókjainak érintése remegtetett meg.
Társai pedig némán, de mintha nehezebb lélegzetvételekkel szemlélték volna, amit velem tesz a barátjuk. Bár én sem tudtam megállni pár sóhajt, legfőképpen, amikor a makkomba csókolt bele. A lábaim, mintha kocsonyából állnának, össze akartam esni, de a két bandita nem hagyta. Ellenben egyik kezükkel a karomat, míg a másikkal fenekemet simogatták. Lassan, minden centijét megismerve és egyebek mellett csípve és rá is verve egy nagyot hümmögtem nagyokat, amire a csuklyák mögül kis kuncogás hallatszott. Aztán egy ujj közeledett a lyukam felé, de még mielőtt bármi történhetett volna a társuk a végéhez közeledett lent. A Farkas a nyelvét végig húzva a már meredező férfiasságomon utána egyből felállt és hátam mögé lépve átvette a helyét a Medvének. Aki ugyanúgy elém telepedett, viszont ő a kezébe fogva húzogatta a farkamat. Hátul pedig minden kezdett izgalmasabbá válni.
A Farkas, mert sejtettem, hogy ő volt egyből felnyomta a fenekembe az egyik ujját, míg a Vadkan tovább simogatta az egyik gömbömet.
Az érzés eleinte fájt és kényelmetlen volt, de a Medve okozta kellemes törődés, ami kiterjedt a herémre is tompította. De mikor mozgatni kezdte attól még egy percre levegőt is elfelejtettem venni. Csak azaz egy ujj volt, ami ott tartott a valóságban és maga az álomban is. A vágyam közepette. Valahogy ilyen volt és még annál is több. A mozgása megdelejezett és már én magam is feléje hajtottam magam. A Medve közben ezt látva erősebb mozdulatokra váltott, amitől egyre forróbb lett a bőröm. Lángoltam három bandita között. Ami talán nem a legdiplomatikusabb megoldás mind közül, de a legjobb az már biztos.  A Vadkan a csuklyája mögül kinyújtva a nyelvét a fülemet kezdte cirógatni. A minden oldalról érkező impulzusok már a határaimat súrolták, amikor hirtelen alább hagyott az egész. Újra kaptam levegőt, tudtam gondolkodni, de nem sokáig.
A Vadkan került a lábam elé és ő tovább nem játszva a csuklya mögé rejtve a farkamat nyelte el az ajkai között. A legfurcsább, egyben legerotikusabb érzés futott át a testemen abban a pillanatban. Ellenben jött egy újabb is. A Farkas és a Medve legalábbis úgy éreztem, folytatva az eddigi munkát a hátsómban, mindegyikük egy-egy ujját tolta fel bennem. Ez volt kettő és minden akadály, a bennem lévő izmom között lassan, de biztosan hatoltak át.
Ahogy a farkam is a bandita szájában, aki még az ujjai közé véve a herezacskómat alaposan megszorította azt. De ahelyett, hogy ez bármilyen rosszindulatot feltételezett volna bennem, ehelyett megajándékozott még egy különös élménnyel ami mai napon. Csodálatosnak vagy leginkább szexinek éreztem volna maga, azt hiszem mind a kettő egyszerre. Kívánatosnak és határozottnak. Az ujjak mozgása egyre mélyebb hatolt bennem, sejtve, mert messziről jöttek és mennek is vissza.
Közben a köpenyem már a földön volt, ahogy lassan a szabad kezükkel kigombolva a felsőmet attól is kezdtek megszabadítani. Míg lent a Vadkan hangosan cuppogott a férfiasságomon, ami percről percre közelebb volt a kitöréshez. Mégis hamarabb eljött, hála a furcsa útonállóknak. A földre hullott a maradék ruhám is, ami takart volna, amikor a kezeikkel elkezdtek simogatni. Megtalálva a mellbimbómat is, a sikerüktől hangosan sóhajtoztam, ahogy az ujjuktól és a remek szájmunkájuktól szédültem már el. Amikor is a bandita szája magára hagyott, ahogy a társai a fenekemben. Furcsálltam volna, amikor Farkas és Medve kezei megragadva a falloszomat húzogatni kezdték egyenesen Vadkan orra előtt. Biztosan szájtátva várja, hogy elélvezzek és minden cseppjét lenyelje. Oh bárcsak én is megtapasztalnám ezt egyszer.
Ellenben, lehet, hogy nem is ezt várja. Lehet, hogy éppen rajtam vigyorog, hogy mennyire szánalmas is vagyok előttük, de nem tehettem róla. Legalábbis mindazt amit most tesznek velem, leginkább a hercegekkel képzeltem el, nem pedig három koszos banditával. De ha ezt jelenti a szabadságomat ám legyen, még ha ezt egy cseppet sem bánom. A remek kézimunkájuknak köszönhetően a testem megrázkódott és azon nyomban fehér eső tört volna ki, ha Vadkan szája nem fonódik egyenesen rá. Elképesztő volt. Elmenni egy férfi ajkai közt, az szinte lehetetlen volt leírni épp szóval.
Hallottam a nyeléseket is a társai fülledt cuppogását a háttérből, míg én az orgazmusom okozta kéjben fürödtem. Lehetett volna rosszabb is, viszont ennél jobb sohasem… talán a testvérekkel igen. Rájuk gondoltam és őket képzeltem el a banditák helyett, de ők ezt nem hagyták. Vadkan felállt, a kezek eltűntek a már petyhüdt férfiasságomról és hátra fordulva azt vettem észre, hogy a zsiványok csuklyája eltűnik a másikéban.
Talán csókolóznak éppen? Nem tudtam rájönni, viszont, hogy a szájukat sokszor megnyalták közben az már biztos. Az egész olyan álom-szerűnek tűnt, ahogy az is, mikor ellenkezés nélkül letérdeltem, majd körbe álltak. Az éjszaka jutott az eszembe. Felnézve aztán a legrosszabb jutott eszembe. A férfiaknak nem láttam az arcát még mindig, viszont volt egy sejtésem, hogy mi fog következni, míg nem három nagy meglepetés várt. A gatyájuk elején lévő résből kandikált ki, vagyis mereven ágaskodott előttem három hosszú és vastag fallosz. Azt sem tudtam, hogy mit csináljak most.
Tényleg lefagytam, mire Farkas, aki szemben volt velem, újra megsegített, ahogy ő kezdte az előbb is. Megfogva a vesszőjét az ajkamhoz dörzsölte, végig húzta rajta, amitől kinyitva azt egyből becsúsztatta, majd finoman cuppogni kezdtem rajta. Az íz. Több volt mint reméltem és még annál is jobbnak hatott. Még mindig a kezében tartotta, aztán látva, hogy érte nyúlok már rám bízta. Fokozatosan nyeltem el és élveztem minden centiméterét, ami az ajkam mögé került. Húztam egyre beljebb, invitáltam, mint egy szégyenlős vendéget. Legalábbis én így fogtam fel. Minden részét a nyelvem mellé akartam tenni, elöntve egy új fajta érzés, ami olyan volt, mintha birtokolni akarnám. Csak az én számban legyen és csak ezt érezzem minden alkalommal.
De mit is teszek éppen? Leszopok egy bizonyára körözött banditát a társaival együtt, ellenben ez volt az utolsó dolog, ami megfordult volna a fejemben miközben életem első dákóját kóstolgatom. A csuklya mögül érkező hang pedig további buzdításra adott okot. Így hát megragadva keményen húzni kezdtem az ajkaim közé. A szemmel félre nézve azt vettem észre, hogy a többiek verni kezdve a sajátjukat engem bámultak. Ezt pedig nem engedhettem. Elengedve a kellemes forróságot az ujjaim közül megragadtam Medvét, miközben a szám közé csúsztattam Vadkan szerszámát. Újra elöntött mint nyáron a forróság az érzés, az íz, az egész intenzitás átjárt, amitől soha nem éreztem még magam élőbbnek mint máskor. Farkas közben verni kezdte, de azt akartam, hogy én érjem el náluk is a gyönyört, ahogy ők tették velem. Így hát ajkammal Medvét, míg a kezemmel a társáét elégítettem ki. Közben Vadkan a falloszát az arcomhoz nyomva elpirultam a finom érintéstől és olyanra készültem, amitől már is féltem, hogy egyáltalán sikerülni fog-e.
Mert annyira akartam, hogy összejöjjön. Elengedtem Farkast és a számhoz húzva a banditáét, majd Medvéével együtt nagyra kitátva elnyeltem magamban. Legalábbis a csúcsukat, míg a kezemmel visszatértem a banda másik tagjához is. A fejemmel nehezen mozogtam rajtuk, de nem adtam fel és mindenáron boldoggá akartam tenni ezek a férfiakat. Még magam is meglepődtem ezen elméletemen és, hogy mennyire könnyedén jött belőlem. Ahogy ők nem, úgy én is képes lehetettek kielégíteni három banditát. Gondolva, hogy mi vár rám a hercegeknél, nem árt ha némi tapasztalatot szerzek a világból. Aztán a fej mozgásom lassulva végül ők maguk segítettek be. Medve kivált és helyét Farkas vette át a számban, aki Vadkannal együtt a csípőjüket felém ringatva mélyedtek el a számban, míg társukét húzogattam, simogattam gyengéden.
Mind három férfi ha lehet olyan édes sóhajokat osztottak meg velem, hogy szinte én is velük együtt adtam át magam kéjüknek. Kettő egyszerre? Sima ügy, még ha kissé fárasztónak is tűnt mintha csak egyet elégítenék. De belegondolva, hogy én mind a hármukat akarom, ahhoz aztán kell némi gyakorlat. A rengeteg munkásság folytán a nyálam már a számból a testemre folyt le, ami a pillantásomat követve az éledező péniszemre tévedt. Ennyi után újból készen állna? Nem semmi, gondoltam, miközben Medve megragadta a fejemet, én pedig mint odaadó foglyuk kinyitva a számat magamba fogadtam újból. Most először viszont ő adta meg az ütemet, ami elégé szokatlan volt.
Kemény és durva volt eleinte, de aztán ennek is meg volt a maga varázsa. Egészen a torkomban éreztem a pulzáló farkát, és már rá készültem volna mind arra, amit a bandita érezhetett a szopásomnál, amikor Vadkan dákója váltotta fel. Ő sem volt rest és megadta a módját, hogyan kell alapos száj munkát végezni egy férfi vesszőjén.
Megalázottnak kéne éreznem magam és egyben mocskosnak, ami nem illendő egy királynak, de épp ezért volt annyira jó is ez. A bandita kihúzta, de még a nyelvemet kinyújtva végig nyaltam búcsúzol, mire az egyik ujjával végig simított az arcomon. Talán nem is olyan elvetemültek, mint ahogy kinéznek. Ahogy Farkas fallosza súrlódott a nyelvem mellett, úgy vettem észre, hogy a többiek a szopás után nem értek a dákójukhoz, pedig azok még mindig kőkeményen álltak. Lehet, hogy még nem végeztek velem. A szopás egy dolog, de az igazi kihívás még hátra volt nekem és bár eleinte meg volt a sajátos felkészítő, mégis készen állok-e a behatolásra.
A hercegekre gondoltam és hirtelen újult elszántság járt át, miközben Farkas farka egészen bennem volt már. A férfi sóhajait viszont hallva is, nem lepődtem meg, mikor kihúzta az ajkaim közül. De még neki is adva egy utolsó csókot a remek kezelésért. Éreztem az testükből áradó izzadtságot, ami keveredett a nyúzott bőr keserű szagával. Zavart volna, ha nem itt lennék, nem meztelenül és nem is velük. Csak az számított, hogy hogyan is fog véget érni ez az egész. Farkas és Medve hátulról belém karoltak, majd felállítva oda vittek a hintóm nyitott ajtajához. Ott az ülésre döntöttek és még szét sem kellett húzniuk a lábamat, ahhoz, hogy tudjam mire készülnek. Én pedig arra vártam, hogy megtörténjen. De nem tudom mire számítottam, hogy milyen lesz, viszont a kezdete meglepően gyengéd volt. Nem néztem hátra mindeközben, mégis ahogy két ujj bennem kezdett mozogni, melyet felváltott azt hiszem egy nyelv és még a faromat is simogatták, az gyönyörű volt.
Mindezek végére teljesen ellazultam, amire szükségesem is volt, amikor mint hátra pillantva kiderült, hogy Medve lesz az első, akivel elveszítem a segg szüzességemet. Lassan, fokozatosan helyezkedett el bennem, ami minden egyes nyögésem hallatán visszakozni akart, mire én magamnak is súgva kérleltem, hogy ne hagyja abba. A hátamat simogatták többiek, miközben bajtársuk egyre bátrabban és én is a fájdalmon túladva elöntött a kéj. Ez sem egyből történt meg, de Medve felkészített és mit sem számít, hogy milyen gyorsan vagy lassan hatolt belém, szinte pillanatokon belül felkiáltott.
Most először történt ez is meg. Ahogy éreztem minden egyes lökésével belém ürített nedvét, úgy én is nyögtem vele együtt. Jó volt, amit tapasztaltam magamon is. Meg akartam hálálni, legalább megszólalni, amikor újból bennem voltak. Vadkan nem finomkodott és mindent beleadva hágott meg, aminek hatására éreztem, ahogy a farkamból csöpögni kezd az előnedvem. Ilyen még soha nem fordult elő velem. Hallottam a férfi heves zihálását, amibe beleveszett a sajátom is.
Egy ujjat éreztem meg a férfiasságomnál, ami aztán egyből eltűnt, ahogy Vadkan teste megremegett, én is vele együtt rezkedtem, miközben elélvezett bennem. Rengeteg volt és már az seggemnél folyt le az temérdek folyadék. Még időm sem volt felfogni, amikor Farkas hatolt belém és az egyesüléstől együttesen nyögtünk fel. A lökései erősek voltak, de mindezt csak tetőzte a kezei között szorongatott dákómon ejtett húzogatása. Együtt akartam elmenni, hogy ő is érezze az én gyönyörömet. Meg akartam osztani vele, ahogy ők tették velem.
A gondolat végére sem értem, amikor Farkas lihegése felerősödött és eközben újult erővel töltötte meg az ánuszomat ondójával.
Az őt érő orgazmus engem is átlendítve a határomon, szabályosan kispricceltem az ülésre a nedvemet. Amin még mindig ott tartva a kezét vadul húzogatta, miközben a lökései lassultak felém.
Teljesen ki voltam. Kezek simogatták végig az izzadt hátamat, ahogy csókok is haladtak egyre lefelé. Aztán három éhes száj fonódott a segglyukamra. Alig bírtam visszafojtani a sóhajaimat, miközben mindenestül kinyaltak. A nyelvcsapásokat és az örök cuppogásokat hallgatva simultam bele az ülésbe a fejemmel. Nem is foglalkozva, hogy nedves rész a mellkasomhoz ér. Aztán három erős csapást éreztem a faromon, míg nem minden abba maradt. Lassan feltápászkodtam és körbe nézve azt vettem tudomásul, hogy a banditák eltűntek és velük együtt a poggyászom is.

Ami pedig a legrosszabb, hogy kezdett besötétedni, én pedig azt sem tudtam, hogy merre kell menni a sötétben. A ruháimat összeszedtem és már vettem volna fel, amikor a kíváncsiságom felül kerekedve az egyik ujjammal benyúltam a fenekembe. Éreztem a tartalmas folyadékot és hogy mennyire ragad, majd a számhoz emelve lenyaltam egy részét. A sós íz ismerős érzékisége visszaidézte az éjszakai élményt a hercegekkel. De most ez újabbal egészült ki. A három bandita, bárkik is voltak, minden percét meg köszönném nekik, amit megosztottak velem. Az ízletes finomságot meg főleg. Mert már azon kaptam magam, hogy újból és újból behelyeztem és alaposan megforgatva bennem, az ajkam közé dugva szopogattam  ragacsos nedűt.
Közben sem tudva, miért, de az ujjam helyén már is a három férfi farkát képzeltem el, melyet nagyon szívesen leszoptam volna még utána is. Ellenben most be kellett érnem némi utóremegéssel a fenekemben, illetve a kezemmel. Ahogy pedig a nap már egyre jobban alámerült a horizonton muszáj volt végre felöltöznöm. Bármennyire is vágyva egy újabb menetre. Így hát elindultam az úton remélve, hogy hamarosan valakivel találkozok és majd útba igazít a legközelebbi szállásig, mert a hercegek kastélya még innen is nagyon messzinek tűnt.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: