Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Képzeletben utazzunk el az Államokba egy különleges helyszínre és eseményre.
Friss hozzászólások
Woodgate: A feszültség és az érzelmi har...
2024-09-20 21:44
Orallover21: Én már nagyon várom a 3. részt...
2024-09-20 16:22
Orallover21: Én már nagyon várom a 3. részt...
2024-09-20 16:22
Rémpásztor: Bővebb infó: október 7.-én jel...
2024-09-20 14:27
Seeker: Köszönöm, jó olvasni, hogy örö...
2024-09-20 09:10
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Üldözés

Futott, ahogy csak a lába bírta. A sötét erdő méjjén ahol menekült, épp csak annyi fény szűrődött be, hogy ki tudja kerülni az alant helyezkedő ágakat, és kitüremkedő gyökereket. A fagyos levegő minduntalan az arcába csapott, szinte marta belülről a csontjáig hatolva.

Valami követte, valami emberfeletti, aminek a lihegését már a tarkóján érezte. Iszonyatosan félt, hogy utoléri, megkaparintja, így gyorsabb tempóra unszolta így is fáradt lábait. Mindhiába próbálkozott, a szörny nem akart távolodni. Sam rájött, hogy furfangra is szüksége lesz, ha le akarja hagyni a fenevadat. Nem fogja megkönnyíteni a szörny dolgát.

Elkezdett kacskaringósan futni, a fák törzsét fogódzónak használva. Loholt még gyorsabban, és még sürgetőbben. Lopva hátrapillantott, és most először remény árasztotta el fiatal lelkét. Kezdett távolodni, az üldözője. Kimerültsége ellenére a lány folytatta a futást, szinte levegőt sem vett annyira hajtotta az elszántsága.

Hátrapillantott, csak bizonyosságot keresve az előnyének. A szörny hatalmasat ordított, még a fák is beleremegtek. Sam már örömittasan kerülgette a fákat, de a tempón nem változtatott. Már sokadjára hátra pillantott, mígnem megtörtént az, amitől annyira tartott.

Felbotlott egy levelekkel takart gyökérben, amit túl későn vett észre. Előnye felőrlődött, mert a lény látván bukását könnyedén beérte. Fölémagasodott, undorító rohadt bűz terjengett körülötte, kinyitotta hatalmas pofáját, majd artikulátlan hangon elkiáltotta magát:

- Megvagy! - örömittasan megérintette Sam ruháját, majd, győzelmi táncba kezdett.
- Nem ér! Felbuktam!- panaszkodott a lány.
- Nem lényeg! Tudod a szabályt!- ezzel átváltozott egy ugyanolyan korú fiúvá, és pimaszul méregette a lányt.

- Rendben, de figyelmeztetlek! Elkaplak, mielőtt eléred a Nagy Tölgyet! Csaló!- a lányból immár egy mocskos szőrös állat lett.
- Lehet, hogy csaló vagyok hugicám, de Nyertes!- s már futott is a győzelemért.

Az erdőt újra megrázta egy fenevad kéjes ordítása.
Hasonló történetek
3973
Már több mint háromezer éve vége az Istenek Háborújának. Orudzaburt elpusztították és újra megkezdődhetett a béke kora. Az élet virágzott, a kontinensen áldott béke honolt: felvirágzott ismét a kultúra, a művészetek, s a mindent átható mágia ismét új követőket talált.
Amikor már az élet kezdett visszatérni a mindennapi, megszokott medrébe, s a legöregebbek is csak alig-alig mesélgettek arról a háborúról, amit mindenki igyekezett mihamarabb elfelejteni, hirtelen megkezdődött a Káosz...
3229
- Ha bármikor, bármiben segíteni tudok, akkor számíthatsz rám!
- Tudom, ezért vagyunk itt. Mi nem utazótársak vagyunk, hanem szövetségesek és barátok!
Ezek a szavak olyan jól estek Qwâmbiinak, mintha azt mondták volna, hogy Dareth rémuralma megszűnt. Úgy érezte, hogy apja szelleme tért vissza a mágus testében. Mostmár boldogan, tiszta szívvel gyalogolt a mágus mellett. Megtöltődött önbizalommal. Úgy érezte, olyan lendületet kapott, amellyel bejárja egész Tirunent...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Delicia Air ·
Hmm... Ebben van ráció. Igen, néha elveszem a részletekben, talán azért mert érztetni akarom a dolgokat úgy ahogy elképzelem. A kedvenc könyveimben is fennáll ez, de én ki tudja miért élvezem a részletgazdag lenyomatokat. Kipróbálom úgy is ahogy mondod!
Tűzmadár ·
Írj le mindent, az egészet, úgy ahogy jön, mert az az eredeti. Utána, ha „kész” van, próbáld megszerkeszteni, ahogy szerinted jó lesz. A leírások általában hosszú kényelmes mondatok. A pergősek rövidek, ahogy gyorsítod, egyre rövidebbek. Ezért, általában tedd előre a leírásokat.
Ez csak egy lehetőség, de minél többet írsz, olvasol annál többre jössz rá. Sokat lehet „trükközni” a szerkesztéssel, például szereplőket jellemezhetsz vele a párbeszédben anélkül, hogy leírnád milyen a személyiségük.
Delicia Air ·
Köszi szépen de mióta az eszemet tudom azzal töltöttem az időt, (igaz nem hosszú) hogy könyveket, novellákat, szösszeneteket olvastam. Az orvosom tanácsára kezdtem el írni. A saját gondolataim, érzéseim vannak benne egy ilyen kis irományban. Ide (és egyáltalán az internetre) csak rövideket írok, mert nem szeretek gépelni. Van egy nagy 17 fejezetes regényem, ill. sok másik novellám, amik ennél hosszabbak, de nem lehet regényt kihozni belőlük. Ide is csak azért írom ki ezeket, mert kiváncsi vagyok, hogy a kívülálló emberek mit kommenteznek rájuk. Itthon nem is kell mondanom miért, de elfogultság uralkodik. Természetesen törekedni fogok erre a rendszerre amit mondtál, mert szerintem nagyonis igazad van, csakhát ha az ember lánya így ír nehezen fog áttérni, de igyekszik! :smile:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: