Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Heart of Texas Ajándékbolt

A Heart of Texas Ajándékbolt

Emlékezetessé akartam tenni a barátnőm születésnapját. Szerveztem neki egy meglepetésbulit, elhívtam az összes barátját és a családját. Vettem egy csomó ajándékot, és szépen be is csomagoltam őket. A buli utánra pedig egy hétvégi kirándulást is beterveztem. Már csak egy kör maradt hátra: a fehérnemű, és pár játékszer.
A Heart of Texas Ajándékbolt egy jó hírű szexbolt volt. Sokféle játékszer és fehérnemű volt náluk, a környezet pedig tiszta és barátságos. A barátnőmmel gyakran vásárolgattunk itt, de ezúttal egyedül mentem.

Ahogy beléptem, nekiláttam a keresgélésnek. Nem ment túl könnyen, mindig zavarban voltam, ha mások is ott voltak. Idegesen toporogtam, míg a két kuncogó nő el nem ment. Nem is vettek semmit. Odamentem a pulthoz, ahol a vibrátorokat tartották. Odajött hozzám az eladónő.

- Segíthetek valamiben? - kérdezte. Magas volt, hosszú, barna haja a hátáig ért. A teste atletikus és szexi volt, mint egy röplabdázóé. Szűk kis topot viselt, amiből kivillantak aranyos mellei. Rámosolyogtam.
- Végülis igen. Melyik a legjobb ezek közül? - intettem a polc felé.
- Attól függ, mire kell. Talán saját magának? - kérdezte játékos mosollyal. Gyorsan megráztam a fejem, és elmeséltem neki a barátnőm dolgát. Egy kissé ideges voltam, úgyhogy elmondtam az összes szülinapi tervezgetésemet. A nő édesen mosolygott, nyilván hozzászokott már az effajta dolgokhoz.
- Értem... Szóval a barátnője, Jessie születésnapja szombaton lesz, és ön vibrátort akar neki venni. Hadd mutassam be ezt a szép darabot - mutatott egy lila, rugalmas rudat. - Ideális a klitorális és vaginális stimulálásra. Két darab A-s elem kell bele, és többféleképp is be lehet állítani. Ez itt - emelt fel egy rózsaszín, vékony eszközt - rektálisan is használható. De a kedvencem - emelt föl egy hosszú, pénisz alakú kék dolgot, és egy ezüst, tojásszerű eszközt, ami egy hosszú lánchoz volt kötve - ez a két játékszer. Az ezüst vibrátor a kategóriája egyik legerősebb példánya. Mindenre tökéletes. A kék pénisz szintén mindenre jó, és szigetelt. Én a zuhany alatt és a kádban szoktam használni.

Elmosolyodtam:
- Bemutatót nem vállal?
A nő is elmosolyodott. Megkerülte a pultot, az ajtóhoz ment, megfordította a NYITVA táblát, bezárta az ajtót, és lehúzta a redőnyt.

Miközben visszajött, levette magáról a topot, és a padlóra dobta. A mellei kissé szilva alakúak voltak, a bimbói picit kimeredtek belőle. De már be voltak keményedve, és elő voltak készülve arra, ami következett.
Lerúgta a cípőjét, kigombolta a farmerét, és kibújt belőle. Csak figyeltem, ahogy elővillant gyönyörű, sötét bőre. És ami a legfőbb: nem volt rajta bugyi!!

Felkapta előlem a két játékszert, felugrott a pultra, és hátracsúszott annyira, hogy a lába a pult szélén lógjon.
- Először meg kell győződnünk a nedvességről. Valahogy így - mondta, és a csiklójához nyomta az ezüsttojást. Bekapcsolta a lánc végén a kapcsolót, a kütyü búgva indult el. A lány pedig lágyan felnyögött; nagyon izgató volt. Szabad kezével a bimbóit simogatta, és már lihegett is. Felkapta a kék péniszt, bekapcsolta, és könnyedén, gyakorlott mozdulattal a puncijába csúsztatta. Már nagyon nedves volt, én pedig egyre keményebb.
Az egyik kezével a csiklójához tartotta a tojást, a másikkal ki-be mozgatta a kék péniszt. A szeme csukva volt, arca pedig időnként grimaszba rándult a gyönyörtől. Nem voltam erre felkészülve, fogalmam sem volt, hogy mit tegyek. Csak álltam és bámultam, és a farkam úgy megkeményedett, hogy már fájt.

- Segíts! - nyögte. Lassan odamentem hozzá. Nem nagyon tudtam, hogy mit csináljak. - Szopd a bimbóimat! Kérlek! Már nem kell sok!

Egy pillanatig átgondoltam a dolgot, és arra jutottam, hogy Jessie úgysem tudja meg soha. Lehajoltam, beszívtam az egyik mellbimbóját a számba, és keményen szopni kezdtem. A nő mélyen felsóhajtott. Váltogattam két gyönyörű melle között, és figyeltem, hogy mit művel a puncijával. Már nem bírtam tovább, letérdeltem elé, és kivettem a kezéből a vibrátorokat.

Hosszan, szenvedélyesen megnyaltam a csiklóját, de nem csak a végét, ahogy a filmekben szokták. Az egész nyelvemet haszáltam, és jó sok nyálat engedtem a területre. Megint felnyögött. Egy-két percig ezt folytattam, aztán lejjebb haladtam. Fel-le mozogtam a puncija és a segglyuka között, köröztem a nyílások körül, néha be is nyalintottam, sőt, volt mikor mélyen be is nyaltam neki. Végigszántottam az ajkacskáin, aztán a puncija, végül a segglyuka köröl. Remegett, és nyögdécselt. Vettem a bátorságot és végignyaltam a segglyukán is. Hangosan felnyögött.
- Ooohhh, te kis huncut - lihegte. - Abba ne hagyd.
Hát nem is hagytam. Fel-le nyalogattam a csiklójától a segglyukáig, néha megálltam egy-egy területen, és azt nyaltam. A puncijába nyomtam a tojás alakú vibrátort, jól benedvesítettem, aztán legnagyobb meglepetésére a fenekébe nyomtam, és a maximumra kapcsoltam.

A puncijára koncentráltam, gyorsan ki-be mozgattam a nyelvemet, mintha csak dugnám vele. Megfogtam a másik vibrátort, benyomtam a puncijába, és azt is maxra nyomtam. Megint megnyaltam a csiklóját. Felnéztem. A lány arca teljesen elmerült a gyönyörben. Látszott, hogy alig bírja ki a technikámat, és mindjárt elélvez. Elengedte a mellét, megfogta a fejem, és még jobban a lába közé húzta. Jó nagyot élvezett, közben halkan nyögdécselt. Beszívtam a csiklóját, és még nyalogattam egy kicsit, aztán éreztem, hogy a csípőjét az arcomhoz nyomja. Nyögött még egy utolsót, megremegett, majdnem leesett. Felsegítettem, kihúztam belőle a vibrátorokat, és letettem őket a pultra.

A lány rámmosolygott, és felült. Azt hittem, meg fog csókolni, vagy viszonozza ezt a kis szívességet, de felkapta a telefonját, és felhívott valakit.
- Szia, én vagyok. Muszáj átjönnöd. Igen, dolgozok. Gyere a hátsó ajtón. Szia.
Mosolygott, és nyugodtan várta az ismeretlent.

Éreztem, hogy a farkam csak úgy dagad a gatyámban. Egyikünk sem szólalt meg. Ő az orgazmusát pihente ki, én meg kissé ideges voltam ettől a rejtélyes vendégtől. Nem tudom, meddig ülhettünk ott így, de nem hallottam, hogy kinyílt volna a hátsó ajtó, és azt sem, hogy a rejtélyes vendég mögémjött volna.

- Szia, kicsim - mondta mögöttem egy női hang az eladónak. - Jól nézel így ki. Ő meg kicsoda? - A vállamnál fogva megfordított.

A barátnőm volt.

- Jessie? - néztem egy nagyot. Eléggé meglepődtem, hogy itt látom, de egyáltalán nem éreztem magam bűnösnek.
- Alex? - kérdezte a barátnőm zarvartan. Az eladónő csak nevetett mögöttünk. - Michelle? Mi folyik itt?
- Ő Michelle? - kérdeztem. - A barátnőd? Akit meghívtam a születésnapodra? Mi folyik itt?
Michelle csak nevetett, és lemászott a pultról. Odament Jessie-hez, és szenvedélyesen megcsókolta. Észrevettem, hogy Jessie is visszacsókolta.
- Egy ideje már nemcsak barátok vagyunk, Alex. És már sokszor beszéltünk róla, hogy téged is bevegyünk a mókába. Mikor rájöttem, hogy te vagy az, rögtön belementem a játékba. De előbb tudnom kellett, hogy elég jó vagy-e. Hát az vagy - mondta Michelle, és pont úgy csókolt meg, ahogy az előbb Jessie-t.

A farkam kezdett új erőre kapni. Visszacsókoltam a csajt, de ekkor Jessie közbelépett. Megcsókoltam, közben éreztem, hogy Michelle kigombolja az ingemet, aztán a keze az övemre csúszik. Jessie segített, úgyhogy pillanatokon belül meztelen lettem. Jessie nem vesztegette az időt, rácuppant a kőkemény farkamra, Michelle pedig arról gondoskodott, hogy Jessie-t is levetkőztesse. A barátnőm világos bőre gyönyörű ellentéte volt Michelle sötétebb testének.
Jessie felállt. Lenéztem a puncijára: a finom kis ajkak és a csikló csak úgy dagadoztak. Alig vártam, hogy megnyalhassam őket.

De Michelle megelőzött.

Felültette Jessie-t a pultra, és munkához látott. Finoman körözött a lány csiklója és puncija körül, pont, ahogy én csináltam az előbb. Jessie megremegett, és előrehajolt. Megragadta a farkamat, megszorította, és addig hajolt, míg a szájába nem tudta venni. Michelle közben csak nyalta a punciját. Búgást hallottam, és láttam, hogy az ezüst tojás eltűnik Jessie seggében. Ettől a szívem is megállt egy pillanatra, mert Jessie eddig irtózott az anális dolgoktól.
Pár pillanattal később Jessie el is élvezett. Épp olyan nagy orgazmusa volt, mint Michelle-nek, de az eladólánnyal ellentétben jó hangosan kiélvezte.
Kihúztam a szájából a farkam, és megcsókoltam, hogy elhallgattassam. Michelle felnevetett.
- Ne aggódj, a falak hangszigeteltek. Hangosabbat is élvezett már itt.

Ez elég érdekes hír volt. Megcsókoltam Michelle-t, aki szinte ledöntött a padlóra. Mielőtt felfogtam volna, hogy mi történik, nedves puncijával már rá is csusszant a dákómra, és keményen, és gyorsan kezdett lovagolni rajtam. Megragadtam a seggét, ő meg a számba nyomta a mellét. Éhesen szoptam, örültem, hogy a szájamba került.

Michelle leállt és megfordult, négykézláb állt, mint egy kecske. Rámparancsolt, hogy basszam meg, és neki is kezdtem. Jessie lemászott a pultról, és keményen nyalni kezdte Michelle punciját. Michelle hangosan nyögdécselt, egyszer-kétszer még hörgött is.

Éreztem, hogy Jessie az egyik ujját Michelle fenekébe nyomja.
- Ooooohhhh, igen! Bassz meg! Igen! Ooooohhhh! Uuuuhhhhh! - Sikoltozott Michelle, de én keményen tartottam a csípójét, és határozott mozdulatokkal basztam. Jessie megragadta a farkam, kihúzta, jó erősen szopta, leszívta róla a barátnője puncijának minden nedvét. Michelle feltérdelt, és simogatni kezdte a csiklóját. Jessie a barátnőjéhez vezetett.
- Eleinte finoman csináld - mondta, és adott egy csókot. Nem értettem, hogy ezt miért mondja, hiszen az előbb nagyon keményen keféltem a barátnőjét. Jessie a helyére illesztette a farkamat, de nem Michelle puncijába, hanem a fenekébe!

Lassan, finoman kezdtem hozzá. Óvatosan átnyomtam a dákómat a szűk ánuszon, alaposan kiélveztem az érzést. Jessie játékosan beleharapott az egyik mellbimbómba, aztán bemászott Michelle alá. Az arca pont a lány ágyékához került, és nyalni kezdte. Michelle próbálta viszonozni, de a gyönyör túlságosan elöntötte, és csak hörögni tudott Jessie tökéletes puncijába.
- Óóóóóóó - sikoltotta Jessie csiklójának. - Abba ne hagyjátok! Uuuuhhhh! Uuuuhhhh! Keményebben! Ott, ott! Mmmmmm!Mmmmmm! Nnnnn! Óóóóó!

Michelle elélvezett. A háta megfeszült, sikoltozott, de én csak keféltem a seggét. Jessie sem állt le, a szája rácuppant Michelle pinájára, éhesen szopogatta, igyekezett meghosszabbítani a lány orgazmusát. Végül Michelle teljesen kimerülten rogyott a padlóra. Egy párszor megrándult a teste, arcán pedig elégedett mosoly terült el.

Jessie felém fordult.
- Most én jövök - emelte fel a lábát. Megragadta a farkam, és a fenekéhez illesztette, én pedig lassan belényomultam. - Bassz meg.
Lassan mozogni kezdtem. Párszor eltorzult az arca a fájdalomtól, de aztán kezdte nagyon is élvezni. Picit bekeményítettem, a dákóm már könnyedén végigcsúszott benne. Michelle csöndesen figyelt minket, élvezte a látványt, és a csiklóját simogatta. Mikor már nem bírta tovább, felkapta a kék péniszt, és odamászott hozzánk. Benyomta a szerszámot Jessie csillogóan nedves puncijába. Jessie nagyot nyögött, hiszen már két dákó volt benne. Michelle csak párszor nyalintotta meg Jessie csiklóját, máris elélvezett. Pont olyan hangos volt, mint az előbb, de most nekinyomta magát a farkamnak.
- Óóóóóóó bassz meg! Bassz meg, te állat! Keményebben! Vágd belém a faszod! Óóóóóóóóóóó, basszál!

Én sem bírtam már tovább. Éreztem, hogy mindjárt elélvezek, kikaptam Jessie fenekéből a farkam. Michelle megragadta, mintha már várta volna, és keményen, gyorsan verni kezdte.
Ez volt életem legnagyobb orgazmusa, mindenfelé hófehér sugarakat lőttem. Az első alacsonyan szállt, Jessie puncijára érkezett, a második már Michelle hajában landolt, ő meg a következő sugarat a szájára irányította. Jó nagyra tátotta, úgyhogy pár adag a nyelvére és a fogaira ment, és lecsöpögött az ajkára és az arcára. Egy hatalmas löket Jesse pocijára került, egy másik pedig a mellére. A sperma csak jött, mintha sosem fogyna ki. És mikor vége volt a lányok boldogan nézték az eredményt.

Jessie mellén ott száradt a spermám, de ő még szét is kente rajta, amitől a bőrre halványan csillogni kezdett. Michelle-nek a hajában, és az egész arcán volt a geci. Egy adag lecsorgott a mellére is. Nem kínlódott vele, hogy eltávolítsa, azzal volt elfoglalva, hogy Jessie puunciját kenje be vele. Aztán nyalni kezdte. Még sosem láttam, hogy egy lány lenyalja a spermát egy másik lány puncijáról, úgyhogy Michelle akciója nagyon felizgatott.

- Van itt hátul egy zuhanyozó - mondta Michelle. - Miért nem próbáljuk ki? Szerintem ebből még kijönne pár adag.
Megfogta a farkamat, és magával húzott, Jessie pedig álmodozva követett minket.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Ez is fordítás? Elsőre azt hittem, saját mű. :(
Ettől függetlenül jó. Bár Michelle kérethette volna még magát az elején egy kicsit tovább, de így is megteszi. :D
Pavlov ·
Örülök, hogy tetszett! Bizony ez egy korai fordításom.

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: