Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A diák, a tanár és a tűzoltó 3. rész

A mosdóba belépve, kiválasztottam egy fülkét és lehúzva az alsómmal együtt a gatyámat már is folyni kezdett a Niagara. Édes megkönnyebbülés volt. Már a végét éreztem, amikor hangos lépéseket hallottam a folyosóról. Nahát, ennyi is volt a tűzriadó, általában tovább szokott tartani.
De legalább az óra is elment vele, és ha innen kilépek azon nyomban Mr. Sanchez irodája felé veszem az irányt. Remélem, elég gumi van nálam, gondoltam bele, miközben már húztam volna fel a gatyámat, mikor is az ajtó hirtelen kicsapódott.
- Van itt benn valaki? – kérdezte egy nagyon mély hangú illető, én pedig kinézve a fülke ajtaján kiszóltam neki.
- Igen! Itt vagyok. Csak még előbb… - de nem volt rá időm, mert az alak kitárva kabint megragadott és a vállára dobva vitt el.
Megkönnyebbülésemre csak egy tűzoltó volt az egyenruhájában és sisakjában, viszont a meztelen alsótestem igen is elégé zavart. Habár a folyosó teljesen üres volt, amivel persze elkerültem a közvetlen megaláztatást, de akkor mi folyik itt. És a legfontosabb hova visz ez az idegen. Rohanta velem végig az épületet, majd az igazgató irodába belépve, bezárta utánunk az ajtót. Ekkor gondoltam bele, hogy milyen erős lehet ez a tűzoltó, hacsak úgy mukk-fukk elvitt a vállán tartva. Aztán rájöve, hogy még mindig félig meztelen vagyok, nem takarva más, mint a pólóm, meg cipőm, gyorsan eltakartam a nemesebbik részemet. Míg a megmentőm a ruhájára szerelt adóba kezdett beszélni.
- Igen. Megtaláltam. Rendben itt maradok vele, míg ti átfésülitek a helyet. – már kérdezni akartam, hogy mi folyik itt, amikor a levette az arcát árnyékba borító sisakját.
Ő érte akár a tűzbe is vetném magam, ha utánam jönne és az már biztos, hogy szívesen venném, ha újra a karjaiba lehetnék.
Rövid göndör vörös tincsei az izzadtságtól összevissza tekeredtek a fején, a kora nagyjából annyira tehető, mint Mr. Sanchezé, vagy talán egy kicsit idősebb. De egyből nem érdekelt, ahogy megláttam a zöld szemeit.
- Rajtad miért nincs gatya? – nézett rám, majd megállt a szeme, talán egy kicsit tovább is ott maradt az ágyékomat rejtő kezemen.
- Azért mert mielőtt még felhúzhattam volna elhoztál. – mint egy vadember, csak ezt nem akartam hozzátenni, tudva, hogy csak ketten vagyunk itt, ki tudja még mennyi ideig.
A kezével megpróbálta elrejteni a mosolyát a száján, persze nem sikerült neki, amit látva én is tudtam visszafogni magam. A nevetés mind a kettőnkből úgy tört ki, mint dugó a pezsgős üvegből és amilyen hirtelen történt, úgy múlt is el. Közben pedig alsó felem teljesen szabad lett, melyre a tűzoltó jobban felfigyelt, mint azt vártam volna.
- Bocsánat a kellemetlenségekért. – és újra rátalált a szememre, közben sem takarva el magamat, hát ha még valami kisül ebből. -  De miután megszólalt nálatok a riasztó, értesítettek bennünket, hogy az iskolában bomba lehet, így hát jöttünk amint tudtunk. – ledobta a sisakját és egy lépést tett felém, én pedig ott maradtam. – Az egyik tanár mondta még nekünk, hogy egy tanuló még lehetséges benn van az épületben. Én pedig megtaláltalak. – nem is tudom, mikor, de az ujjait váratlanul a férfiasságomon éreztem, melyen finom mozdulatokat téve elkezdett keményedni.
- Meddig fog tartani az átvizsgálás? – gondolva, arra, hogy az igazgatóm vagy éppen a társai kicsit meglepetten vennék észre, hogy az egyik diákkal kamatyol a dili irodájában.
Engem persze ez inkább csak még jobban feltüzelt, amit ő is látva elmosolyodott és kattant egyet zár.
- Nem tudom, de ha már ennyire nagy zűrbe kevertelek az öltözeted miatt. – erre letérdelt elém és a tövétől végig nyalta a már teljes nagyságban lévő falloszomat. – Hagyj, segítselek ki. – és azon nyomban bekapta, én pedig már is nehezebben vettem a levegőt.
Lassan csinálta, centiről centire nyelte, olyan alapossággal, mintha műtét végezne. Csodáltam az elszántságát és kíváncsiságomat ezzel csak még jobban felcsigázta, hogy milyen test is lapulhat az egyenruhája alatt. Az ujjaival szorosan tartotta a dákómat, és ahogy felnézett, elindítottam a csípőmet felé. A szemében örömteli csillogást látva indultam el az ajkai között. A sóhajokból kezdtek nyögések, lenni, azt sem csillapítva engem, hogy a kezei a lábamon felkúszva megragadta a fenekemet és azon keresztül adta meg a tempót a szája felé. Az érintése, szinte villámként cikázott át rajtam. Felpezsdültem, a szívem hevesebben kezdett dobogni, ahogy a farkam is a férfi szájában.
Akinek csak most jöttem rá, hogy még a nevét sem tudom. De mihelyst rá akartam kérdezni egy ujja elkalandozott az ánuszom felé és egészen be talált. Ugye ez nem egy álom megint, mint a legutóbbi, mert azt nem lennék képes elfogadni. A tűzoltónak csodálatos munkájának köszönhetően a hangok kezdett átlényegülni. A nyögéseim hangosabb lettek, míg nem váratlanul a férfi felállt és megcsókolt.
A kézügyességét pedig a fenekemben tartva tovább imbolygott bennem, ahogy a nyelve tette a számban. Szinte elolvadtam a karjaiban és mindenáron érezni akartam a testét magamon, de neki más tervei voltak velem. Lehúzta rólam a pólót és a mellbimbómat bekapva hevesen cirógatni kezdte a fogával. Nem semmi ez a férfi és teljesen igazi, meg az enyém, viszont ez fordítva talán még igazabb volt. Aztán felsőtestemtől felfelé a nyelvévvel és csókjaitól ácsingózva érte el újból az ajkamat. Majd megállt előtte.
- Bocsánat. – elmosolyodott, az ujjai pedig még jobban beindultak, melytől már lassan a spontán öngyulladás áldozatává váltam. – A nevem Phil és most megfoglak basszni, ha persze te is így akarod. – megnyalta a számat, én pedig azon nyomban viszonoztam egy csókkal.
- Már kérni akartam. – a szemében lévő pajkosság helyét átvette az állat, ami rögvest megfordított és az igazgatói asztalra döntött.
Az ösztöneire hagyatkozva már is bennem akart volna lenni, amikor a maradék önuralma megállította.
- Tiszta vagy? Mert az a gond, hogy nincs nálam gumi. Gondolom, nálad sincs. – végigsimított a faromon, aztán egy nagyot rácsapott, melytől megrezzenve sóhajtottam egy nagyot.
- Nincs nálam és tiszta vagyok. Szóval ne fogd vissza magad. – a fülemhez hajolt, lehúzta a cipzárját és éreztem, ahogy a segglyukamhoz kezdi nyomni a farkát.
- Sose szoktam. – és ebben a pillanatban már bennem is volt, az egy lökés kíséretében felnyögtünk mind a ketten, melyet még sok száz követett végig.
Eddig még csak gumival voltak bennem, de Philel egy soha vissza nem térő élményben van most részem, mely után teljesen át fogom értékelni a kondom vagy a nélkül kérdést. A lökései kemények voltak, melyek olthatatlan vágyat ébresztettek bennem, hogy még többet követeljek belőle. Meg is kapva azt rögvest. Az első csapása a fenekemen fájdalmat okozott, míg nem a következő már szinte simogatásként ért fel.
A vérem felizzott abban a pillanatban, ahogy az ütései elértek, majd utána mindig csak az újabbakat vártam. A farkam kőkeményen ágaskodott, melynek csúcsából már lassan folyt elő az előnedvem. De nem kellett attól tartanom, hogy kárba vésze, mert Phil a csapásai után azt vette kezelésbe. Keményen húzogatni kezdte a seggemben mozgó dárdája mellé. Szinte már csillagokat láttam és alig bírtam levegőhöz jutni, annyira elöntött a képtelen vágy, hogy ránk nyisson.
Gondolva most a barátaimra, Randyre és Ikera, de leginkább is Mr. Sanchez jelenlétét hiányoltam.
A vágyakozásom aztán hamar ködbe veszett, ahogy éreztem, hogy már nem sokáig fogom bírni Phil állati tempóját. Ezt ő is érezve kicsit lassított és a hátamnak dőlve ő is lihegett. Apró csókjai felszántották a hátamat, amitől azt kívántam, hogy bárcsak én is ezt tehetném ő vele.
Míg nem váratlanul egy újabb ütést mért az egyik farpofámra. Elképzeltem, ahogy ezután a tanár úr irodájában vagyok és lelkesen fürkészi a piros pozsgás fenekemet, melyre alig bírok leülni. A kérdés, meg hogy hogyan történhetett mindez. Egy lelkes tűzoltó eloltotta a gatyámban a tüzet. Az előbb még állatias szex után, meglepett ez a hirtelen gyengédség, ahogy lassított bennem. De hamar megtörte egy újabb csapás. A válasz pedig a fülembe súgva érkezett.
- Azt akarom, hogy együtt menjünk el. – belenyalt a fülembe, aztán a mellbimbómat megfogva erősen megszorította, amitől felnyögtem hangosan. – Szeretsz lovagolni? – még nem próbáltam mondtam neki, mire megfordított és erős, szenvedélyes csókkal adta tudtomra, hogy én az övé vagyok.
- Hagyj, tanítsalak. – erre beleült az egyik bőr karosszékbe, mely az asztal előtt állt és ekkor pillantottam meg kemény hosszú farkát. – Igen, jól látod és megint ott lesz, ahol lennie kell. – mosolygott, én pedig vele, háttal elkezdtem lassan lefelé ereszkedni.
Megtartotta nekem és szépen ráhelyezkedve, már könnyedén rajta voltam. A továbbiakat pedig filmekből szedve elkezdtem vágtázni rajta. A kezeit a mellbimbóimon tartva ingerelt vele, melytől csak még erősebben kezdtem alá vágni magam. Nem tudtam lassítani rajta, annyira magával ragadott a vágy, hogy képtelen voltam vissza venni a tempót. De ez a férfit nem zavarta, szinte még jobban begerjedt tudva, hogy kit is talált valójában a wc-ben. Egy kívánatos szexi fiút, aki most jól megkapja, ami jár neki. A kezei aztán átvándoroltak a szerszámomra, mely már kérlelhetetlenül kívánta az érintést, melyet meg is kapva hevesebben vettem már is a levegőt.
Phil sem tudva igazán, hogy meddig bírja még a fejét a hátamhoz döntve szuszogott és csókolgatott. Az egyenruhájának anyaga adott némi perverzitást az egészben, pláne, hogy én teljesen meztelen voltam előtte. Na, jó kivéve a cipőt meg a zoknit, de azért az még is kevesebb, mint az ö öltözete. Belegondolni is szörnyű lett volna, hogy most találkozok vele először és talán utoljára is egyben. Mindenképpen tudni akartam még róla többet és általa még többet tudhatott meg magamról is.
Kihitte volna, hogy szeretem, ha elnáspángolnak, és ilyen durván játszanak velem. A nyögések mind kettőnk ajkáról egyre visszhangosabbnak tűntek az irodában. A könnyedség, mint valami utolsó lépcsőfok, azt is átlépve éreztem, ahogy a testem megremeg. A farkamból vízsugárként lövellt ki az ondóm, majd lassan végig folyt rajta, egészen Phil ujjaiig, melyek még mindig szorosan tartották, lassú mozdulatokat téve rajta. Aztán kérte, hogy álljak fel, mire felállt a hátam mögé és egy nagy morgás közepette rá élvezett a fenekemre. Finom pattogó hang kíséretében tudtam, hogy a takarítónőknek lesz egy két nehéz napja, míg ez a foltot el fogja tüntetni onnan. Nem beszélve a fotelben történtek miatt.
Phil a vállamnak döntve a fejét finoman szuszogott, alig bírva elhinni is, hogy ez tényleg megtörtént velem. A kezei átkarolták a csípőmet és neki döntöttek, a ruhájának az anyag kicsit szúrta a pőre bőrömet, de a még álló férfiasságának tompa érzete annál inkább újra feltüzelt. Hátra nyúlva kitapintottam az ujjaimmal és finom húzogatásokat késztettem rajta, melytől éreztem, hogy elmosolyodik.
- Látom, nem bírsz magaddal. Ez tetszik nekem. – és már fordultam volna meg, hogy letérdeljek elé, megtapasztalva férfiasságának ízét a számban, amikor a kopogás megtörte a varázst.
Phil felhúzta a sliccét és odament felvenni a sisakját, míg én a pólómat vettem vissza.
- Igen? – kiáltott ki és rám nézve nem tudott elszakadni a ruhám alatti területen, ami az előbbi ki előjátéktól újra játékra kész lett volna.
- Végeztünk haver, csak vaklárma volt. Mindjárt visszaengedjük a diákokat az épületbe. Kint megvárunk. – a lépések elhalva közelebb léptem a férfihoz, aki azon nyomban az ajtónak szegezve megcsókolt.
Kezében pedig ott keményedett a farkam, mint ha csak a tenyerébe teremtették volna. Aztán elengedett és egy mosolyt villantva kinyitotta az ajtót.
- Legközelebb, ha találkoznánk talán engem is megláthatsz ruha nélkül és persze még remélem találkozni fogunk. – aztán kiment és nem sokkal később utána menve belopództam a wc-be és mihelyt kijöttem már a többiek kezdtek visszaszivárogni az iskolába.
Az események folytán az órának már rég vége volt, így hát fogva a táskámat Mr. Sanchez irodájához mentem. Ott bekopogtam és a tanár úr vidám arccal fogadott.
- Akkor kész vagy tanulni valami újat? – én pedig átgondolva a Philel történteket, igen is készen álltam valami új dolgot kipróbálni.
- Igen, tanár úr. Én aztán mindenre… - ekkor a kezembe nyomott egy könyvet, szájtátva néztem rá akár csak az álmomban.
- Rendben, akkor lapoz a 45. oldalra és foglald össze pár mondatba, hogy mit olvastál. – nagy levegőt vettem és a szememet forgatva kinyitottam ott, aztán elolvasva, felnézve, nem semmi látványban volt részem.
- Miért mire gondoltál, mi lesz itt. – ekkor kihúzta a kezemből a könyvet és lehúzva a sliccemet Mr. Sanchez meztelenül elém térdelt, majd a szájához verte az egyre keményedő dákómat. – Oh, buta fiú. Ideje, hogy végre jól megdugjalak. – pedig ha tudná a tanár úr, hogy velem mi történt az elmúlt pár órában.
De ezt most nem számít, mert a kedvenc tanerőm már is rácuppant a dákómra. Oh, istenem, pont, mint az álmomban. Remélem, hogy ezt sem álmodom, vagy különben súlyos szex elvonási tüneteim vannak bizonyára. Az meg egyszerűen képtelenség.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: