Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A hetedik napon

Ültem az autóban és szerettem a csendet veled. Ma van a hetedik találkozónk. Ma különösen gondosan öltöztem. Ma megpróbálom a lehetetlent, elszakítom magam tőled. Szeretném gyorsan és fájdalommentesen megtenni. Tudom, hogy nagyon rossz lesz utána. Nézem az arcod, ahogy meséled, milyen heted volt. Mindent, mindent szeretnék az emlékezetembe vésni rólad. A gyönyörű, figyelmes szemed kékségébe mélyedek. Fáradt vagy és én egyre jobban merülök lelkileg, míg hallgatlak. Átveszem tőled a teher egy részét. Nem is igazán jó szó a hallgatlak. A hangod minden rezdülése mintha bennem visszhangozna. Egy idő után a már nem elég belőle ennyi. Kinyújtom a kezem, a válladra fektetem. Egyszerre érzem a lélegzeted, a szívverésed és a hangod. Hogy lehet valaki ennyire erotikus? Te vagy a kísértés maga!

Figyellek, és felfokozottan érzékelek mindent, ami veled kapcsolatos. Ma is vékony pulcsi van rajtad, egy olyan, amit már a vonaton is irtó dögösnek találtam. Szeretnélek megölelni és szorosan hozzád bújni. Szeretném érezni a bódító illatod, bőröd fűszeres ízét. Ha kinyújtanám a kezem és megsimogatnám a nyakad, érzem, elvesznék.
Egyszer azt mondtad, az ember gyarló. Én azt válaszoltam rá, hogy önzők is vagyunk. Rendben, ha így kell lennie, ha tényleg ez az utolsó estém veled, akkor szeretnék még egyszer megmerítkezni a figyelmedben. Abban a végtelen önzetlenségben, amivel elkábítottál és elvarázsoltál az első éjjel.
Nagyon belemerültem a saját kis világomba, megkérdezed, mit nézek annyira. Sosem játszmáztam veled, most sem fogok.

- Őszintén? Három órája szemezek az ajkaiddal, nagy kihívás. Gyarló vagyok én is. – A szívem a torkomban dobog, és elmondhatatlan gyomoridegem van. Látom rajtad, hogy nagyonis talált a mondat. Kezed a nyakam simogatja, beleolvadok a szemed kékségébe. Mint egy végtelen mélységű tó, nézem és megbabonáz, húz a mélye. Úgy érzem, az egyetlen vagyok a Földön számodra. Most nem akarok arra gondolni, hogy ez nincs teljesen így.

Ajkad annyira finoman kóstolgatja az enyém, mintha még nem lennél biztos a viszonzásban, mintha most csókolnál meg először. Beleszédülök ebbe a gyengédségbe. Mire feleszmélek, ajkad már a fülem puszilgatja, leheleted finoman borzolja a bőröm. Egyik kezeddel átkarolsz, és szorosan tartasz. Imádom a mozdulataidban megbújó erőt. A másik kezed otthonosan indul felfedezőútra a testemen. A kéj végighullámzik rajtam. Muszáj megkóstolnom a bőröd. Arcom a vállgödrödbe fúrom, és mélyet lélegzem. Érzékeimet ezerrel árasztja el a semmihez sem hasonlítható szédítő férfiillat. (Egyszer azt mondtam neked, olyan vagy, mint a kábítószer, könnyű rádszokni. Hetekig „kis drogosom”-nak hívtál. ) Csókolom és a nyelvemmel ízlelgetem a bőröd. Fel tudnálak falni.

Közben úgy döntesz, minden fronton támadsz. A célpont a fülem és a csókolnivaló ajkaiddal elsuttogod, mit fogsz velem tenni.
- Érezni akarom, ahogy remegsz a vágytól! Ahogy a mellbimbód megkeményedik, ahogy teljesen átadod magad az érintésemnek, a simogatásomnak! Fel akarom fedezni minden érzékeny pontod a számmal! Végigcsókolom a hátad, a fantasztikusan érzékeny tarkódtól kezdve a gömbölyű popsidig! Közben a kezemmel a melled és a combod simogatnám…..

Nem, egyszerűen nem lehet senkinek ilyen botrányosan erotikus hangja! Attól elélveznék, ha csak beszélnél és suttognál nekem! Valahol a „mese” közepén elönt az ismerős bódulat, mintha teljesen részeg lennék. Elvesztem minden önkontrollom, és hatalmas hévvel vetem magam a testedre. A meglepetéstől felnyögsz és finoman sóhajtozni kezdesz. Nincs nagyobb ösztönző erő, mint a lelkes reakciód!

Két heves csókcsata között, kicsit tisztultabb aggyal a hátsó ülésre trükközöd magunkat. Kicsi a hely ahhoz, hogy ne kelljen taktikáznom, miközben kóstolgatlak. Az Alfa Romeo nem egy kis autó, de azért mégsem dupla széles francia-ágy. Mindegy, ügyes vagyok, megoldom! Innét simán elérem a finom kis mellbimbóid. Szeretném hallani, ahogy tetszést nyilvánítasz. Imádom, hogy tőlem veszted el az önuralmad és a hajamba markolva élvezed a kényeztetésem.

Kezed olyan alapossággal térképezi fel a testem, hogy néha a lélegzetem is eláll és közben teljesen kiszárad a torkom. Érezni akarlak, érezni akarom a tested az enyémen, szeretnék összeolvadni veled. A lelkem nem tudja eldönteni, hogyan reagáljon. Csak a pillanat számít, csak ez perc, amikor teljesen magamba fogadlak és azt akarom, hogy ez örökké így legyen. Szeretném elveszíteni az eszméletem, felébredni veled egy sokkal későbbi reggelen, mintha mindez egy rémálom lett volna. Mintha nem ez lenne az utolsó mindent elsöprő, fájóan édes orgazmusom veled. Mintha csak a gyönyörtől peregnének a könnyeim…

Téged olyan nagyon lehetne szeretni! Tudom és érzem, hogy Te talán még ennél is jobban tudnál szeretni! Vannak az életben végzetes találkozások. Nekünk ott és akkor kellett egymás mellé kerülnünk a vonaton. Félelmetes erővel vonzottál és ijesztettél meg már azzal is, hogy milyen nagyon szeretnélek. Nem kértél semmit, mégis odaadtam volna mindenem. Néha gyűlöltelek érte. Te leszel az én örök jelem, a megkísértésem, a vágyam tudója, az önmagamba vetett hitem záloga. Köszönöm.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Whym ·
Ez nagyon nagyon tetszett!

A hevesség átszőve a finomsággal, az elengedés a megtartás vágyával mindez úgy hogy pár mondatnyi sugallásból az egész előzmény is megérthető.

Remélem sokat írsz még ide.

:flushed:




Lina-boszi ·
Minden kedves olvasómnak köszönöm a figyelmet és az építő-jellegű kritikákat! Kérlek benneteket, hogy bátran írjatok, kiváncsi vagyok a véleményetekre!
Kellemes ünnepeket mindenkinek! L. :innocent:

Andreas69 ·
Nagyon tetszett! Egy kérdés: Miért kell befejezni azt, ami ennyire jó?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: