Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sohasem

Sohasem...

Aznap este is üres volt a postaláda. Kómás, hideg, sötét éjszaka volt, olyan mint a többi. Mézéskalács illata járta át a szobákat, a befagyott kertvárosi ablak fényét csak 1-2 munkából hazaérkező ember árnyéka törte meg. Cipőjük hangosan koppant a jeges járdán. Egy sorsforduló volt, másoknak egy átlagos érzés. A bárpultnál pár részeges alak az utolsó körét kérte ki, késő volt már. Az éjszaka átsuhant az emberek tudatán, de egy család életét kettétörte az a nap, ami ezután következett. Egy késő esti harangszó, mely átitatta a néma utcákat egy kis hangulattal, de utána mindenki már az új napot látta a csillagfényes éjen.

- Kész vagy drágám? - mondta egy boldog család apukája

- Persze! - mondta a feleség.
- Akkor induljunk! A taxi mindjárt megjön.
- Jól van.
- Szevasz kislányom. Vigyázz magadra, 4 nap múlva jövünk, kb. délután 5 körül.

És a lány arcáról sugárzott az összes szeretet, amit eddig kapott.
Szerény, szótlan lány volt, akinek bár megvolt minden pénzzel megfizethető értéke, mégis üres volt a lelke. Kapott bár az élettől minden jót és rosszat, mégsem tudott kiadni magából semmilyen érzelmet, inkább elfojtotta őket. Ahhoz túlságosan zárkózott volt. A hétvégi parti túl zsúfoltak voltak számára, inkább otthon maradt és olvasott vagy gondolkodott kicsit egy-két merengő zenére. Az osztálytársai, a barátnői nem értették. Szép volt, kíváncsi szemű, babaarcú lány ártatlan, gyermekded mosollyal. 15 éves volt, előtte volt még az egész élet. Ideális lány volt bárki számára, egyetlen hibája zárkózottsága volt.
A szülei 4 napra Torontóba mentek üzletet kötni. Késő este szállt fel a gépük. Mindent megtettek lányukért, sokat dolgoztak. Jólmenő vállalkozást irányítottak. Vadiúj Mercijük kint hevert a garázsban, pár hónap alatt keresték meg az árát. Mindig mosolyogtak, a családi viták náluk ritkaságszámba mentek.
Egy jó üzlet reményében hagyták egyedül lányukat, akiben maradéktalanul megbíztak.
Egy dudaszó borította fel a kertvárosban uralkodó, szinte már nyugtalanító csendet. A taxi hangja volt.

- Drágám, indulhatunk!
- Rendben.
- Kislányom, vigyázz magadra! Mondta az anyuka, hangjában az összes szeretet és féltés, amit egy anya csak érezhet.
Elmentek, elvitte őket egy taxi, akkor volt ez a szeretetteljes család utoljára így együtt. December 10-e volt, a karácsony hangulatát már az ablakok villogó fényei is jelezték. A taxi elment, a kerekek alatt ropogott a frissen lehullott hó.

A lányban furcsa érzés uralkodott, egy megmagyarázhatatlan hangulat. (Az előérzetekről olykor nem lehet eldönteni, hogy jók, vagy rosszak.) Sokáig figyelt, míg a taxi indexének fénye végleg el nem hagyta az utcát. Egy szép nagy német juhász vigyázta a házat. Hűséges kutya volt, szerette mindenki. Ugatott egyfolytában, ahogy soha nem szokott. Nyugtalan volt! A kutyák hamarabb megérzik a bajt, mint az emberek. Mintha valaki, vagy valami figyelné a házat kívülről. A lány elaludt.

Másnap ugyanarra az ugatásra ébredt, mint ami előző éjjel álomba kísérte. Nyugtalanító volt, és mivel szokatlan is, így gyanús. Repültek a percek tétlenül az örökkévalóságba. Hideg, zúzmarás reggelre virradt, szép volt, mint a többi. Töltött magának egy pohár vizet, pár korty kilöttyent. A lánynak remegett a keze. Mióta? Nem tudni, talán mióta a szülei elmentek. Tudta, hogy az egész ház az övé, elhívhatná a barátnőit, vagyis inkább osztálytársai voltak neki, mint barátnői. Tudta, hogy bármit megtehet, amit eddig nem, mégsem mert semmit sem tenni. Az ugatás kívülről egyre idegesítővé vált számára. Tudatát lassan elnyomta a nyugtalanság, és a furcsa előérzet. A lány lelkében tombolt mindazon öröm és fájdalom, ami soha nem kerülhetett felszínre. Kezdte elveszteni gondolatait és az egész öntudatát. Bekapcsolta a tv-t. Szokás szerint semmi nézhetőt nem talált, csak maga elé meredve bámult a képernyő felé órákon keresztül.

Kiment megnézni a kutyáját - menetrendszerűen- , megetette, majd ő is ebédelt. Pár falat ment csak le a torkán, többet nem tudott enni. Belenézett a tükörbe és teljesen más látvány fogadta, mint eddig. Piros arc, zavart tekintet és félelem volt leolvasható az arcáról. Felment a szobájába olvasni. Gyakran olvasott, rengeteg időt töltött könyvek között. A falióra hangosan ketyegett. Az eddig megszokott hang azonban idegesítő zaj lett számára. Fél öt körül járt, a nap pont akkor ment le. A sugarak vérvörösre festették a falakat, a lány arcát, a könyv lapjait. ... még nincs vége...
Hasonló történetek
6611
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
7456
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Kriptatündér ·
Sziaa:)

Nos. Tetszik, amit írtál, de!
Olvasd át, és magad is észre fogod venni, túl gyakran használtad az egy és a volt szavakat.

Egyébiránt örülök, hogy végre megpróbáltad, jól használod a szavakat. :)

Az meg ne riasszon el, hogy nem igazán úgy töltötted fel, ahogy szeretted volna, és ráadásul predesztináltak a horror kategóriára! :)))

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: