Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Halál az emlékért

Lehajtott fejjel járt az utcán, s várta, hogy valaki megpróbáljon a szemébe nézni. Sokszor azonban a nézés nem egyenlő a látással, s nála jobban talán ezt senki nem érthette. Apró, és gyors léptekkel haladt, egyedül, arcát takarva. El akart bújni a világ elől. Ugyanakkor talán pont azt szerette volna, ha mindenki felfigyel rá. Nézni, és láttatni akarta magát, hogy lelke sötét részei kicsit halványuljanak. Azok a fekete foltok, melyeket ő ejtett magán, saját hibájából. Legnagyobb magányának csak egy ember szabhatott volna gátat, de az ő számára már csak egy homályos folt volt egy régi lepedőn. A szél időközben elfújta, meggyötörte azt, s már saját gazdája sem veszi elő többé. Így megy ez. Van, akinek könnyen megy a mosás, és van, aki csak halogatja, halogatja a szennyest, cipelve azt az idők végezetéig. Nos, ő is egy ilyen ember volt.

Szinte látszottak rajta a sebek, melyeket a teher ejtett elfáradt vállain. De húzta, húzta, mert anélkül még üresebbnek érezte volna ezt a világot. Az érzés nélkül felőrlődött volna magányában, a tudatban, hogy semmi és senki nem maradt neki önnön magán kívül. Ment a célja felé, eltökélten haladt a régmúlt irányába, ismét emléket adva: Neki. Furcsa dolog ez, ahogyan a megkeseredett emberek próbálnak kapaszkodni az utolsó zöldellő fűszálba, amely életük szikár avarában termett. Öntözik azt a semmiből, s szép lassan összes energiájukat annak pazarolják, hogy mindenáron megőrizzenek valamit abból az álomból, melyből ők ébresztették fel saját magukat. Talán, majd egyszer ráébrednek mindenre, s megkerül a végső megoldás. Addig pedig mennek, szenvednek, s harcolnak saját magukkal és a világgal. Megérkezett, s újra előtörtek az emlékek, ahogyan minden alkalommal immár 7 éve. Ezúttal azonban mégis más volt. Olyan élesen hatotta át a fájdalom, hogy ha nem tudta volna, mire készül azután, már itt feladta volna. De még utoljára ki akarta élvezni az emlékek mámorának minden cseppjét. Szavak, mozdulatok, érzések, melyeket még a halál sem lesz képes elvenni soha.

Végső búcsút intve a helyszínnek továbbindult, s tervét pontosan betartva végül elérkezett a várva várt pillanathoz. Oda, ahol már senki nem állhat útjába. Nincsenek hazugságok, csalódás, megannyi kérdés, s nincsenek érthetetlen világok. Csak a csendes, örök végtelen. 2 lépés választja el. Jobb láb. Bal láb. A halál sem. Soha. Soha.
Hasonló történetek
4436
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
4466
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
További hozzászólások »
89mosolyka16 ·
Azt nem mondanám, hogy teljesen így éreztem, a végkifejlet miatt, de saját érzelmeken alapul a dolog. Szerintem érdekes, mert sokan vannak így...De sosem tenném azt, ami a vég. Nem szabad. Csak örülni tudok, ha tetszik. :) Szép napot!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: