Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vérfarkas szerelem

Huh hol is kezdjem? A szüleim elváltak, anyámmal és a testvéremmel élek.
Az egész egy átlagos napnak indult. Éppen apámhoz indultam látogatóba. Sokminden járt a fejemben nem is figyeltem az utat csak mentem amerre kell.Út közben elhaladtam egy ház mellett,abban a pillanatban változott meg az életem. Megálltam a ház előtt. A kapu nyitva állt úgyhogy be lehetett látni, s mikor benéztem szinte elállt a lélegzetem. Egy gyönyörű fehér vérfarkast láttam, aki éppen egy motort szerelt.Nem tudom meddig állhadtam ott mozdulatlanul,de nem is nagyon érdekelt csak néztem és gyönyörködtem benne.Kb. 2méter magas, férfias felsőtest ami színtiszta izom. Így méregettem végig amíg rám nem nézett.
-Segíthetek?:szólalt meg.
Annyira megijedtem amikor hozzám szólt, hogy összeestem. Homályosodott körülöttem minden, majd teljes sötéttség. Amikor magamhoz tértem az ölében feküdtem, hatalmas mancsai pedig az arcomat simogatták és csak nézett a gyönyörű kék szemeivel.
- Jól vagy?:kérdezte,majd elmosolyodott.
- I..Igen! De mégis mi történt?
- Elájultál. Hogy hívnak?
- Balázs. És téged,hogy hívnak?
- Ryan - válaszolta, majd ismét elmosolyodott.Így kérdezgettük egymást, amíg ki nem jött a lakásból egy alacsony túlsúlyos 50 év körüli férfi. Ránk nézett a szúrós tekintetével,majd üvöltözni kezdett.
- Ryan mi a francot művelsz?! Szereld tovább azt a rohadt motort vagy repülsz a házból és mehetsz amerre látsz!
Amikor megláttam,hogy Ryan összehúzza magát és reszket tudtam,hogy valami rossz dolog fog történni.És jól sejtettem.Az öreg éppen egy ostort húzott elő amivel ütni készült.Hirtelen elöntötte az agyamat a düh,felugrottam elkaptam az ostort,majd a pasas nyaka köré csavartam.
- Hé azonnal engedj el te kis taknyos különben nagyon megbánod!
Miután kikiabálta magát csak ennyit súgtam a fülébe.
- Ha bántani mered akkor neked annyi!!majd elengettem.
- Takarodj innen!Ryan felé fordult és folytatta.És te is tűnj el és vidd a cuccodat is itt nem maradtsz tovább!
Miután kimentünk az utcára Ryan rámnézett,majd kiabálni kezdett velem.
- Mégis mi a francot műveltél?Kirúgtak miattad és még.... hirtelenen elhallgatott,majd a falba ütött.Ráadásul nincs hol laknom!
- Erre van egy megoldásom!Hozzánk költözöl.
- Na arról szó sem lehet:fordult ki magából.
- Figyelj vagy kint maradsz az utcán és ki tudja mi lesz veled vagy pedig velemjössz ahol biztonságban leszel.
Gondolkodott egy ideig,majd belement a dologba.Ígyhát a látogatás elmaradt ami a mai napom eredeti célja volt.
Folyt.köv
Hasonló történetek
4239
Vajon ki ez az ember? Taktikai zseni, hős fegyverforgató, intrikus, a természet ismerője egyetlen személyben?
Azyert mindig körbelengte valamiféle titkot sejtető misztikum, ami még érdekesebbé tette az egyébként is jóképű fickót. Ráadásul a vándor rengeteg nyelven beszélt, olvasott, még az ó-jezykivel is elboldogult, ami köztudottan a nyelvtudósok átka. Egy közrangú ember nem lehet ilyen járatos egyszerre a művészetekben, nyelvekben, számtanban, orvoslásban, harcban, stratégiában...
3331
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
Hozzászólások
magus022 ·
Nem is tudom, melyik aspektusa borzaszt el jobban a történetnek. A homoerotikus vonal, vagy ez a mérhetetlen, gyomorforgató tvájjlájt hullám, ami sajnos úgy látszik, még mindig nem képes letűnni a p***ba. Nézd, bár nem szeretem a homoerotikus történeteket, át tudok lépni felette, és elkönyvelem, hogy te ezt kedveled. Nincs ezzel semmi baj. Azzal sincs semmi baj, hogy szereted a tvájjlájtot. Majd kinövöd, reméljük. De hogy a kettő együtt, és ezt te még büszkén hangoztatod is... Nézd, nem akarlak megbántani, de valóban úgy hiszed, hogy ennek a kreálmánynak itt a helye? Vannak különféle fan site-ok az ilyen témáknak, ez a modern, újkori diszkógömb-vámpír és retikülpatkány-vérfarkas dolgok. Tudom, most egy sz**-szemét-sz** alak vagyok, amiért lehordalak, de hidd el, a te érdekedben teszem. Ha a történetedet átviszed egy olyan lapra, amelyik erre a témára orientálódik, ott még akár nagy elismeréseket is kaphatsz érte. Itt azért ne reméld, hogy el fognak olvadni tőle. De tegyük félre az ellenérzéseimet és nézzük a puszta tényeket: az írásképed nem jó, főleg a mondatok végén, amikor is az írásjelek és az őket követő szó között nem hagysz szóközt. Egy-két alkalomnál még azt mondanám, véletlen. De ez nálad folyamatos. Ráadásul a helyesírásodon is van még mit faragni. Gyakorolj még kicsit, első ízben válj olvasottá. Neeeeem, barátom, nem a tváj-hpye divathullám pirospöttyös könyveire gondolok, azok vacak fércmunkák. Nem kell Jókait vagy Móriczot olvasni, bár jót tenne. Vannak könnyen emészthető, igényes szórakoztató irodalmi művek, keresd fel őket a helyi könyvtárban. Azért, mert elolvastál 4 tváj-hpye könyvet, meg talán még 2-3 másik pirospöttyöset, még nem leszel te is Sztefani Májer. Művelődj kicsit, nődd ki a hpye-okat, és ha még akkor is szereted a vérfarkasokat meg a vámpírokat, írj róluk. Ne haragudj, ha sikerült megbántanom téged, nem ez volt a szándékom.

Frostline ·
Ennek köze nincs az Alkonyathoz szerintem, mivel eleve farkas alakban van és emberszerű lény. Kedves író! Ha jól vettem ki ez egy furry-ember kapcsolata, igaz? Nagyon gyors menetű és kusza az írásod, próbálj hosszabban leírni egy-egy mozzanatot és jobban jellemezni a szereplőket pl. Balázsról szinte semmit sem tudunk, azon kívül amit röviden leírtál a családjáról, nem tudjuk hogyan néz ki stb. Kissé össze lett csapva, az az érzésem. De várom a következő részt! :smirk:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: