Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Levél a szerelemhez

Ó, te! Te kegyetlen, ki már annyiszor hoztál muzsikaszót csendes világomba. Felemeltél a fellegek felé, hogy együtt lépkedjünk rajta, akár egy puha vattacsomón, lábunk alatt érezve az egész világot. Csak azért, hogy utána a mélybe taszíts! A földi pokolba, a kétségbeesés tengerébe, hol a vadul csapkodó hullámokkal harcot vívva keresselek, kutassalak, hogy újból és újból kínozhass gyermeteg játékaiddal.

Emlékszel még? Emlékszel-e, mikor a szabad éjszaka illatos ege, színes csillaga alatt tettünk szent fogadalmakat? A sötétség szelíd szárnyaival borult fölénk elrejtve hamis arcodat. A csillagok milliónyi szeme ragyogott ránk, de nem világították meg hazug álmaim. Hittem bennük, mert hinni akartam. Szemeimet elkendőzte száz és száz nesztelen fogadalom. Oh, én buta! Gyermeteg szívem ma is hű ezekhez az eskükhöz.

Eltűntél, és csak bújócskáztunk. Kergettem a hiú álmokat, a reményt, mindaddig, míg újból meg nem leltelek, hogy a Föld megint szelíd nyugalommá, selymes gyönyörűséggé változzon általad. De megint elhagytál, akár napkeltekor a sötétség a Földet, hogy a Nap melege hozzon harmatra szárazságot, égetve mindent, melyet forró sugarai érintenek, lángtengerbe borítva szívem szilánkokra tört darabjait. Összetörve álltam, mégis reménnyel telt szívvel vártam visszatérted. De te nem jöttél. Feküdtem sután akár egy kidőlt fatörzs. Föld fölöttem és alattam. Megfordult a világ, de most már legalább nem aláz. Keserű lelkem kiadtam égnek és földnek, hogy a Teremtővel legyek egyenlő. Mit akarsz? Mondd, mit akartál?
Már a markomban voltál, már enyémnek tudhattalak. Azt hittem, már az enyém vagy. Ha egy pillanatra is, de éreztem minden meleged, melyet magadban hordozol, mert te vagy a fény, az élet. Te vagy, te voltál, te leszel minden.
Hasonló történetek
2652
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
4070
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: