Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Találkozás az ördöggel

A Guttenberg térről siettem az iskola felé. Kis micisapka virított a fejem tetején, hetykén, enyhén pimaszkodva. Bár ha belegondolok, a hosszúkás fazonú bőrkabáttal, akár katonásnak is tetszhetett.

Ahogy befordultam az utolsó utcába a cél előtt, hirtelen eltűnt a nap. Talán a házak takarták el, talán más, de nagyon gyorsan hűvös lett, és én megborzongtam. Egy, az én utamra merőleges sikátorból, ötvenes asszony fordult ki. Tanárnőnek néztem volna, vagy hivatalnoknak, ha valaki a hivatása felől kérdez. De nem járt arra senki más, aki erről érdeklődhetett volna. Ketten voltunk csak és a hideg árnyékok. Hosszú, fekete ballonkabátot viselt, magas gallérral. A haja is fekete volt és rövid. Sárgásfehér arcában sötét barázdákban ültek a ráncok. Harsányan és agresszívan fütyörészni kezdett. Ahogy közeledett felém, mintha egyre inkább gyorsult volna. Félszegen tértem ki előle, még el is somolyodtam, mert pontosan szemben volt már velem és félő volt, hogy összeütközünk. Mint mikor egy kamasz fiú és egy kamasz lány zavartan kerülgetik egymás ügyetlen testét. De aztán gyorsan szétfoszlott ez a kedélyes villanás.

A szívem alig maradt le dobbanásban attól a gyorsaságtól, ahogy a kitérésemet követően, újra elém ugrott. Értetlenül és most már valami növekvő furcsa érzéssel tértem ki előle másodjára. És megint ugrott. Mit ugrott? Vetődött elém. Értetlen, tompa szájrándulással, ami talán egyszer mosolynak indult, tértem ki előle most már sietve és mentem, szinte futottam tovább. Halk, dühös morgás ütötte meg a fülem, oldalt kaptam a fejem és ökölbe rándult a kezem. Éreztem magam mögött a szelét, mintha közvetlenül a hátam mögött a tarkómnál, a gerincvelőmet súrolva szuszogna.

De látni, már nem láttam semmit.  Még berzenkedtem egy kicsit magamban (gyere csak és nyugalommal fogom átrendezni az arcod te mocsadék), hogy ne legyen olyan kínos az adrenalin keltette remegés, aztán csak mentem, még mindig azzal a döbbenettel az arcomon.

Hirtelen jött a megnyugtató érzés, hogy mégis tudok félni, ha éppen az ördöggel találkozom össze az utcán.
Hasonló történetek
7238
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
6651
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: