Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Képzeletben utazzunk el az Államokba egy különleges helyszínre és eseményre.
Friss hozzászólások
Éva596: Nem árulhatom el, de csak neke...
2024-09-14 12:11
zsolt1122: Kedves Éva remélem lesz folyta...
2024-09-14 09:05
laci78: hűűűű, hát nagyon köszi
2024-09-14 08:14
Strongwomen: Újabb fantasztikus történet! :...
2024-09-13 17:33
Rémpásztor: Már értem. Annyit mondhatok, h...
2024-09-13 14:33
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kaland egy munkatárssal

 2019-ben bekerültem egy kisebb céghez mint ügyintéző, itt ismerkedtem meg Áronnal. Mind a ketten a 20as éveink elején jártunk Áron már 2 éve dolgozott a cégnél, amikor én odakerültem. 175 cm magas és elég vékony volt akkoriba, de a helyes kis arca és a gondosan ápolt haja már akkor is felkeltette a figyelmem. Nem volt igazán az estem hozzám képest alacsonyabb is volt és habár átlagos a testalkatom 10 kilóval biztos nehezebb voltam nála. Akkoriban voltam 75 kg és 185 cm. Az első pár hétben nem igazán beszélgettünk munkán kívül mind a ketten eléggé visszahúzódónak voltunk, de már nem is tudom hogyan, valahogy megtört a jég és egyre jobban kezdtük észrevenni egymásban a közös dolgokat. Sok dolgot elmondunk egymásnak és mindig meghallgattam egy rosszabb napján, amikor összeveszett a barátnőjével Petrával. Egy dolgot viszont nem tudtam neki elmondani, hogy meleg vagyok. Legalábbis egy jó 2 évig titkoltam előtte mielőtt beavattam őt és még sok más embert is. Rólam tudni kell ,hogy amikor már egyre jobban elfogadtam magam ezzel egyre bátrabb is lettem és lehet már túlmentem sokszor pár határon, de aki ismer az tudja, hogy soha senkinek nem ártanék és okoznék kellemetlenséget, ha pedig mégis megtettem szólnak és és tiszteletben tartom a kérését. 


     Így teltek a mi napjaink 


2021
Reggel 8:15 megint elkéstem, már mindenki bent van a helyén ül és dolgozik, én pedig a rohadt esernyővel küzdök, mert megint nem tudom összecsukni. 
Á: - MÁTÉ.. kiabál felém Áron. Siess, mert mindjárt jön Tamás és megint le fog tolni, hogy elkéstél. Ne azzal vacakolj most. Tett a kávégép mellé a folyosóra nem fog zavarni senkit. 
M: - Az ötlet nem rossz, de van már itt vagy 600 milló esernyő.. mondtam kicsit mérgesen. 
Majd hirtelen azon kapom magam, hogy ott van mellettem Áron, kiveszi az esernyőt  a kezemből és úgy csukja össze, mintha annak nem lenne semmi baja. Amitől eléggé analfabétának éreztem magam. Pedig kettőnk közül ő az esetlenebb. 
Á: - Mi lenne veled, ha én nem lennék itt. mondta vicceskedve majd kacsintott egyet. 
M: -Köszi egy kibaszott Úr vagy. Elviszlek cserébe randizni. Próbáltam kacérkodni
Á: - Lehet róla szó, de a lábamat nem rakom szét na meg Petrának ne szólj. Nevette el magát
12:30 ideje meginni a szokásos napi második kávém az étkezőbe érve látom Martin is így tett. Háttal állt nekem gyorsan mögé léptem megmarkoltam a fenekét és szorosan a hátához dörgölőztem a fejemet a vállára tettem majd megkérdeztem, hogy főzött-e nekem is. Ez már nem is volt fura számára, mert egy ideje közeledtem így hozzá, de mindig mondtam, hogy ez csak poén. Szerencsére vette a lapot és volt amikor ő is így tett. Kávézás közben pedig elmesélte, hogy pár órája szakítottak Petrával telefonon.. amitől meglehetősen zaklatott volt. 
M: - Tudtam, hogy van most egy kisebb feszkó köztetek, de ez most engem is váratlanul ért. 
Á: - Ez már nem az első szakításunk volt, de úgy néz ki ez most végleges. Az utóbbi időben már csak aludni jártunk haza mind a ketten és nem igazán volt intimitás közöttünk szex meg pláne. 
M: - Sajnálom, ha tudok valahogyan segíteni szólj. 
Á: - Ehhez idő kell, de egy sörözés jól esne munka után 
M:- Részemről rendben !  
17:00 után be is ültünk egy sarki bisztróba ettünk és ittunk néhány pohárral. Majd elkezdtünk egy kis lelkizést. 
M: - Tudod sokszor irigyeltelek a kapcsolatod miatt, mert nekem sose volt fél évnél hosszabb kapcsolatom. 
Á: - Viszont neked több nővel volt dolgod, még ha ilyen kibaszott titokzatos is vagy. Nekem ő volt az első és az egyetlen a középiskola óta. 
M: - Miért vagyok titokzatos? 
Á: - Sose mutatsz képet az aktuális kalandjaidról csak azt tudom, hogy vannak/ voltak. 
M: - Nem egy az ízlésünk. 
Kezdett eléggé kényelmetlen lenni számomra a beszélgetés, így javasoltam, hogy induljunk hazafelé. Áron nem fogadta rosszul bólintott. Kikértük a számlát és útnak indultunk, de kifelé csak elkezdett faggatni tovább. 
Á: - Mondtam valami rosszat? Ronda nőkkel voltál ezért nem mutatsz képet róluk? Vagy a csávók tetszenek? 
Az utolsó kérdésnél megtorpantam és egyenesen a szemébe néztem 
M: - Talán akkora baj lenne? tettem fel a kérdést már-már felemelt hanggal. 
Á: - Mi? Akkor te most srácokkal nyomulsz? Ember napi szinten fogdozod a seggem... talán én tetszek neked? 
Ezek a kérdések hallatán kezdett feltörni az elnyomott vágy a barátom iránt. Nem is tudtam magamban tartani. 
M: - Nem kifejezetten vagy az esetem, de igen.. kurvára fantáziáltam rólad, kettőnkről. Arról, hogy megduglak és te megbaszol, hogy a számba veszem a farkad.. és hát Istenem mit vagy úgy oda, ha becsuknád a szemed és leszopnálak ugyan olyan érzés lenne, mintha nő csinálná, vagy talán még jobb....  Láttam a zavarodottságot az arcán, nem igazán tudta kezelni a helyzetet. Én pedig nem hittem el, hogy ezt mind kimondtam, csak álltunk ott csendben néhány percig majd megszólalt. 
Á: Máté.. nekem az ég világon ezzel nincs semmi bajom, bár igaz lesokkoltál most eléggé, de nem vagyok homofób. A vágyaidat meg ne haragudj, de kurva gyorsan felejtsd el. Én heteró vagyok! Ha ezt el tudod így fogadni én nagyon szívesen maradok a barátod és köszönöm, hogy elmondtad nekem. 
Nem tudtam hova gondoljak, Áron reakciója meglepett nincs élő ember aki ezt ilyen jól fogadja. 


2023
Már nyíltan vagyok meleg. Ami hihetetlen előre lépés az évek alatt. Az egész munkahely tudja, barátok, család és ha megismerek egy új embert nem szégyenkezek igennel válaszolni, ha netalántán megkérdezne, hogy meleg vagyok-e. Áronnal is megmaradt a barátságom és elég furán néznek is ránk amikor megfogom a seggét, mert igen ez a szokásom megmaradt, bár ezért mostanában több szúrós pillantást kapok Árontól. Most már nincs annyi meleg ,,poénoskodás" , hogy nyíltan vállaltam magam. Mai napig fűzőm Áront, hogy egyszer kipróbálhatná fiúval is mondjuk velem, mert ahogy egy barátom mondta ,, Nincs heteró férfi csak makacs! " de nagyon kitartó a heterósága mellett. Néha igaz megkapom azt is tőle, ha nő lennék megdugna, meg egész nap baszna. Én pedig hiába mondom, hogy csukja be a szemét hajthatatlan.


Az  a bizonyos buli.
Minden évben 2 céges bulink szokott lenni egy karácsonyi és egy iroda ,, szülinapi" buli nyár elején. Ez az ominózus este nyár elején volt. 
A szokásos egyik helyi éttermet bérelte ki a főnökünk, ahol zajlott az esemény. Tánc, kaja, pia és még több pia már mindenki jól érezte magát. Én is eléggé berúgtam a buli vége felé jártunk már lehetett hajnali 1 amikor Áron odacsapódott hozzám, hogy megyek-e a többiekkel taxival haza vagy elvigyen engem az autójával. Ekkoriban Áron nem ivott, bulizott és odafigyelt nagyon az étkezésére. Elkezdett konditerembe járni és a kis alacsony srác, aki volt 65 kg most vagy 85 volt széles vállakkal izmos karokkal és még kerekebb fenékkel. Természetesen inkább választottam őt, így ő lett estére a fuvarom. Amikor a lakásomhoz értünk kérdés nélkül kiszállt ő is a kocsiból és felkísért. Bebotladoztam az ajtón és megkértem maradjon még egy kicsit velem az erkélyen. Ot még tovább beszélgettünk és csak repült az idő már hajnali 3 is elmúlt, mondtam neki aludjon nálam. Felajánlottam, hogy aludjon velem az ágyban, de ő ragaszkodott a kanapéhoz. Csalódottan, de belementem. 
Másnap a kanapén ébredtem ahogy Áron mellett alszok a szánk épp hogy csak nem ér össze. Ennyire nem rúgtam be, hogy ne emlékeztem volna arra, hogy kijövök hozzá. 
Á: - Jó reggelt, ha lehet ezt annak nevezni. Este olyan voltál mint egy alvajáró nem tudtalak levakarni magamról, így már nem is erőlködtem jobban tapaszd mint egy csaj. 
M: - Ne haragudj, nem is emlékeztem.
Á: - Nem történt semmi. Igazság szerint nem is volt rossz valakihez hozzábújni. 
Ekkor nem tudom mi zajlódhatott le a fejembe, de odahajoltam és megcsókoltam. A legfurább az egészben, hogy nem lökött el magától. De megjegyezte, hogy ezt nem kéne. 
M: - Áron had tegyem meg.. 
Á:- Mit? 
M:- Had szopjalak le csak egyszer. 
Á: - Ezt már megbeszéltük. Nem szeretnék összeveszni veled. 
M: - Csak had próbáljam meg ha nem áll fel ígérem abba hagyom és soha többet nem hozom fel.
Á: - Máté... 
Ekkor Áron becsukta a szemét és csak bólintott  egyet. Felült a kanapén a kezeit a combjai mellé tette és átadta magát nekem. Én térdre ereszkedtem a lábai széthúztam, hogy egy nagy terpeszben legyen és könnyebben odaférjek hozzá. Elkezdtem csókolgatni a hasát közben a kezeim becsúsztak az alsónadrágja alá finoman simogattam a lábait ő eközben hangosan nagy és mély lélegzetet vett, de a szemeit végig csukva tartotta. Meglepetésemre hamarabb kezdett el keményedni a farka mint gondoltam volna. Áron eléggé zavarban is érezte magát a helyzettől. 
Á: - Nem hiszem el, hogy tényleg ezt csinálom..... 
Én már nem foglalkoztam semmivel csak átadtam magam a vágynak. Kezeimet egyre beljebb pozicionáltam egészen a farkáig úgy szorítottam mintha soha életemben nem fogtam volna még faszt. Pár perc kézimunka után egy határozott mozdulattal kiszabadítottam 17 cm péniszét. Átlagos méret volt, de ez volt az egyik legszebb hímtag amit életemben láttam. Egyenes, vastag, gyönyörű eres és most csak az enyém, nem is tudtam magam tovább visszatartani, egyből a számba vettem mennyire csak tudtam. Áron egy halk nyögéssel tudtatta velem még ha nem is akarta, hogy nem kellemetlen amit csinálok és az, hogy lüktetett a farka a számba miközben szoptam csak megerősített a feltételezésemben. Egy igazi álomkép volt, az én legjobb barátom a combjai közé szorulva szopom a faszát. Már 5 perce megállás nélkül szopom könny és nyál szökik ki belőlem , amikor megérzem hirtelen a kezét a fejemen és elkezdi cirógatni a hajam. Eddig is kemény volt a saját farkam, de ettől a tudattól, hogy teljesen átszellemült totál begerjedtem. Felnéztem és már nem volt csukva a szeme, egyenesen rám szegezte a tekintetét, amibe vágyat és szenvedélyt fedeztem fel. 
Á: - Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól fogod csinálni.. de azt se, hogy ilyen jól fog állni a faszom a szádba.. 
Azt hittem rosszul hallok.. kész voltam muszáj volt magamhoz nyúljak.. kicsit pihentettem a számat az egyik kezemmel Áron farkát vertem vadul, amíg kiszabadítottam a sajátomat és kezdem el verni azt is... Amint megvoltam vissza s tért a szám Áron faszára bólogattam rajta, mintha az életem lenne a tét. A heves tiltakozás amit az elején produkált átment halk kéjes nyögésekbe, már nagyon közel lehetett mert eléggé zihált. Ekkor abbahagytam a szopást megfogtam a lábait a bokájánál és egy határozott mozdulattal felnyomtam őket, én felálltam a vállaimra tettem majd egy mozdulattal lerántottam az alsónadrágját, így már anyaszült meztelenül volt előttem visszaereszkedtem és határozottan ráparancsoltam, hogy fogja meg a lábait. Olyat tettem amire én magam se számítottam akkor. Elkezdtem nyalni a seggét az egyik kezem persze nem feletkezett meg  a farkáról sem. Amíg hosszasan nyaltam végig vertem neki, éreztem, hogy ismét közel van a csúcshoz de itt már nem állhattam meg. Egyre hangosabban zihált és nyögött, amikor egyik kezével megszorította a vállam tudtam, hogy ez egy olyan előre meg nem beszélt jelzés. Ekkor abbahagytam a nyalást a lábait visszaengedtem a vállaimra a térdei a füleim mellett voltak és mielőtt még elment volna gyorsan a számba vettem, hogy teljes legyen a mámor. Hangosan élvezett el és annyi geci jött belőle, hogy nem is tudtam mindet lenyelni, folyott ki a szám szélén is. Közben én is rámarkoltam a sajátomra és kb két rántás elég is volt, hogy elélvezzek. Amin nem is csodálkozok, mert egy gecis fasznál ami a szádba van nem igazán van nagyobb élvezeti inger. Miután végeztem vele csak ült a kanapén és lihegett én pedig fogtam magam szemből az ölébe ültem és megcsókoltam, ő ekkor átkarolt és visszacsókolt. 
M:- Köszönöm! 
Á:- Elmész a picsába.. soha nem szopott le még így senki..  ez kurva jó volt! De Máté ezt nem ismételhetjük meg! 
M:- Tudom. 


Ez így is történt, nem beszéltünk erről az irodában se sehol és azóta nem is történt meg újra. A barátságunk megmaradt és ugyan olyan jóban vagyunk mint eddig.



Ha érdekelnének még történetek kérlek jelezzétek. 

Hozzászólások
kaliban ·
Nem rossz! A párbeszédek kicsit furák ebben a forgatókönyv szerű formában, de a stílus, a fogalmazás és sztori, az tetszett! Így tovább, várom a további írásaid!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: