Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
FandomSlasher: Imádtam. Végre valami változat...
2024-04-13 15:11
FandomSlasher: Imádtam. Végre valami változat...
2024-04-13 15:11
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyönyörök szigete V. rész - A virág leszakítása 4. fejezet

1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
 
FIGYELEM! A történet, már a fenti "alcímből" is következően, egy férfi és hét biszexuális nő kalandjait meséli el. Ebből, gondolom, egyértelműen következik, hogy egyáltalán nem lesz hiány leszbikus tartalomból, de mivel a történet mesélője a férfi karakterünk, ezért hetero és gruppen részek is lesznek bőven. Akit bármelyik zavar, erősen gondolja meg, hogy belekezdjen-e a történetbe!
Emellett megjegyezném, hogy egy nagyon hosszú történetről van szó. A most megkezdett sorozat negyvenkét részes (a részeket átlagosan 5-6 fejezetre tudom tagolni), de vannak folytatásai is. Az egész alkotás jelenleg a hatodik sorozatnál, azon belül is a jelen résztől számított száztizenegyedik résznél jár (vagyis úgy ötszáz-hatszáz fejezetnél). Ennek megfelelően a történet elég lassan építkezik és bizonyos részleteknek (például a karaktereinek) nagy figyelmet szentel. Ez nem feltétlenül probléma, mert szerintem épp ez emeli ki többek között a többi erotikus történet közül. Viszont emiatt akadnak nem ritkán több fejezetes időszakok is, amikor explicit erotikus tartalom nincsen. Néha egymást követik a többfejezetes szexjelenetek, néha viszont két-három fejezet is "kimarad" utánuk, ami során a szerző inkább a karaktereire koncentrál.
Úgyhogy, összefoglalva:
 
AKI CSAK LESZBI, CSAK HETERO, VAGY CSAK GRUPPEN TÖRTÉNETRE VÁGYIK, ESETLEG A HÁROMBÓL VALAMELYIK TASZÍTJA, ANNAK JELZEM, HOGY A TÖRTÉNETBEN MINDHÁROM VAN.
 
A TÖRTÉNET LASSAN ÉPÍTKEZIK. VANNAK BENNE HOSSZÚ ÉS RÉSZLETES SZEXJELENETEK, DE KÖZÖTTÜK TÖBB FEJEZETNYI "SZÜNETEK" IS.
 
Akinek a kettőből bármelyik is problémát jelent, erősen gondolja meg, belekezdjen-e a történetbe!
 
Írta: Jeremydcp
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2014. június 11.
 
*********************************************************************



 
 
- Egek! - nyögtem fel egy kis idővel később, ahogy tengernyi szexuális feszültséggel telve visszatértem a saját szobámba. - Micsoda nő! - csóváltam a fejem. Ezzel Trish alaposan Pamela és Devon sarkára hágott a gondolataim mezején. És alapos okkal. Trish egy igazi istennő volt. És nem csak az, de egy igazi kis angyal is. Alig vártam a lehetőséget, hogy jobban is megismerhessem őt. Na meg persze közelebbről is. Nagyon közelről. De persze ugyanezt lehetett volna elmondani bármelyik másik lányról is a szigeten. Még Camille-nek is szívesen adtam egy újabb esélyt...
Ahogy becsuktam az ajtót és megfordultam, készen arra, hogy letoljam a nadrágomat, hirtelen megdermedtem. A szemeim úgy kikerekedtek, hogy szinte már kiugrottak a helyükről.
Az ágyamon kényelmesen elnyújtózva hevert a csodálatos Lindsay, aki mindössze csak egy túlméretes alvópólót viselt és félénken mosolygott rám. Már eddig is éreztem, hogy ez a lány vágyik rá, hogy egyszer csak úgy, minden másról megfeledkezve cselekedjen, de túl félénk természet volt ahhoz, hogy ezt a felszínre is engedje. Így hát magától értetődött a kérdés...
- Mit csinálsz itt? - hebegtem, megcsodálva selymes szőke haját, amit laza lófarokba kötött. Nem csak hogy meglepődtem Lindsay jelenlététől, de a szívem is szaporán kezdett verni. Tényleg, mit is csinált ő itt? Miért fekszik csak egy szál pólóban az ágyamon? Azt hittem, már a parton van a többiekkel. Talán épp ezt akarta elhitetni velem egészen eddig a pillanatig.
A házirend szabályainak egyike az volt, hogy senki sem léphet be a lakrészembe a kifejezett engedélyem nélkül. Az egyértelmű volt, hogy Lindsay-nek egy szóval sem említettem, hogy belibbenhet ide ezen az estén.  
Mindemiatt magától értetődően felbosszantott a helyzet, de természetesen nem akartam, hogy Lindsay erről tudomást szerezzen. Nem akartam semmiféle negatív kisugárzást küldeni az irányába. Nem vagyok az a típus, aki számon kérne a másikon. Különösen a szigetemre meghívott hölgyekkel kapcsolatban. Egyszerűen csak élveztem a társaságukat. A legutolsó, amire vágytam, az volt, hogy feszültség alakuljon ki közöttünk. Ennek pedig a legjobb módja az volt, ha amiben csak lehetett, szabad kezet adtam nekik.
Mégis, Lindsay befurakodott a szentélyembe, ami egyértelműen távolról sem tett boldoggá.
- Mit csinálsz itt? - ismételtem meg.
- Én... én csak... le szeretnék... feküdni veled – hebegte. - Te... te is szeretnéd? Most? Ve-velem? Azt... azt szeretném, ha te... ha te lennél az, aki... elveszi a szüzességemet.  
- Hogy micsoda?! - döbbentem le.
Lindsay összerezzent.
- Te vagy a legrendesebb ember, akivel valaha is találkoztam, Jeremy. Veled tudok a legfelszabadultabban beszélgetni. Ha... ha elveszítem a szüzességem ezen a szigeten, márpedig ez a célom, azt hiszem, a legjobb lenne... a legjobb lenne veled.
Bolond lettem volna, ha nem mozgatják meg a fantáziámat azonnal Lindsay szavai. Az ajánlata nagyon is mélyen érintett, de a sokkal érzékenyebb részemet mindez aggodalommal töltötte el.
- Biztos, hogy készen állsz erre, Lindsay? Épp ma mondtad nekem, hogy azt szeretnéd, ha az első alkalom különleges lenne. Még ha nem is a szerelmeddel, valakivel, akit a barátodnak nevezhetsz. Te és én... mi épp csak egy hete találkoztunk. Én... nem kérhetek tőled máris valami ennyire jelentőségteljeset. Nem szeretném, hogy egyszer majd megbánd.
- Nem hiszem, hogy meg fogom bánni – rázta a fejét Lindsay. Vett egy mély levegőt és erőt gyűjtött magában, hogy folytassa. - Nézd mit tettél máris a családomért! Kihallgattam, amikor Devon azt mondta Camille-nek, hogy sosem fogunk találni rendesebb és nagylelkűbb férfit nálad. Sosem bánnám meg, ha te vennéd el a szüzességemet, Jeremy, mert melletted különlegesnek érzem magam. Így érzek.
- Aludhatnánk erre egyet? - A farkam már annyira keményen meredezett, hogy szinte már fájt a nadrágomban, de ez csak egyszerű, ösztönös reakció volt. Nem akartam, hogy Lindsay hibát kövessen el és a jövőben majd megbánja. - Aludjunk erre egyet, kedvesem! Gondoljuk át. Én... azt szeretném, ha biztos lennél benne.
- Minden eshetőséget átgondolva, sosem hittem volna, hogy egyszer majd valaki visszautasít, amikor felajánlom, hogy ő legyen az első, akivel lefekszem – biggyesztette le az alsó ajkát Lindsay. - Semmi sincs, amire aludnom kellene, vagy amit át kellene gondolnom. Szexelni akarok veled, Jeremy – nézett magabiztosan a szemembe. - Itt és most.
- Lindsay. Én csak nem szeretném, ha...
- Nem tetszem neked? - vágott a szavamba.
- De még mennyire, hogy tetszel – nyögtem fel. - Te egy gyönyörű fiatal nő vagy és én nagyon kedvellek. Csak... nem szeretném, ha olyan hibát követnél el, amit később majd megbánsz. Nem szeretném, ha azt hinnéd, bárki is kötelez rá, hogy ezt tedd. Nem vártam semmiféle viszonzást, amikor elküldtem anyukádnak azt a pénzt. Nem akartam, hogy azt érezd, cserébe ezt kell tenned. Nem kötelez rá senki. Kérlek, ne hidd azt, hogy tartozol nekem bármivel is azért, amit a családodért tettem! Nem tartozol semmivel. Nem volt semmiféle hátsó szándékom azzal a pénzzel. Én... én csak azért tettem ezt, mert úgy éreztem, így a helyes.
- Mégis miért folytatjuk egyáltalán ezt a beszélgetést? - horkantott Lindsay. - Mit kellene még megbeszélnünk? Miért nem csókolsz meg csak egyszerűen? Vagy, még jobb, miért nem döntesz a hátamra és hatolsz belém? Nekem kell rád vetnem magam, ahogy Amy is tette, hogy megkapjam, amit akarok? - Egyre inkább úgy tűnt, mintha dühös lenne rám. - Úgy kellene viselkednem... mint egy ribancnak?
Oké, ebből elég!
Vettem egy mély levegőt és beleegyezően bólintottam. Hogy is tudnék ellenállni egy szűz tinédzsernek, ha az annyira le akar feküdni velem, hogy szinte már könyörög érte?
- Ha tényleg ezt akarod, akkor... akkor segíthetünk rajta.
- Helyes – bólintott Lindsay. - Trish is hamarosan itt lesz.
Hevesen nyeldekeltem, ahogy kiszáradt a torkom. - T-Tri-Trish?
- Hagytam egy üzenetet a szobánkban, hogy jöjjön ide hozzánk – válaszolta Lindsay hirtelen elpirulva. - Szeretném, ha Trish is itt lenne. Szeretném, ha ő is részt venne ebben az egészben... Szeretném, ha ő is velünk lenne.
Ismét nyeltem egyet.
- Te... hármasban szeretnéd?
- Szerintem nagyon izgató lenne – magyarázta Lindsay. - Ha egy hármasban veszíteném el a szüzességemet, azzal tényleg egy álom válna valóra. Ne aggódj, Jeremy! Trish-nek is tetszeni fog. Szeretném, ha te vennéd el a szüzességemet, de azt is szeretném, hogy Trish is itt legyen. Szeretném, ha segítene nekünk ebben.
- Kicsim, én nem hiszem...
- Mi folyik itt? - tűnt fel hirtelen Trish mögöttem a nyitott ajtóban. A szemei elkerekedtek, amikor megpillantotta Lindsay-t az egy szem bő pólójában. - Megtaláltam a... mégis mi a... mit csinálsz, Lindsay?
A szőke lány vett egy mély levegőt és lassan kifújta.
- Szeretnék lefeküdni veled és Jeremy-vel. Itt és most.
- Mindkettőnkkel? - hebegte Trish, egy pillanatra rám nézve. Amikor megvontam a vállamat, Trish ismét a barátnőjére nézett. - Biztos vagy ebben, kicsim?
- Biztosabb vagyok benne, mint bármiben – bólintott a másik. - Azzal a két emberrel szeretném, ha először megtörténne, akiket a legjobban szeretek a világon. Veled és Jeremy-vel. Ez olyan csodálatos lenne. - Megnyalta az ajkait, majd halkan felsóhajtott. - Annyira szeretném, Trish! Attól fogva, hogy megpillantottalak a reptéren Miamiban múlt hétfőn, tudtam, hogy te vagy a tökéletes nő számomra. Vonzó vagy és szexi. Mindig is erre vágytam egy másik nőtől. Tudom, nem mondtam még ezt neked, de így igaz.
Trish, hirtelen jött lelkesedéstől fűtve, közelebb lépett és az ágyra mászott Lindsay mellé.
- Tudom, hogy még szűz vagy, kicsim. Tényleg biztos vagy benne, hogy ezt akarod, hm?
A másik lány bólintott.
- Igen. Teljesen biztos. Egy szemernyi kétségem sincs.
- A korábbi beszélgetésünk után is? Amikor arról beszélgettünk, hogy várni kellene és engedni, hogy minden a maga természetességében megtörténjen?
- Ez tökéletesen természetesnek tűnik nekem.
- Tényleg teljesen és száz százalékosan biztos vagy ebben?
- Igen.
- De miért pont most?
- Úgy érzem, most jött el az ideje.
- Semmi esély nincs rá, hogy meggondold magad?
- Az égvilágon semmi – rázta a fejét Lindsay.
Trish szemei szó szerint csillogtak, ahogy egy pillanatra rám nézett, mielőtt ismét barátnője felé fordította volna a figyelmét.
- Még sosem vettem részt hármasban korábban – harapta be az alsó ajkát. - Ez nekem is új dolog lesz.
Lindsay bólintott és elmosolyodott.
- Mindannyian osztozhatunk ebben... Mind a hárman. Tökéletes lesz.
- Szeretnél most rögtön megcsókolni? Mert én nagyon szeretnélek megcsókolni téged.
Lindsay-nek egy pillanatra elállt a lélegzete.
- Ó, igen... nagyon is.
Trish előre hajolt és az ajkai a következő pillanatban találkoztak fiatalabb barátnőjéivel egy nagyon lassú és érzéki csókban. Tiszta és teljes extázis sugárzott Lindsay arcáról, ahogy Trish ajkai gyakorlatilag szerelmes verset mondtak az övéinek.
A nadrágomat feszítő erekció egyre csak növekedett, ahogy figyeltem a két nő kimondhatatlan szépségét. Fergetegesek voltak és lélegzetelállítóak, ahogy Lindsay szája mosolyra húzódott a csók ölelésében, melleik pedig egymáshoz simultak.
Aztán hirtelen az eszembe villant az a kép, ahogy Lindsay-t láttam az első találkozásunk napján. Olyan volt, mintha egyenesen a ballagásáról érkezett volna. Szívfájdítóan fiatal volt és ártatlan.
Ismét emlékeztetnem kellett magam, hogy Lindsay még csak tizennyolc éves, úgyhogy odahaza, az Államokban még mindig kiskorúnak számít. Vajon miért jött egy ilyen fiatal lány a szigetemre? Nem inkább valami iskolai táborban kellene lennie?
Annyira elvesztem a pajkos gondolataimban, hogy észre se vettem, amikor a két nő közötti csók véget ért.
- Szeretnéd megcsókolni Jeremy-t is, kicsim? - kérdezte Trish, megtörve a transzomat.
Lindsay ismét elvörösödött és felém fordult, lassan bólintva. Nyeltem egyet, ahogy figyeltem a fiatal lány ajkait, melyekre egy halvány réteg rúzs ragadt át Trish szájáról. A farkam egyre hevesebben lüktetett.
- Gyere ide, Jeremy! - biztatott Trish, felém nyújtva a karját. - Gyere és csókold meg Lindsay-t!
Előre léptem és felmásztam az ágyra, a pillanatban lehetséges legcsábosabb mosolyomat villantva Lindsay-re. Habozott eg ideig, de látszott, hogy ő is rendkívül fel van izgulva. Egyértelműen kiolvasható volt tengerkék szemeiből.
- Csókold meg! - mondta Trish, de én is haboztam.
- Csókolj meg te! - mondtam helyette Lindsay-nek, azt akarva, hogy ő tegye meg az első lépést. Ez az ő döntése volt.
 
 
Folytatása következik!
Előző részek
2795
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
4095
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
5057
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
Hasonló történetek
4235
A repülőút kellemes volt és Cooper két óra múlva már a washingtoni lakásban volt. Ez nem volt olyan előkelő, mint a New Yorki, de azért nagyon otthonosan volt berendezve. Kapus sem volt, így Cooper simán bejutott. Gyorsan felmérte a terepet.
4401
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: