Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
91esfiu: Egész jó kis sorozat, szépen f...
2024-09-24 21:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Utolsó jótett

Egyedül sétáltam a néptelennek tűnő utcán.
A máskor zsúfolásig megtelt járdán most csak én lépkedtem magányosan. Igaz, a hétfő hajnali három órás időponthoz képest ez nem is olyan természetellenes.
Ahogy haladtam előre, a villanyoszlopokhoz közeledve egyre világosabbá, elhagyva őket pedig egyre sötétebbé vált az éjszaka. De a leghátborzongatóbb, még is a csend volt. A nagyvárosi hangzavarhoz szokott fülemnek idegen volt ez az érzés. Hallani a saját lépteimet, hallani a saját lélegzetem. Mintha egy horror filmben lettem volna.

Az úti célom a két háztömbnyire lévő lakásom volt. Egy moziban voltam a barátnőmmel, az éjféli vetítésre ültünk be.
Valami romantikus vígjátékot néztünk meg, ami egy tini párról szólt, akik sorozatban szétmennek, majd összejönnek. Szóval: a szokásos. Az igazság az, hogy nem is nagyon a film érdekelt, csak hogy egy hátsó sorban, a sötétben kettesben tudjak lenni a szerelmemmel.
Már lassan két éve vagyunk együtt, és a legnagyobb örömmel mondhatom, hogy a mai napig tart az a szenvedélyes tűz, ami összehozott minket.
És a legszebb az egészben, hogy tudom, hogy ő az igazi!
Épp ezért, már a zsebemben van a jövőnk záloga, a jövőnk jelképe. Egy pár jegygyűrű.
Holnapra tervezem. Egy gyönyörű gyertyafényes vacsora keretében.
Kapcsolatunk kezdete óta már annyiszor álmodoztam a holnapi napról. Annyiszor elgondoltam, hogy mit fog mondani, hogy miként fog reagálni. Töprengtem a helyszínről, vívódtam magamban a legmegfelelőbb, a leg kifejezőbb szavakról, amit mondhatok neki.
Mert azt szeretném, azt akarom, hogy tökéletes legyen, legalább annyira, mint ő maga.

Hirtelen megdermedtem.
A síri, éjszakai csendet egy hang törte meg. Egy sikoly. Egy női sikoly. Egy olyan női sikoly, amilyet még soha sem hallottam.
Ez a sikoly nem az öröm, a meglepetés, vagy a szenvedély sikolya volt. Hanem a félelem, a fájdalom hirtelen jövő, s a semmibe vesző sikolya.
Körülnéztem. Épp két villanypózna közt, a lehető legnagyobb sötétségben álltam. Mellettem jobbra, két épület közt, egy keskeny sikátor nyílt.
A hangokat onnan hallottam kiszűrődni.
Egy percig sem tétováztam. Tudtam, mi a helyes, tudtam, mit kell tennem.
A sikátor bejáratához siettem. A hangokat egyre hangosabban, tisztábban hallottam. De látni nem láttam semmit. A két ház közti keskeny kisutcában a sötétség majdhogy nem teljesen eluralkodott.
– Kérem! Kérem, ne!
A kétségbeesett könyörgés egy konténer mögül hallatszódott.
Lassan, megfontoltan, a lehető legkisebb zajt csapva közeledtem a kuka felé.
Egy olyan látvány tárult a szemem elé, melyet soha sem fogok elfelejteni.
Ott hevert a lány, koszosan, véresen.
A támadója, egy csavargónak tűnő csont sovány férfi a térdén ült, és folyamatosan ütlegelte.

A szemem elé táruló képhatására, egy darabig csak álltam meredten.
Mikor a férfi a ruhák szaggatásával egyértelműsítette szándékát, valami elpattant bennem, s nekirontottam.
A meglepetés ereje az én oldalamon állt. Sikerült úgy egy pontos ütést mérnem a halántékára, hogy mit sem sejtve, egyáltalán nem védekezett. És az első ütésemet követte a második, harmadik, negyedik. Teljesen elvesztettem a fejem.
Egy erősebb ütésemet követő hátborzongató reccsenés térített észre. Leálltam, és egy ideig csak néztem a művemet. Mit mondjak, nem úgy nézett ki, mint aki mostanában lábra fog állni.
Gyorsan odasiettem a lányhoz. Nem tudtam, hogy mit csinálok, csak a TV-ből látott technikát alkalmazva cselekedtem.
Megérintettem a nyakát, a pulzusát keresve. Mintha éreztem is volna valami lüktetésféleséget. Megnyugodtam. Ha pulzus van, akkor még él, gondoltam.
Hirtelen kinyitotta a szemét.
– Hogy érzi magát? Minden rendben? – hajoltam közelebb, és tettem fel az ilyenkor szokásos, mindazonáltal teljesen fölösleges kérdéseket. Hiszen csak rá kellett nézni, és rögtön látta az ember, hogy valami nagyon nincs rendben.

A szemei mintha rátaláltak volna a fókuszra, de nem rám nézett. Hanem a vállam fölött valamit, a hátam mögött.
Hirtelen megfordultam, de már késő volt. A már szinte holtából visszatérő férfi kezében egy késsel, hatalmas erővel csapott le.
A penge tövig hatolt, egyenesen a nyakamba. Megragadtam a kés markolatát, de már nem tudtam vele mit kezdeni. Elképesztő gyorsasággal jött rám a fáradtság, a kimerültség. Tudtam: vége van. Tudtam: nincs tovább. Tudtam, meghalok.
Eldőltem a sáros talajon, de már nem éreztem a föld hidegét, keménységét.
Vártam, hogy elkezdődjön a kisfilmem, az életem saját pár másodperces forgatókönyves verziója. De nem történt semmi. A szemem előtt, a fejemben, a gondolataimban csak egyetlen egy kép lebegett.
A SZERELMEM.
Gyönyörű, vörös haja, mely elképesztő kecsességgel hullik vállára. A szeme, az a zöld szempár, melybe ha belenéztem, úgy éreztem, megnyílik alattam a föld, és az övé vagyok testestől, lelkestől. A mosoly, mely ha rám villant, a szívem kihagyott egy ütemet. Az arc, mellyel fejemben már két éve keltem, s feküdtem.
És most halok is.
Fejemben arcával, ajkamon nevével mondtam búcsút az életnek.
Hasonló történetek
7478
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
16275
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: