Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Rémpásztor: Köszönöm. Most időben feltöltö...
2024-05-14 11:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lunaria

A nevem Lumina.....

Sokan álmodnak arról hogy különlegesek legyenek,hogy fontosak, hogy híresek és közkedveltek legyenek..
Hát én nem álmodok erről,  mégse tehetek róla , valahogy a pusztán a létezésem már különleges. Édesapám maga Odin isten , míg édesanyám Iris istennő. Ezzel nincs is baj és nem is lenne, ha szeretnének . Ám az élet úgy hozta hogy engem a földre küldtek..egy laboratoriumba, ahol kisérleteztek rajtam. Hogy mikor és hogy kerültem oda? Kicsi voltam , így erre nem emlékszek....

Életem első 16 évét itt töltöttem és nincs is értelme részleteznem az ottani életem. Elmenekültem,igen el messzire onnan. Magam se tudom hova ,de el.Valahova jó messzi városba.. Kis apró város volt ez valahol a világ végén, vagy csak számomra világ vége ez a hely. Igazándiból csak 3000 lakos van ott? Szerintem csak annyi, de nem is töltöttem ott egy hétnél tovább. Városról  mesélni se tudok mivel oly rég volt ez már hogy nem is emlékszek rá milyen is volt a város. Annyira emlékszek hogy modern egy város .

Na igen ez eddig egy egyszerü történet lenne , na de mitől fantasy?  Tudni kell hogy még nem mondtam de 3556ban járunk jelenleg.

Akkor ez scifi nem? Még az. De nem sokáig. Miután apám Odin megtalált fizikailag elpusztitott engem, ám a lelkem meghagyta ,sôt új testet adott nekem . Majd egyszercsak egy kis városban ébredtem. Természetesen emlékeimtől megfosztva egy huszas éveiben járo női testben.  Ezután éltem 15-18 évet , majd megint eljött, megölt és újra kezdtük az egészet.

Ez ment egészen addig míg  egy hercegnő tökéletes másolata nem lettem. Sokadik életemben egy laborban ébredtem , ahol egy huszas éveit taposo férfi ült. Ahogy a szemeim kinyitottam az első ő volt kit megláttam. Egészen jól kinéző férfi,  fekete haj mely a válláig ér, tengerkék szem melybe ha belenézel valami oknál fogva szomorúságot látsz. Sápadt arc és hófehér bőr . Mivel ült így magasságát nem tudtam megállapítani , de véleményem szerint 180-190 centi lehet. Vagy nem. Így jóformán méregetem szemeimmel őt...

- Re..Resplecht szerelmem!

Szól hozzám a maga mély , szomorú hangján. Kissé megis sajnáltam őt . Viszont nem vettem észre hogy nekem beszél tényleg egészen addig míg megnem fogja a kezem.

- Szerelmem , kérlek szólalj meg!

Lassan odatérdel mellém és szemeimbe néz

- Öh szia..

-Resplecht jól vagy? Ugye tudod ki vagyok? Olyan ijedtnek tünsz!
- sajnálom de nem emlékszem rád....


És így kezdödött el életem azon szakasza amelyet nem kívánok senkinek....
Hasonló történetek
3888
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
5419
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
Petur ·
Lumina kedves, olvastad Te ezt, mielőtt beküldted? Mert lenne rajta javítanivaló bőven. Ez a bevezető enyhén zavaros, összedobált benyomást kelt. Egyes mondatoknál azt éreztem, valami más, komoly írásból ollóztad ki. Nem illenek a bohém, tinis szövegrészekhez.
"Na igen az eddig egy egyszerű történet lenne , na de mitől fantasy?" Attól, hogy Te azt képzeled róla, de valójában nem az, csak egy gyenge próbálkozás.
"Tudni kell hogy még nem mondtam de 3556ban járunk jelenleg." Mi ez a kapkodás? Általános iskola ötödik osztályában az egészet aláhúzza a tanárod hullámos vonallal. (Az is lehet, hogy az egész írással ezt tenné.)
Az izgalmas íráshoz szükség van jó ötletre, fantáziára. Meg még egy kis íráskészségre is. Nem árt ismerni néhány szabályt sem. Érzésem szerint ötletekben bővelkedsz, de az alapok hiányoznak.
(A tetszik - nem tetszik gombbal most haragban vagyok, ezért tőlem csak a fenti értékelést kapod.)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: