Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Hippi-ház vége 3.

3.
A fürdőszobaajtó nyitásakor megélénkülő fuvallat minden ellenállást elsimított.  A Hippi-ház szabadon lélegzett. Edina tétován lépett be a zuhanykabinba Szelli után. Fogalma sem volt, mi fog következni, csak a vére vitte előre, a különlegesen csinos lány lágyan ringó feneke nyomán, hogy csillapítsa gyengédség utáni szomját. Soha meg sem fordult eddig a fejében a női szerelem gondolata, de a Hippi-házban valahogy minden olyan természetesnek tűnt. Aki oda belépett, a ruhájával együtt levetkőzte a gátlásait, és a szorongások helyett titkolt vágyai törtek a felszínre.
- Milyen vékony a derekad! – szaladt ki a száján első gondolata, és Szelli elmosolyodott.
- Felesleges irigykedned. Te legalább olyan csinos vagy, mint én – nyugtatta a nyúlánkabb lány. Edinánál fél fejjel magasabb volt.
- Á dehogy! Túl sok rajtam a háj.
- Nagyon tévedsz. Én idősebb lehetek nálad pár évvel, sokat tapasztaltam. Hidd el, a férfiak nem a részletekre buknak – mondta Szelli, és végighúzta a másik lány oldalán egy-egy ujját, mintha körbe akarná rajzolni. – Izgalmas körte vagy. Csak ezt nézik. A csípődhöz képest igenis vékony derekad van.
Edina úgy megborzongott Szelli érintésére, mintha áram járt volna a testében. Telt ajkait nagyobbra nyitotta.
- Én meg az ajkaidat irigylem. Cserélünk? – kérdezte évődve a szőke, mire Edina felnevetett. Ő nem volt megelégedve a szájával. Szerinte az ajkai különösen - már-már zavaróan - teltek voltak. Persze lehet, az utálata abból adódhatott, hogy régebben a fiúk szopósszájúnak titulálták, noha tudta, az eltelt idővel ez a jelző pozitívba fordult.
Szelli közelebb lépett, és Edina lélegzete felgyorsult. Jobban izgult, mint az első fiúnál. Meg fog történni, meg fog történni! – kalapálta a szíve, amikor előreálló melleik összeértek, és erősen megremegett, mert életében először simult hozzá egy női test.
Ajkuk ismerkedett egymással, először bátortalanul nyalogatva, majd mohóbban harapdálva, végül szenvedélyesen összeforrva. Átkarolták egymást, testük egymásnak préselődött. Mell a mellhez, has a hashoz, comb a combhoz. Tébolyítóan új élmény volt.
Ajkuk és nyelvük bizsergett a rohanó vértől, szenvedélyesen fedezték fel egymást. Aztán Szelli szája megindult lefelé, és meg sem állt Edina mellbimbójáig. Szívta erősen, nyalogatta gyengéden, míg megkeményedett, majd váratlanul megnyitotta a zuhanyt.
A rájuk ömlő víz váratlan hidegsége elfojtott sikkantást és libabőrt csalt ki mindkettőjükből. Szelli bevizezte rövid haját a tenyerével, majd az arcát is a melegedő zuhany alá tartotta.
- Ezekkel sem vagy megelégedve? – kérdezte, mikor Edina dús kebleit felemelte.
Alájuk lehetett nyúlni, de telten és súlyosan feszültek. A szőke lány tenyerében úgy ültek, mint két csodálkozó kókuszdió, hatalmas udvarú szemeikkel felpillantva.
- A tied kerekebb – csücsörített a szájával Edina.
- Nagyjából ugyanakkorák, csak neked hosszúkásabbak, kissé megnyúltabbak, és hidd el, ez bennük a legizgatóbb – győzködte Szelli.
- Hát, nem is tudom… még nem panaszkodott senki.
- Én sem fogok – búgta a szőke, és lassan felfedezve minden porcikáját, lemosta a lányt. Aztán Edina következett, és az élmény annyira lehengerlő volt, hogy kifutott a lábaiból az erő.
Tisztán, vízpermetes csillogással álltak szemben egymással, mikor Szelli ránevetett.
- Hű! Ez jól esett! Te… bentebb van egy hatalmas kád. Nincs kedved megmártózni? – kérdezte, mire a barna lány izgatottan bólintott.
A zuhanyzó részből nyílt a WC ajtaja is, és mikor elmentek mellette, Edina váratlanul felsikított.
- Ott van valaki – rebegte riadtan. - Egy ernyedt, fehér lábat láttam az előbb! – suttogott.
- Fruzsi! – kiáltott Szelli az ülőkéről félig lecsúszott lányra, amikor benéztek WC-fülkébe, majd paskolni kezdte az ájultnak tűnő arcot.
Fruzsi álmosan kinyitotta a szemét.
- A szívbajt hoztad ránk! Azt hittük, valami bajod esett! Jól vagy? – hadarta Edina, mire a vörös hajú lány halványan elmosolyodott.
- A játék után émelyegni kezdtem, kijöttem ide rókázni, aztán elaludhattam… de most sokkal jobb.
- Örülök – mondta őszintén Szelli, de a vörös lány homlokán megkékült foltot fedezett fel. – Talán elcsúsztál, és beütötted a fejed! Rád férne egy forró fürdő - invitálta Fruzsit, és a három lány derűsen lépett a következő ajtó mögött megbújó nagyméretű kád felé…
Ezalatt a teraszon mindenki megmerevedett a név hallatán.
- Lorna! Emlékszem már! Abba a bűzös pincébe mentünk le egy kis piáért! – dörzsölte a homlokát Dugó, miközben a dörömbölés újra felhangzott. A Hippi-ház eresztékei úgy recsegtek a tó felől közeledő szélben, mintha nyögnének, és Maja baljós nyilallást érzett tagjaiban.
Dugó hirtelen elrohant. Valami csattant, nyikorgott egy ajtó, majd feltűnt egy nála legalább két fejjel magasabb, és kétszer szélesebb nővel.
- Bocsáss meg Lorna! Amíg a boroshordók között kutakodtunk, nekem teljesen kiment a fejemből, hogy veled mentem le. De nem értem, hogy nem tudtál kijönni, a retesz nyitva állt.
A közeledő nő középkorú, öblös hangú, gyors beszédű volt, de nem teljesen meztelen, fura rongyok feszültek rajta.
- Megrémültél, ugye? Kis Dugó... hogy kitekerem a farkadat, amiért lent hagytál! - vágta hátba a dobost, aki majdnem orra esett.
- Ne felejtsd el, nekem köszönheted, hogy beengedtek ide.
- Hát eddig nem sokat láttam a buliból. De hidd el, nem tudtam kinyitni azt a vastag pinceajtót, pedig próbálkoztam, és jól tudod: nem vagyok egy nyeszlett csirke! – vakarta meg kócos haját Lorna, aztán végignézett magán. – Mi ez a sok rongy rajtam? – kérdezte, és már a többiek is látták, mi a fura rajta.
- A bugyim! – kapta a szája elé a kezét Maja, és felnevetett.
- Mit röhögsz kiscsibe? Ilyen nevetséges vagyok? – kérdezte, de aztán újra végignézett magán, és ő is elröhögte magát. – Tényleg! Ilyen nevetséges vagyok! – markolta meg lapáttenyereivel a dobos vállát, aki felszisszent. – Emlékszel? A te ötleted volt! Ki akartad próbálni, hány bugyit tudok magamra ölteni.
Dugó is fuldoklott a röhögéstől, vagy inkább a megkönnyebbüléstől, hogy Lornának kutya baja. A többiek sem tudták már megállni nevetés nélkül, és a Hippi-ház nyugalmát hangos kacajok és nyerítések verték fel.
- Divatbemutató következik! – rikkantott a hatalmas nő, mikor látta, hogy a figyelem középpontjába került.
Sose fogta vissza magát, mindig azt tette, ami az eszébe jutott, így trappolni kezdett a nevető társaság előtt, a medence szélén.
Mindkét combja tövét – külön-külön - fehér női alsónemű díszítette, keretbe foglalva sötét bozonttal fedett, húsos szeméremdombját, de a bugyik lágyékrésze el volt szakítva, mert különben nem tudta volna felhúzni azokat magára. Egy piros rózsákkal díszített bugyi nyílásán hatalmasan lengő melle bújt ki, míg egy másikon a vállát bujtatta át. A dereka is össze volt húzva, persze az is bugyikkal, de hogy a hevenyészett öv körbeérje, ahhoz három összekötözött alsónemű is kellett. Lógott még a nyakában kettő, és a bokájára, csuklóira csomózva néhány.
Tett egy kört, hogy minden oldalról megnézhessék különleges díszeit, majd csábosan meghajolt. Lógó mellei tapsoltak a mozdulattól, de már meg is fordult, és terebélyes hátsóját mutatta nézőinek. Megint lehajolt, farpofáit széthúzta ujjaival, hogy húsos szeméremajkai és segglyuka kivillant. Végül kifulladva levetette magát egy napágyra, és felsóhajtott:
- Csak most ébredtem, és máris szomjas vagyok. Adjatok valamit inni!
- Üdvözlünk a Hippi-házban Lorna! – nyújtott neki egy sört Ron. – Csak nem bulizni támadt kedved neked is?
- Hát, picinyem, beletrafáltál! Hallottam híreteket, gondoltam ezen a hétvégén kivételesen szabadságra megyek, hátha találok itt néhány kemény faszt!
- A munkád során nem találkozol velük? – kérdezte epésen Zoé, de Lorna ráförmedt:
- Mondd ki nyugodtan, hogy szajha vagyok! Mit kell finomkodni, kisanyám? Bajod van? Kedvtelésből is baszhatok, nem? Te talán nem ezért jöttél ide?
Zoé nem felelt, majd Dugó próbálta menteni a helyzetet:
- Hát igen… Lorna azt ajánlotta, hogy feldobja kicsit a bulit. Persze mondtam neki, hogy fizetni nem fogunk, mert elég rendes felhozatal van puncikból, de ez nem zavarta – magyarázkodott.
- Így van, picsák! Egyszer élünk, nem igaz? – kacagott olyan göndören Lorna, hogy mindenkinek felderült az arca.
- Na, és? Összejött már valami? – kérdezett rá Varkocs.
- Elmondjam? Kis Dugó, hogy mit dugdostál be nekem? – kacsintott a dobosra, aki sorolni kezdte:
- Előbb egy sörösüveget, aztán egy pezsgősüveget…
- Ne hazudj, te semmirekellő, mert összetörlek! – lengette meg lapáttenyerét Lorna fenyegetően. – Úgy volt, hogy sehogy sem érte el a pinámat, de aztán hajnalban mégiscsak felállt egy kisszékre, és beverte nekem a lompost! Igaz Dugó? Igyál már valamit, kurvára sápadt vagy fiam! – szólt aggódó arccal, miközben a többiek nevettek. Aztán nagyot füttyentve végigmérte a mellette álló Beát. – Te aztán dögös csaj vagy, babám!
Dugó a medence szélén kortyolgatott egy sört, Zoé a vízben lubickolt, Varkocs egy napágyon heverészett cigivel a kezében, Ron pedig a vízben masszírozta Maja kisméretű melleit. Aztán Lorna a vízben meglátta a tükörképét, és testsúlyához mérten fürgén felugrott.
- Rendbe kellene szednem magam! – mondta, majd megigazította a jobb mellére tekeredett bugyit, és elindult. Két lépés után azonban megállt.
- Merre van itt a klotyó?
- Bekísérlek – jelentette ki Ron. – Mi már úgy is be akartunk menni… igaz, Maja? – nézett a vékony lányra.
- Sürgősen egyél valamit, gyerekem! Még elfogysz! – mérte végig Lorna Ron partnerét, majd felkacagott. – Csak vicc volt, kiscsibe! Csini vagy.
Zoé nem értette, mit szeretne Lorna rendbe hozni magán, ő teljesen reménytelennek ítélte meg a középkorú nő kinézetét, meg is lepődött, amikor Dugó váratlanul a távozók után kiáltott:
- Álljatok meg!  Lorna vedd le a bugyikat, mielőtt még Kán meglátja. A Hippi-házban teljesen meztelenül lehet csak járkálni.
- Pedig már kezdtem megszokni… - tűnődött a nő. – De jó ötletet adtál, munkaruhának is megteszi majd valami hasonló szerelés! – vihogott, amíg közös erővel megszabadították a bugyiktól.
Ron a kezénél fogva húzta Maját befelé, mire Lorna megjegyezte: - Malmozni mentek, ugye? Kitaláltam?
A nappaliban Kán falloszának már a kétharmada elmerült Anni meggyötört barlangjában. A lány az ágyon térdelt, fejét mélyen egy párnára hajtva, mintha ágyúlövést várna, az énekes pedig mögötte állva döngölte. Hosszú lábaival Kán egy óriási ízeltlábúra emlékeztetett ebben a pózban, ahogy csontos ujjaival markolta a lány kis fenekének félholdjait. Rettentően felizgatta a kontraszt saját farkának vastagsága, és Anni csípőjének keskenysége között, de a lány is önkívületben dörzsölte csiklóját. Sosem tapasztalt még ilyen beteljesedő és mindent kitöltő érzést a hüvelyében, nedvei patakokban folytak, és valahol a fájdalom meg a kéj határán billegett.
- Helló! – osont be a teraszajtón Lorna, és Kán egy pillanatra megdermedt a nő láttán.
- Hagyjatok már kefélni! – üvöltötte kedvenc szavajárását, mint egy vadállat, mialatt Ron és Maja az emeletre lopakodtak.
Lorna benyitott a fürdőszobába, és ahogy beljebb haladt, a fülét azonnal női kuncogás, viháncolás hangjai ütötték meg. Kíváncsian kukkantott be a félig bezárt ajtó mögé.
Rövid hajú, szőke lányt simogatott egy barna és egy fekete odabent.
- Na, pont ezt kerestem – jegyezte meg a terebélyes nő a vízzel telt kádra mutatva, ahol az akció zajlott. Aztán szó nélkül beszállt, és a meglepett tekinteteket látva bemutatkozott: - Lorna vagyok… de folytassátok csak nyugodtan picinyeim, nem vagyok szégyenlős!
Mikor leült, a vízszint kritikus magasságba emelkedett. A lányok kuncogtak, vizet lögyböltek egymásra, és Szelli megkérdezte:
- Hol bujkáltál? A fiúk nagyon kerestek délelőtt!
Mikor Lorna elmondta a pince esetét, a kádból kilötyögött egy csomó víz, annyira nevettek. Szelli járt már a Hippi-házban korábban is, így eszébe jutott, hogy a káddal átellenben, egy bemélyedésben van hűtő, ami persze tele szokott lenni italokkal.
- Edina, édes! Hozzál már valami innivalót! – szólt a barna lánynak, aki készségesen kiszállt, majd mikor megtalálta a hűtőt visszakiáltott:
- Van itt whisky!
Fruzsi elfintorodott, de Lorna felélénkült:
- Jöhet!
- Sör, bor, likőr…
Lorna nem válogatott.
- Ebben a sorrendben!
- Gyümölcsök… uborka.
- Hozzál mindent, farkaséhes vagyok.
Hamarosan a vízben kortyolgatták az italokat, falták a gyümölcsöket egy kosárból. Az uborka azonban senkinek nem kellett.
- Na és? Hol tartotok? Melyik pasi volt meg? – nézett körbe kíváncsian Lorna.
- En Varkoccsal voltam – mondta büszkén Szelli. – De kétszer is!
- Én is! – lepődött meg Fruzsi. – De csak egyszer… az este hamar kidőltem.
- Ron és Kán – mosolygott titokzatosan Edina, és Lorna füttyentett.
- Te aztán nem vesztegeted az idődet, kisanyám! Én csak Dugóval basztam egy nagyot… de a dohos pincében bogarak voltak, azok nem túl erotikusak – nevetett hangosan, majd panaszosan felnyögött: - Megfájdult a hátam. A döngölt földpadló nem túl kényelmes fekhely. Mossátok már le rólam ezt a foltot, lent belefeküdtem egy bortócsába! – mutatott a hasára és egyik óriási mellére. Senki sem moccant. – Segíts már szépségem, mondom, hogy alig bírok mozdulni, úgy fájnak öreg csontjaim! – kérlelte Edinát, aki rá is állt a dologra, egy szivaccsal megdörzsölte a nő telten domborodó lógó mellét. Közben a többiek megfigyelték, hogy jókora mellbimbói állandóan előre merednek.
- Fogd meg rendesen, nem harap! – bíztatta Lorna a barna lányt, és meg is mutatta. Két kézzel körbefogva felemelte telt labdáját, majd a szájával megszívta bimbóját. – Na, meg bírjátok csinálni? – érdeklődött kacéran, mire mind a három lány megszopogatta saját mellét. – Ez már igen! Látom, tudjátok, mitől döglik a légy! – jegyezte meg elismerően, majd ábrándos szemekkel Edinára nézett. – Fiatalkoromban pont így néztem ki, mint te!
Szelli lecsapott:
- Tehát húsz évig százhatvan centi voltál, az utóbbi tizenöt évben azonban két méteresre nőttél?
Lorna hosszasan kacagott.
- Ne kötözködj, mert orrba verlek! Csak a melleimre értettem, flúgos fruska! – teremtette le a lányt, majd váratlanul feltérdelt, és egyik hatalmas cickóját Szelli fejére helyezte, a másikat meg az arcába nyomta. Mindannyian nevettek, mert elég viccesen nézett ki a szőke lány, ahogy próbált szabadulni a súlyos mellek szorításából.
Szellinek csillogott a szeme. Izgatottan nézte a hatalmas nőt. Kedves arca volt, és ha nevetett, mosolya kifejezetten szépre változtatta vonásait. Valaha tényleg bombázó lehetett. Tulajdonképpen most is rettentő nőies volt a teste, igaz a hasán és a combjain megereszkedett a bőr, de máshol szépen feszült.
- Milyen izmos a feneked – jegyezte meg.
- Hát tudod, a munkám során sokat kell mozgatni – imitált gyors párzó mozdulatokat a vízben.
Ezen nevettek, de Szelli leplezetlenül bámulta a nő kicsattanó óriásmelleit.
- Fogadok, hogy Anniénál is nagyobbak – mondta Fruzsinak, aki kételkedett ebben.
- Gyere, szépségem! Dögönyözd meg ékességeimet! Látom, mennyire izgatnak – turbékolta Lorna, és Szelli nyelt egyet.
Az ujját megbűvölten húzta végig a kivételes mellek közötti mély vágáson, aztán hozzájuk hajolt, és a szájába vette az egyik mogyoró nagyságú bimbót. Lorna élvezte egy darabig a helyzetet, aztán a gyümölcsöskosárból kivette az árválkodó uborkát.
- Ha már nincsenek itt a pasik, pótoljuk valamivel őket – mondta sejtelmesen, és bozontos pinájához illesztette a méretes zöldséget…
Eközben az emeleten Maja úgy érezte, hogy a mennyországba került. Ron hímtagja hosszában nekifeszült puncijának, erős kezek simogatták finoman a melleit, miközben szédítő csókolózást folytattak. A lány csípője önálló életre kelve mozogni kezdett, de Ron még nem hatolt be. Őrjítően lassan dörzsölte a rózsaszín vágatot. Nyelve vadul körözött Maja szájában, beszívta alsó ajkait, szopogatta, aztán elengedte.
- Gyere… belém! Hadd fogadjalak teljesen, Roni! – lihegett a lány, és ujjai az izmos férfifenékbe martak, úgy húzták szenvedélyesen maga felé.
A gitáros már nem késlekedett, teljes hosszában becsusszant a résbe. A női combok rákulcsolódtak, mint valami csapda, ahonnan már nincs menekvés, de Ron nem félt, határozott mozdulatokkal nyomkodta a farkát beljebb és beljebb. Kívülről úgy látszott, hogy egymásba olvadtak, és kéthátú állatként harcolnak a kéjért. És Maja igen szenvedélyesen harcolt. Azt kívánta, hogy minél jobban belévágódjon a kemény húsrúd, csípőjét szőke partnere lökéseivel ellentétes ütemben emelgette, kezével húzta maga felé a férfi fenekét.
Ron nem csalódott. Az első pillanattól kezdve sejtette, hogy a lány szendesége elfojtott tüzet takar, úgy érezte Maja hüvelye ellenállhatatlan erővel szívja magába, kicsi mellének ágaskodó bimbója forrón égette mellkasát. A lány halkan nyöszörgött, minta fájna neki valami, de ezek a hangok a kéj sóhajai voltak. Aztán a nyögésekbe éles sikolyok hasítottak, és Ron azt hitte beleolvad a lány odaadó testébe, amikor elöntötte a fergeteges bizsergés.
Magját Maja mellei közé eresztette, aki addig simogatta vesszőjét, amíg az le nem lankadt.
- Kettő egy – súgta a lány aléltan.
- Adhatok csókokat – tette rá a kezét Ron Maja forró puncijára, aki csak magához húzta.
- Nem kell… jó így nagyon. Ölelj meg!
A nappaliban hangos lihegés visszhangzott. A teraszról be lehetett látni a kefélő párra, de Dugó, Varkocs, Bea és Zoé nem leselkedtek. Az elfogyasztott sörök és a Nap bágyasztó sugarai miatt csendesen szuszogtak.
A lihegést a térdre kényszerített lány, Anni adta ki magából, aki úgy fújtatott, mintha maratoni futás célja előtt járna. Fejét a párnába fúrta, fenekét kinyomta,
- Isteni fasz! Nyomd erősen! – lihegte, de mikor Kán a hímtagja a kétharmadánál mélyebben akart beléhatolni, mindig fájdalmasan felsikoltott. Ilyenkor kezével markolta szemérmét, és a fájdalom késleltető ereje után még erősebben zuhantak rá a gyönyörérzések. Néha körkörösen mozgatta a fenekét a férfi lökései közben, mire iszonyú mély, hörgő hangok törtek fel torkából. Egy erőteljes benyomás után azonban elakadt a szava, punciját eszeveszetten tépve az ágyra hasalt. Kán fallosza kihúzódott a hüvelyéből, árván meredt felfelé, és a férfi már-már azt hitte, Anninak valami baja lett, amikor nagyon szaggatott sóhaj remegtette meg a levegőt, és a kis női fenék hevesen megrázkódott.
Kán elvett az asztalról egy olívaolajas üveget. Anni már a hátára fordulva, tompán fénylő szemekkel figyelte mozdulatait, szája szélén nyál csorgott, tenyere még mindig a csiklójára tapadt. A férfi a mellei fölé térdelt, csepegtetett rájuk az olajból és gyúrni kezdte omló puhaságukat.
- Közéjük akarom rakni – lengette meg a lány szemei előtt merev farkát, és Anni gyakorlott mozdulatokkal fogta meg oldalról cickóit.
Az irdatlan mellek között eltűnt egy pillanatra a jókora fütykös, de hamar kibukkant hetyke makkja, és a lány szájának nyomódott. Anni két oldalról szorosan összepréselte olajtól síkos kebleit, míg Kán tolni-húzni kezdte vesszejét az így kialakult puha barlangban. A lány közben nyalta, szopta a minduntalan előbukkanó makkot, ezért az egyébként is felajzott énekes hamar felnyögött, és elélvezett.
Anni becsukta a szemét, elengedte omló melleit, így azok oldalra lapultak, aztán halk sóhajjal két marokra fogta a csodálatos faszt, és ajkaival olyan szorosan körülfonta fehéren csepegő végét, mintha sohasem akarná elengedni…
A fürdőszobai kádban ezalatt a víz kissé lehűlt, de a hangulat annál inkább felforrósodott.
Lorna a kád szélén ült. Szelli, mint egy nagy gyerek, háttal felfeküdt az ölébe. A hatalmas nő mellei a szőke lány arcához simultak, és ő kéjesen nyomogatta, harapdálta azokat. Edina a lábai között térdelve próbálta a méretes uborkát Szelli szeméremajkai közé erőltetni, miközben vizet fröcskölt mellé. Mintha kívülről látta volna önmagát. El se hitte, hogy ezt teszi, de a Hippi-házban járó szellő áthatóan susogott a fülébe, és ő szinte hallotta az átható szavakat: vágyaid testet öltöttek.
Fruzsi egyik kezének három ujja is mélyen a puncijába fúródott. Másik kezével Szelli ruganyos melleit markolta, aki ajkait harapdálva kéjesen sóhajtozott. Közben az uborka sehogy sem akart beljebb hatolni, csupán gömbölyű feje ostromolta a bíbor bejáratot.
- Próbáld fordítva – szólt Lorna oktatólag Edinára, mert az uborkának az a vége, amelyikkel a barna lány dugdosott, bunkósan megvastagodott.
A barna lány a vékonyabb végével fordította a zöldséget, és így már könnyedén belecsusszant Szelli puncijába. Lorna szakértő mozdulatokkal dörzsölte az élvező lány csiklóját, amíg az szaggatottan lihegni nem kezdett, majd egy váratlan pillanatban újra rászólt Edinára:
- Most fordítsd meg!
A lány kirántotta az uborkát, de kicsit tétovázott, félt, hogy fájdalmat okoz Szellinek, mire Lorna megragadta a kezét a vastag zöldséggel együtt, és egy határozott mozdulattal a kéjtől csepegő lyukba nyomta.
Az uborka elmerült, Szelli felsikkantott, és abban a pillanatban remegősen elélvezett.
- Hűha! – szakadt ki Edinából az elragadtatás, és kéjjel felérő érzések árasztották el őt is. A lányok hüledezve simogatták egymást, mellbimbóik össze-összeértek, amikor Lorna felhúzta a még mindig az ölében fekvő Szelli combjait.
A hosszú uborka kilátszó fele még legalább húsz centi volt, és mereven állt felfelé.
- Mint egy zöld fütykös! – nyögte Fruzsi, és Lorna odaszólt neki:
- Mire vársz, drágám! Ülj rá.
Szelli elhűlve pihegett, amíg a vörös lány kapkodó lélegzettel a zöldség fölé állt, és egy mozdulattal magába tömte. Combok és csiklók ütődtek egymásnak, ahogy Fruzsi lassan ugrálni kezdett. A kád vize hullámzott mozdulataitól, és Edina félrehúzódva nyúlt magához a víz alatt…
A nappaliban:
- Meg kellene mosdanunk – szólt alig hallhatóan Anni, mikor Kán farka elernyedt.
- Csodálatos dudáid vannak! Hihetetlen! – dörögte mély hangján az énekes. – De tudod, hogy a Hippi-ház szelleme áldozatot kíván? Innen csak teljesen megtisztultan lehet távozni, különben a szellem bosszút áll! – folytatta átható pillantással.
A fekete lány tettetett áhítattal válaszolt.
- Én úgy hallom, hogy a Hippi-ház szőrzabáló szelleme most férfiszőrt kíván! – nevetett fel, és az énekes bozontos mellkasára helyezte tenyerét. – Érzem, hogy ezt akarja… és a szakálladat is fel kell áldoznod – suttogott ijedt szemekkel.
- Balga lány! Ne makacskodj! – csattant fel Kán. – Hát nem érted? Mi már elvesztünk, de te még megmenekülhetsz! Ha nem szabadulsz meg ettől az átoktól, ez lesz az utolsó napod! - ragadta meg olyan erősen Anni fanszőrzetét, hogy az felkiáltott.
A szikár férfi tekintete zavarossá vált. Felállt, meghúzta a whiskysüveget, és éktelen hangon felüvöltött:
- Isteni szabadságszellem segíts, hogy megtéríthessem ezt a lányt! Önszántából kell a borotva alá feküdnie, mert különben a szabadság illata lángra kap, és mind meghalunk!
Az utolsó szavakat olyan különös hangon sziszegve mondta, hogy Anni megijedt. Csak akkor csillapodott irdatlan keblei zihálása, mikor eszébe jutott, hogy a fürdőszobában ott van Edina és Szelli.
- Menjünk! Ne ajzzuk tovább a szőrszellem éhségét! – sóhajtott remegve, mire a felzaklatott énekes váratlanul elmosolyodott, és támolyogva megindult előtte.
A fürdő ajtajának kinyitásakor már sejtették, hogy a lányok hancúroznak, de még Kán is meglepődött, amikor meglátta a kádban négykézláb nyerítő Edinát, a hüvelyéből kiálló zöld uborkával, akinek a hátán Szelli lovagolt a fenekét csapkodva.
- Hűha! Egy kandúr szagot fogott, úgy tüzeltek, kis picsák!– kiáltott trágárul egy konyakosüveggel a kezében Lorna, mikor meglátta az énekest. Kissé be volt csípve.
Kán őrült hangerővel nevetett.
- Jól beszívtatok! Látom, elég szánalmas a helyzet, de ne aggódjatok, azt az uborkát majd helyettesítjük valami jobbal. Az esti buli előtt azonban van még egy feladat. Ott senki sem jelenhet meg szőrös puncival, mert az oltárunk áldozat után kiált! Ne feledjétek, ez a Csupaszság Háza!
Szavait csend fogadta, mire súlyosan körbehordozta tekintetét.
- Az átkos szőröket gyűjtsétek össze. Rátok lehet bízni? – kérdezte ellentmondást nem tűrően.
- Hogyne, édesem! Elszőrözgetünk itt szívesen – kuncogott Lorna, de Fruzsinak elborult az arca.
- Én már mondtam egyszer, hogy nem borotválom le! – fakadt ki, és átlépett a kád szélén. A kőpadló azonban csúszott a víztől, és a lány lába két lépés után kiszaladt.
A Hippi-ház régi padlója elégedetten csattant, és Fruzsi felkiáltott a fájdalomtól.
- Csak lassan! Segítek! – nyúlt érte Kán, de a lány sírva fakadt.
A többiek aggódva néztek rá, ám aztán látták, hogy az ijedtségen kívül nincs baja.
Az énekes a karjába emelte Fruzsit.
- Nyugodj meg. Én megvigasztallak – mondta neki csendesen, és kivitte a fürdőszobából.
- Mi legyen lányok? – sóhajtott Edina.
- Én kíváncsi vagyok az esti bulira – jelentette ki Szelli, és Anni is bólogatott. – A szekrényben van borotva.
- Akkor rajta, lucskos pinák! Kezdjük! – élénkült fel Lorna, majd hatalmasat csapott Szelli fenekére.
A teraszon Varkocs, Dugó, Bea és Zoé már ébredeztek, mert megérkeztek az esti hidegtálak.
Kán lefektette a nappaliban Fruzsit, és kiüvöltött a medencéhez:
- Fiúk, egy óra múlva kezdődik a buli az alagsorban! Lányok, lehet készülődni, belépés csak csupasz puncival!
Majd Fruzsihoz támolygott.
- Nem fáj semmid? – kérdezte.
- Kicsit a combom.
- Tudod, hogy a Hippi-ház büntetett meg? Nem kellett volna ilyen meggondolatlanul beszélned, gyermekem?
A lánynak elkerekedett a szeme. Eszébe jutott, hogy ez már a második esése… és kétszer mondta, hogy nem borotválja le a punciját.
- Iszonyatos a ház ereje. Éjjelente, ha nem iszom eleget, halálfejes figura jelenik meg előttem, és marja, harapdálja bőrömet csontfogaival – suttogott Kán, valahova a távolba meredve.
- Micsoda? – kerekedett el Fruzsi szeme, mire az énekes felnevetett.
- Csak vicceltem – simogatta meg a lány melleit, aki megkönnyebbült. De aztán tarkóján szorítást érzett, és látása elhomályosult, mikor furcsa kaparászás és recsegés hangzott a falakból.
Fájdalmas arckifejezéssel fogta meg a halántékát.
- Beüthettem – dünnyögte, de a kaparászás megszűnt, a homály elszállt, de mikor Fruzsi a sarokban álló hatalmas üvegre vetette pillantását. Mintha a szőrgomolyagok vibráltak volna a levegőben. Rejtelmes, émelyítő, furcsán világló pára lebegett reszketve előtte egy hosszú pillanatig, amiben szellemszerű alakok körvonalait vélte felfedezni.
Kán átölelte, és a lány riadt kismadárként bújt hozzá.
- Az átkot ki kell irtani belőled – suttogta. – Neked lesz jobb, hidd el, nem akarok rosszat. Mondd ki, hogy akarod!
A sarokban a rémisztő folt kiterjedt, belőle kígyókezek alakultak, és Fruzsi úgy érezte, a torkát szorongatják. Nem tudta levenni a tekintetét Kán különös fényben fürdő szemeiről, miközben az énekes hímtagja ölének nyomódott.
- Mondd ki, édes… és szabad leszel! Megszabadítalak az átkos rabságból! – suttogott tovább Kán, ajkai a lány ajkait keresték.
Fruzsi a fürdőszobában rendesen felizgult, de Szellivel csak húzták egymást. Az énekes hozzányomódó farka azonban érzékibb gyönyört ígért. Ugyanakkor megrémítették a különös zajok és árnyak… a kígyókezű árnyak. Aztán Kán lángoló szemeibe nézett, és az árnyak megriadtak, a nappali kazettás mennyezete alatt járó különös fuvallat visszahúzódott.
- Engedd, hogy a magasba vigyelek. Szállj velem! – énekelte a Rock satan’s egyik számának szövegét, és a lány becsukta szemeit. Az árnyak sikoltva rebbentek szét, egyedül a boldogság és Kán farka kúszott érzékei közé.
Az énekes hímtagja álmosan duzzadt, nem érte el teljes vastagságát, a korábbi akció kiszívta erejét, de a behatolás még így se okozott gondot, éppen ezért csusszant be könnyen Fruzsi uborkától kitágult résébe. Mint valami tolvaj, az alkonyi fényben, a nappali sejtelmes borzongásában, lüktető kígyóként kúszott egyre beljebb, hogy elérje a lány örömének kapuját. Nyelvek vívtak egymással, duzzadó keménység küzdött a ruganyos puhaság szorításával, és a kéjszervek különös gyengédséggel olvadtak egymásba.
Fruzsi vesztett a csatában, Kán legyőzte, de csak azért, hogy jutalmat adjon neki. Széttárt női combok, hívogató ágyék nyelte lágyan tolakodó kígyójának feszítését, és mikor az énekes határozott ujjai megtalálták a lány csiklóját, puha sóhajok ösvényén indult el a mindent elsöprő áradat.
A lány megadta magát, mert így könnyebb volt. Megadta magát, mert női ösztöne azt súgta neki, hogy engedjen. Jól akarta magát érezni, és kiáltva fogadta el a mámort, amely áttört minden gátat, hogy ellenállásának utolsó kapuját is bezúzza.
- Igen Kán. Megtértem, ágyékom kész a teljes meztelenségre – lihegte Fruzsi, a kéj hullámain ringatózva, és mikor kinyitotta szemét, az árnyaknak nyoma sem volt. A Hippi-ház csendben figyelt. - Köszönöm, hogy áttörted a félelem falát – súgta Fruzsi mosolyogva, és elindult a fürdőszoba felé. Már nem félt attól, hogy bármi baja esik. Védve volt, a gyönyör hálója védte.
Kán meghúzta whiskysüvegét, ami ki is ürült. Másikat vett elő a hűtőből, és a teraszra támolygott, közben dünnyögött:
- Kibaszott szellemárnyak. Tűnjetek el.
Ezalatt Ron is lejött az emeletről, Maját Lorna gondjaira bízta a fürdőszobában, és ő is a medencébe ereszkedett.
A rockbanda négy tagja a teraszon felhalmozott hidegtálak mellett találkozott. A női nemet egyedül Bea képviselte, akinek nem kellett felkészülnie az esti csupasz punci partira, így nyugodtan süttette meztelen testét az alkonyi világosságban, de végül ő is eltűnt a fürdőszobában. A Nap korongja kissé ellaposodott a nyugati égen, fénye csak parázslott, de a Hippi-ház most készült utolsó lobbanására, ragadozóként figyelő ablakaiban homályosan tükröződtek a rohanó fellegek rejtélyes foltjai.
- Különösen tüzes ez a hétvége – jegyezte meg Ron, és senki sem sejthette, hogy mennyire igaza lesz.
Előző részek
Hozzászólások
Sinara ·
Ez már annyira nem tetszett.
Az elején a lányok beszélgetése eléggé életszerűtlen, utána meg bejött Lorna, aki nekem egy kissé unszimpatikus.
Hány részes a történet? Talán már kezd egy kicsit ellaposodni.
Most inkább nem szavazok.

hörcsög00 ·
Még mindig igényesen kigondolt a történet. Annyit azért hozzátennék,hogy egyszer Fruzsit feketének tituláltad,pedig ő a vörös.Ennek ellenére persze megért egy tetsziket.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: