Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Képzeletben utazzunk el az Államokba egy különleges helyszínre és eseményre.
Friss hozzászólások
Éva596: Kedves Szakállas! Ezért a nag...
2024-09-15 16:04
Szakállas: Az egyik legjobb történet azok...
2024-09-15 15:06
Éva596: Nem árulhatom el, de csak neke...
2024-09-14 12:11
zsolt1122: Kedves Éva remélem lesz folyta...
2024-09-14 09:05
laci78: hűűűű, hát nagyon köszi
2024-09-14 08:14
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A bosszú

Császár bankigazgató luxusvillájának edzőtermében lett rosszul.Súlyzóival erőlködött amikor hirtelen minden előzmény nélkül holtan esett össze.Nála 30 évvel fiatalabb feleségével együtt edzettek.Felesége rögtön odarohant hozzá.Szólítgatni,rázni kezdte férjét de semmire nem reagált.Végül ijedtségében kiszaladt a helységből.Felrohant a villa konyhájába ahol testőreik kávé mellett ráérősen beszélgettek.Sírva mondta el nekik mi történt az alagsorban.A testőrök a fiatal nővel együtt siettek főnökükhöz.Ahogy leértek hozzá azonnal megkezdték az újraélesztést, közben egyikük értesítette a mentőket.A mentők gyorsan kiérkeztek.A mentőorvos a betegápoló és a gépkocsivezető alkották a rohamkocsi személyzetét.A villa előtt álltak meg.Az épület középkori kastélyra hasonlított.Az ajtóban már várta őket a házvezetőnő aki elmondta nekik hol találják a beteget.A házban a mentősök elámultak a pompától ami minden képzeletüket felülmúlta.A falakat reneszánsz korabeli festmények díszítették a kandalló előtt kitömött medve feküdt.A folyosókon antik szobrok álltak őrt.Sok helyen megfordultak munkájuk során,de ilyen helyet még életükben nem láttak.Megbabonázva értek le az edzőterembe.


A férfi akinek döntéseitől emberek milliói függtek még mindig a földön hevert, nyitott szájjal és fennakadt szemekkel.Gábor a betegápoló azonnal felismerte a bankigazgatót.
Szülei évekkel ezelőtt Császár bankjától vettek fel hitelt de egy idő után nem bírták fizetni az egyre növekvő hitelkamatot.Minden vagyonukat elveszítették.Apja a kilátástalan helyzetben öngyilkos lett.Nővére a problémák elől külföldre menekült,ott egy romkocsmában mosogatott kevés pénzért.Gábor és anyja itthon albérletben nyomorogtak hónapról hónapra.Annak ellenére,hogy mindent elvett tőlük a bank ők tovább fizethették a tartozást.Minden gondjukért Császárt okolták.Császárnak lehetősége lett volna csökkenteni a tartozást vagy teljesen elengedni ,ám csak a profit számított neki ezért nem tette meg.Amíg ellátták a beteget Gábor folyamatosan arra gondolt vajon még hány ember halála száradhat a pénzéhes bankár lelkén apjáén kívül.Megfeszített 30 perces küzdelem után visszahozták az élők közé Császárt.Gyengén ugyan,de újra volt szívverése.Gábor és a sofőr alig bírták rátenni a súlyos testét a hordágyra.Ahogy tolták ki a teremből a direktort rémült felesége az orvosnál érdeklődött túlfogja-e élni férje a rosszullétet.A doktor őszinte volt és nem bíztatta semmi jóval.A fiatalasszony újra sírni kezdett.Színjáték volt.Fejben az örökséget kezdte el költeni közösen a szeretőjével.


Az orvos a rohamkocsiban hátulra a hordágy mellé ült,Gábor pedig előre a sofőr mellé.Sietve indultak el a félholt emberrel a kórházba.Félúton voltak a kórháztól amikor Gábor azt érezte most jött el a bosszú pillanata.Kikapcsolta biztonsági övét és elindult a kocsi hátuljába.A sofőr ezt szokatlannak találta de nem mert szólni.Gábor az eszméletlen beteghez lépett,felemelte kezét és teljes erőből pofonvágta.
Az orvos pánikban tört ki 
-Mit csinálsz? Megfogod ölni!-Kiabálta rémülten.Gábor nyugodtan válaszolt.
-Itt fekszik a világ legaljasabb embere.Tönkretette az életemet az apám miatta halt meg.Nem hagyhattam ki a soha vissza nem térő alkalmat.
-Jól tetted tényleg megérdemelte de elég lesz ennyi.-Mondta a doktor szigorúan.
-Csak még egyet!
Gábor nekikészült,hogy újra megüsse a tehetetlen embert.Ököllel ütötte meg a családját kifosztó szörnyeteget.Az igazgató orrából ömleni kezdett a vér.Gábor végtelenül büszke volt magára.


Miután átadták betegüket a sürgősségieknek visszaindultak a mentőállomásra.Az állomáson arra gondolt elújságolja anyjának hőstettét hogyan állt ma bosszút a gazemberen.Felhívta anyját de nem tudtak sokáig beszélgetni.Bajtársa hívta egy új esethez kellett vonulniuk...

Hasonló történetek
4052
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
10331
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
gyuri0926 ·
Ez mitől novella ?
Szakállas ·
Rövid, tömör,kevés szereplővel,nem várt fordulattal a végén.

gyuri0926 ·
Ez egy baromság , a hitelt a bank nem engedheti el, mert akkor minden ingyen élő gazember felvenne .

Szakállas ·
Növekvő hitelkamatról írok amit a bankok állapítanak meg.Szó sincs hitel elengedésről.Persze az is igaz,hogy a hitelkamat megállapításában figyelembe veszik játszik a jegybanki alapkamatot és az infláció,tehát más tényezők is szerepet játszanak.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: