Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Képzeletben utazzunk el az Államokba egy különleges helyszínre és eseményre.
Friss hozzászólások
Éva596: Kedves Szakállas! Ezért a nag...
2024-09-15 16:04
Szakállas: Az egyik legjobb történet azok...
2024-09-15 15:06
Éva596: Nem árulhatom el, de csak neke...
2024-09-14 12:11
zsolt1122: Kedves Éva remélem lesz folyta...
2024-09-14 09:05
laci78: hűűűű, hát nagyon köszi
2024-09-14 08:14
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Judit swingerbe megy

Judit swingerbe megy
A történet olvasása előtt javaslom megnézni a Vállalati továbbképzés című sztorit, mert főleg az elején nagyon sok olyan utalás van, ami az ottaniak ismerete nélkül nehezen, vagy nem érthető. A két történet lazán kapcsolódó sorozat része, önálló, de az a mostaninak előzménye. 
Már tíz nap telt el, hogy hazajöttem a továbbképzésről. Még mindig nem tudtam lenyugodni. Anna olyan érzéseket szabadított fel bennem, amik évek óta agyamban és testemben bezárva voltak. A férjem balesete után egy darabig bírtam szex nélkül, aztán próbálkoztam néhányszor mással, de csak azt éreztem kihasználnak, mind a saját élvezetét helyezte előtérbe, én csak ennek kiszolgálója lettem. Szinte soha nem sikerült elélveznem. Én csak a szexet kerestem, mert már nagyon hiányzott. A szeretetem és szerelmem a férjem iránt megmaradt. Fájdalmat sem akartam neki okozni azzal, hogy megtudja, másokkal lefekszem. Maradtam évekig szex nélkül, ami így nem igaz, mert vettem magamnak egy vibrátort, az és a kezem pótolta, amit már nem kaphattam meg a férjemtől.
Ekkor jött a továbbképzés. Anna, aki a szobatársam lett, olyan szexben részesített, amilyet korábban el sem tudtam volna képzelni. Felkorbácsolta az érzékeimet, hihetetlen élvezeteket okozott. A szexnélküli, búskomor nőből, egy élvezni, nevetni tudó nőt varázsolt. Az a két nap feledhetetlenné vált. 
És most itthon vagyok, újra szex nélkül, de valahogy most nem tudom ezt az egészet elfelejteni, testem újra és újra kívánja a nem magam által előidézett élvezeteket. Mit csináljak? Keressek szeretőket? Annak idején, amikor ezt megpróbáltam csupa kudarc ért. Én nem valakit, hanem jó szexet kerestem, és a megtalált férfiaknál pont ezt nem kaptam meg. Próbálkozzak a nőknél? Én arra alkalmatlan vagyok. Annánál is alig tudtam legyőzni a szégyenlősségemet, de az ő ereje és akarata legyőzött, átadtam magam neki, és ő nem csak elfogadott, és nem csak a saját élvezetével foglalkozott, hanem azt is nézte, hogy én minél jobban élvezzem. Most akkor mit csináljak? Teljesen tanácstalan voltam. Megvolt a telefonszáma, úgy döntöttem felhívom, hátha valahogy segíteni tud nekem, van valami ötlete.
Néhány csörgés után felvette.
- Szia Judit! Láttam, hogy te hívtál. Mi újság, miért keresel?
- Szia Anna! Örülök, hogy hallom a hangod. Nagy gondban vagyok. Olyan érzéseket szabadítottál fel bennem, amik mélyen el voltak temetve. És most nagyon hiányzik, nem tudom, mit csináljak. Szeretőt nem akarok tartani, mert rossz tapasztalataim voltak, és nem szeretném, hogy a férjem megtudja és megszenvedje, hogy szeretőm van. Maradnának a nők, de én nem vagyok olyan könnyed és határozott, mint te. Eltelt tíz nap és még mindig nagyon hiányzik a szex.
- Sajnálom, hogy ezt én idéztem elő nálad. Őszintén megmondom, tetszettél és a saját élvezetemet kerestem úgy, hogy neked is minél nagyobbat tudjak nyújtani. Egy darabig nem tudtam a helyzetedről, de ha tudtam is volna, vagyok annyira önző, hogy akkor is megteszem. Most, hogy mondod furdal a lelkiismeret. Nem tudok neked semmi értelmeset, jót mondani. Át kell gondolnom a dolgot. Talán sikerül valamit kitalálnom, tanácsot adnom neked. Név nélkül elmondom a helyzetedet a férjemnek, bár a nem kis szexcsatáinkról beszámoltam neki, de ott is csak a keresztnevedet említettem. Ő ilyen dolgokban sokkal okosabb nálam, remélem lesz ötlete.
- Nagyon köszönöm előre is. Bízom, hogy sikerül valamit kitalálnotok, mert ha így folytatódik előbb utóbb depressziós leszek. 
- Ne keseredj el, olyan nincs, hogy ne legyen valamilyen jónak mondható megoldás. Ha van valami hívni foglak.
- Nagyon várom a hívásodat, és köszönöm, hogy törődtök velem.
Már jobb kedvem lett a telefon után, este elővettem az eddig hanyagolt vibrátorom, és sikerült is orgazmushoz jutnom. Más volt ez, de legalább élveztem. Három napig semmi. A negyedik nap a munkahelyemen voltam, amikor csörgött a telefon, Anna hívott.
- Szia Judit! Mondtam én, hogy a férjem egy zseni. Azt hiszem megtalálta a megoldást. Már csak te kellesz hozzá, no meg az elhatározásod és a bátorságod.
- Szia! Ne idegesíts, mond gyorsan.
- Két napig törtük a fejünket, de semmi okosat nem találtunk ki. A férjem kérdezte hol laksz, mire megmondtam a várost. Megjegyezte, ezt hamarabb is megkérdezhette volna, mert ez se mindegy. De még mindig semmi. Másnap bent a munkahelyén meglátta egyik kollegáját és eszébe jutott egy történet, amit korábban neki mesélt. Odament hozzá és érdeklődött, amit akart megtudta és már a fejében volt a megoldás. 
- Ne csigázz már, megőrülök!
- Akkor figyelj! Ugye szexelni akarsz, de nem szeretnél szeretőt tartani, és ezzel a férjedet csalni. A szex megoldható anélkül, hogy szeretőd lenne, és itt nem is csalódhatsz. A tőletek nem messze lévő nagyvárosban van a Társak Klub. Ez nem más, mint egy swinger hely, ahová gond nélkül elmehetsz, még örülnek is annak, ha szóló nő megy oda, mert általában ezeken a helyeken mindig több a férfi. Menj fel a netre, keresd meg a klub honlapját, onnan mindent megtudsz. Egy ilyen klubban szexelhetsz egy emberrel, de akár öttel, hattal is, ameddig csak bírod. Most már csak az elhatározásod kell, no meg bátornak lenni. De ez csak az első alkalomra vonatkozik, mert pont olyan, mint amikor másodszor az ágyamba feküdtél.
- Hú! Ez most fejbe csapott. Ezt nagyon meg kell emésztenem. Ismersz már, a félénkségem és szégyenlősségen nehezen vetkőztem le. Ti voltatok már swingerben?
- Nem. De nem is hiányzott, én otthon mindent megkapok, és megadok a férjemnek. Ha tudok, szerzek magamnak nőt, amit ha akar meg is osztok vele, de megegyeztünk és betartom, hogy a férjemen kívül más férfi nem dughat meg, nem is hiányzik. Így felesleges lenne swingerbe menni.
- Nem tudom, alaposan át kell gondolnom. Köszönöm, hogy foglalkoztatok a problémámmal. Azt hiszem megtaláltátok az egyetlen lehetséges megoldást, de nagyon nehéz döntés előtt állok. Utána nézek, és beszámolok majd a döntésemről. Add át a köszönetem a férjednek. Ha sikerül a dolog, egyszer meglátogatlak, és ha megint sikerül magad alá gyűrnöd, neki is meghálálom.
- Szavadon foglak! Ne sokat töprengj, az a tett halála.
Most fel van adva a lecke. Abban igazuk van, hogy ez semmi másról nem szól, csak a szexről. De alkalmas vagyok én akár mások előtt, akár több emberrel szexelni? Nincs kitől információkat szerezni, senkit nem ismerek, aki volt már ilyen klubban. Rákerestem a neten, és mindent elolvastam a klubról. Kerestem olyan anyagokat is, amik a swingerről szólnak, mit mondjak az információk igencsak másról szóltak, mint az eddigi életem, az eddigi szexuális szokásaim. Volt egy telefonszám, kimentettem a telefonomra, de napokig halogattam a hívást. Az agyamban minden nap hallottam Anna bíztatását, hívd fel, hívd fel. Egyik nap összeszedtem minden bátorságomat és felhívtam a számot. Egy kellemes férfihang szólt bele.
- Üdvözlöm, ez a Társak klub információs vonala. Miben segíthetek?
- Hallottam önökről és láttam a neten a weblapjukat. Arra gondoltam elmennék a klubba.
- Szívesen látjuk, de mivel ez egy zártkörű klub, pontosan a tagok védelme miatt csak klubtagok látogathatják, és tagnak jelentkezni csak személyesen lehet, van pár irat, amit alá is kell írni. Mikor tudna jönni a belépést intézni? 
- Talán pénteken, de mivel nem a városban lakom, utaznom kell, igaz nem messziről. Olyan délután két óra megfelelne?
- Már jegyeztem is. Egy keresztnevet kaphatnék?
- Judit vagyok. Akkor pénteken két órakor, a neten lévő cím pontos?
- Igen, ott talál bennünket, szeretettel várom, várjuk.
Fellélegeztem. Az agyamban megint hallottam Annát, ez az, bátor vagy, jó lesz. Megtettem az első lépést, és eldöntöttem, innen nincs visszaút. Este megjutalmaztam magam, munkában volt a vibrátorom.
Rövid vonat és buszút után ott álltam a Társak klub bejáratánál. A csengetést követően, kérdezték a kaputelefonon mit szeretnék. Mondtam Judit vagyok, és a megbeszélésre jöttem. Szíveskedjék az emeletre jönni, berregés és nyílt az ajtó. Az emeleten egy harmincadik éve felé járó jól öltözött férfi fogadott és vezetett be az irodába.
- Üdvözlöm – szólt. Mivel kínálhatom? Kávé, üdítő, konyak? 
- Köszönöm, talán egy üdítőt kérek.
A hűtőhöz ment, kivett egy üveg narancsot, egy kólát, majd kérdezte melyiket öntheti. Én a kólát kértem. Leült velem szemben.
- Mit tud a swingerről?
- Szinte semmit, ezt-azt olvastam a neten, de igazán nincs kialakult képem róla.
- Nem kérdezem miért akar tag lenni és jönni, azt sem miért egyedül, mindkettő az ön dolga semmi közöm hozzá. Adok egy tájékoztatót, amiben minden benne van, amit tudnia kell, amit tudni akar. Ha valamit nem ért, vagy még mást is szeretne megtudni, kérdezzen nyugodtan.
Neki kezdtem olvasni a nem kevés szöveget, sok számomra érdektelen dolog volt benne, de megtaláltam a lényeget. A tagsági díj egyedül járó nőnek fél évre harmincezer forint, viszont belépődíjat nem kell fizetnie, mint ilyen előzetes jelentkezés nélkül is mehetek. Közös öltöző van, zárható szekrényekkel, a dresszkód meztelen.
- Bocsásson meg! Mit jelent az, hogy a dresszkód meztelen?
- Az öltözőben mindenki meztelenre vetkőzik, és attól kezdve, amíg vissza nem megy öltözni, meztelenül tartózkodik a klubban.
- Így már értem.
Fel voltak sorolva milyen helyiségek vannak, melyikre milyen szabályok vonatkoznak. Az is rögzítve volt, hogy a nem szó kötelező érvényű, akik ezt nem veszik figyelembe, azt eltávolítják és kizárják a klubból. Semmi nem tilos, amit megengednek. Az ital és ételfogyasztás benne van a belépődíjban, így az nekem ingyenes lenne. A klub este kilenckor nyit és hajnali ötkor zár. Hétfőn és kedden zárva van.
- Azt hiszem minden lényeges információ a rendelkezésemre áll. Szeretnék belépni.
- Itt egy nyomtatvány, ezt szíveskedjék kitölteni, már szükségünk lesz a teljes nevére és egyéb adataira, de ezeket a szabályzatunk szerint titkosan kezeljük. Tőlünk se telefonon, se emailben, se levélben megkeresést nem kap, a kapcsolatot csak ön keresheti a klubbal. Ha nem készpénzzel fizeti a tagdíjat, akkor az átutalásnál, vagy a bankkártya visszaigazoláson nem a klub neve szerepel, hanem az azt fenntartó cégé. A mi, és az ön inkognitóját szigorúan őrizzük.
Kitöltöttem a nyomtatványt, aláírtam és készpénzben befizettem a féléves tagdíjat.
- Köszöntöm önt a tagjaink között. Nyitvatartási időben bármikor szívesen látjuk – mondta a férfi.
- Én is köszönöm a felvételt, remélem azt fogom kapni, amire számítok.
- Ebben biztos lehet. Örülök, hogy találkoztunk.
Alig több mint két óra múlva már otthon voltam. Igazából most gondoltam végig, mibe akarok belevágni. Hogy tudok én annyi ember, annyi férfi előtt meztelenre vetkőzni, amikor Anna előtt is szégyelltem először magam. Hogy megy majd az ismerkedés? Hogyan alakul olyan szituáció, hogy lefeküdjek valakivel, bárkivel, aki ezt akarja? Lesz vajon olyan, aki le akar feküdni egy ilyen öreg nővel, hiszen túl vagyok már az ötvenen? A határozatlan énem próbált felül kerekedni. Ekkor behunyt szemmel láttam, amint Annával hentergek az ágyon, és ő élveztet, majd én is őt. Még képes vagyok élvezni a szexet! A vágyam győzött, elhatároztam a jövő héten ott a helyem a klubban.
Hétfőn, amikor hazamentem, mondtam a férjemnek, hogy a hét közepén fel kell mennem a budapesti központba, mert az új vállalati koncepció erősen érinti a személyzeti munkát, sok egyeztetés lesz. Eltart vagy két napig, a szállodámat fizetik. Tudomásul vette. Még nem tudtam melyik napon menjek, így csak később, másnap mondtam, hogy csütörtökön reggel indulok, és valamikor péntek estefelé érkezem. A szomszédos nagyvárosban kinéztem egy, a klubhoz nem messze lévő panziót, ahol kivettem két éjszakára egy szobát. Elég lett volna egy éjszaka is, de hajnalban értem volna oda a klubból, és tízig el kell hagyni a szobát, nem tudtam volna kipihenni magam, és főleg mit csinálnék az esti vonatig. Így kialszom magam, tudok fürödni, pihenni. A második éjszaka veszendőbe megy, kifizettem, mi közük hozzá, ha hamarabb elmegyek.
Szerdán hívtam Annát, elmondtam hogyan döntöttem, és mikor megyek a „vágóhídra”, a swingerbe. Jót nevetett a megjegyzésemen és biztatott, ne fogjam vissza maga, élvezzem ki a lehetőségeket, dugjak ameddig csak bírom. Az idő lassan telt, egyre izgatottabb lettem, szerdán még álmodtam is, hogy a földön fekszem, körülöttem hemzsegnek az emberek, egyik a másik után mászik rám, én csak élvezek, élvezek. Izzadtan, tocsogó pinával ébredtem fel. Gyors fürdés, reggeli, már össze voltam csomagolva, indultam az állomásra. Férjem már nem volt otthon, munkába ment. 
A panzióban kipakoltam, eldöntöttem miben megyek majd, nagy kiöltözés nem kellett, hiszen a dresszkód-meztelen. Inkább olyat választottam, amit könnyű levenni, majd a végén fel. Azért a fehérneműnél igazán szépet és dögöset vettem fel, bíztam benne, hogy már az öltözőben megnézik egymást az emberek. Bekészítettem azt a kis bankkártya alakú névjegyet, amin csak a klubot fenntartó cég neve volt és egy szám. Ezzel kell belépéskor igazolni magam, hogy klubtag vagyok. Mivel a panziótól a klub tíz percnyi járásra volt, gyalogosan, de erősen dobogó szívvel indultam oda. Már elmúlt kilenc mire odaértem. Sorban álltak be a kocsik, rajtam kívül senki nem jött gyalog, nem tudom, hogy fognak visszamenni, ha közben ittak is. A bejáratnál felmutattam a kártyámat, mondták, hogy a folyosón jobbra van az öltöző. Besétáltam, megtaláltam a tágas helyiséget, ahol már vagy húsz ember, - majdnem azt mondtam öltözött -, vetkőzött. Együtt férfi, nő, de amiért idejöttek, amellett ez nem lehetett zavaró. Miközben kerestem egy szekrényt és neki láttam a vetkőzésnek, körülnéztem. Az ott lévők kora eléggé vegyes volt. Fiatalabbak, olyan harminc év alatti alig volt, a többség olyan harmincöt-ötven év közötti. Sokkal több férfi, mint nő. Nem volt mindenki jótestű, izmos, de valamennyien jól néztek ki. Amikor vetkőzés közben az első farkat megláttam, elpirultam és önkénytelenül elfordultam. Bejött, mert ott már három férfit láttam meztelenül, talpig farokban. Most jött az attrakció, levettem a melltartómat, majd a csipkés bugyimat, én is meztelenné válltam. Úgy éreztem mindenki engem néz, de amikor körülpillantottam, ennek a nyomát se láttam. Papucsot nem kellett venni, mert mindenütt süppedő szőnyeg borította a padlót. Követtem azokat, akik megindultak kifelé. Egy hatalmas terembe jutottunk, ahol székek, asztalok, fotelek voltak és egy bárpult. Mögötte egy fiatal nő és az a férfi volt, aki felvett engem a klubba, ők is meztelenül voltak. Amikor mindenki kijött, a férfi figyelmet kért.
- Hölgyeim és uraim! Szeretettel üdvözöljük önöket a klubunkban. Ne feledjék mindent szabad, amit engednek, de a nem valóban nemet jelent. Ha azon az ajtón – mutatott jobbra – kimennek, megtalálják az akció termeinket. Bármelyik teremben bárkihez lehet csatlakozni, ha hozzájárulnak. Kivéve a csak nézni jellel ellátottat, ott az akciózókhoz csatlakozni nem lehet, csak kényelmes fotelekből nézni őket. Itt balra a kis teremben találnak mindenféle ennivalót, míg az italokról itt a pultnál Nóra fog gondoskodni. Kellemes szórakozást kívánok!
Nem tudtam mit tegyek, végül leültem a pultnál egy bárszékre és bátorításnak kértem egy konyakot. Félig kiittam, kicsit égette a torkom. Nézelődtem. Több pár is volt, néhányan összeálltak, beszélgettek, majd megindultak az akció termek felé. Rajtam kívül még egy nőt láttam, aki egyedül volt, nálam egy tízessel fiatalabb, az egyik fotelben ült. Hirtelen egy kezet éreztem a vállamon. Ijedten fordultam meg, de egy pillanat alatt megnyugodtam. Két harmincas, talán valamivel azon túli széles mosolyú férfi állt mellettem. Nagyjából egyforma magasak, egyik barna, a másik fekete hajú. A fekete hajú volt, aki a vállamra tette a kezét.
- Bocsáss meg, ha megijesztettelek. Én Tamás vagyok, ő Béla. Benned kit tisztelhetünk?
- Judit vagyok. Váratlanul ért az érintés. Most vagyok itt először, így ne csodálkozzatok, ha nem vagyok hozzászokva.
- Mi rendszeresen járunk ide, olyan tíz-tizenkét alkalommal egy hónapban. Nagyon jó kis hely, szeretjük. Még nincs telt ház, de tizenegy után már nagyon sokan lesznek. Elárulom, már az öltözőben keresni szoktunk partnert, téged is már ott kinéztünk. Szeretjük az asszonyos vonásokat, ha valakin van mit fogni. 
Átfutott az agyamon menjek, ne menjek? Tetszett a két férfi, jókedvű, jókedélyűnek néztek ki. Elkaptam a konyakos poharam, lehajtottam a maradékot, és hagytam, hogy udvariasan lesegítsenek a magas bárszékről. Velük szemben huppantam le, és óhatatlanul ránéztem farkukra. Lazán lógott mindkettőjüké, de látszott, ha megnőnek, igen tekintélyes példánnyá válnak. Közrefogtak és megindultunk az akció termek felé. Ahogy haladtunk és meséltek a klubról, előbb az egyik, majd a másik is alaposan belemarkolt a fenekembe.
- Milyen terembe akarsz menni? Ahol más is csatlakozhat, vagy inkább ahol csak nézni lehet? Ott mindent láthatnak, amit csinálunk, de nem jöhetnek oda. Persze a normál teremben is elküldhetsz bárkit, aki nem tetszik. Senki sem fog megsértődni – mondta Tamás
- Talán így elsőre inkább a normál terembe mennék, zavarna, ha mások látnák miket csinálok.
Bevezettek egy nem túl nagy terembe, ahol félhomály uralkodott, de mindent ki lehetett venni. Amikor beléptünk láttam, hogy két pár egymás mellett szeretkezik, nem messze tőlük egy nő térdelve szopta a férfi faszát.
- Mit szeretnél? Mihez van legjobban kedved? – kérdezte most Béla.
- Bármit, ami csak akartok. Azért jöttem, hogy élvezzek, kielégítsenek.
- Reméljük ebben nem lesz hiányod – tette hozzá Tamás.
Átkarolt, magához húzott szorosan, a számra tapadt, csókolt, nyelvét átdugva. Béla hátulról ölelt, és bármennyire szorosan tapadtam Tamáshoz, közénk nyúlt, elkapta mellemet, keményen meggyúrta, majd belecsípett a bimbómba, amitől felsikkantottam. Tamás két kezét a fenekemre vitte, megmarkolta, majd végig húzta a félgömbök között megsimítva az ánuszom. Megremegtem. Közben éreztem, mindkettejük vesszője életre kelt. Elengedtek, hirtelen nem tudtam mi történik, aztán rájöttem. Letérdeltem, megfogtam a két faszt, párat húztam rajtuk, majd odahajoltam. Az egyiket, majd a másikat csókolgattam, azután a Tamásét bekapva szoptam. Nem is emlékszem, mikor volt utoljára fasz a számban. Nyelvemmel simogattam, kicsit bólogatva, hol kijjebb engedtem, hol mélyen bevettem. Átváltottam Béláéra. Az övé kicsit hosszabb volt, de vékonyabb. Nem bízott semmit a véletlenre, megfogta a fejem és dugta a szám. Néha a torkomig jutott, mígnem egyszer magához rántotta a fejem, és a makkja a torkomba fúródott. Váratlanul ért, és csodálkoztam, hogy nincs hányingerem, és nem is köhögök. Ezt megismételte vagy kétszer.
- Baszod, Tamás! A torkában vagyok.
- No, ez nekem is kell!
Ezzel kivette a fejem Béla kezéből, lehúzta a farokról, és a sajátját döfte be. Most nem hagyta, hogy én bólogassak, szorosan tartva elkezdte dugni a szám. Amikor a torkomnak ütközött, az orrom már majdnem a lágyékához ütődött. Megpróbálta ledugni a torkomba, de mivel az övé kissé rövidebb volt, éppen a hegye csúszott csak be a makkjának, tovább nem tudta dugni, mert a fejem már a hasának ütközött. Nem sokat szoptam korábban, néha a férjemet, amikor még képes volt szexre, a pótlékként kipróbált néhány férfi soha nem szopatott, nekik csak az kellett, hogy betömjék a lyukamat.
Ez most soha nem érzett ingereket indított el bennem. Éreztem erősen nedvesedek, agyamból elindultak a gyönyör hullámai, egyre jobban vágytam arra, hogy megbasszanak. Befejezték a szájba dugást, és hanyatt fektettek a szőnyegre. Tamás a terpeszben lévő lábam közé feküdt, széthúzta a nagyajkakat, közéjük nyalt. Nagyot nyögtem. Béla a mellem vette kezelésbe, gyúrta, gyömöszölte őket, a bimbót szívta, harapdálta, nyelvével ingerelte. Tamás mesterien nyalt, nyelve fel-le haladt a kisajkak között, végig szánkázva a mögöttük lévő érzékeny bőrön. E kettős hatástól már remegett a testem, éreztem egyre jobban felizgulok, nincs már nagyon messze, hogy elélvezzek. Egy nyelv fúródott be a hüvelyembe, körbe nyalta a bejáratot, majd mélyen belém hatolva dugott, felsikkantottam. Ezt hallva Béla elkapta és megcsavarta a bimbóimat, a hirtelen fájdalom újabb sikollyal járt. Tetszhetett nekik, mert most helyet cseréltek. Béla rácuppant a puncimra, és olyan erővel szívta, azt hittem kiszakad. Tamás marokra fogta a mellem és csak szorította, szorította, majd az így kidudorodó bimbóba harapott. A hatás már nem sikoly, visítás volt. Béla felkapta a lábaimat, közéjük feküdt, és hosszú farkát egyetlen döféssel tövig belém vágta. Ez már sok volt nekem, rángatóztam, majd megmeredve hatalmas orgazmus tört rám. A rángatózásom csak segítette a férfit, hogy a bennem mozgó faszát minél mélyebben tolja belém. Nem hagyták lecsengeni az élvezésemet. Tamás hanyatt feküdt, és magára húzott térdelő helyzetben, de még mielőtt felnyársalt volna, Béla az ujjait megforgatta a pinámban. Magamba fogadtam az alattam fekvő farkát, de csak behatolt. Rájöttem összehangolt párosról van szó. A pinámban megnedvesített ujjakból előbb kettő, majd három, végül négy csúszott be a fenekem lyukába.  A négy ujj egy kicsit már feszített, de ügyesen forgatta bent, és hamar hozzá tágultam. Kihúzta ujjait és a helyére a kemény farok csúszott. Könnyedén hatolt be. Én még mindig remegtem az orgazmusom után, amikor megérezve a vékony falon keresztül egymás falloszát, megindult bennem a két szerszám. Előbb lassan, majd egyre gyorsabban. Ekkor egy kéz a hajamba markolt, megemelte a fejem, és a látványtól tátva maradt számba fúródott a látványt okozó nem hosszú, de tömzsi fasz. Egyből dugott, még arra sem volt időm, hogy igazából átfusson az agyamon, ez az első szendvicsem, és ez az első alkalom, hogy minden nyílásom tömve van, három fasz szánkázik bennem. A gyönyör vég nélkül száguldozott bennem. Őrült remegés jött rám, már nem volt kontrolom a testem felett, elvesztem az élvezetek hullámában. Az ismeretlen keményen megfogta a fejem, lágyékát nekem vágta, tövig elmerült bennem, farka lüktetett, már nyomta is tele a számat a spermájával. Figyelni nem tudtam, öntudatlanul nyeltem a belém lőtt folyadékot. A negyedik löket után kihúzta, megsimította a fejem és elment. De a másik két fasz még lüktetett bennem. Eddig soha nem tapasztalt élvezet hullámzott a testemben. Pinám cuppogva nyelte a dorongot. Nyögtem, lihegtem, sokszor levegőt sem bírtam venni, a hasam, mellem szinte görcsbe rándult. Béla hatalmas erővel belemarkolt a fenekembe, nekilökte az ágyékát és pulzálva lőtte belém az anyagát. Ezt megérezve Tamás, hihetetlen sebességre kapcsolt, miközben én ívben megfeszültem, óriásit visítva elélveztem, amit csak megkoronázott a pinámban lüktető fasz, ami szinte teljesen kitöltötte azt bőséges nedvével. Én a két férfi közé szorulva vergődtem életem legnagyobb orgazmusa után. Még pár percig élvezték remegő testemet, majd mindhárman pihegve hanyatt vetettük magunkat a szőnyegem.
- Judit! Ez valami isteni volt. Nem hiába szeretjük mi az éretteb nőket. Sokkal jobban élvezik a szexet, és sokkal nagyobb élvezetet nyújtanak, mint ezek a tízen-húszon éves csitrik. Annyi energia, annyi élet van benned, hogy az fantasztikus.
- Köszönöm nektek fiúk, életem legnagyobb orgazmusát éltem át veletek. Ha máskor is összefutunk itt, örülnék, ha újra élvezni tudnánk egymást.
Odahajoltam, mindkettőt megcsókoltam, majd feltápászkodtunk és elkísértek a fürdőbe. Amennyire csak lehetett megtisztálkodtam, felvettem egy fürdőlepedőt és szárazra töröltem a testem. Most éreztem, hogy mennyire éhes lettem. Bementem a kis étterembe, szedtem a hidegtálakból, kértem egy pohár vörösbort, leültem enni. Közben járt az agyam. Leéltem majdnem ötvenhárom évet, és most kell megtudnom, milyen is az igazi szex, milyen egy hatalmas, mindent elsöprő orgazmus. Nem volt rossz a férjemmel, amíg képes volt merevedésre és együtt voltunk, élveztem, és el is tudott élveztetni, de Anna mutatta meg először, és most megtapasztaltam, mi mindent kihagytam az életemben. És ehhez egy nő kellett, aki felébresztette bennem a szunnyadó szex utáni vágyat, és kitalálta a férjével együtt, hogy úgy tudjam élvezni a szexet, ne legyen utána lelkifurdalásom. Két ismeretlennel voltam együtt, és elrepítettek a menyországba. Belekortyoltam a borba, jól esett, ahogy a finom nedű lecsúszott a torkomon. És ekkor jött az igazi meglepetés. Döbbenten vettem észre, hogy a testem még kívánja a szexet. Az agyam azt mondja elég volt, de az érzékeim ezt kezdték felülírni. Mi a teendő? Tompítani kell az agyat. Kiittam a bort, és kértem még egy pohárral. Tudtam nem nagyon bírom az italt, hamar a fejembe száll. Abban bíztam, kikapcsolja az ellenkező agytekervényeimet. A második pohár után nemsokkal már éreztem az enyhe szédülést, amit az alkohol okozott. Belül ujjongtam, a testem győzött, az agyam felett. Nem akartam keresni senkit, felálltam, igaz kicsit bizonytalanul, de megindultam az akció termek felé. Közben láttam jó pár férfit, aki látszólag céltalanul sétált, némelyik lógó, mások álló farokkal. Kiválasztottam a legnagyobb termet, ahol többen is összegabalyodva dugták egymást, bementem középre, hanyatt feküdtem kezem, lábam széttárva, szemem becsukva vártam, hogy megtaláljanak. Mindegy hogyan vagy kik, egy a lényeg élvezni akarom a szexet. Nem is vártam hiába.
Négy kéz tapadt rám, fogdostak, ahol csak lehetett, majd még kettő és még kettő. Nem volt olyan porcikám, amit be ne barangoltak volna.  Markolták a mellem, csipkedték a bimbókat, ujjak hatoltak be a pinámba, morzsolták a csiklómat. Ez a rengeteg inger elindította bennem a gyönyör hullámait. Most valaki rá ült az arcomra. Már nyitottam a számat, befogadni a faszt, amikor észrevettem, hogy itt nincs semmi kiemelkedő, a számra egy punci került. Neki láttam nyalni, miközben két kar felkapta a lábam, az illető farka az így kiemelkedő lágyékomat döfködte, és harmadikra sikerült a lyukamba találnia. Melleim már zsibbadtak voltak a gyömöszöléstől, a bimbóim égtek a csavarásoktól, csipkedésektől. Egyre jobban felizgultam, annyi inger ért mindenütt és szinte egyszerre. Beszívtam az arcomon ülő nő csiklóját, nyelvemmel dörzsöltem, szinte pattogott rajtam, ahogy a teste reszketett. A pinámban a fasz nagy sebességgel mozgott, majd a férfi rám dőlt, a lábaimat a fejem mellé nyomva, a mélyen bennem pulzáló farka megtöltött. Ahogy kiszállt belőlem a sperma csorgott ki, végig a fenekem vágatán. Átvették tőle a lábaimat, egy kéz a csorgó spermát a fenekem lyukára kente, ujjait megmerítette az ánuszomban, majd egy jól irányzott döféssel felnyársalta a fenekem. Belevisítottam a számon terpeszkedő pinába, ami nagyon tetszhetett, mert a nő rángatózva elélvezett. Leszállt rólam, nedvei végig folytak az arcomon. Kinyitottam a szemem, vagy hatan álltak körül, nézve, ahogy dugják a fenekem. Kezük a farkaikon, izgatták magukat. Egyre gyorsabban tömte a hátsómat, én már eléggé közel jártam az elélvezéshez. Nekem dőlt, mélyen belém tolta a pulzáló farkát, immár mindkét nyílásom meg lett töltve. De még nem tudtam elélvezni. Pedig olyan kevés kellett volna hozzá. Amikor a férfi otthagyott, egy másik mellém feküdt, magára fordított, és térdelő helyzetben a faszára húzott. Alig merült el bennem, két kéz megragadta a csípőmet, a hozzá tartozó férfi vastag farka az ánuszomba csúszott. Egyszerre kezdtek dugni, miközben az arcom előtt megjelent egy térdeplő emberhez tartozó, meredten álló dorong, amit azonnal a kinyitott számba tolt. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, a gyönyör elöntötte testem, remegve, rángatózva elélveztem. De nem tudtam csillapodni, mert a három vessző keményen, nagy tempóval járt még bennem. Ilyen nincs, ezt nem lehet kibírni, futott át az agyamon a gondolat, már újra éreztem a bennem cikázó élvezet villámjait. Legszívesebben üvöltöttem volna a gyönyörtől, de a számban lévő, torkomig érő fasz ebben megakadályozott. Hirtelen megmerevedett a testem, az újabb orgazmus elementáris erővel tört rám. A fenekemben és a számban lévő farkak egyszerre durrantak el, nem bírtam nyelni a rengeteg gecit, folyt ki a farok két oldalán, rá az alattam fekvő és még engem keményen dugó férfi arcára. Most ő átkarolta a derekam, magára rántott teljesen, ágyékát megemelve, tövig merült bennem, és csak pulzált, lüktetett, mint akiben hihetetlen mennyiségű nedv gyűlt össze. Remegve zuhantam rá, kapkodtam a levegő után, ziháltam, nyögtem, de tökéletesen kielégült voltam. Lefordultam róla, nagy nehezen felültem, elhárítottam minden próbálkozást. Kellet vagy 10 perc pihenés, mire fel tudtam állni. Kivánszorogtam a fürdőbe, beálltam a meleg zuhany alá, próbálva az iszonyú fáradtságot kimosni magamból. Nem sikerült, de legalább megtisztálkodtam. Meg sem tudtam számolni hányan és hogyan mentek át rajtam, de ez kellett, mert az évek alatt felgyűlt szexhiányomat valamennyire enyhítette. Ahogy mentem, azaz csoszogtam az öltözőbe, elhatároztam ennek lesz folytatása. Legalább havonta egyszer el fogok jönni, és bepótlom, amit eddig elmulasztottam. Már be is ugrott, hogy az egyik, az itteni részlegnél vezetőként dolgozó kolleganővel, akivel baráti viszonyban voltam, berendeltetem magam, így legalizálva a kétnapos távolmaradásaimat.
Lassú sétával értem a panzióba. Gyorsan levettem minden ruhámat, végig dőltem az ágyon, és mély álomba merültem. Amikor felébredtem délután két óra volt. Éreztem az este fáradtságát, de kielégültnek éreztem magam, megérte eljönni. Még amikor volt korábban szexben részem, egy hónap alatt nem dugtam, szoptam ennyit, mint most éjjel.
Nemsoká indultam az állomásra, amíg vártam a vonatra, felhívtam Annát. Örömmel hallotta, hogy minden jól sikerült, és megígértette velem, hogy meglátogatom őket, részletesen beszámolva a történtekről. Megjegyezte, készülj, mert majd magam alá gyűrlek, és a férjem is hegyezi a vesszőjét, hogy miután kitomboltuk magunkat, mindkettőnket a mennybe repítsen a farkával.

Előző részek
Hozzászólások
gyuri0926 ·
Ezért a mondatodért nagyon sajnáltalak : Nem sokat szoptam korábban, néha a férjemet, amikor még képes volt szexre, a pótlékként kipróbált néhány férfi soha nem szopatott, nekik csak az kellett, hogy betömjék a lyukamat.
Éva596 ·
Kedves gyuri926! Örülök, hogy át tudtad érezni Judit helyzetét, és mondhatom úgy is tragédiáját, ami férje balesete után tönkre ment szexuális életüket okozta. A sajnálatod jogos, de - bár a történetet én írtam - de az idézett mondatot nem találtam meg benne. Ha megtennéd, hogy megírnád hol található, annak nagyon örülnék. De azt hiszem, inkább a több különböző információt vontad össze egy mondatba. Köszönöm, hogy olvasod, olvastad a torténetemet.

zsolt1122 ·
Kedves Éva remélem lesz folytatás, meg esetleg ha Anna és Juditnak is lennének újabb közös kalandjaik az nagyon tetszene .
Éva596 ·
Nem árulhatom el, de csak neked! Még két rész van hátra. És nagyon örülök, hogy tetszett, amit írtam. Nézted a többi írásomat is? További jó olvasást!

Szakállas ·
Az egyik legjobb történet azok közül amiket idáig itt olvastam.Bár lehet,hogy tévedek és ez a legeslegjobb közülük.
Éva596 ·
Kedves Szakállas! Ezért a nagy-nagy dicséretért vedd úgy, hogy megsimogattam a szakálladat. Aki ezt a műfajt komolyan gondolja, azért ír, hogy az olvasóinak örömet, jó érzést szerezzen, és hidd el, írás közben én is élvezem, amiket írok. És ahogy az olvasottságot látom, meg a tetszik/nem tetszik jelöléseket, mások is örömmel olvassák. Kétszáz feletti tetszik jelzést talán, ha kettőt találtam a nem általam irt történeteknél, háromszázast egyet se. Nekem az Első állásom történeténél van 7 db. 300 feletti, és 16 db. 200 feletti tetszési indexem. Viszont amit írtál, mintha hájjal kenegettek volna! Köszönöm.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: