Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Régen volt egy barátom, nagy kíváncsisággal és felfedező szellemmel. Járta a világ szebbnél...
Kata nem akart beszélni senkivel, arról, ami történt vele. Nem akarta azt sem, hogy sajnálkozzanak,...
Köztünk élnek. Ők a vadászok, mi pedig a prédák. Vannak közöttük erősek, gyorsak, vannak akik...
A rövidnadrágját a bugyijával együtt húzta le kerek popsijáról és karcsú lábairól. Meztelenül...
Az orális szexet általában élveztem. Volt valami mélyen izgató abban, ahogy a fiúk a számban...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Várni fogom.
2023-06-02 14:20
kaliban: 7-én jelenik meg a következő t...
2023-06-02 10:56
Materdoloroza: Mikor jön a következő?
2023-06-02 10:19
Materdoloroza: Szóljatok hozzá, ha elolvastát...
2023-06-01 18:10
Materdoloroza: Azért kíváncsi vagyok, hogy va...
2023-06-01 18:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Istenes Balambér esete Szörny Ilonkával - 2. rész

                                                                           © Miriam Sheafe
                                                                                      2023.
 
                                                                     ✨✨✨  2. rész ✨✨✨
 
 
A kalandkereső és a földi szokásokat oly annyira elutasító Istenes Balambér elgondolkozott azon, hogy ezen az istenhátamögötti bolygón teljesült a legvalószínűtlenebb vágya. Egy drabális nőnemű lény van a karjaiban, melyet nehezen tudott lánynak vagy asszonynak nevezni, bár kétségkívül rendelkezett a legszükségesebb testrészekkel. Már nem kis zavarta olyan nagyon, hogy négy szeme, négy melle van, hogy pikkelyek borítják a hátát, és hogy izmos farkával ide-oda csapdosott. Végül is mindannyiunknak lehetnek apróbb-nagyobb testi különbségei, bár kétségkívül ennek a virgonc plejádbéli tündérnek a vártnál több van. Persze mindennel meg lehet idővel barátkozni. Hősünknek például kifejezetten tetszett szörnyica erős, rugalmas, szabadon kígyózó, csettingető villás nyelve. 
 
Már csak az zavarta, hogy nem tud beszélni vele. A plejádbéli nyelv tejesen értelmetlen volt számára.
Abban reménykedhetett, hogy a legközelebbi űrbázisból valamilyen segítséget kap. A biokibernetikus szakemberek jóvoltából az e célra tökéletesített  bal kezével gyorsan elkészítette Szörny Ilonka hologramját és egy üzenettel elküldte az informatikai főcsoportfőnökségnek.
 
– Itt van egy helybéli csaj. Jó, nem egy Afrodité, de azért történ egy s más közöttünk. Ne röhögjetek ki!
 
Hamarosan megérkezett a válasz: - Magánügy. Azt mondd meg, miben segíthetünk!
 
–    Fogalmam sincs, hogy mit gagyarászik ez a nőszemély. Küldjetek már egy fordítóprogramot!
 
–    Ez egy teljesen ismeretlen nyelv. Nincs hozzá fordítóprogramunk.
 
– Basszus! Most mit csináljak? Elvégre nem barkochbázhatom ki, hogy mire gondol. 
 
– Azt nem. Viszont beleláthatsz a gondolataiba.
 
– Micsoda? Jól értetem, hogy beleláthatok a gondolataiba? Szavak nélkül is megérthetem őt?
 
– Pontosan!
 
– Mégis hogyan?
 
– Ennél többet nem mondatok. Ez egy kísérleti fejlesztés. Lényeg, hogy juttasd el a kis barátnődet a csúcsra, a többit pedig majd meglátod.
 
„Kis barátnőmet? Hmmm?” – gondolkozott el Balambér, miközben szörnyicára nézett. Hitte is, meg nem is, amit a kapcsolattartója mondott, de sok más választása nem volt. Neki kellett cselekednie. Elérkezettnek látta az időt, hogy ő is visszaadjon ennek a mázsás súlyú, de könnyű lelkületű hölgyeménynek abból a gyönyörből, melyet tőle kapott. 
 
Megtette, de bizonyára nem úgy, ahogyan ezt a szörnymenyecske legmerészebb álmaiban is remélte. Balambér végig csókolgatta a testét, miközben egy-két harapással is izgatta újdonsült barátnőjét. A nyakától indult és fokozatosan haladt lefelé. Befeküdt a lény nyitott combjai közé. Befészkelte arcát annak lábai közötti meleg, csöpögő rés mellé. Szörnyica biztosan nem számított arra a gyönyörre, amelyeket ezután érzett. Balambér megnedvesítette ujjait a nyála segítségével. Ujjai segítségével szétválasztotta e fura  nőszemély szeméremajkait, majd elkezdte csókolgatni külső szeméremajkait. 
Lapos nyelvvel nyalogatta a külső szeméremajkait, fel-le, majd nyelve hegyével elkezdte masszírozni a belső és külső szeméremajkai közti részt.
 
Űrutasunk finoman szopogatta Szörnyica belső szeméremajkait.  Folytatásként pedig a csiklóját simogatta ajkával, nyelvével, melyek TÉVEDHETETLEN PONTOSSÁGGAL pont arra a helyre nyomultak, amely a legjobban ozgatta újdonsült barátnőjét. 
 
– Ferrtre terter thfhg rsdáá áefááer – mondta az bolygólakó hölgyemény, melynek legvalószínűbb jelentése bizonyára az, hogy „Ó basszus, ez a bolygónkra leszállt cingér, de nagyfarkú pasi eltalálta a g-pontomat.” Majd hozzátette azt, amely - nem hiteles - fordításban úgy hangozhatott, hogy „De vajon honnan tudta? Honnan???”
 
Szörnyica önkívületi állapotba került. Egy másik, irracionális ösztönvilágba. Izgalmai csúcsára jutott, s hamarosan elérte első orgazmusát. A bizsergés a hastájon kezdődött, majd hamarosan az egész teste kontroláltalanul remegni kezdett. Felnyögött extázisában, és mélyebben magához tolta idegen utazó fejét.
 
Balambér nyelve mohón kutatta Szörny Ilonka méhének legmélyebb pontjait. Ha tudós lett volna, úgy írhatta volna le az érzéseket, mint a csikló és a G-pont stimulációjának konvergenciáját, amely egyetlen hatalmas robbanásba keveredett. Ez egy szikla volt, amelyről Szörnyica korábban SOHA nem ugrott le.
 
Elektromos szikrák pattogtak körülötte. Fékevesztett gyönyörhullámok söpörtek végig a testén, ahogy engedett annak az elkerülhetetlen impulzusnak, amelyre soha nem volt még példa az életében. Szörnyica a mennyben járt, miközben a mellbimbói több centivel lkoemelkedtek idavrukvól, ismét lábujjai görbültek,  és minden idegszála bizsergetett. Ahogy azt hitte, hogy örömei alábbhagynak, Balambér új módon érintette meg, egy olyan helyen, amelyet a hüvelye soha nem érzett. Az orgazmikus boldogság hullámzó lökete volt, amit Szörnyica soha nem tudott felfogni. Lihegett... és kifulladt... amikor végre talált egy pillanatot, hogy Balamér fejét eltolja magától. 
 
Hősünk aggódni kezdett, elvégre nem tudhatta, hogy mindez miért és hogyan játszódik le e távoli bolygó nőszemélyeinél. Meg is kérdezte: 
 
– Nem úgy csinálom, ahogy szeretnéd? Alkalmazkodom a vágyaidhoz.
 
Szörny Ilonka mintha ráérzett volna az űrutas szeretője szavaira, megértően azt mondta, hogy „uhruufdeds saftert hhr”, ami bizonyára azt jelentette, hogy „Ne aggódj, vézna, de igyekvő barátom, amit csinálsz az a jónál is jobb – csak levegőt kellett vennem.”
 
Szörnyica még mindig lehunyta a szemét, miközben érezte Balambér tettrekész farkát lüktető puncija bejáratánál. Kezét a férfi karjaihoz támasztotta, miközben a férfi a vállára emelte a lábát, és lassan beledugta tekintélyes méretű farkát a rángatózó muffjába. Szörnyica felnyögött. Soha sem érezte olyan tökéletesnek egy helybéli férfi dorongját, mint az idegen látogatóét. Szörnyicát megdöbbentette, hogy ez hogyan mozgott meg benne.
 
– Remegett a farka – gondolta - A fenébe is, a farka vibrál. Hogy a fenébe, ezt csinálja ezt?
Nem tudhatta biokibernetikus mérnökök kifejlesztették Istenes Balambérben azt a képességet, hogy az elméjével pulzációt hozzon létre, és ezeket a pulzusokat teste bármely részére irányíthatta, ahová csak akarta.
 
– Vibrálj Balambér. KÉRLEK... pulzálj el - suttogta Szörnyica halkan a saját nyelvén.
 
A lány feltétel nélkül odaadta magát idegen szeretőjének. A szeméremnek már csak a legkisebb morzsái sem voltak felfedezhetőek a viselkedésében. Minden egyes lökést követően felnyögött az extázistól. Az asztronauta lüktető fütykösével elképzelhetetlen élvezet hullámait és hullámait keltette a boilygóülakóban. A szörny-menyecska valahányszor azt várta, hogy szerelmi partnere gyorsabban mozogjon – az megtette. Valahányszor azt akarta, hogy lassítson... azt is megtette. A véső gyönyör, minden percben egyre közelebb került: Szörnyica felsikoltott, amikor Balambér végre hatalma sugárban belelőtte a magját.
 
Tébolyítóan jó volt mindkettőjüknek. Egy pillanatra elhomásodott előttük a világ, éls a gyönyör maximumát élték át. 
 
Percek teltek el, mire az agyuk abbahagyta a zsongást, és a remegésül is alábbhagyott.
 
Hirtelen rádöbbentek, hogy eljött az a pillanat, amikor hirtelen mindketten telepatikus képességekkel rendelkeztek. Ezen a bolygón olyan erőterek léteztek, amely lehetővé tettél, hogy az az energia, amelyet a szexuális cselekedeteik során felszabadítok, olyan energiaforrássá váljon, amely lehetővé teszi a telepatikus kommunikációt vagy más paranormális képességeket. Habár csak átmeneti jelleggel, de olyan  mentális kapcsolat jött létre, amelyhez egyetlen érzékszervüket sem vette igénybe. Olyan képesség, amikor az egyén érzékeli és megérti mások agyhullámait. Ide tartozik a gondolatolvasás is, amikor mások gondolatairól paranormális módon tudomást tudtak szerezni.
 
Szörnyica és Balambér összebújva feküdtek, és abba a békés nyugalomba burkolóztak, amelyen két ember osztozik, egy elképesztő szex után. Kérdések jártak a fejében, de elhomályosította gondolatait, és sütkérezett a gyönyörű pillanatban. Aztán ezek a kérdések ismét Szörnyica fejében merültek fel;
 
Percek teltek el, mire az agyuk abbahagyta a zsongást, és a remegésül is alábbhagyott.
 
Hirtelen rádöbbentek, hogy eljött az a pillanat, amikor hirtelen mindketten telepatikus képességekkel rendelkeztek. Ezen a bolygón olyan erőterek léteztek, amely lehetővé tették, hogy az az energia, amelyet a szexuális cselekedeteik során felszabadíttak, olyan energiaforrássá váljon, amely lehetővé teszi a telepatikus kommunikációt vagy más paranormális képességeket. Habár csak átmeneti jelleggel, de olyan  mentális kapcsolat jött létre, amelyhez egyetlen érzékszervüket sem vettek igénybe. Olyan képesség, amikor az egyén érzékeli és megérti mások agyhullámait. Ide tartozik a gondolatolvasás is, amikor mások gondolatairól paranormális módon tudomást tudtak szerezni.
 
Az informatikai főcsoportfőnökség tájékoztatása helyesnek bizonyult. Beláttak egymás gondolataiba. Alighanem ez csak kettőjükre vonatkozott, és  amint ez az energiaforrás kimerül, a telepatikus képességek is elmúlnak. Pár napig azonban bizonyára elég lesz.   
 
Az univerzum két távoli bolygójának lakója, Szörnyica és Balambér összebújva feküdtek. Békés nyugalomban heverésztek, olyanba, amikor két ember ejtőzik egy elképesztő szex után. Más esetben kérdések tömkelege járt volnba Balambér fejében, de most elhomályosította gondolatait, és sütkérezett a gyönyörű pillanatban. 
 
Miközben ő végsőkig kimerülten heverészett, Szörnyica gondolaiban felbukkant egy kérdés. 
 
- Balambér!
 
– Igen, Szörnyica...
 
– Tudod-e ki vagyok?
 
– Szégyellem, de ezen még nem volt időm gondolkozni. Ki vagy, drágicám?
 
– Én vagyok a helyi király lánya. Remélem, nem zavar?
 
Balambér nem akart hinni ennek a gondolati üzenetnek. Sok mindent el tudott képzelni, de ez a hír valósággal sokkolta.
 
– Király? Ne bolondíts már meg!
 
– Jó, hát nevezheted törzsfőnöknek, vagy aminek akarod. Ezek ilyen földi fogalmak, melyekkel nem tudok mit kezdeni. A lényeg az, hogy az apám az itteni közösség vezetője.
 
– Végülis mindegy is. Miért mondod el mindezt?
 
– Mert el kell mennünk hozzá. Egy királylány nem maradhat sokáig távol, mert hamarosan keresni kezdik.  
 
                                                                                                  * * * 
 
A történet ezzel még nem ért véget. Esetleges folyatása kizárólag azon múlik, hogy lesz-e érdemi hozzászólás.
 
                                                                                               
Előző részek
582
A tetterős magyar férfiak virgonckodásai messze földön híresek, de mindegyikük dicsőségét beárnyékolta az, midőn Istenes Balambér megbúbolt egy Plejád csillagkép egyik bolygóján élő nőszemélyt, akit ő csak Szörny Ilonkának – vagy ha úgy jobban tetszik: szörnyicának – nevezett. Az eset jelentőséget mi sem jelzi jobban, hogy a Guinness már jelezte, hogy a Rekordok Könyve következő kiadását teljes egészen Balambérnek, az emberiség történetében sordöntőnek ígérkező küldetésének szenteli.
Hasonló történetek
2750
Újabb gombok megnyomásával háromdimenziós formába öntöttem a csillagtérképet, majd szakszerűen ráközelített az egyik sekktorra. A képernyő közepétől nem messze a féregjárat tűnt fel, ettől pedig pár centire csupán a Voyager és a másik három hajó kicsinyített képe. Mind a négy objektum sárga szögletes zárójelhez hasonló jelképben volt elhelyezve. A zárójelek bal oldalán pedig általános adatok futottak...
3419
- A válasz több mint egyszerű! A tér-idő szakadásnak itt volt a kivezető nyílása. Ráadásul, ha jobban megnézzük a be- és a kijárat szinte pontosan egy síkban, vannak. Össze lehetne kötni őket egy képzeletbeli egyenessel! Az kétséget kizáróan a véletlen műve!
Hozzászólások
Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

kaliban ·
Kedves Miriam!

Elolvastam Balambért. Őszintén megmondom, nekem mem tetszett. Szerintem ez se nem sci-fi, se nem erotikus.Inkább mindkettő paródiájának tűnik, bár ahhoz meg nem elég vicces. Mikor olvastam, az volt az érzésem, hogy ezt egy rossz pillanatodban, dühből írtad.
Főleg a második rész, tele van elírással, betű hibával, sőt egy egész bekezdés duplán szerepel. Tudsz te ennél sokkal jobbat is. (pld. Jószolgálat). Ha provokációnak szántad, azért, hogy valamilyen reakciót,visszajelzést, véleményt csikarj ki az oldal olvasóitól, az meg sajnos nem jött be.
Imádom a Sci-fi-t, gyakolatilag a nagy klasszikusokon (Asimov, Clarke, Herbert, Lem....) könyvein nőttem fel. Talán pont ezért, annak ellenére hogy itt erotikus témában próbálgatom szárnyaimat (tollam ill. billentyűzetem), sci-fi témának nem mernék nekifogni. Erotikus Sci-fi-nek meg pláne nem.

Ígérem, amint időm engedi, elolvasom az Oklahomát is! Ezek után, nagyon kíváncsi vagyok rá.

Üdv: Kaliban

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: