Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
laci78: á, az annyira... KŐKORSZAKI
2024-09-24 14:26
Petibaja: Köszönöm szépen a továbbiakban...
2024-09-24 13:37
Xavierr_00: Örülök, hogy tetszett! Köszönö...
2024-09-24 10:27
Orallover21: Jó sztori, kifejezetten bejött...
2024-09-23 22:07
Materdoloroza: Ha a space-val lpegetsz, akkor...
2024-09-23 12:18
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lena naplója

Betegen fekszem itthon és a leszbikusságról olvasok. Érdekel is a dolog meg úgy érzem, szükséges pár dolgot megtudnom arról, hogyan működik, vagy hogy miért vannak ilyen emberek. Találtam egy nagyon hasznos oldalt, melyről megtudtam, hogy ezek az emberek agyrétegei más hormonokat tartalmaznak. Majd kutakodásom közepette megtaláltam ezt az oldalt ahol vannak leszbikus történetek. Gondoltam, ha mások is írnak ilyen történeteket, én miért ne írhatnék. Miközben írok, szerelmes zenéket hallgatok, és egy nőre gondolok, aki sokat jelent nekem, csak még nem tudom hogyan. Tudom, ez elsőre igen furcsán hangzik, de idővel ezt is megértik.
Lena vagyok 17 éves és egy kis városban élek. Ebben a városban nincs semmi, alig történnek események, viszont van egy szép várunk egy gyönyörű várkerttel.(képen látható) Sok fiatal él itt, zajlik a hétvégi ivászat és a hétköznapi is. Volt egy híres kézilabdázónk, aki sajnos nagyon fiatalon meghalt autóbalesetben, az egyik leghíresebb humorista és egy magyar rock zenekar tagjai is itt nőttek fel. Személy szerint nekem nincs kedvenc helyem itt, nem szeretem ezt a várost és nem is szeretnék itt élni, minél előbb szeretnék elmenni innen. Nem sok ember szeret itt élni, nagyon kevés esély van a jó megélhetésre, szerencsére a szüleim viszonylag jól keresnek, így nincs problémánk.
Kétszobás bérházban lakunk, alattunk egy igen idegesítő, 3 éve folyamatosan ordító, elkényeztetett kislánnyal.
Na jó most itt befejezem, mert néznem kell a vámpírnaplók legújabb részét. XO Lena

Hasonló történetek
5568
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
2813
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Veszettül hosszúnak tartottam, már féltem tőle, hogy nem ér véget, mert ahogy haladok az olvasással, a napló írója előttem pár lépéssel (sorral) dolgozik.
Nem igazán napló, mert ahhoz túl merev és semmitmondó, ráadásul a naplójának - ahogy a tükörképének - nem szokott senki bemutatkozni a bejegyzés közepén. Az se derült ki, mit akarsz megörökíteni az utókornak - ha már napló -, vagy van-e valami rejtett üzenete a napló stílusban íródott novellának az olvasó számára.

pirosho ·
:grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: