Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyári kép

Elállt a zivatar. Kilép a házból. Megtölti orrát az eső utáni jó illat. Jól esik ez a délelőtti fülledtség után. Az égen még ott vannak a vattapamacsnak látszó felhők. Bárányfehérek, épp csak nem bégetnek. Békésen legelnek a dombok felett, lustán vándorolnak egyre távolabbra. A halastó vizének felszínén olybá tűnik, mintha megszomjaztak volna, s a tó vizéből oltanák szomjukat. Visszamegy a kicsiny lakba. Kinyitja az ablakot, hadd áradjon be a friss levegő. Eztán kihajol az ablakon, élvezi a koradélután új erőre kapott Nap fényét. Elmereng, közben a zöld-barna szalagot nézi: jegenyesorral keretezett, az iménti esőtől sáros utat. S lám, ott jön Élet!

Kiált.

A nő nem hallja meg. Épp arra törekszik, hogy a puha sárban haladni tudjon a kerékpárral, anélkül, hogy akár csak egy békát is az Örök Halastavakba küldjön. Inkább leszáll a kétkerekűről. A kerekek nyomai úgy fonódnak össze, hogy szerelmes kígyópár sem hagyhatott volna különbeket. Most saját árnyékát nézi: egész normális, emberméretű. Csinos nő sziluettje. A szandál egészen vékony bőrpántjai nem látszanak rajta. Annál feltűnőbb a szoknya. A szél lengeti, bele-belekap néha, a kerékpár csomagtartójához simítja. Szép kontrasztot alkot a mély bordó kelme a fekete fémvázzal. Gyönyörű ellentét. Tovább vizsgálja a saját maga által vetett árnyat. A blúz sem vet feltűnő árnyékot. Persze elég, hogy a látványa elkápráztatja férjét. A ruhadarab mintájától, a milliónyi apró virágtól egész jó kedve lesz bárkinek , aki megcsodálja. Tekintete visszatér a földre. Földigiliszták nyomát fedezi fel. Egész úthálózatot lát. Egy csiga ballag álmosan a gilisztrasztrádán. Néha megáll, lelegel egy az útra hajló fűszálat. Aztán elbújik házában, megpihen.

A férfi újra kiált.

Ezt sem hallja meg, annyira belefeledkezik az apró-hatalmas természeti csodákba. A fűszálak között gyermekláncfű bujkál. Furcsa, száron álló hófehér szappanbuboréknak mutatja magát. A nő lehajol, leszakítja a kedves virágot. Elfújja a kicsiny ejtőernyőket, s szemével követi útjukat, míg el nem tűnnek. Ő is felfedezi a felhőket. Próbálja eldönteni, melyik gomolygó csoda milyen lényt formáz. Akad közöttük galamb, teknős és farkas is. Mindeközben azért egyre közelebb kerül a kis gátőrházhoz.

A férfi ekkor bezárja az ablakot, a nő felé indul. Gyönyörködik benne. Épp ez a gyermeki báj ragadta meg első találkozásukkor. A játékos életöröm azóta minden napját beragyogja. Így a jó.

Újra kiált: Hiányoztál, Kedves!

A fiatal asszony ekkor csapot–papot-kerékpárt hátrahagyva indul szerelme felé. Az ajtó bezárul, nyugodt csend van. Nyár.
Hasonló történetek
4455
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
10216
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Laeya ·
Nagyon szép képeket írtál le.. gratulálok, nem gondoltam volna, hogy ehhez is értessz.. pusz :)

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: