Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
kivancsigi13: Ma jó napom van. Nem rég olvas...
2024-09-24 22:53
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rémmese

A hópelyhek lágy tánca törte csak meg a megfagyott táj szépségét. Szállingózó keringőjükön kívül semmi sem zavarta meg a magányosan álldogáló csupasz fákat.
Kezdett sötétedni. Ilyenkor senki sem mászkál már eme kis faluban. Halovány szellő lengedez csupán, mutatva a terület kihaltságát. Az egyik utcasarkon koldusfiú vacog, de nem csupán a hidegtől. A kis települést erdő vette körül, melynek közelsége mindig is zavaró tényező volt az itteniek életében. Azt vallották, esténként furcsa lények járnak arrafelé. Az asszonyok rémmeséikkel óvták csemetéiket a késői sétáktól. Sokórás némaság borult a kis falura. A házakban lassacskán elalszanak a lámpások és mécsesek.
A koldusfiú nem tud csak nyugovóra térni. Lelkét nyugtatgatván végül csak elszenderült. Mocskos kis ruhája alatt egy angyal lapul. Tejfelszőke haját sapka alá rejtette, tengerkék szemét szemhéjával lefedte, mégis tündéri volt. Nedvességet érzett, gondolta biztos csak a hó fedte már be reszkető testét, amely egy pillanat alatt megmerevedett. Halk szuszogása hirtelen abbamaradt. Lelke magasra szállott, míg végül a felhők közé merült.
Másnap félve lépkedtek ki az utcákra az emberek. Már egy hete nem hallottak halálesetről. Vége lenne a kísértetmenésnek? Megszabadultak volna ama rettenetes lidércektől, melyeket az erdőben véltek felfedezni? A szörnyek, melyeknek csupán árnyékait látták, nesztelenül jártak-keltek a faluban sötétedés után áldozatokat keresve. A nép már megnyugodott, elhitette magával, hogy biztonságban van.
Csupán a falu végéből hiányzó kis koldusfiúról feledkeztek meg, kinek porait messze fújta a szél. Hidegvérű gyilkosait elnyelte az erdő titokzatos sötétsége, mely vészjóslóan nézte a falubéliek tudatlanságát, és továbbra is várta a kínálkozó alkalmakat.
Hasonló történetek
5980
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
5460
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
További hozzászólások »
makkancs05 ·
Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Tényleg fiatal vagyok(16) és ez az első írásom. Tudom,hogy nem a legjobb,csak otthon ültem, egyszercsak eszembe jutott és nekem tetszett ami sikerült belőle,azért töltöttem fel ide. Lehet,hogy a vélemények szerint nem lett a legjobb,de remélem fejlődök még és lesz ez jobb is.
azért köszi,mindenkinek. :hushed:

Deakjanika ·
Nemrossz csak rööövid.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: