Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Háremhölgy

Yasmeen az ideges várakozástól remegve állt, miközben cselédlányok nyüzsögtek körülötte. Ma este ő volt a Nagy Császár választott asszonya, akit maga a Császári Feleség választott ki a háremben lévő összes nő közül. A császárnőt -bár gyönyörű és érzéki nő volt- az örökös világra hozatala után már túl öregnek tartották ahhoz hogy kiválasszák. A Nagy Császár a fiatalabb lányokat részesítette előnyben, akik elég idősek voltak ahhoz hogy elérjék alakjuk teljes kivirágzását de fiatalabbak a huszadik életévüknél. A császárné szerepe a hárem uralkodója lett és most Yasmeen mellett állva emlékeztette a lányt a megtiszteltetésre, amelyet kapott. 
Yasmeen tudatában volt a megtiszteltetésnek, mert sokszor hallott már róla. A Nagy Császár volt a legfontosabb ember a világon- vagy legalábbis a lány általa ismert világban. Minden évben uralkodói csapatok érkeztek a falujába adót szedni és birodalmi biztosok kísérték a katonákat gyönyörű lányokat keresve a Hárembe. Két évvel ezelőtt Yasmeen-t választották ki és ő ekkor hallott először a megtiszteltetésről. A két év képzéssel telt. Először is közölték vele, hogy egy tudatlan barbár, aki nem hozott mást a császári udvarba csak egy gyönyörű arcot és gyönyörű alakot. Ezek az eszközök csak az alapvető építőanyagát jelentették a hárem egy lakójának. Yasmeen tanult beszédkészséget, hogy megfelelően kifinomult akcentussal legyen képes társalogni, valamint történelmet, földrajzot, zenét és divatot, hogy legyen valami értelmes mondanivalója is. Tanult táncolni és viselkedni hogy megfelelő kecsességgel és eleganciával mozoghasson. Mindezt a legszigorúbb fegyelem mellett. Yasmeen és újonctársai sok éjszaka feküdtek le úgy, hogy  gyönyörűen ívelt fenekük korbácsütések skarlátvörös csíkjaitól lüktetett.
Végül megtanították neki a férfinak tetszés művészetét. Nem férfiaknak, hanem csak egy embernek, magának a Nagy Császárnak. Addigra Yasmeen megtudta, hogy az egykor ifjú hódító, aki a Birodalom nevét ismertté tette mostanra öregedett és elhízott. Túl kövér volt ahhoz hogy úgy feküdjön le egy nővel mint a többi férfi. A Nagy Császár egy halom párnára szokott lefeküdni, miközben választott asszonya előbb táncolt előtte hogy felkeltse étvágyát, majd a tánc után leereszkedett merevedő hímtagjára és orgazmust csikart ki belőle. Yasmeen ezt meglehetősen visszataszítónak tartotta, de eszébe sem jutott kimondani. 
A hárembe érkezést követő egy hónapon belül látta az első kivégzését. Egy gyönyörű fiatal nőt lefejeztek óvatlan pletykálkodás miatt. Azóta több fejet is látott legördülni. Néha párban is, amikor a frusztrált nők egymás karjában kerestek enyhülést a zárt és védett környezetük unalma ellen. Most, hogy kiválasztották Yasmeen a legnagyobb próbatétele előtt állt. A császár könyörtelen volt a nőkkel szembeni követelményeiben. Ha egy lány nem tetszett neki, akkor azonnal a fejével fizetett. A hárem fegyelmező ítéleteit általában a központi udvaron hajtották végre, miközben a nők a falakon vagy az erkélyeken álltak, hogy tanúi legyenek a vétkezés jutalmának. Az elkövetőt eunuchok hozták be és az udvar közepére vezették, ahol letérdelt az egyik „amazon” elé. Ezek speciálisan toborzott nők voltak akik a Hárem közvetlen őrségét alkották. A császárné vagy a főeunuch ezután felolvasta a bűnt és az ítéletet, az amazon pedig kihúzta a szablyáját. A háremhölgy karcsú, fiatal nyaka egyetlen szakértő mozdulat hatására elvált és egy újabb gyönyörű fej gurult az alkalomra kirakott gyékényen. Ám a Nagy Császár haragját magára vonók sorsát soha nem látták. Este ezek a lányok elmentek hogy találkozzanak urukkal, reggel pedig visszahozták a testüket, szépen levágott fejükkel.
A cselédlányok egyetlen copfba húzták Yasmeen hosszú, fekete haját, amely a feje tetejétől emelkedett és a hátára omlott a határozott, kerek feneke hasadékáig. Azonnal félre lehetett tolni, és hosszú, karcsú nyaka máris készen állt a hóhér kardjára, ha a lány nem tetszene a Nagy Császárnak. Yasmeen izgató bizsergést érzett combjai között, ahogy eszébe jutottak a játék esélyei. Aranyszínű bőrét enyhén beolajozták amitől élettel telve ragyogott, fényesebben mint bármely egyszerű fém. Ezüst karkötők csilingeltek zenélve a csuklóján. Telt, feszes keblei büszkén meredtek előre. Sötét mellbimbói már kezdtek megfeszülni, ahogy a feszültség fokozódott az elméjében. Hosszú, karcsú lábain izmok hullámzottak, ahogy lábujjaira emelkedett és elkezdte táncosnők nyújtó gyakorlatait. A karkötők mellett az apró csengőkkel ellátott ezüst bokalánc volt az egyetlen másik öltözete. Arcát és szemét kifestették. Tudta hogy a látványa minden férfi vérét felpezsdítette volna.
Ám Yasmeen a legjobb hárembeli barátnőjére gondolt, a kimondhatatlan nevű angol lányra, Gwendolyn-re. Gwendolyn-t még kislányként hurcolták el egy angol hajóról és a keleti rabszolgapiacokon értékes szőke szűz volt amíg a Nagy Császár ügynökei meg nem vásárolták. Szinte ugyanabban az időben érkezett a hárembe amikor Yasmeen, és a valószínűtlen párból - akiket a kultúra, a vallás és eleinte a nyelv is elválasztott- barátnők lettek. Gwendolyn gyönyörű szépséggé érett alabástrom bőrrel, hosszú, hullámos szőke hajjal és ragyogó kék szemekkel. Kifinomult kecsességgel táncolt, egyszerre hűvösen és visszahúzódóan és felvillanóan provokatívan. Dús melleinek finom rózsaszín mellbimbói megduzzadtak ahogy előadása elérte a csúcspontját. 
Tegnap este Gwendolyn állt ott  ahol most Yasmeen. Ma reggel pedig vonzó teste egy rövid nyakcsonkban végződött és a feje a combján feküdt. Valaki gondosan lemosta a vér nagy részét anélkül, hogy túl sokat elrontott volna a sminkből. Gwendolyn sápadt arca most hamuszürke volt, szemhéjai álmosan ereszkedtek a tompa, élettelen szemekre. Ő volt a negyedik lány a sorban, aki nem tudott a Nagy Császár kedvében járni és a Háremben minden nőt megrázott a látványa. Ha a gyönyörű és egzotikus Gwendolyn nem tudott tetszeni ennek az embernek, akkor ki tudna?
Ideje volt indulni. A császárné jó estét kívánt Yasmeen-nek és újra emlékeztette arra hogy kötelessége tetszeni Urának. Yasmeen a császárné mögé pillantott ahol egy ezüsttálca hevert egy kicsi, kerek, azonos átmérőjű asztalon. Gwendolyn fejét egy tüske tartotta függőlegesen a tálca közepén. A haja most ki volt bontva és arany zuhatagban hullott a padlóra. A sápadt, halott arc a kudarc büntetésének végső emlékeztetőjeként szolgált.
Pillanatokkal később Yasmeen-t bevezették a Nagy Császár szobájába. A helység meglepően egyszerű volt, fehér márványpadlóval és függönyös falakkal. Alig volt megvilágítva. A szoba közepén levő férfit a két oldalán levő parázstartók villogó sárga fénnyel világították meg. A falak nagyrészt árnyékban maradtak. A Nagy Császár nem egy halom párnán, hanem egy jól párnázott széken feküdt, de a mendemondák többi része igaz volt. Rendkívül kövér volt, amit egyetlen ruhája, a könnyű köntös kendőzetlen őszinteséggel mutatott meg. Fején hatalmas selyemturbán volt, drágakövekkel megkoszorúzva. Könnyű ujjain nagy köves gyűrűk villantak, lábát pedig aranyszállal hímzett selyempapucsba bújtatták. Széke vastag gyékényre volt állítva és vászon borította. Yasmeen azon töprengett, vajon elcsúszik-e rajta miközben táncol. A férfi szó nélkül intett neki, hogy kezdje el. Rejtett zenészek kezdtek játszani. Yasmeen úgy sejtette hogy egy erkélyen vannak ahonnan se ők nem látnak a szobába, se innen nem lehet őket látni. Valaki biztosan közvetítette a császár parancsát de nem tudta ki és hogyan.
A lány táncolni kezdett a császáráért és az életéért. Lassan mozogni kezdett a zenére. Óvatosan növelte mozdulatainak erotikáját közben szorosan figyelve az előtte heverő elhízott férfit, hogy leolvashassa a hangulatát. Visszataszítónak találta a helyzetét, de kiűzte a gondolatot az elméjétől. Csak egy szék előtt táncolt, nem a Nagy Császár előtt. Azután hirtelen Gwendolyn jutott eszébe, és az a néhány alkalom amikor az életüket kockáztatták azért hogy szeretetteljes ölelésben forrjanak össze. A tánc könnyebbé vált ahogy a képzeletbeli Gwendolyn-nek táncolt és most már sajnálta hogy olyan óvatosak és diszkrétek voltak. 
A kövér férfit képtelenségnek tűnt felizgatni, de a lány képessége még nem merült ki. Közelebb táncolt hozzá és hagyta hogy ujjai és haja súrolják a testét. Félrehúzta az  uralkodó köntösét és Gwendolyn szépségére gondolt miközben gondosan méregette a távolságot az előtte lévő hurkákig és zsírhalmokig. Ujjai és haja tovább dolgoztak. Most már csatlakozott hozzá a gondosan kilélegzett levegője is, amivel szintén a férfi testét simogatta miközben fölötte vonaglott. A keblei bonyolult mintázatokat írtak a sápadt bőrre. A császár hímvesszője kezdett életre kelni. Yasmeen finoman izgatni kezdte a hímtagot az ajkával és a nyelvével, miközben hajfonata a  férfi hasát cirógatta. Kezei a saját testén vándoroltak, vizuálisan a férfit, tapintással pedig saját magát ingerelve. Teljesen fel kellett izgulnia és benedvesednie az Ura és Mestere utáni vágytól, mire a férfi be akar majd belé hatolni. 
A férfi izgatottsága egyre nőtt. A lány hallotta amint a lélegzete zihálva tör ki, miközben szíve és tüdeje igyekezett fenntartani az oxigéndús vér átáramlását a hatalmas, elhízott testben. Yasmeen ritmikus medencelökések kíséretében szétnyitotta a lábait és táncolni kezdett a császár ölében. Látta hogy a férfi készen áll. Óvatos fogásával egyszerre serkentette és irányította, miközben leereszkedett a farkára. Lábait behajlítva és kinyújtva folytatta az egyenletes pumpálást. A karjai kecsesen mozogtak és őrizték az egyensúlyát miközben folytatta a férfi mellkasának és ajkainak kacér simogatását. Látta az uralkodó izgalmát és emlékezett a császárné utasításaira. Meghajlította a hátát és hátradőlt, megmutatva a mellei feszességét és a nyaka hosszát, miközben szimulált eksztázisban lehunyta a szemét. A résnyire nyitott szemein keresztül azonban továbbra is figyelt. Most már el kell élveznie a férfinek, mert mindent beleadott. A Nagy Császár most először mozdította meg a karját. A keze felemelkedett, majd felemelte az ujját. Yasmeen azon töprengett hogy ez mit jelenthet, mert a császárné nem említett ilyesmit. 
Hirtelen ütést érzett a nyakán. Valami éles érte... a szoba megpördült körülötte és hirtelen a padlón feküdt a gyékényen. Nem volt fájdalom, de tudta hogy átvágták a nyakát és érezte a vér ízét. Most felfelé lebegett. Zavartan és tanácstalanul körülnézett. Látta a Nagy Császárt, orgazmustól eltorzult arccal. Egy gyönyörű nő ült rajta levágott fejjel és görcsösen rángatózott az ágyékán miközben hosszú vérsugarak lövelltek ki nyaka csonkjából. Yasmeen felismerte a saját testét és egy jéghideg pillanatban minden világossá vált előtte. 
A Nagy Császár csak akkor tudott orgazmust elérni, amikor a vele szeretkező lányt lefejezték. Az egyik amazon őrt bizonyára a függöny mögé rejtették. A háremhölgy -követve a kiképzését és az utasításokat- felizgatta a császárt és az ölébe ült. Ahogy közeledett az orgazmushoz a nő hátradőlt és a nyakát a kardnak nyújtotta. Egy jelzés az izgatott Császártól, egy sima, vízszintes csapás az amazon kardjától és a csinos fej vérpermet kíséretében levált... a Császár pedig elélvezett. Hogy kéje még teljesebb legyen, nézhette a lány arckifejezését ahogy levágott fejét feltartották, és tudatának utolsó másodperceiben rájött mi történt.
Yasmeen nem érzett gyűlöletet a kardot forgató amazon iránt. Ő is rabszolga volt és neki sem volt nagyobb biztonságban a nyaka, mint a hárembeli lányoké. Nem tett magának szemrehányást. Sem Gwendolyn, sem ő, sem a többiek nem tudták orgazmusra vinni ezt a szörnyet, kivéve abban a pillanatban amikor a kard átvágta a nyakukat. Szenvtelenül figyelte a testét. Vére lüktető spriccelése véget ért amikor az oldalára zuhant a padlóra, de az életet jelentő folyadék tovább ömlött hosszú, kecses nyakának tönkrement maradványából, csak most már egyenletes sugárban. Érezte hogy az arca ellazul és tudta hogy ő is ezt az álmos arckifejezést veszi fel mint Gwendolyn. Remélte hogy valahol odaát a barátnője vár rá.
 
Hasonló történetek
6413
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
10120
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: