Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Éva596: A Szepetneki családról szóló s...
2024-09-28 11:44
Dicsakli: Szeretném megkérdezni, hogy az...
2024-09-28 05:55
SexyBayonetta: Eddigi legjobb erotikus, leszb...
2024-09-27 22:44
laci78: huhh, igekötők rossz használat...
2024-09-26 16:00
Éva596: Kedves kivancsigi13! Nagyon...
2024-09-25 13:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Jónás, a pszicho gyilkos

Nyikkant az ajtó, ahogyan szélesre tárult. Fény ömlött be a résen, és a fekete ember kilépett a napba.
Jónásnak hívták. "Jónás, akire ráférne egy gyónás". Valóban sok bűne volt, de e legnagyobbakat eztán szándékozott elkövetni.
A huszonnyolc éves, keménykötésű férfi mosolygott. Elég nyugtalanító mosolya volt. De nyugtalanító volt a bajonett is, amit a jobb kezében markolt, és a shotgun is, melyet elrejtett a kabátja alatt.
Jónás felvigyorgott a napba, amelynek szénfekete boszorkányudvarában koponyákat látott táncolni.
- Azt hittem, hogy kurva, de csak egy ribanc volt - mondta pedáns hangon, aztán végignézett az utcán. Sehol senki. Na, türelem. Nekiindult, hatalmas léptekkel, izmait tornásztatva.
Jónás a seggizmaival is játszott.
- Azt mondta, látens vagyok - dünnyögte. - Buher, a mindenit neki. Pedig csak nem tudta felállítani.
Az egyik kapualjból kilépett egy nyolcévesforma kisfiú.
- Szia Jónás. Mi a…
A férfi felugatott, megragadta a fiúcska szőke haját, és teljes erőből arcon térdelte. A kis taknyos felsikoltott, és kiköpte az összes első fogát. Az orra betört, az ínye felrepedt. Jónás hátrafeszítette a fejét, és két ujját beledöfte a fiú szemeibe. Hangos pukkanással szakadt be a zselés cumó.
- Kis pöcs - mondta Jónás, aztán kitekerte áldozata nyakát. A testet félrehajította az egyik bokorba, majd ment tovább.


Irén a ház egy félreeső szobájában maszturbált. A férje nem volt otthon, ő pedig egy elhízott szar volt. De azért kényeztette magát, míg kinn az utcán ugattak a kutyák és dübörögtek az autók.
Mikor elélvezett, és pinanedvei kiáradtak, Jónás megérezte a szagot. Szétlőtte a ház ajtajának zárját, besétált, és mellbe rúgta a meztelen nőt. Az hiába sikoltott, a férfi a bajonettel kivágta a nyelvét. Aztán már csak néma fájdalomban fetrengett a férfi lába előtt, aki reá vizelt.
- Elegem van a pinából - mondta Jónás, és elővett egy kardot, hogy felaprítsa a szerencsétlent.
Egyenként vágta le a nő lábáról az ujjakat. Aztán a kezeiről is. Irén némán őrjöngött a kíntól. Mikor a melleit is lenyeste, elájult. Jónás fellocsolta, aztán egy sodródeszkával egyenként összetörte az ízületeit. A nő elég sokára halt meg, de utána a férfi felvágta a hasát, és kipakolta a beleit. A fejét pedig levágta, és kiszedte az agyát, megdarálta és megette. Hiszen nemrég volt orgazmusa, és azután sokkal finomabb az agy.
Távozóban észrevette az egyik leskelődő szomszédot. Fejbe lőtte a shotgunnal.
Ekkor már felbolydult az utca. Világossá vált előttük, hogy Jónás, akit nemrég elhagyott a nője, bekattant.

A férfi ment tovább, farizmait tornáztatva. Eltaposott egy kiskutyát. Egy macskának feltépte a hasát és kiszívta a zsigereit a testéből. Lecsapott egy szúnyogot. És kiszúrta magának a város legaranyosabb kislányát, aki a főtéren ugrókötelezett. Katikának hívták, és tizenkét éves volt.
Amikor Katika meglátta a vigyorgó, vértől és belső szervektől csöpögő egykori futballistát, eldobta a kötelét, és futásnak eredt. Elég gyorsan futott, mert hosszú lábai voltak, de miután a shotgun egy jól sikerült lövése levitte a lábfejét, nem futott tovább.
Katika felsikoltott, a földre rogyott, és a lábát markolászta. Jónás odament, és a nyakára állt.
- Mindig kinevettél mer egy zsírdaganat volt az orromon. Talán a nőm is ezért hagyott el.
Lehajolt, és a bajonettel felvágta a kislány mellkasát, és egy Turista sószóróból sót hintett a nyers vérző húsra.
Katika sikított, a fejét jobbra-balra dobálta, habzott a szája. Mikor Jónás végre elunta, levágta a fejét, és bedobta a katonai hátizsákjába. A testet otthagyta a kutyáknak, akik azonban lusták voltak felzabálni.
Jónás úgy döntött, ennyi elég mára. Felhők gyűltek az égen, és szemerkélni kezdett. A vegyesbolt előtt már túl sokan gyülekeztek, sápítoztak és üvöltöztek, és arra készültek, hogy beleüssék az orrukat az ő dolgába.
Most szépen hazamegy, megfőzi Katika fejét, megeszi, és aztán megkeresi a nőjét. A kurvát, aki elhagyta. Aki bedobta a halastóba a kedvenc szögbelövőjét.

El is indult, de nem jutott sokáig. A főtér egyik kétszintes házának emeletén lakó Feri bácsi szedte le a szadista, pszichopata Jónást, a távcsővesével. A férfi fekete lyukaktól hemzsegő, brutális agya szétloccsant, és a vegyesbolti tömeg megrohamozta a földre hanyatló testet. Éles fogaikkal nekiestek, és széttépték az elmebajos állat földi maradványait. Csak a segglyukát hagyták ki, mert az mocskos volt, mert holtában bepiszkított. Katika fejét kiszedték a zsákból, és elvitték az anyjának, aki a közelben lakott.
Jónás exnője savat nyelt, amikor megtudta, hogy mi történt, mert úgy érezte hogy ő tehet mindenről. Ha nem hagyja el a férfit… Igaz, Jónás levágta a több lábujját és kivágta a nyelve felét, és széttrancsírozta az ánuszát. De tudta, hogy az istenek így akarják, ezért hát elpusztította önmagát.
Jónást jeltelen sírba temették a helyi susnyás mögötti budi mögé. Ott rohadnak csontjai az idők végezetéig mert nagyon nagy gyilkos pszichopata volt.
Hasonló történetek
6611
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
7456
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mirrmurrka ·
Sült hülye vagy lynny. (Nagyon röhög) gurultunk a nevetéstöl olvasás közben...
lynny ·
gurultatok... :-D oda vissza, egymáson át, fel s alá? Hűha :-D izgi :-D

Sztrájk ·
Na de ilyet! tessék meszendzseren privizni! Ejnye, sznob, művész, elvetemült randa népség! Itten rendnek köll lenni! Nincs hozzá- be- bele- leszólás! Nincs a tárgytól eltérő kommentár!

Tisztelettel: Erkölcsrendészet.
geminigirl ·
Semmi gond, elvtárs, mifelénk már csak így megyen ez... :)))
Gyere Rafiba, éppen filmezünk... :)) Ott sem normális senki, úgyhogy tetszeni fog neked. :)
Sztrájk ·
Rafiba? Add meg a címet, indulok.
geminigirl ·
LOL. :))

Izgasd kicsit az egered, gördülj lejjebb az oldalon, a fórumtémákhoz. Ottan van Ő. "Raffalello Jr. - by Murr and Gem". Becézve Rafi. Nagyon becézve: Rafika.

Ottan szoktunk csetelni, mer' amúgy ritkán törünk ám be így valaki más topikjába', mert istenuccse tuggyuk mi, hogy mi az illem, na...

*köp egyet, aztán leesik a székről a röhögéstől*

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: