Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kicsi rémületek

Egy nagy fehér féreg mászott át Mr. Tiny jobb gumicsizmáján. Az alacsony férfi a sárga öltönyben nézte, ahogy átcsúszik a zöld csizma orrán. Amikor elérte a végét megállt, és felemelte a fejét az irányt keresve. Mr. Tiny lehajolt, felvette a férget, és átpöckölte a temető falán. Kuncogva visszafordult a sírhely felé, és gyorsan lebukott, amint egy halom nyirkos föld repült felé.
- Óvatosan bolondok! – kiáltotta a két teremtménynek a nyitott sírban. – Tudjátok milyen nehéz kitisztítani ezt? – miközben a hajtókáját törölgette az elegáns sárga öltönyének és nyelvével csettintett.
A sírban két kicsi teremtmény sötétkék kapucnis köpenyben felnézett, de nem szóltak semmit mesterüknek, várták hogy ő beszéljek megint.
- Gyerünk! – sóhajtott, és arrébb állt, hogy ne legyen útban. – Folytassátok.

Mr. Tiny utasítására a Kicsi Emberek lehajoltak és újra elkezdtek ásni. Csak a széles, szürke kezüket használták a föld kilapátolásához a sírból, fürgén utat csinálva a koporsóhoz a sír alján.
Mr. Tiny beszippantotta a levegőt és boldogan sóhajtott. Imádta a temetők illatát. A bűze a rothadó húsnak és csontnak, a büdös föld parfüm volt az orrcimpáinak. Néha azt kívánta, hogy képes lehessen az alvásra, csak hogy aludhasson egy temetőben, és erre a csodálatos avas szagra ébredhessen. Örökké ébren volt, örökké éber, örökké az élővel és holttal ütötte el az idejét.
Egy tompa puffanó hangot hallott: a Kicsi Emberek leástak a koporsó fedeléig. Mr. Tiny türelmesen megvárta őket, hogy letisztítsák, utána kiutasította őket a sírból. Leugrott, majd háromszor rákoppintott a koporsó fejrészére, utána háromszor a törzsére. Beékelte lábfejét a sír falának egy-egy oldalába, és lágyan fütyült. A koporsó fedele elkezdett remegni, és porrá omlott, feltárva a hullát benne.

A holttest egy férfié volt. Pár hete halt csak meg, és viszonylag jó állapotban volt. Mr. Tiny lenyúlt, egy erős kézzel felkapta, és kilökte a felette álló két Kicsi Emberkének.
- Ő megteszi - mondta Mr. Tiny, közben kimászott a sírból. A Kicsi Emberek lefektették a testet a másik négy mellé, amiket a temetőbe érkezésük óta ástak ki, majd gyorsan befedték a sírt, és hozzáláttak egy másik kiásásához.
Mr. Tiny az öt testet tanulmányozta, mindegyik különböző formájú és méretű. Jobban szerette a halott embereket, mint az élőket. Egy különös szépség volt a halálban. Az élő ember folyton mozog, beszél és nyugtalankodik. Csak akkor tudod őket hosszan és alaposan megnézni, és megbecsülni a bonyolult, de csodálatos kivitelezésüket, ha halottak.

Amíg Mr. Tiny az élő és a halott közti különbségeken tűnődött, a szív-alakú órája, amit mindig magával hordott elkezdett halkan harangozni. Lepillantott, megnézte az időt, és megértően bólintott.
– Hogy repül az idő! - sóhajtotta.
Ellépve a hulláktól, Mr. Tiny szélesre tárta a karjait, hátrahajtotta a fejét, szemét és száját szélesre nyitotta. A szív-alakú óra sötétpiros színben kezdett el világítani. Ahogy egyre erősebb lett a fénye Mr. Tiny haja színt váltott, fakó fehérből vibráló piros lett. Az öltönye is pirosodott, a bőre is, és nem sokára már csak a zöld gumicsizmája maradt az eredeti színénél.
Amikor az alacsony férfi egy pirosan égő és fénylő oszloppá változott, a levegő előtte elkezdett csillámlani. Egy ajtó formálódott csorba piros szélekkel, és Kicsi Emberek hada – olyanok, mint az a kettő, akik a sírt ásták – vonult át. A vidék ahonnan jöttek szürke volt és hideg, mint a bőrük, de nem figyeltek a környezetváltozásra, ahogy átléptek az ajtón körbeállták a démon-piros mesterük.

Amint az utolsó Kicsi Emberek is átléptek a temetőbe, az ajtó tompult és eltűnt. A piros fény elszivárgott Mr. Tinyből, először az öltönyéből és a hajából, utána a bőréből, végül a szív-alakú órájából. A szája becsukódott, a szeme pedig összeszűkült. Kiengedett egy forró lélegzetvételnyi levegőt, megremegett, és körbenézett a tíz csöndes Kicsi Emberen.
- Annyi idő a játszásra - morogta. – Olyan kevés a szolga. Oh, hát unalmas lenne az élet, ha egyszerű lenne.
Tapsolt egyet kezével, és szólt a két ásónak, hogy hagyják abba a feladatukat, és csatlakozzanak a többiekhez. Amikor a tucat Kicsi Emberek körülötte álltak, lassan megfordult, körbetekintett mindenkin, és helyeslően bólintott. Megállt, amikor a szeme rászállt az egyik Kicsi Emberre.
– Te - mordult fel. – Lépj előre.
A Kicsi Ember engedelmeskedett, és három lépést tett előre, enyhén bicegve a bal lábára.
Mr. Tiny észrevette a bicegést, felismerte a Kicsi Embert, és felidézte az életbevágóan fontos szerepét a tervében. Lehajolva összefonta tekintetét a zöldszemű teremtménnyel pár percig. A Kicsi Ember érzelemmentesen nézet vissza rá.
- Tudod, hogy ki vagy? – kérdezte Mr. Tiny. – Emlékszel az egyességünkre? Tudod, hogy mit kell tenned?

A Kicsi Ember nem mondott semmit, de megrázta a fejét lassan balról jobbra.
- Jó - mondta vidáman Mr. Tiny. – Nem ez az időpont arra, hogy megtudd. De ezt vésd az eszedbe: ha megérkezünk a Cirque Du Freak-ba – ahova éppen tartunk – azt akarom, hogy tarts szemmel valakit, akit úgy hívnak, hogy… Darren Shan. Értetted?
A Kicsi Ember időzött egy kicsit, megjegyezte a nevet, majd engedelmesen bólintott.
- Tökéletes! – dörzsölte össze kezeit Mr. Tiny, átlépett a Kicsi Emberek során, és megállt az öt hulla és a nyirkos esti fű fölött. – Szóval - tűnődött el hangosan - azon gondolkodtam, hogy mihez kezdjünk ezekkel…
Egy pillanatig habozott, rágódott rajta, aztán egy embertelen lélek vigyorával a legközelebbi Kicsi Emberhez fordult, a semmiből húzott elő egy kést és villát, és ártatlanul megkérdezte:
– Törzs vagy végtag?
Hasonló történetek
16278
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
7481
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Disturbed 4ever ·
Hááááát haver, ez olyan Darren Shan copy,hogy amikor :angry: az első mandatot megláttam, lekaptam a polcról a Darren Shan könyvet és csekkoltam.Ez siralmas.z ötlet jó, talán akkor, ha megváltoztattad colna a kinézetet, a neveket...Nem. 2x2x0.Ne vedd a fáradságot, hogy folytasd.
ted ·
A szerző az elején leszögezte, hogy fordítás.
Szerintem pedig folytassa, különösen, ha fejlődni akar fordítás terén.

Péter1985 ·
Törpe népség a helyes válasz, és Des-en nem elegáns sárga öltöny volt, hanem egy vakítóan sárga öltözék. A fordításért senkit sem lehet hibáztatni, legfeljebb, ha stilisztikai , vagy etikai hibát vét. Nyugodtan fordítgasd tovább a történeteket. És ha magad úgy látod nem megfelelő, akkor bele is nyúlhatsz. Legfeljebb a végén odaírsz egy hivatkozást, hogy alaptörténet: ez és ez.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: